2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ah kuzum benim, hayırlı olsun inciniz...

Süper bilgiler, ben de vereyim bari doktordan sonra...

Evde sütyen yok, dışarda balensiz normal sütyen takıyorum, emzirirken arkasını açıyorum.

ben geçen gün emirhanda öyle olunca sabah 1 patates ,1 havuç haşladım ..içinede yarım muz kattım ezdim rondoda yedirdim...arada adaçayı kaynatıp verdim.oğlen yine aynı püreden,sonra kesti..ama bu gün yine sabahtan beri 2 bez pisledi açaba yinemi oluyoruz???

Ah kuzum benim, hayırlı olsun inciniz...

Süper bilgiler, ben de vereyim bari doktordan sonra...

Evde sütyen yok, dışarda balensiz normal sütyen takıyorum, emzirirken arkasını açıyorum.

sağol teyzesi ,,
yaa nasıl zor değilmi ?balensiz arkasında ac ooo zor iş o güzelim
Akşam eve gittiğinde kocana seni seviyorum demeyi unutma,Doruk'ta kucağında olsun...Bugünleri değerlendir bacım ...

hayırlı cumalar kızlar ,
benim artık dayancak gücüm kalmadı,
oğlum hasta,idrar yolu enfeksiynu geçiriyo.
sahura kadar hastanedeydik,babamızda evde,
bayrama kadar izin vermişler ücretsiz,tamdA zamanında çıktı izne
bayram geliyo borçlar birikti offf kafayı yiyecem,
biraz buraya kafayı dagıtıyodum şimdi havalar sıcak
oda yanıyo resmen nete bile giremiyorum-,,

in
yaaa ne boşanması sizde hee aileleriz sürekli kalıcı değillerki hayatınızda ama siz bir ömürü paylaşacaksınız ....Zeynep'te hayatınızda dünyanın en güzel şeyi zaten ...Konuşacağınız zaman çıkın dışarıda dolaşın yine hayatınıza devam edin size engelmi oluyorlar ?Yooo sizde bir ailesiniz artık birşeylere hayır demelisiniz ve üzme kendini düzelir bak

çok geçmiş olsun oğluşa nimet...zor olmalı.en kısa zamanda atlatır inşallah..onlar hasta olunca hiçbişeyin tadı kalmıyo..

of ya bu ne vcdansızlık.tam ramazanda işten mi çıkarılır.bunlar günahtan da korkmuyo...inşallah en kısa zamanda işine başlar canım....

canlarım coklu alıntı ypamıorum sorun var..
tabiki sevecekler ben böyle bi insan deilim öyle olsa kendi tarafımdanda kıskanrdım deli gibi degilmi ama yok böyle bişey diyosam burda bi düşünmek lazım..
kendileri yaptı beni böyle..
yok şurası babası..yok gözler büyük görümcee..yok bilmemneyi ortanca görmce..yok baldırıda kayınvaldeme beniomuş..başından beri anasıyla iki cümlenin içinde kullandkları 1-2 defadr..sanki onlar dogurdu..bi kendilerne benzetme benclliğidir gidiyo..
bide bebegimi benden cok düşünüyolarmış gibi davranmıolarmı aahhhh cıldırıorum o an..
inanın bu bencilikler yaptı benii ..
dewam ederlerse ben onlarla eskisi gibi olamıcammm

NEHİR cim ayfere katılıyorum...durup durup ne boşanması çıkarıyosunuz yaaa.yavrunuz var sizin hem ortada boşanacak bir sebep yokken.....birbirinizi sevmiyormusunuz......???evetse biraz fedakarlık yapacaksınız ,sonuçta bu geçici bir süreç...

bacım hakiklaten sizin evliliğiniz yok yere biteerse en az senin kadar üzülürüm yaa birbirinizi çok seviyorsunuz niye böyle oluyo maddi sıkıntılar aileler herşey düzelir yapmayın allah aşkına minicik bi melek var kollarınızda Rabbim büyük elbet sıkıntılar olacak hepimiz yaşıyoruz aşılmaz yollar değil bitanem hayatlarımız dönem dönem zorluklarla geçiyor dile kolay değil emin ol bizde çokşeyler yaşadık ara ara hala yaşıyoruz bizde düşündük ayrılmayı şimdi bu evliliği devam ettirmemiz için sevgimizle birlikte birde yavrumuz var sizde öylesiniz
dilerim Rabbimden ne senin nede hiçbirimizin yuvası huzuru sağlığı evlatlarımızın sağlığı bozulmasın canım herşey yoluna girer üzülme nolurr

sağol teyzesi ,,
Akşam eve gittiğinde kocana seni seviyorum demeyi unutma,Doruk'ta kucağında olsun...Bugünleri değerlendir bacım ...

hayırlı olsun canım inciniz darısı hepimizin başına

çok geçmiş olsun canım nasıl şimdi yağızım kıyamam ben ona
eşinin iş durumunada üzüldüm inşallah döner biran önce

Hilalin incisi hayırlı olsun canım darısı başımıza...

Selkie canım geçmiş olsun inşallah bulunur cüzdan bilmiyorumkismile

Asinaz Allah yardımcınız olsun canım sizde yıprandınız... Kısçen için dayan biraz daha sabır..

Eftel geçmiş olsun kuzuya... Sizin de Allah yardımcınız olsun canım...

Aklınızda bulunsun kızlar ishale ve idrar yolu enfeksiyonuna kızılcık suyu çok iyi geliyormuş... Bende ilk dışarı çıktığımda aktardan alacağım ne olur ne olmaz...

Kızılcık kabuğu ateş düşürücü ve güçlü bir ishal kesicidir. Özellikle bayanlar sık sık sistit ve idrar yolu enfeksiyonu geçirirler. Kızılcık bu sorunların tedavisine yardımcı olur. İdrar enfeksiyonlarının çoğuna e-coli adı verilen bir bakteri neden olur. Kızılcıkta bulunan benzoik asit bakterilerin çoğalmasını engeller ve vücudumuzdan atılmasını kolaylaştırır. Kızılcık suyu, şerbeti veya kompostosu idrarımızdaki asit miktarını arttırır. Böylece böbrek taşlarının tedavisinde kullanılır. Bu arada idrardaki ağır kokuları da giderir.

Seninki de tam sopalık klava:
sorma burcu birde ben sürekli aynı yerde hergün yüzünü görmek zorundayım.beni öyle çok üzdü öyle kırdı ki zamanında unutmam mümkün değil.zaten gör yanındayken zoraki konuşuyorum suratım hep düşük elimde değil.geçen akşam eşime dedim ben buraya gelmemeliydim yada gelsemde burda oturmamalıydım şimdi olsa bilsemki seni kaybedeceğim inan yinede bir dakika düşünmem hayır derim.uamarım anlamıştır burda nekadar rahatsız olduğumu.ben eşimi çokama çok seviyorum ama ailesi hiç ona benzemiyor.
canım ne oldu size çok seviyordunuz birbirinizi ki halada seviyorsunuz.acaba evini taşımakta aceleci davranmış olabilir misin?bu evlilik biterse ki ALLAH korusun çok yazık olur üçünüzede.bence kurtarmalısınız her ne gerektirirse yinede kuratarılmalı bu evlilik.
çok geçmiş olsun nimetcim off ya ne oluyor bebişlerimize.

Ebuş hepimizin ebeveynleri öyle benim kendi annem ablalarım bile benden çok düşünüyormuş gibi yapıyor değilmi ki kayınvalide görümce yapmasın..
Büyükler o yüzden sürekli fikir beyan ediyorlar sen onlara hehe de yine bildiğini yap ben öyle yapıyorum... takma sallaaaa
:dilcikar:

kızlar ishal salgını var galiba bu bebekler mahvoldu ya.
hasret,burcu çok geçmil olsun inşallah önemli bişeyleri yoktur ..
ayfer inciniz hayırlı olsun darısı başımıza..
asinaz ne ayrılması yaa biz eltimle aynı evde 7 ay kadık,
her lafa boyun egdik sabrettik, eger yuvanın yıkılmasını istemiyorsanız,biraz sabretmek gerekecek
hem hergün deilki geçici bir durum,kafanızdan silin atın şu ayrılıgı yaa..inşallah herşey yoluna girer..

alıntı olmuyooooooo...
AYFER dişii mi cıktı HİLOŞ unnn?
NEHRRRR...! HALA BIRAKTIGIM MODDAMISIN..NE KONUŞTUK..KENDNE GEL..
NİMEET..canımm gecmiş olusun bitnem idrar iltihabına cok dikkat et ateşlendigi an götür..BİZDE YENİ ATLATTIK İSHAL İLLETİNİ..
BURCU..CANIM İNŞALLAH DORUG UMDA İSHAL DEGİLDİR YENYKEN GÖTÜR TATLIM

sağol canım benim inşallah sizinkilerde bir an önce pıtlatıverirler dişlerini....Canın E-coli basili dediğin gibi en çok görülen enfeksiyon ama bu bebeklerde az görülen bişey ..E-coli yetişkinlerden daha fazla oluyor içtiğimiz sulardan,denizden bile bulaşan,yediğimiz dışarıdaki yemeklerde de bulunur...(Merdiven altı yemek firmaları,lokanta)Kızılcık e[vet süper bişey ama bebeklere verilir mi sormak lazım bence/FONT]

bozma moralini canım geçmiş olsun burarada da ...Eşinin ailesi yardım eder mi? Hiç olmazsa 1 aylık bir dönem bu

Çıkmaya çalışıyor canım damaklar beyazladı ve bir tane diş yeri patladı elimize sertlik geliyor dün doktor teyzemizde onayladı birtanesi çıkmaya hazılranıyor dedi....

Nehir, çok üzüldüm okuyunca...
Çoğumuzun evlilikleri zor dönemlerden geçiyor bu ara...
Sabır lazım.
Birbirinizi seviyorsunuz, bu günler geçecek, sonra gülerek hatırlayacaksınız inşallah.
Biraz daha dayan, eşine, yuvana sahip çık, Zeynepim hak ettiği gibi mutlu bir yuvada büyüsün...

sağol teyzesi ,,

Tamam, bu akşam romantizm yapıcam :)

Nimet çok geçmiş olsun, çabuk iyileşsin Yağızcık...

Ebrucum aynı şeyleri bizimkiler de yapıyorlar, hatta benimle tartışıyorlar bile.
Ben hiç bir zaman eskisi gibi olamayacağım, olmak da istemiyorum.
Ama atamıyoruz başımızdan, asgari müşterekte buluşmak zorundayız.

Yazgıcım, anlıyorum seni, inşallah Alp kuzum da biraz büyüyünce kurtulursun onların dibinden...
Aynı benim gibisin, ben de eşimi çok seviyorum, ailesine bir dakika bile tahammülüm yok, yanlarında yüzüm gülmüyor.

Sağol Nimet...

Canlarım ben çıkıyorum, inşallah ciddi birşey yoktur yavrumda.
Hasta olan tüm bebişlerimize tekrar geçmiş olsun, sevgiler, öpücükler opuyorumnanaktan

kızlar tabişki birbirimizi seviyoruz ama ne olduğunu anlamış değiliz yalnız çok yıprandık

Şimdi siz sadece kızçenizi düşünün canım onun geleceği sizin kavgalarınızdan daha önemli psikolojik olarak etkilenmesin ..Bence düzelir hersey sen yine bir Antalya yap gel özleyin birbirinizi anacım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…