2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kocısını ara senı sevıyorum de aksamda geldıgınde oglusunla karsıla guzelce dudıslerden op.gergınlık yapma bırak hersey olacagına varır.
aılesının kotu enerjısı evı etkılemıstır ondan eve gıdınce dellenıyorsundur.ocagı ac bı cımdık turk kahvesı dok yansın o evın ıcınde.
ıs yerınede ben cıkıyorum cocugum hasta de.emrıvakı yap.

ya bıtanem ısden cıkarılmakdan korkmuyorsan ver telefonu bana onların anasını aglatayım 2 dk da.cok cıddıyım.YASAL OLARAK SANA GUNDE 1.5 SAAT VERMEK ZO RUN DA LARRRRRRR
tum cınım sınırım tepeme toplandı.ısım ve telefon ver bana.ne sanıyorlar kendılerını hasa huzurdan Allah mı kım onlar kım.
onaylamamıslar.bak sut ıznı uygulama seklınde yazarkı anne o 1 5 saatı ıstegı sekılde kullanma hakkına sahıptır.
dınsızın hakkından ımansız gelır kı o da benım haksızlıga gelemem kesınlıkle.sozkonusu bır bebek gelecegımız onlar bızım.

hoppala...umarım bişeyi yoktur...sonraki kakayı takip edin bakalım..asya da arada yeşil ve sulu yapıyo...

ek gıda yada meyve suyu vs verıyorsan ondandır.

Annem aradı.
Doruk sulu, yemyeşil kaka yapıyormuş, yaparken ağlıyormuş ve öksürüyormuş.
Doktoruna sordum, getir muayene edeyim dedi.
İnşallah ciddi birşey yoktur...

amını ınsallah

delu kıs ınsan sınır oluyor boyle davrandıklarında bılıyorum ama sen azıcık sabret be guzelım.bebeklerımızın herkesın sevgısıne ıhtıyacı var.bırak sevgı yumagında buyusun.

uff ya sanırım ceren ishal... Az az kaka yapıo sürekli sıwı.. Dr u aradım dönecekler bana birazdan..
Ne öneririsinz?

dun doguhanın doktoru dedıkı kakasını yapmazsa uzum ve armut puresı ıshal olursa seftalı ve elma puresı ver.

gecmıs olsun.atesı cıkmısmı ınmısmı kontrol ettın mı ? atesden cok korkarım ben yaw

senın bu kocanı bazan dovesım gelıyor.

SÜtyen sormuştum ama araya kaynadı yaa(

canım bende emzırme sutyesı kullanıyorum ama yarım degıl tam acılıyor.markadan degısıyor galıba.

yahu bıtanem sız bırbırınızı seven bır cıftsınız anladıgım kadarıyla neden bosanıyormussunuz.ıkıde bı dıllendırmeyın.hayat elbet zorluklar cıkaracak hemde bınbır cesıt ama evlılıkde zaten zorluklara beraber gogus germektır.

canım gecmıs olsun.

kızlar tabişki birbirimizi seviyoruz ama ne olduğunu anlamış değiliz yalnız çok yıprandık
nehircim bizde bunu söylüyoruz ya zaten.evet zor dönemler geçirdiniz ve geçiriyorsunuz.ama böyle ayrılığı düşünüp dile getirerek bu fikre alışırsınız sadece.size ne olduğunu anlamanız için belki yanlız kalmanız lazım.bunun bir imkanı yok mu yaa siz biryerlere gidin yada kayınvalidenler birkaç gün çok değil.adamakıllı konuşun bakalım nerde ne hata var ve tamiri telafisi mümkün mü?aradaki sevgi ve saygı devam ettikçe her evliliğin şansı vardır bence.sadece sorunlarınızı çözmeniz gerek bunun içinde zaman ve konuşmanız gerek bence canım.

inşaallah burcu cum benimde isteğim burdan kurtulmak RAbbim yüzüme güler inşaallah.
hadi canım git güzel haberlerle dön bizi merakta bırakma inşaallah önemli bişey yoktur.

Merhaba kızlar
Hayırlı cumalar
Geçmişi okumadan son sayfadan daldım muhabbetinize..

Hilalimizin incisi hayırlı olsun ..

Burcucum geçmiş olsun, ishal şüphesi var galiba

Asinaz arkadaşım, bizde eşimle birbirimizi çokk sevmemize rağmen çocuk doğduktan sonra garip bir şekilde uyuşamıyoruz, bir duvar var gibi aramızda, çok üzülüyorum bu duruma.. Sanırım çoğumuzda bu var..
Eskisi kadar birbirimize vakit ayıramıyoruz ve devamlı çocukla uğraşmak bizi yıpratıyor, tahammülsüzleştiriyor.. Sebep bunlar olsa gerek .. İnş. geçici bir dönemdir hepimiz için..

sağol canım benimmm

2010 MART ANNELERİİİ♥♥Kızkardeşler haftası!! ♥♥♥Eğer seni güldüren,
gözyaşlarını silen, seniniçin dua eden, seni sıkıca kucaklayan,
başarılarını izleyen, başarısızlığını gören, seni neşelendiren ve sana
güç veren biyolojik ya da manevi bir kızkardeşin varsa, .. bunu kopyala
...ve onun duvarına yapıştır..:) :)

İYİKİ VARSINIZA

♥♥Kızkardeşler haftası!! ♥♥♥Eğer seni güldüren,
gözyaşlarını silen, seniniçin dua eden, seni sıkıca kucaklayan,
başarılarını izleyen, başarısızlığını gören, seni neşelendiren ve sana
güç veren biyolojik ya da manevi bir kızkardeşin varsa, .. bunu kopyala
...ve onun duvarına yapıştır..:)

Üstümüzdekilere bi msj daha fırlatmam lazım..ne alıntı..ne smiey..ne harf d üzenim hepsi cortlmışş..kac kere cektim kulaklarını benlen ugramayın diyneee..hihih:):)
olcayyy.

nası yani aşkım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…