- 23 Temmuz 2009
- 2.640
- 181
- 373
- 44
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #72.401
SİGARA KULLANMAZ ARAD CANI İSTERSE ONDAN BUNDAN 1 DAL ALIP İÇER.. storedan bi tishirt olabilir ama haketmiyo ya neyse..ahh canım yaa çok geçmiş olsun inşallah çabuk atlatırsın :Saruboceq:
eşin beşiktaş hastası di mi tish-o dan tişört yaptır beşiktaşlı ya da başka bişey
ya da yılın babası sertfikası yaptır ya da şöyle bişey olabilir zippo çakmak üzerine istediğin resmi yaptırabildiğin zippolar da var bunun gibi biraz tuzlu gibi gerçi ama fikir işte -tatlicadiarzu- o son sayfada güzel şeyler de var bak işte daha napiim aklinialirimsmile
romantiko şeylerle uğrtaşmak istiyorum ama mal olmuşum aklıma hiç öle şeyler gelmiyo bi de cerene kafam takıldı iyice wazgeçtim herşeyden:gitme:
heyyyt benimde 29 doğum günü ben cep telefonu alacağım kendisine epeyce eskidi telefonu... opuyorumnanaktan
öyle romantiko şeylerle uğraşamam bende sen de bak canım ne ihtiyacı varsa onu al...
aslında en hakettiği durum bukaydirigubbakcemile3 bu bizim ilk resmi yıldönümümüz olacak canım o sebeple yoksa hiiiç tınlamicam 2 gün sonra hatırlicam ama işte ilk ya hatıuırda kalacak bişey olsun istyorum:dilcikar:maşallahallah nazardan saklasın..
dilini ısır poponuzu kaşı hasretcim
illa bişey yapmak zorunda mısın? ben bu seneki yıldönümümüzü unutmuştum:)) sen de cok yorgunluktan bebekten evden dükkandan falan farkedememiş de unutmuş gibi yapsan olmaz mı:))
kızım 5 aylık bi çocuk için 11 günde 400 gr bnce çok iyi bi kilo almış delü? neyi tasa yapıyosun anlamadım..bu hafta ızınlıydım . doguhan 11 gunde 400 gram almıs.ondan oncekı 15 gunde yawrum 200 gram almıstı.artık benı kesseler calısmam.100 mılyar verseler mumkunatı yok yanı.
yooo doğru yazmışımsempatiksalakcinniGünaydıııın
Burcu,kadınlar zaten genel olarak dengesizdirler boşver kocanın da alışık olması lazım sana sengözlerimebaksanab ararsın güzel sözler söylersin birazdan unutur gider, ben dün otel fikrimi kocama söyledim ya akşam kesinlikle hayır diyor, başka kocalar olsa balıklama atlar, kocalar da dengesiz beee :)))
Hasret babalar gününde saati yaptıramamıştın ya istersen onu yaptır, bir de facete nikah tarihine 2009 yazmışsın, yanlış mı yazdın, ceren sizin nikahı izledi mi içerden yoksa kaydirigubbakcemile3
canım üzme kendini bebeğin hemen üst katında öğlenleri sewip okşayp emzirme imkanın war.. o zamn sende her gün erken çık canım o şekilde kullan hakkını ne gıcıklar ya anlayışsız bencil insanlar allah yardımcın olsun.. hepimizin tabi bneimdebütün beddualarım onalara şu an nasıl içim yanıyor kızım memesinden çektim şimdi mama içiyor süt pompamda yanımda değil o ağladıkça mevlam onalrıda ağlatsın inşallah.... hiç böyle beddua etmem ama sonuna kadar ediyorum çünki benim hakkımı elimden alıyorlar...
bizide dr kaka tahlili için çağırdı..Annem aradı.
Doruk sulu, yemyeşil kaka yapıyormuş, yaparken ağlıyormuş ve öksürüyormuş.
Doktoruna sordum, getir muayene edeyim dedi.
İnşallah ciddi birşey yoktur...
ayfercim hilale maşallah..patates püresi dene canım doktordan haber gelene kadar
dişlerden diyeceğim ama belirti de yokki yaa şişme beyazlama yok.. neyse bi dr tahlil yapsında öğrenelimcanım bende kayınvalidemi alp i severken boğmak istiyorum ama ben deli gibi bağırıp çocuğumun gözlerini pörtlediği için.bak seninkinin anladığım kadarı ile sana bir zararı yok.sen sevmesini istemediğinden kadın kötü bişey sölemesede sana kötü gibi geliyor olabilir.ama böyle eşini üzersin tamam haftada bir git mesela ama sevdirmemezlik etme.yat kalk şükret ya benimki gibi günde 3 kere sevip sonra oğluna çocuğu çok özledim demiyor yaklava:
canım dur üzülme geçen hafta alp te bir günde 6 defa yaptı su gibi ıkına ıkına doktoru aradım korkma yarında takip et aynı olursa getir dedi.bazen böyle olabiliyormuş yani.
7 yi geçmediği sürece ishal kbl etmio dr ler. armut fln hızlandırıo onları yedirdiysen olabilir e sıcak elleri sürekli agızda mikrop kapıolar telaş etme muz yediriver bence:)
Ocd;yok canım ateş normal gidiyor şuanda sadece huysuz ama aralıklı aralıklı ilgi istiyor zilli
SİGARA KULLANMAZ ARAD CANI İSTERSE ONDAN BUNDAN 1 DAL ALIP İÇER.. storedan bi tishirt olabilir ama haketmiyo ya neyse..
romantiko şeylerle uğrtaşmak istiyorum ama mal olmuşum aklıma hiç öle şeyler gelmiyo bi de cerene kafam takıldı iyice wazgeçtim herşeyden:gitme:
aslında en hakettiği durum bukaydirigubbakcemile3 bu bizim ilk resmi yıldönümümüz olacak canım o sebeple yoksa hiiiç tınlamicam 2 gün sonra hatırlicam ama işte ilk ya hatıuırda kalacak bişey olsun istyorum:dilcikar:
kızım 5 aylık bi çocuk için 11 günde 400 gr bnce çok iyi bi kilo almış delü? neyi tasa yapıyosun anlamadım..
yooo doğru yazmışımsempatiksalakcinni
ewet saati yaptıramamıştımaklinialirimsmile bi bakayım yine
otel fikrine hayır dedi die sanma ki senin koca garip eminim benimki de hayır derdi:1no2: heyecansız monoton heriflerrrkötükedihüso
canım üzme kendini bebeğin hemen üst katında öğlenleri sewip okşayp emzirme imkanın war.. o zamn sende her gün erken çık canım o şekilde kullan hakkını ne gıcıklar ya anlayışsız bencil insanlar allah yardımcın olsun.. hepimizin tabi bneimde
bizide dr kaka tahlili için çağırdı..
cengiz şerfsizine doktora götüreceğim dedim.. hangisine yetişeyim annen götürsün dedi:umursamaz: yine nefret ediyorum bu gün ondan
ayfercim hilale maşallah..
ewet uyansın deneyelim zatn doktora götürecek annem kaka tahlili için...
dişlerden diyeceğim ama belirti de yokki yaa şişme beyazlama yok.. neyse bi dr tahlil yapsında öğrenelim
ufak ufak yapıyo ama onu nasıl sayıcam mesela altına bakıyorum kaka yapmış açıyorum değiştirirken az daa yapıyo.. onu dewamımı kabul edeyuim 2 mi diyeyeim belki şimdi uyurken ara ara 3 kere yapıyornasıl bileceğim ki az az yapıyo sanırım
kızlar sizin bebişlerden de ayak ve bacaklarını hareket ettirince kemik sesi geliyomu çıt çıt
kızlar sizin bebişlerden de ayak ve bacaklarını hareket ettirince kemik sesi geliyomu çıt çıt
evet ya soracagım dr a kactır unutuyorum
LANET OLSUN O MEYWELEREDE HERŞEYE:gitme: ewet uyandı şimdi kaka yapmasını beklicez kaka yapsın 1 saati geçirmeden getirin dedi dr..sanırım meyvelerden oluyor bu bebişler ishal..kabız yapan yiyeceklerden ver bu gün..pirinç lapası..patates ,,havuç,şeftali.adaçayı kaynat içir..yağsız olarak..
birde reflor şase ilaç var..ondan alıp yoğurduna katıp verebilirsin..ben çok kullandım erayda bu ilaçtan..kesiveriyor...
dr ye götüreceksen tabi bekle ilaç için...
normal sütyenlerin gözünü sewyim sıyırıyorum yukar emziriyorum ewdeyken zaten ne sütyeni bu sıcaktaSÜtyen sormuştum ama araya kaynadı yaa(
merhaba kızlar nasılsınız,biz çok zor günler geçiriyoruz,dün akşam yine gece 2 ye kadar eşimle konuştuk konuştuk konuştuk ya bu ilişki hiç yere bitecek ya da devam edicek ne olucak bilemiyorum nazar mı değdi ne oldu herşey tepetaklak oldu,dün eşim çok zor dönem geçiriyoruz bi evin içinde iki aile bu çok zor dedi,birbirimize sevgimizi kızgınlığımızı herşeyimizi belle edemiyoruz çok büyük fırtınalar var yaşamımızda kaç kez boşanmayı düşündük yeri geldi eşim yeri geldi ben hayır dedim lütfen Allah rızası için bu mübarek ayda bizim için dua edin ve herşey yoluna girsin daha hayatı yaşamaya yeni başlamış kızımın hayatının mahvolmasıjnı istemiyorum
kızlar tabişki birbirimizi seviyoruz ama ne olduğunu anlamış değiliz yalnız çok yıprandık
kızım sabah bir çığlıkla uyandı devamlı ağladı sol gözü ve dudağının sol tarafı şişti dr götürdüm farklı bişey yedirmedim anne sütü dr yediklerin alerji yapmış olabilirdedi kan idrar ve kaka tahlili istedi kızım daha idrar kaka yapmadı sadce kan tahlili verdik şimdi uyuyo yavrum o kadar çok ağladıkı bi yeri ağrıyo gibi ama anlamadım alerji olunca şişsin anlarım ama uykudan uyandıracak kadar susmadan ağlamasının nedenini çözemedim o ağladıkca bende ağladım yavrum şimdi elim kolum bağlı oturuyorum hiç bişey yapmadık devamlı sallıyorum uyanınca gene ağlıycak muhtemelenmafoldumben
doguhana armut puresı yedırdım hemen kaka yaptı.bugun ıkıncı oldu.normalde 3 4 gunde bı yapıo veledım
kızım sabah bir çığlıkla uyandı devamlı ağladı sol gözü ve dudağının sol tarafı şişti dr götürdüm farklı bişey yedirmedim anne sütü dr yediklerin alerji yapmış olabilirdedi kan idrar ve kaka tahlili istedi kızım daha idrar kaka yapmadı sadce kan tahlili verdik şimdi uyuyo yavrum o kadar çok ağladıkı bi yeri ağrıyo gibi ama anlamadım alerji olunca şişsin anlarım ama uykudan uyandıracak kadar susmadan ağlamasının nedenini çözemedim o ağladıkca bende ağladım yavrum şimdi elim kolum bağlı oturuyorum hiç bişey yapmadık devamlı sallıyorum uyanınca gene ağlıycak muhtemelenmafoldumben
kız benimkide çok sert ve top top azıcık yapabiliyodu.armut yedirdim.normale döndü.iyi de ben bu çocuğa hep armut mu vercem.muz falan vermicem mi.ne zaman düzene girer acaba bağırsaklarıfisfisfis
[[
resim üzernde fotoşop yapıcm hangisi daha iyi fikirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
profil resmi yapcam faeye
gecmıs olsun canım derdı ne acaba tam olarak.
ya bunlar artık dıllensınde dertlerını anlatsınlar boyle cok uzuluyor ınsan
ama senın kı kabız olmus askıtom bızımkı kabız degıl sadece 3 4 gunde bı yapıo bı problem yok yanı.dr u ne dıyor kı ?
sen once bı soyle dudakların dolgumu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?