2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

CEREN DE İLK KAYNNAMIN KUCAĞINDA AĞLAMIŞTI:teytey: OLABİLİR ŞİMÖDİ DAHADA YABANCILIYOR HERKSEİ İNŞALLAH Bİ DAHAKİNE SAÇLARINI YOLAR ONUN ALIR İNTİKAMIMIdelikafaduldenkötükedihüso

BEN WERİYORUM CANIM.. PİRİNÇ UNUNU KAŞIK MAMALRINI SÜTLE YAPIYORUM ÖRNEĞİN KAHWALTISINADA BAZEN MAMA YERİNE SÜTLE HAZIRLIYORUM VE HİİÇTE KANSIZLIK FALAN YOK BEBEĞİM DAHA DEMİR DAMLASINA BİLE BAŞLAMADI DR KAN DEĞERLERİ GAYET İYİ GEREK YOK DEDİbayanssulusmile

AYY LÜTFEN DEĞSİN NAZAR AYFERCİM MÜMKÜNSE HERKES BENİ NAZAR ETSİN DE BOZULSUNARTIK ŞU DÜZEN:1no2:

BN AKLA YATAN BAZI FİKİRLERİNE GÜWENİYORUM AMA ÇOK UÇUK ŞEYLERE BENİMDE AKLIM YATMIYOR ACABA MI DİYORUM?
AMA DR GERÇEKTEN İYİ BİR DR SADECE BU KADAR RAHAT OLMASI BİZİ TEDİRGİN EDİYOR ONUN DIŞINDA SÖYLEDİĞİ TEK YANLIŞ ŞEY OLDUĞUNA İNANMIYORUM..
ADAMDAN RANDEWU ALMAK İÇİN SIRAYA GİRMEN GEREKİYOR.. TV PROGRAMLARININ BAŞ KONUĞU.. BOŞ OLAMAZ BENCEkaydirigubbakcemile5 AMERİKADAN GELEN TEYZEM ADAMIN BAŞ MÜDAWİMİ AYNEN KATILIYOR HER KİKRİNE AMERİCAN UZMAN HEKİMLERİNENDE AYNI ŞEYLERİ DUYUYORMUŞ ORDAYKEN...

anaam katabilicez mi bebişlerin yemeklerine:lepi:iyi de biz bu doktora niye bu kadar güveniyoruz.ben ilk defa ismini burda duydum.doktorla ilgili bilgisi olan varsa yazsın pleaseakannehir

BNCE KATMAMALIYIZ AMA EWDE PİŞEN YEMEĞİ E YOK TUZ WAR BİLMEM NE WAR DİE WERMEMEZLİK ETMEMELİYİZ BNCE.. DEDİĞİ GİBİ AZI KARAR FAZLASI ZARAR DİE DÜŞÜNÜYORUM

Silver google a yaz adamın kendinin sitesi yokda anneoluncaanladım.comda forumda cevapları war ordan takip et.

Hasret Sütü direk wersek olur mu ki böle biberonla dayasak:)

Ewet adama bende güveniyorum rashat olması lazım doktorun böle pimpirikle cocukları test şu bu denör ettiler dayıyorla antibiyotikleri bu öle biri değil. bu zamanlarda cıktı inek sütü muhabbet önceden yoktu. niye? mamalar daha çok satılsın diye.
işim war gelirim inşşş

öylede iki kere werdim:) mama yedirirken yanında lıkır lıkır su da içiyo biberonla bnde bari süt koyamda faydalı bişey içsin didim we koydum ama pek sewmedi 40cc içti ama anlamadan:)
bi kerede parktaydık acıktı die bakkaldan kutu sütü açıp koydum biberonuna içti az da olsa:)

walla o zaman Türkiye'deki bütün çocuk doktorları da yalan söylüyor ozaman ...Amerika yada başka bir ülkedeki doktor yada benim doktorum yapılması gerekilenleri ilk 3 ay yaptık artık bebeklerimiz kendisi ne yiyip ne içiceğine karar veriyor ...Ben doktoruma diyorum ki Armut sevmiyor diyorum yemiyor hiç bir şekilde ...Doktorumuzda verme zorlama diyor ozaman ...Zorla verilecek diye bişey yok...Dün akşam Hilal yemekte ayran içti yarım bardak hayırda demedim...Kısıtlamam yok yani tavuk parçası verdim ,ekmek çiğnedi ...Bunları yavaş yavaş alıştırıyorum.Doktorumuz sadece aşılarını İhmal etme yeter dedi.

:)) ne güzel. bence alışsa içer allerji fln olmadı dimi. bizi korkutuolar amanda aman die yaa bende werecem doymadığını düşündüğümde kızımda sewer sanırım cunku ben hala günde 3 bardak fln süt içerim. pasta yaparken süt ölçerken canım çekr bi bardakta kendime doldrurum:)

Silver
süper bi yazı gerçekten öyle ya. kendimden biliyorum hiç kendim için bişey yapmıyorm artık inan duş bile lüks oldu. o uyurken iş yapıyorum uyanıncada onla ilgileniyorum ama elimde değil herkes öyle manyadık ülke olarak. eşimde öyle özel bişeyimiz kalmzdı dışarı cıkmak bile istemiyoruz niye hanfendinin düzeni bozulr diye. çıkmak lazım halbuki gece oturamıyoruz rahat rahat cunku ikimizde ölüyoruz yorgunluktan niye?küçücük bi bebek yüzünden birbirimizi frenleyelim bari. bunnu sebebi elimiz boş gönlümüz hoş allaha şükür dert oky tasa yok yaşam standartları yüksek cocukla uşraıyoruz allah hepimizi islah etsin.
peygamberimizin (sav) hadisi var. ahir zamanda kadınlar efendilerini doğuracak diye. ilk başlarda anlamamştım ama hakkaten öyle olduk onlar efendi biz köle onlar ne isterse nasıl isterse öyle oluyor.

:)))) Aynı şeyleri ben de Pelin'de görüyorum..
Allah Allaaah bu çocuk nie hep ağlıyo... diyo suratında anlamsız bi ifadeyle.. Nie aceba!!!! Annesini depresyona soktuğun için olabülür müüüü!?!? alsanaalsanasmile

Son düzenleme:
Güzin Abla :) Allah iyiliğini versin..

yok canım herhangi bi alerji olmadı hergün sütlü bişeyler yiyip içiyor zaten

iyi pazarlar güzel aneler nasılsınız dünden kalma yorgunluğumun üstüne bugün yenilerini ekliyorum sabah ezanıyla uyandım kocişim sağolsun sonradan bana bi saat uyku hediye etti serhanı ana kucağında uyutmuş kendide koltuğa uzanmış uyumuş iş güç uğraşıyorum şu anda bi bakayım size dedim 5 dk mola verdim kendime
yukarıdaki yazıya aynen katılıyorum artık bize herşey lüks oldu gerçekten tek soysal hayatım burası ve arkadaşlarımda sizlersiniz
öpüyorum kıslar eşim evde bende yemek yapıyorum gece serhan uyuduktan sonra bakarım artıkın tatlılarım görüşürüzzopuyorumnanaktan

öffff sıkıldım pazar pazar zaten iş yok kapatıp sahile gidiyorum kzımla.. kocam yatıyo ofiste eşşek bende burda iş bekliyorum!

Kızlar bildiğiniz iyi bir psikiyatr var mı? buna ciddi anlamda ihtiyacım var( şişlide oturuyorum, buraya yakın bi yerlerde olsun istiyorum.

kızlar acele cevap zeynoma kayısı koydum püre yapıp verecem bağırsaklarını yumuşatsın diye olurmu????

Kızlar bildiğiniz iyi bir psikiyatr var mı? buna ciddi anlamda ihtiyacım var( şişlide oturuyorum, buraya yakın bi yerlerde olsun istiyorum.

Benimde ihtiyacım war canım:S bunaldın mı hayırdır noldu

kızlar acele cevap zeynoma kayısı koydum püre yapıp verecem bağırsaklarını yumuşatsın diye olurmu????

yumuşatır fazla koymada fazla yumuşatmasın rahatlatır inşş. armutta yumuşatıo bizi onuda deneyebilirsin.

yardımcı olmak çok isterdim ama avrupa yakasında maalesef yok bildiğim ...Bozma moralini ne olursa olsun Eymen'in ve oğlunun sana ihtiyacı var canım...

ciddien işe yaradı yavrum kayısı suyunu verdikten 10 dk sonra yaptı kakasını kabız olmuş canım kızım fitilden çok daha iyi hem doğal hemde zararsız deneyin
yarın dr gidiyoruz aşılarımız var 6 aya giridik alalhım nice güzellikleri yaşama şansı ver kızımla bana
bende piskt gitmek istyrm medipolde var biri ona gidecem bkalım iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…