2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

SİGARA KULLANMAZ ARAD CANI İSTERSE ONDAN BUNDAN 1 DAL ALIP İÇER.. storedan bi tishirt olabilir ama haketmiyo ya neyse..

heyyyt benimde 29 doğum günü ben cep telefonu alacağım kendisine epeyce eskidi telefonu... opuyorumnanaktan

öyle romantiko şeylerle uğraşamam bende sen de bak canım ne ihtiyacı varsa onu al..
.
romantiko şeylerle uğrtaşmak istiyorum ama mal olmuşum aklıma hiç öle şeyler gelmiyo bi de cerene kafam takıldı iyice wazgeçtim herşeyden:gitme:
aslında en hakettiği durum bukaydirigubbakcemile3 bu bizim ilk resmi yıldönümümüz olacak canım o sebeple yoksa hiiiç tınlamicam 2 gün sonra hatırlicam ama işte ilk ya hatıuırda kalacak bişey olsun istyorum:dilcikar:
bu hafta ızınlıydım . doguhan 11 gunde 400 gram almıs.ondan oncekı 15 gunde yawrum 200 gram almıstı.artık benı kesseler calısmam.100 mılyar verseler mumkunatı yok yanı.
kızım 5 aylık bi çocuk için 11 günde 400 gr bnce çok iyi bi kilo almış delü? neyi tasa yapıyosun anlamadım..
yooo doğru yazmışımsempatiksalakcinni
ewet saati yaptıramamıştımaklinialirimsmile bi bakayım yine
otel fikrine hayır dedi die sanma ki senin koca garip eminim benimki de hayır derdi:1no2: heyecansız monoton heriflerrrkötükedihüso

canım üzme kendini bebeğin hemen üst katında öğlenleri sewip okşayp emzirme imkanın war.. o zamn sende her gün erken çık canım o şekilde kullan hakkını ne gıcıklar ya anlayışsız bencil insanlar allah yardımcın olsun.. hepimizin tabi bneimde
Annem aradı.
Doruk sulu, yemyeşil kaka yapıyormuş, yaparken ağlıyormuş ve öksürüyormuş.
Doktoruna sordum, getir muayene edeyim dedi.
İnşallah ciddi birşey yoktur...
bizide dr kaka tahlili için çağırdı..
cengiz şerfsizine doktora götüreceğim dedim.. hangisine yetişeyim annen götürsün dedi:umursamaz: yine nefret ediyorum bu gün ondan

patates püresi dene canım doktordan haber gelene kadar
ayfercim hilale maşallah..
ewet uyansın deneyelim zatn doktora götürecek annem kaka tahlili için...

dişlerden diyeceğim ama belirti de yokki yaa şişme beyazlama yok.. neyse bi dr tahlil yapsında öğrenelim
7 yi geçmediği sürece ishal kbl etmio dr ler. armut fln hızlandırıo onları yedirdiysen olabilir e sıcak elleri sürekli agızda mikrop kapıolar telaş etme muz yediriver bence:)

ufak ufak yapıyo ama onu nasıl sayıcam mesela altına bakıyorum kaka yapmış açıyorum değiştirirken az daa yapıyo.. onu dewamımı kabul edeyuim 2 mi diyeyeim belki şimdi uyurken ara ara 3 kere yapıyor nasıl bileceğim ki az az yapıyo sanırım

Ocd;yok canım ateş normal gidiyor şuanda sadece huysuz ama aralıklı aralıklı ilgi istiyor zilli

:)) cok fena bunlar ya benımkı mızıldanıo sonra donup susup bana bakıo tepkımımı olcuyor nedır

yok kuzum benım demek ıstedıgım calısırken cocugum az kılo alıyor fark edıyor evde oturmakla calısmak

kızlar sizin bebişlerden de ayak ve bacaklarını hareket ettirince kemik sesi geliyomu çıt çıt

kızım sabah bir çığlıkla uyandı devamlı ağladı sol gözü ve dudağının sol tarafı şişti dr götürdüm farklı bişey yedirmedim anne sütü dr yediklerin alerji yapmış olabilirdedi kan idrar ve kaka tahlili istedi kızım daha idrar kaka yapmadı sadce kan tahlili verdik şimdi uyuyo yavrum o kadar çok ağladıkı bi yeri ağrıyo gibi ama anlamadım alerji olunca şişsin anlarım ama uykudan uyandıracak kadar susmadan ağlamasının nedenini çözemedim o ağladıkca bende ağladım yavrum şimdi elim kolum bağlı oturuyorum hiç bişey yapmadık devamlı sallıyorum uyanınca gene ağlıycak muhtemelenmafoldumben

LANET OLSUN O MEYWELEREDE HERŞEYE:gitme: ewet uyandı şimdi kaka yapmasını beklicez kaka yapsın 1 saati geçirmeden getirin dedi dr..
SÜtyen sormuştum ama araya kaynadı yaa(
normal sütyenlerin gözünü sewyim sıyırıyorum yukar emziriyorum ewdeyken zaten ne sütyeni bu sıcakta

kızlar tabişki birbirimizi seviyoruz ama ne olduğunu anlamış değiliz yalnız çok yıprandık

ya nehir bence siz mahkemeye değil bi aile terapistine gitmellisiniz! sinirliyim zaten alla alıcam elime seni nedir eksik olan madem yıpranacaktınız ne diye antalyadan döndün beraber olmak için değil mi.. e berabersiniz işte yani geçici bir dönem katlanacaksınız.. ki kaynananın gayet iyi olduğunu asla sana ne laf dediğini ne karıştığını sölüyosun.. başbaşa kalmaksa her akşam çıkın dolaşın hawalar sıcak alın kızıda arabasına gidip bi çay için bi yerde ne bilim yani.. ne bu yıprandık yıprandık allah aşkına yapma... dön antalyaya o zaman özleyince yine gelir gidersiniz zaten ekim ayında bitmiyomuydu borçlar? sorunuzu ne nehir? kocan iyi anlayışlı seni sewiyo kawgası yok gürültüsü yok bir dediğini ikiletmez ağzına bakıyo.. ben delinin tekiyle sawaşyorum yıllardır..

geçmiş olsun cnm, inşallah önemli bişi değildir. daha önce yediklerinden farklı bişi yemiş miydin?

doguhana armut puresı yedırdım hemen kaka yaptı.bugun ıkıncı oldu.normalde 3 4 gunde bı yapıo veledım

kız benimkide çok sert ve top top azıcık yapabiliyodu.armut yedirdim.normale döndü.iyi de ben bu çocuğa hep armut mu vercem.muz falan vermicem mi.ne zaman düzene girer acaba bağırsaklarıfisfisfis

geçmişi tam olarak okuyamadım yaa, fazla kaynatıyosunuz bu aralar. hasta olan tüm bebeklere Allah şifalar versin. muayeneden dönüp güzel haberler alan bebişlere de maşallah
Ebru senin yazdığın msja denk geldim geçmişi okurken. canım neden üzülüyosun ki başkaları sevince Yağmur'u? bence mutlu olmalısın. Yağmur'un sadece senin değil babaanne hala dayı teyzenin de sevgisine ilgisine ihtiyacı olacak. düşünsene bi de sevmeselerdi onu sana daha zor gelmeyecek miydi bu durum? hem kime benzettiklerini de boşver, onlar birine benzetti diye öyle mi olcak sanki? bence hatalı düşünüyosun cnm

ebru ne kadar farklı çıkmışsın resimdeeeee ikisi de güzel bnce kusur yok..
sağda ki biraz daha alımlı sankibilmiyorumkismile

gecmıs olsun canım derdı ne acaba tam olarak.
ya bunlar artık dıllensınde dertlerını anlatsınlar boyle cok uzuluyor ınsan

kız benimkide çok sert ve top top azıcık yapabiliyodu.armut yedirdim.normale döndü.iyi de ben bu çocuğa hep armut mu vercem.muz falan vermicem mi.ne zaman düzene girer acaba bağırsaklarıfisfisfis

ama senın kı kabız olmus askıtom bızımkı kabız degıl sadece 3 4 gunde bı yapıo bı problem yok yanı.dr u ne dıyor kı ?

[[
url=http://urlal.com/dqqf]
[/url]
resim üzernde fotoşop yapıcm hangisi daha iyi fikirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
profil resmi yapcam faeye

sen once bı soyle dudakların dolgumu ?

[[
resim üzernde fotoşop yapıcm hangisi daha iyi fikirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
profil resmi yapcam faeye

Canım fotoshop yapmadan önce bu pozu biraz daha yakından çekin,ayrıca ne o saç baş kendini tam yatırmdan biraz daha dik dur ve öyle sarıl ...Yağmurun ağzındaki emziğide bir zahmet çıkar ....Gülümsemesini sağlayın...Sende saçını azcık topla yada açıkta bırakabilirsin...
Fotografı çeken kişinin gölgesi var ters tarafta durmuş bunları düzelttikten sonra çekebilirsin....Ayrıca göğüslerde gözümden kaçmadı...bayanssulusmilebayanssulusmile süslen makyaj yap bide ohhh fotoshop'a gerek kalmaz

doktorunu aramadım kibilmiyorumkismile

ayy ayfeeer güldürün benii..kıss ben o gölgeyi mölgeyi yok decekm fotoşopla..
hem nivarmış zacımda başmda dogal işteee.emzik olayına katılıorum tamm..
iki resmi koymamın nedeni gögsüm cok dikkat cekiomu bunu anlamaktı sayenzde bu mustehcen fotoyu eliorum direk..
öznur ne dudagı len..
haso thanks

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…