- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #72.361
Ah kuzum benim, hayırlı olsun inciniz...
Süper bilgiler, ben de vereyim bari doktordan sonra...
Evde sütyen yok, dışarda balensiz normal sütyen takıyorum, emzirirken arkasını açıyorum.
Ah kuzum benim, hayırlı olsun inciniz...
Süper bilgiler, ben de vereyim bari doktordan sonra...
Evde sütyen yok, dışarda balensiz normal sütyen takıyorum, emzirirken arkasını açıyorum.
merhaba kızlar nasılsınız,biz çok zor günler geçiriyoruz,dün akşam yine gece 2 ye kadar eşimle konuştuk konuştuk konuştuk ya bu ilişki hiç yere bitecek ya da devam edicek ne olucak bilemiyorum nazar mı değdi ne oldu herşey tepetaklak oldu,dün eşim çok zor dönem geçiriyoruz bi evin içinde iki aile bu çok zor dedi,birbirimize sevgimizi kızgınlığımızı herşeyimizi belle edemiyoruz çok büyük fırtınalar var yaşamımızda kaç kez boşanmayı düşündük yeri geldi eşim yeri geldi ben hayır dedim lütfen Allah rızası için bu mübarek ayda bizim için dua edin ve herşey yoluna girsin daha hayatı yaşamaya yeni başlamış kızımın hayatının mahvolmasıjnı istemiyorum
hayırlı cumalar kızlar ,
benim artık dayancak gücüm kalmadı,
oğlum hasta,idrar yolu enfeksiynu geçiriyo.
sahura kadar hastanedeydik,babamızda evde,
bayrama kadar izin vermişler ücretsiz,tamdA zamanında çıktı izne
bayram geliyo borçlar birikti offf kafayı yiyecem,
biraz buraya kafayı dagıtıyodum şimdi havalar sıcak
oda yanıyo resmen nete bile giremiyorum-,,
merhaba kızlar nasılsınız,biz çok zor günler geçiriyoruz,dün akşam yine gece 2 ye kadar eşimle konuştuk konuştuk konuştuk ya bu ilişki hiç yere bitecek ya da devam edicek ne olucak bilemiyorum nazar mı değdi ne oldu herşey tepetaklak oldu,dün eşim çok zor dönem geçiriyoruz bi evin içinde iki aile bu çok zor dedi,birbirimize sevgimizi kızgınlığımızı herşeyimizi belle edemiyoruz çok büyük fırtınalar var yaşamımızda kaç kez boşanmayı düşündük yeri geldi eşim yeri geldi ben hayır dedim lütfen Allah rızası için bu mübarek ayda bizim için dua edin ve herşey yoluna girsin daha hayatı yaşamaya yeni başlamış kızımın hayatının mahvolmasıjnı istemiyorum
sağol teyzesi ,,
yaa nasıl zor değilmi ?balensiz arkasında ac ooo zor iş o güzelim
Akşam eve gittiğinde kocana seni seviyorum demeyi unutma,Doruk'ta kucağında olsun...Bugünleri değerlendir bacım ...
hayırlı cumalar kızlar ,
sorma burcu birde ben sürekli aynı yerde hergün yüzünü görmek zorundayım.beni öyle çok üzdü öyle kırdı ki zamanında unutmam mümkün değil.zaten gör yanındayken zoraki konuşuyorum suratım hep düşük elimde değil.geçen akşam eşime dedim ben buraya gelmemeliydim yada gelsemde burda oturmamalıydım şimdi olsa bilsemki seni kaybedeceğim inan yinede bir dakika düşünmem hayır derim.uamarım anlamıştır burda nekadar rahatsız olduğumu.ben eşimi çokama çok seviyorum ama ailesi hiç ona benzemiyor.Seninki de tam sopalıkklava:
canım ne oldu size çok seviyordunuz birbirinizi ki halada seviyorsunuz.acaba evini taşımakta aceleci davranmış olabilir misin?bu evlilik biterse ki ALLAH korusun çok yazık olur üçünüzede.bence kurtarmalısınız her ne gerektirirse yinede kuratarılmalı bu evlilik.merhaba kızlar nasılsınız,biz çok zor günler geçiriyoruz,dün akşam yine gece 2 ye kadar eşimle konuştuk konuştuk konuştuk ya bu ilişki hiç yere bitecek ya da devam edicek ne olucak bilemiyorum nazar mı değdi ne oldu herşey tepetaklak oldu,dün eşim çok zor dönem geçiriyoruz bi evin içinde iki aile bu çok zor dedi,birbirimize sevgimizi kızgınlığımızı herşeyimizi belle edemiyoruz çok büyük fırtınalar var yaşamımızda kaç kez boşanmayı düşündük yeri geldi eşim yeri geldi ben hayır dedim lütfen Allah rızası için bu mübarek ayda bizim için dua edin ve herşey yoluna girsin daha hayatı yaşamaya yeni başlamış kızımın hayatının mahvolmasıjnı istemiyorum
çok geçmiş olsun nimetcim off ya ne oluyor bebişlerimize.hayırlı cumalar kızlar ,
canlarım coklu alıntı ypamıorum sorun var..
tabiki sevecekler ben böyle bi insan deilim öyle olsa kendi tarafımdanda kıskanrdım deli gibi degilmi ama yok böyle bişey diyosam burda bi düşünmek lazım..
kendileri yaptı beni böyle..
yok şurası babası..yok gözler büyük görümcee..yok bilmemneyi ortanca görmce..yok baldırıda kayınvaldeme beniomuş..başından beri anasıyla iki cümlenin içinde kullandkları 1-2 defadr..sanki onlar dogurdu..bi kendilerne benzetme benclliğidir gidiyo..
bide bebegimi benden cok düşünüyolarmış gibi davranmıolarmı aahhhh cıldırıorum o an..
inanın bu bencilikler yaptı benii ..
dewam ederlerse ben onlarla eskisi gibi olamıcammm
Hilalin incisi hayırlı olsun canım darısı başımıza...
Selkie canım geçmiş olsun inşallah bulunur cüzdan bilmiyorumkismile
Asinaz Allah yardımcınız olsun canım sizde yıprandınız... Kısçen için dayan biraz daha sabır..
Eftel geçmiş olsun kuzuya... Sizin de Allah yardımcınız olsun canım...
Aklınızda bulunsun kızlar ishale ve idrar yolu enfeksiyonuna kızılcık suyu çok iyi geliyormuş... Bende ilk dışarı çıktığımda aktardan alacağım ne olur ne olmaz...
Kızılcık kabuğu ateş düşürücü ve güçlü bir ishal kesicidir. Özellikle bayanlar sık sık sistit ve idrar yolu enfeksiyonu geçirirler. Kızılcık bu sorunların tedavisine yardımcı olur. İdrar enfeksiyonlarının çoğuna e-coli adı verilen bir bakteri neden olur. Kızılcıkta bulunan benzoik asit bakterilervein çoğalmasını engeller ve vücudumuzdan atılmasını kolaylaştırır. Kızılcık suyu, şerbeti veya kompostosu idrarımızdaki asit miktarını arttırır. Böylece böbrek taşlarının tedavisinde kullanılır. Bu arada idrardaki ağır kokuları da giderir.
bozma moralini canım geçmiş olsun burarada da ...Eşinin ailesi yardım eder mi? Hiç olmazsa 1 aylık bir dönem buhayırlı cumalar kızlar ,
alıntı olmuyooooooo...
AYFER dişii mi cıktı HİLOŞ unnn?
NEHRRRR...! HALA BIRAKTIGIM MODDAMISIN..NE KONUŞTUK..KENDNE GEL..
NİMEET..canımm gecmiş olusun bitnem idrar iltihabına cok dikkat et ateşlendigi an götür..BİZDE YENİ ATLATTIK İSHAL İLLETİNİ..
BURCU..CANIM İNŞALLAH DORUG UMDA İSHAL DEGİLDİR YENYKEN GÖTÜR TATLIM
sağol teyzesi ,,
yaa nasıl zor değilmi ?balensiz arkasında ac ooo zor iş o güzelim
Akşam eve gittiğinde kocana seni seviyorum demeyi unutma,Doruk'ta kucağında olsun...Bugünleri değerlendir bacım ...
hayırlı cumalar kızlar ,
canlarım coklu alıntı ypamıorum sorun var..
tabiki sevecekler ben böyle bi insan deilim öyle olsa kendi tarafımdanda kıskanrdım deli gibi degilmi ama yok böyle bişey diyosam burda bi düşünmek lazım..
kendileri yaptı beni böyle..
yok şurası babası..yok gözler büyük görümcee..yok bilmemneyi ortanca görmce..yok baldırıda kayınvaldeme beniomuş..başından beri anasıyla iki cümlenin içinde kullandkları 1-2 defadr..sanki onlar dogurdu..bi kendilerne benzetme benclliğidir gidiyo..
bide bebegimi benden cok düşünüyolarmış gibi davranmıolarmı aahhhh cıldırıorum o an..
inanın bu bencilikler yaptı benii ..
dewam ederlerse ben onlarla eskisi gibi olamıcammm
sorma burcu birde ben sürekli aynı yerde hergün yüzünü görmek zorundayım.beni öyle çok üzdü öyle kırdı ki zamanında unutmam mümkün değil.zaten gör yanındayken zoraki konuşuyorum suratım hep düşük elimde değil.geçen akşam eşime dedim ben buraya gelmemeliydim yada gelsemde burda oturmamalıydım şimdi olsa bilsemki seni kaybedeceğim inan yinede bir dakika düşünmem hayır derim.uamarım anlamıştır burda nekadar rahatsız olduğumu.ben eşimi çokama çok seviyorum ama ailesi hiç ona benzemiyor.
canım ne oldu size çok seviyordunuz birbirinizi ki halada seviyorsunuz.acaba evini taşımakta aceleci davranmış olabilir misin?bu evlilik biterse ki ALLAH korusun çok yazık olur üçünüzede.bence kurtarmalısınız her ne gerektirirse yinede kuratarılmalı bu evlilik.
çok geçmiş olsun nimetcim off ya ne oluyor bebişlerimize.
kızlar ishal salgını var galiba bu bebekler mahvoldu ya.
hasret,burcu çok geçmil olsun inşallah önemli bişeyleri yoktur ..
ayfer inciniz hayırlı olsun darısı başımıza..
asinaz ne ayrılması yaa biz eltimle aynı evde 7 ay kadık,
her lafa boyun egdik sabrettik, eger yuvanın yıkılmasını istemiyorsanız,biraz sabretmek gerekecek
hem hergün deilki geçici bir durum,kafanızdan silin atın şu ayrılıgı yaa..inşallah herşey yoluna girer..
kızlar tabişki birbirimizi seviyoruz ama ne olduğunu anlamış değiliz yalnız çok yıprandık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?