- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #72.621
Kızlar bildiğiniz iyi bir psikiyatr var mı? buna ciddi anlamda ihtiyacım var( şişlide oturuyorum, buraya yakın bi yerlerde olsun istiyorum.
Benimde ihtiyacım war canım:S bunaldın mı hayırdır noldu
yardımcı olmak çok isterdim ama avrupa yakasında maalesef yok bildiğim ...Bozma moralini ne olursa olsun Eymen'in ve oğlunun sana ihtiyacı var canım...
canım psk ilac verecek büyük ihtimalle 6 sene önce gitmiştim ben antidepresan baslamıstı cok asırı depresifde deildim bekardım az biraz kullandım o zaman calısıyodum ve şimdi o günleri düşündüğümde gülüp geçiyorum basit bi ayrılık acısıydı hiç gecmeyecek sanmıstım ... şükredecek cok seyimiz var saglıklı evlatlarımız var herseyden önce anne olmak kolay deil eş olmak hiçççç kolay deil ömür törpüsü .tabi sorunun ne bilmiyorum ama 3 günlük dünya be bugün varsak yarın yokuz SALLA gitsin derim ...
selam canlar.
moralim bozuk.bugün annemle buluştum.onlar birsüredir eşi ile altınoluk ta çalışıyorlardı nırmalde balıkesir merkezde oturuyorlar.adam işsiz orda ve yemek yemeye para zor buluyorlar.neyse işte birsüredir altınoluktalar.annemde kocasıda çalışıyordu deli gibi.para biriktireceklerdi.1 milyar gibi bir rakamda biriktirmişler.ama Allah ın cezası şerefsiz kocası tüm parayı bir gecede kumarda kaybetmiş.adi köpek sanki adamlık yapıp karın doyuruyorda birde kumar oynuyor.üstelik bu adamın çeşit çeşit vukuatı var evliliklerinde.annemde o sinirle gitmiş balıkesirdeki evde nekadar eşya varsa 1,000 liraya satmış.adam dün aramış gel konuşalım ne olur sonra istersen gidersin diye oda gelmiş.elindeki parayıda kaptırmasa bari.
hiç gülmedi yüzü hiç.babamda aldatmıştı annemi iki kez.ailesi zaten hep sömürdü iyiliğini hep üzdüler.başına ne geliyorsa saflığından geliyor.onu böyle görmek beni mahvediyor.
slmlar ii pazarlarrrrr herkese
arkadaşlar ben kimi sevmiyosam ege de onu sevmiyor sanırım sütten geçiyo bunu keşfettim :)))))))
herkesin kucagında duran güleryüzlü cocuk cadı babannesine gittimi aglamaya baslıyor :))))))))))) kucagından alınıncada ona dönüp ters ters bakıyo . o kadında hırs yaptı hiç boş bırakmıyo cocugu devamlı almak istiyo sevdircek kendini.şaşkın bilmiyo önce kendini BANA sevdirecektin yapmayacaktın zamanında :))))
görümcem 3 aylık evli 34 yasında dün artık sıra ona geldiğini ima etti dayı kızı bebek için , k.validem atıldı ordan seni evlendirelimde senin olsun ... bozulmanıza gerek yok bana yaptıklarınızdan sonra o da gidecek dr lara .(ben egeye yumurtlama takibiyle hamile kaldım ve cok laf ettiler vay eskişehre gide gele ordan bebek versinler sana die topu topu 3 ay gittim :)) Allah verdi)
yani pek bi mutluyummmmmm Allahn sopası yok ettiğin laflar gelip buluyo seni
Kızlar bildiğiniz iyi bir psikiyatr var mı? buna ciddi anlamda ihtiyacım var( şişlide oturuyorum, buraya yakın bi yerlerde olsun istiyorum.
yaa ne kadar acımasız ve nankör insanlar var inşallah annen kendini toparlar biranönce de kurtulur bu adamdan
ayy çok iyi yaa "sütten geçiyo" kaydirigubbakcemile3
--------------------------------------------------------------------------------
selam kızlar çooook yorucu bir günün ardından topiğe bakmadan yatmak istemedim 11 büyük + 2 küçük toplamda 13 kişilik bir misafir grubum vardı iftarda, arda'mla beraber 3 de biz toplam 15 kelle kaydirigubbakcemile3 olcay'ın fırınağzı tarifinden esinlenerek züpper bi yemek yaptım; kocişe minik güveçlerden aldırdım yemeği tencerede pişirip güveçlere böldüm ve üzerlerine kaşar koyarak fırına sürdüm mmmhh çok lezzetli bişi oldu
çok sağol olcaycım sayende farklı bir sunum yapmış oldum misafirlerime opuyorumnanaktan
yeni haftamız hayırlı uğurlu olsun herkese mutlu günler yerimseniben seviyorum sizi :1hug: a.s.
hayırlı doğumlar olsun inşallah...selammm
kankim dogumda kızlareyvahedigeldismile
6cm acılıgı var..bikaç saate dogururboshayallersmile
eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
günaydınnn.. uykusuz ve çk çok yorucu bir haftasonunun ardından masada uyumasam d,iye şükrediyorum....
umarım güzel bir gün olur... ...
günaydınnn.. uykusuz ve çk çok yorucu bir haftasonunun ardından masada uyumasam d,iye şükrediyorum....
umarım güzel bir gün olur... ...
Günaydın
al benden de o kadar, çook yorucu belimin tutulduğu annemin hastanelik olduğu bir hafta sonu geçirdim, talihim kör bahtım kara şarkısını kendime armağan ediyorum :sinifsinif:
bu ne yaw şok şok şok kazeni sobeledik falan ne ayak sabah sabahÇok üzgünüm çoook
Hayırdır canım, noldu?
Geçmiş olsun...
Anlamadım, nolmuş?
6cm açıklıkla doğuma gittyse emişnim bikaç saate kalmazkaydirigubbakcemile3selammm
kankim dogumda kızlareyvahedigeldismile
6cm acılıgı var..bikaç saate dogururboshayallersmile
eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
bozma moralini meralim yaa.ALLAH sağlık versin herşey yoluna girer.:Saruboceq:
slm kızlar....dünki misafirin ardından bitmiş durumdayım...o yorgunluk neysede benim bu bel ağrım giderek şiddetleniyor.bugün gidip emar için randevu alcam...
hayırdır meralcim ya ne oldu????
oh afiyet olsun canım....benim misafir sayımda aynıydı 11 büyük 2 küçük...kaydirigubbakcemile3..........ben de o tek kişilik güveç çanaklarından almıştım ürgüpten...bazen bende kaşarlı tavuk yaparım onlara.çok hoş bir servis oluyo gerçekten....
hayırlı doğumlar olsun inşallah...
,Günaydın, iyi haftalar herkese,
Haftasonu fırsat bulamadım hiç, şimdi anlatayım Doruk kuzumun durumunu... Doktora gittiğimizde biraz ishali vardı, öksürüyor ve hapşırıyordu. Heme kan tahlili yaptırdık, hafif bir enfeksiyon çıktı kanında. Salgın varmış. İshali ve öksürüğü için hafif ilaçlar verdi, antibiyotiğe gerek yok, bol bol emzir, muz yedir dedi. Dediklerini uyguladık, cumartesi akşamı durmuştu ishal çok şükür, öksürük devam ediyor hala. Bu kadar hafif atlatmasına rağmen, çok üzüldüm, Allahım yavrularımızı korusun...
Bu arada 20 günde topu topu 250 gr almış. Doktor dedi ki, daha 10 günü var, bazen birden kilo alırlar, üzülme. Ama gözden bişey kaçırmayalım bi kaka ve idrar tahlili yapalım. Kakayı verdik, bugün iş çıkışı da idrar tahlili yaptırırız herhalde.
Günaydın
al benden de o kadar, çook yorucu belimin tutulduğu annemin hastanelik olduğu bir hafta sonu geçirdim, talihim kör bahtım kara şarkısını kendime armağan ediyorum :sinifsinif:
bu ne yaw şok şok şok kazeni sobeledik falan ne ayak sabah sabahÇok üzgünüm çoook
günaydın kızlar nasılsınız?
bilgisyaarım problemli uzun zamandır giremiyorum umarım bir yaramazlık yoktur. çok özledim hepinizi. bu Elvin zillisi benim canımı okuyor. mız mız mız bütün gün. dün gece 1.30'da yattı. sizin dişler ne alemde bizim 2 dişin ucu çıktı. hatta dün gece mememi bile ısırdı. bu dişler yüzünden çok sıkıntıdayız.
6cm açıklıkla doğuma gittyse emişnim bikaç saate kalmazkaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar nasılsınız?
bilgisyaarım problemli uzun zamandır giremiyorum umarım bir yaramazlık yoktur. çok özledim hepinizi. bu Elvin zillisi benim canımı okuyor. mız mız mız bütün gün. dün gece 1.30'da yattı. sizin dişler ne alemde bizim 2 dişin ucu çıktı. hatta dün gece mememi bile ısırdı. bu dişler yüzünden çok sıkıntıdayız.
syfa girişinde topic açmışlar
Günaydın kızlarrrr
haftaiçi olunca dökülmüşsünüz hepiniz bakıyorum:) doktorumuzu aradım 2 aydır gitmiyorduk kontrole toplam 900 gr almışız ayda 450 gr yani. az dedi yawaş yawaş eklere başla dedi okadar acele konuşuo ki boyumuzu dişcıkarttıgımızı söylemyi unutmuşum.
peynir yedi fısır fısır kalktı dedim allerji değildir ilk yediği içindir tekrar wer bakalım dedi. tahıllı organik mamalardan weriyimmi dedim wer dedi
ama ananesi verdirtmio çok doyar gece emmesz sütüm azalırmış ben öyle bırakmışım cunku. haftay gitcez dr ye kontrole ztn o zmna kadar meyve püresi favorimiz yoort çorbası yogurtla fln gidelim bari:S bizden haberler bu kadar uykusu geldi mızıklanıo bi uyutim ben bunu
günaydın cnm, hayırlı olsun dişiniz. desene erken çıkardınız. zor kısmı bitmiş artık rahatlar yavrucak cnm
Hoşgeldin :)
Diş belirtisi yok bizde, pek bir sıkıntısı da yok gibi, iştahsızlık dışında...
Hayırlı olsun incileriniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?