- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #72.381
Günaydın canlarım,
Yorgunum, uykusuzum, keyifsizim. Ruh halime sahip çıkamadığımı düşünüyorum. Akşam kocam çok geç geldi, yetiştirmesi gereken işleri varmış. O yokken, ben onu ne kadar sevdiğimi, ne kadar özlediğimi, onun evde, yanımda olmasının beni ne kadar mutlu ve güvende hissettirdiğini düşündüm durdum. Gelince bunları ona da söyleyecektim. Ama adam kapıdan girdi, benim içime bir domuz kaçtı, suratına bile bakmadım zavallının. Niye böyle oluyorum, bilmem...
Doruk iyi, keyfi yerinde, gece ve sabahın körü mesaisine devam ediyor.
Bugün yine anneannemin doktor işleri var, öğlen gibi çıkmam lazım işten, nasıl söyleyecem bilmiyorum...
çok kötüyüm hüngür hüngür ağlıyorum ... biliyorsunuz cuma günleri kulanıyorum süt iznimi ama birtürlü layıkıyla kullanamadım ... herhafta ayrı bir kaprisini çekiyorum müdürlerimin... dün bana gödnerdikelrimi yazıda mailimin onaylanmadığını yazmışlar ben gerizeklı gibi onu onyalndı olarka algıladım ve sabah işe gitmeim .. .selini emziriyordum aradıalr nerdesin diye ve ağzına geli saydı aptallar apartopar kaldırıp çocuğu aldım işe geldim .. mevlam ansıl biliyrsa öyle yapsın onalrı süt iznimi bana vermediler birde üstüne beni şuan şu hale düşürdüler çocuğumda emmemedi yolalra düştü mevlam müstehakalrını versin inşallah onarlın....
hoppala...umarım bişeyi yoktur...sonraki kakayı takip edin bakalım..asya da arada yeşil ve sulu yapıyo...
Annem aradı.
Doruk sulu, yemyeşil kaka yapıyormuş, yaparken ağlıyormuş ve öksürüyormuş.
Doktoruna sordum, getir muayene edeyim dedi.
İnşallah ciddi birşey yoktur...
MERO-YASEMİN-JALE..
SAOLUN DOSTLAR..coklu alıntı yapamıorum gene i sorun var..
güaydın öncelikle kızlar..
dün kayınvldedeydik..yaw bana bişyler söyleyin kafayı yiyecem bu yuzden..lohusalıkta başlayan kıskanclklarım devam ediyo giderek artarak..YAGMUR u onlardan cokkıskanıorum aşırı derecede..helede kaynvaldem onu sewerken bgasım gelio kadını..eşimlede buyüzden trtışıorz..almanyadan büyük gömcem geldiği için(onu sewerim)bu sıra sürekli onlardaydk ..ordayken müdahale ediyo bana..yawrum elimdeyken getir buraya yatr ebru vs vs vs..altını hep kendi almak istiyo..neymiş en küçük görümcenin adı EDA..eda diye mırıldanmış güya yagmur..eda şahsiyeti zaten yagmurla ilgili ne tür huy görüyosa aynı been hep been demeler..biraz bencillikleri var.uyuz oluyorum daha neler neler..istemiorum sürekli kucaklarnda olsun..bundan sonra daha az gidicem..yenemiorum bu huyumu npıcam ben..haddinden fazlamı kızımı sahiplenişim?
uff ya sanırım ceren ishal... Az az kaka yapıo sürekli sıwı.. Dr u aradım dönecekler bana birazdan..
Ne öneririsinz?
Günaydın anneler;
Kızım bugün birazcık huysuz dişlerinden sanırım şuan iyi ama gece uyumak istemedi 1 de uyudu oda emerek uyudu sonunda salladım ,beşiğine koydum yok uyumadı aldım sonra yatağımıza geçtikte öyle uyudu...Sabahta 8,30da kalktı iyi şimdi ama hafif kırgınlık var gibi ..Ateşini takip edicem...
bozma moralini hiçbirşeye değmiyor canım olan sana ve Doruk'a oluyor ...Eşine böyle davranman sana yapılanlardan dolayı içinde kalan sızınkıtılar yüzünden burada söylediklerini eşinle paylaşamam da çok kötü ...Herzaman duygularına gem vurma eşine bile..Seviyorum ,seni çok özledim demelisin ki birbirinize olan bağlılığınız kopmasın...
Doruk yeşil kaka yapmışsa belki sütünden dolayıdır fazla aldığı zaman yapıyorlar öyle sulu kaka,yeşil azda olsa mukuslu...Öksürük içinde belki cereyanda kalmıştır...Aman kötü bişey olmasın...
Gitmeseydin işe bebeğimin kırgınlığı var deseydin valla beni kimse zorla da olsa gitmezdim ben işe ...Ne demek nerdesin versin sana ozaman süt izinlerini toplu şekilde ...İyi ki almışım ben 1 ,5 yaşına kadar senin hakkın var 1,5 saatlik süt iznin o yüzden sende söyle yaa toplu versinler(tabii onlara klamış bişey) yada 1,5 saat geç gelicem yada erken çıkıcam de...
kızlar napıyonuz..?
seyyal canım allahlarından bulsunlar...
bosna canım geçmiş olsun..inşallah kötü değildir...
benim salak kocam da aradı az önce cüzdanını kaybetmiş..10 tane kredi kartı nufüs cüzdanı herşey içindeydi..üstelik benim çok akıllı olan kocam kredi kartlarının üzerine şifresini yazar...kötükedihüso bir saattir evde cüzdan arıyorum ,ta aşşağıya çöp kutusunun oralara bile baktım yok...oda bakmış arabaya falan...bulamamış..harıl harıl aramakla meşgul
bana gecen gün iftira attı..ohh olsun diyesim var ama diyemiyorum...işe giderken traş takımlarını götürmüştü yanında..bazen orda traş oluyor..akşam getirmedi..ertesi gün ben getirdim onları sen kaybettin diye yok yere bana bin laf etmişti...
SÜtyen sormuştum ama araya kaynadı yaa(
merhaba kızlar nasılsınız,biz çok zor günler geçiriyoruz,dün akşam yine gece 2 ye kadar eşimle konuştuk konuştuk konuştuk ya bu ilişki hiç yere bitecek ya da devam edicek ne olucak bilemiyorum nazar mı değdi ne oldu herşey tepetaklak oldu,dün eşim çok zor dönem geçiriyoruz bi evin içinde iki aile bu çok zor dedi,birbirimize sevgimizi kızgınlığımızı herşeyimizi belle edemiyoruz çok büyük fırtınalar var yaşamımızda kaç kez boşanmayı düşündük yeri geldi eşim yeri geldi ben hayır dedim lütfen Allah rızası için bu mübarek ayda bizim için dua edin ve herşey yoluna girsin daha hayatı yaşamaya yeni başlamış kızımın hayatının mahvolmasıjnı istemiyorum
hayırlı cumalar kızlar ,
benim artık dayancak gücüm kalmadı,
oğlum hasta,idrar yolu enfeksiynu geçiriyo.
sahura kadar hastanedeydik,babamızda evde,
bayrama kadar izin vermişler ücretsiz,tamdA zamanında çıktı izne
bayram geliyo borçlar birikti offf kafayı yiyecem,
biraz buraya kafayı dagıtıyodum şimdi havalar sıcak
oda yanıyo resmen nete bile giremiyorum-,,
nehircim bizde bunu söylüyoruz ya zaten.evet zor dönemler geçirdiniz ve geçiriyorsunuz.ama böyle ayrılığı düşünüp dile getirerek bu fikre alışırsınız sadece.size ne olduğunu anlamanız için belki yanlız kalmanız lazım.bunun bir imkanı yok mu yaa siz biryerlere gidin yada kayınvalidenler birkaç gün çok değil.adamakıllı konuşun bakalım nerde ne hata var ve tamiri telafisi mümkün mü?aradaki sevgi ve saygı devam ettikçe her evliliğin şansı vardır bence.sadece sorunlarınızı çözmeniz gerek bunun içinde zaman ve konuşmanız gerek bence canım.kızlar tabişki birbirimizi seviyoruz ama ne olduğunu anlamış değiliz yalnız çok yıprandık
Yazgıcım, anlıyorum seni, inşallah Alp kuzum da biraz büyüyünce kurtulursun onların dibinden...
Aynı benim gibisin, ben de eşimi çok seviyorum, ailesine bir dakika bile tahammülüm yok, yanlarında yüzüm gülmüyor.
Canlarım ben çıkıyorum, inşallah ciddi birşey yoktur yavrumda.
Hasta olan tüm bebişlerimize tekrar geçmiş olsun, sevgiler, öpücükler opuyorumnanaktan
Ewet pınar..burda hak veriorum..
Yeri gelio kendi ablam annemde yapıoki farkında olmadan
onlaarrrr pehhh!
merhaba kızlar
hayırlı cumalar
geçmişi okumadan son sayfadan daldım muhabbetinize..
Hilalimizin incisi hayırlı olsun ..
Burcucum geçmiş olsun, ishal şüphesi var galiba
asinaz arkadaşım, bizde eşimle birbirimizi çokk sevmemize rağmen çocuk doğduktan sonra garip bir şekilde uyuşamıyoruz, bir duvar var gibi aramızda, çok üzülüyorum bu duruma.. Sanırım çoğumuzda bu var..
Eskisi kadar birbirimize vakit ayıramıyoruz ve devamlı çocukla uğraşmak bizi yıpratıyor, tahammülsüzleştiriyor.. Sebep bunlar olsa gerek .. Inş. Geçici bir dönemdir hepimiz için..
AYNIŞEYİ DÜŞÜNMÜŞÜZayfercim:))))))))
yapıyor armut bağırsakları çalıştırıyor ...doguhana armut puresı yedırdım hemen kaka yaptı.bugun ıkıncı oldu.normalde 3 4 gunde bı yapıo veledım
2010 MART ANNELERİİİ♥♥Kızkardeşler haftası!! ♥♥♥Eğer seni güldüren,
gözyaşlarını silen, seniniçin dua eden, seni sıkıca kucaklayan,
başarılarını izleyen, başarısızlığını gören, seni neşelendiren ve sana
güç veren biyolojik ya da manevi bir kızkardeşin varsa, .. bunu kopyala
...ve onun duvarına yapıştır..:) :)
İYİKİ VARSINIZA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?