- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #72.601
CEREN DE İLK KAYNNAMIN KUCAĞINDA AĞLAMIŞTI:teytey: OLABİLİR ŞİMÖDİ DAHADA YABANCILIYOR HERKSEİ İNŞALLAH Bİ DAHAKİNE SAÇLARINI YOLAR ONUN ALIR İNTİKAMIMIdelikafaduldenkötükedihüsoslmlar ii pazarlarrrrr herkese
arkadaşlar ben kimi sevmiyosam ege de onu sevmiyor sanırım sütten geçiyo bunu keşfettim :)))))))
herkesin kucagında duran güleryüzlü cocuk cadı babannesine gittimi aglamaya baslıyor :))))))))))) kucagından alınıncada ona dönüp ters ters bakıyo . o kadında hırs yaptı hiç boş bırakmıyo cocugu devamlı almak istiyo sevdircek kendini.şaşkın bilmiyo önce kendini BANA sevdirecektin yapmayacaktın zamanında :))))
görümcem 3 aylık evli 34 yasında dün artık sıra ona geldiğini ima etti dayı kızı bebek için , k.validem atıldı ordan seni evlendirelimde senin olsun ... bozulmanıza gerek yok bana yaptıklarınızdan sonra o da gidecek dr lara .(ben egeye yumurtlama takibiyle hamile kaldım ve cok laf ettiler vay eskişehre gide gele ordan bebek versinler sana die topu topu 3 ay gittim :)) Allah verdi)
yani pek bi mutluyummmmmm Allahn sopası yok ettiğin laflar gelip buluyo seni
Kızlar günaydın
ben dün gecden beri kadir tuğcunun sitesine gömülmüş durumdayımda
adam süt yetmediği zaman 4. aydan sonra kutu sütlerini werebilirsiniz dio inek sütüe olabilir %1 yada 2 çocukta allerji olabilir diyo. denesemmi napsam mama vermekten bin kat daha iyi bence. deneyeniniz war mı bu adam güvenilir bi adam ve inanıyorum yani..
AYY LÜTFEN DEĞSİN NAZAR AYFERCİM MÜMKÜNSE HERKES BENİ NAZAR ETSİN DE BOZULSUNARTIK ŞU DÜZEN:1no2:çok üzücü ve sinir bozucu birşey.Elinizden bisey gelmiyor mu? Bu adamdan boşansa...Bir süre sana gelsin Yazgı annen olmaz mı?kafasını dağıtır hiç olmazsa...
bu adama ben zerre kadar güvenemiyorum nedense cevapları GÜZİN ABLA misali ....Diş neden ateş yapmasın ki ? geçmiş yazılarda okudum da.Güzin Abla gibi cevaplar vermesine gıcık oldum.Başkalarının ağzıyla demesine de ....İshal olayına katılıyorum fazla emmesinden yada sık aralıklarla emme olayı doğru bence .....
Sen hatun kariyerde yaptın çocukta herşey var sende biryerlerini kaşı da nazara gelme .Alimallah:1ninca:..Evi çekip çeviren sensin ,iş yerinide seni eşin baş tacı yapmalıbayanssulusmilebayanssulusmile
anaam katabilicez mi bebişlerin yemeklerine:lepi:iyi de biz bu doktora niye bu kadar güveniyoruz.ben ilk defa ismini burda duydum.doktorla ilgili bilgisi olan varsa yazsın pleaseakannehir
Silver google a yaz adamın kendinin sitesi yokda anneoluncaanladım.comda forumda cevapları war ordan takip et.
Hasret Sütü direk wersek olur mu ki böle biberonla dayasak:)
Ewet adama bende güveniyorum rashat olması lazım doktorun böle pimpirikle cocukları test şu bu denör ettiler dayıyorla antibiyotikleri bu öle biri değil. bu zamanlarda cıktı inek sütü muhabbet önceden yoktu. niye? mamalar daha çok satılsın diye.
işim war gelirim inşşş
AYY LÜTFEN DEĞSİN NAZAR AYFERCİM MÜMKÜNSE HERKES BENİ NAZAR ETSİN DE BOZULSUNARTIK ŞU DÜZEN:1no2:
BN AKLA YATAN BAZI FİKİRLERİNE GÜWENİYORUM AMA ÇOK UÇUK ŞEYLERE BENİMDE AKLIM YATMIYOR ACABA MI DİYORUM?
AMA DR GERÇEKTEN İYİ BİR DR SADECE BU KADAR RAHAT OLMASI BİZİ TEDİRGİN EDİYOR ONUN DIŞINDA SÖYLEDİĞİ TEK YANLIŞ ŞEY OLDUĞUNA İNANMIYORUM..
ADAMDAN RANDEWU ALMAK İÇİN SIRAYA GİRMEN GEREKİYOR.. TV PROGRAMLARININ BAŞ KONUĞU.. BOŞ OLAMAZ BENCEkaydirigubbakcemile5 AMERİKADAN GELEN TEYZEM ADAMIN BAŞ MÜDAWİMİ AYNEN KATILIYOR HER KİKRİNE AMERİCAN UZMAN HEKİMLERİNENDE AYNI ŞEYLERİ DUYUYORMUŞ ORDAYKEN...
BNCE KATMAMALIYIZ AMA EWDE PİŞEN YEMEĞİ E YOK TUZ WAR BİLMEM NE WAR DİE WERMEMEZLİK ETMEMELİYİZ BNCE.. DEDİĞİ GİBİ AZI KARAR FAZLASI ZARAR DİE DÜŞÜNÜYORUM
öylede iki kere werdim:) mama yedirirken yanında lıkır lıkır su da içiyo biberonla bnde bari süt koyamda faydalı bişey içsin didim we koydum ama pek sewmedi 40cc içti ama anlamadan:)
bi kerede parktaydık acıktı die bakkaldan kutu sütü açıp koydum biberonuna içti az da olsa:)
:)))) Aynı şeyleri ben de Pelin'de görüyorum..slmlar ii pazarlarrrrr herkese
arkadaşlar ben kimi sevmiyosam ege de onu sevmiyor sanırım sütten geçiyo bunu keşfettim :)))))))
herkesin kucagında duran güleryüzlü cocuk cadı babannesine gittimi aglamaya baslıyor :))))))))))) kucagından alınıncada ona dönüp ters ters bakıyo . o kadında hırs yaptı hiç boş bırakmıyo cocugu devamlı almak istiyo sevdircek kendini.şaşkın bilmiyo önce kendini BANA sevdirecektin yapmayacaktın zamanında :))))
görümcem 3 aylık evli 34 yasında dün artık sıra ona geldiğini ima etti dayı kızı bebek için , k.validem atıldı ordan seni evlendirelimde senin olsun ... bozulmanıza gerek yok bana yaptıklarınızdan sonra o da gidecek dr lara .(ben egeye yumurtlama takibiyle hamile kaldım ve cok laf ettiler vay eskişehre gide gele ordan bebek versinler sana die topu topu 3 ay gittim :)) Allah verdi)
yani pek bi mutluyummmmmm Allahn sopası yok ettiğin laflar gelip buluyo seni
Güzin Abla :) Allah iyiliğini versin..çok üzücü ve sinir bozucu birşey.Elinizden bisey gelmiyor mu? Bu adamdan boşansa...Bir süre sana gelsin Yazgı annen olmaz mı?kafasını dağıtır hiç olmazsa...
bu adama ben zerre kadar güvenemiyorum nedense cevapları GÜZİN ABLA misali ....Diş neden ateş yapmasın ki ? geçmiş yazılarda okudum da.Güzin Abla gibi cevaplar vermesine gıcık oldum.Başkalarının ağzıyla demesine de ....İshal olayına katılıyorum fazla emmesinden yada sık aralıklarla emme olayı doğru bence .....
Sen hatun kariyerde yaptın çocukta herşey var sende biryerlerini kaşı da nazara gelme .Alimallah:1ninca:..Evi çekip çeviren sensin ,iş yerinide seni eşin baş tacı yapmalıbayanssulusmilebayanssulusmile
:)) ne güzel. bence alışsa içer allerji fln olmadı dimi. bizi korkutuolar amanda aman die yaa bende werecem doymadığını düşündüğümde kızımda sewer sanırım cunku ben hala günde 3 bardak fln süt içerim. pasta yaparken süt ölçerken canım çekr bi bardakta kendime doldrurum:)
Silver
süper bi yazı gerçekten öyle ya. kendimden biliyorum hiç kendim için bişey yapmıyorm artık inan duş bile lüks oldu. o uyurken iş yapıyorum uyanıncada onla ilgileniyorum ama elimde değil herkes öyle manyadık ülke olarak. eşimde öyle özel bişeyimiz kalmzdı dışarı cıkmak bile istemiyoruz niye hanfendinin düzeni bozulr diye. çıkmak lazım halbuki gece oturamıyoruz rahat rahat cunku ikimizde ölüyoruz yorgunluktan niye?küçücük bi bebek yüzünden birbirimizi frenleyelim bari. bunnu sebebi elimiz boş gönlümüz hoş allaha şükür dert oky tasa yok yaşam standartları yüksek cocukla uşraıyoruz allah hepimizi islah etsin.
peygamberimizin (sav) hadisi var. ahir zamanda kadınlar efendilerini doğuracak diye. ilk başlarda anlamamştım ama hakkaten öyle olduk onlar efendi biz köle onlar ne isterse nasıl isterse öyle oluyor.
:)))) Aynı şeyleri ben de Pelin'de görüyorum..
Allah Allaaah bu çocuk nie hep ağlıyo... diyo suratında anlamsız bi ifadeyle.. Nie aceba!!!! Annesini depresyona soktuğun için olabülür müüüü!?!? alsanaalsanasmile
Kızlar bildiğiniz iyi bir psikiyatr var mı? buna ciddi anlamda ihtiyacım var( şişlide oturuyorum, buraya yakın bi yerlerde olsun istiyorum.
kızlar acele cevap zeynoma kayısı koydum püre yapıp verecem bağırsaklarını yumuşatsın diye olurmu????
kızlar acele cevap zeynoma kayısı koydum püre yapıp verecem bağırsaklarını yumuşatsın diye olurmu????
Kızlar bildiğiniz iyi bir psikiyatr var mı? buna ciddi anlamda ihtiyacım var( şişlide oturuyorum, buraya yakın bi yerlerde olsun istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?