2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bildiğiniz iyi bir psikiyatr var mı? buna ciddi anlamda ihtiyacım var( şişlide oturuyorum, buraya yakın bi yerlerde olsun istiyorum.

canım psk ilac verecek büyük ihtimalle 6 sene önce gitmiştim ben antidepresan baslamıstı cok asırı depresifde deildim bekardım az biraz kullandım o zaman calısıyodum ve şimdi o günleri düşündüğümde gülüp geçiyorum basit bi ayrılık acısıydı hiç gecmeyecek sanmıstım ... şükredecek cok seyimiz var saglıklı evlatlarımız var herseyden önce anne olmak kolay deil eş olmak hiçççç kolay deil ömür törpüsü .tabi sorunun ne bilmiyorum ama 3 günlük dünya be bugün varsak yarın yokuz SALLA gitsin derim ...

Benimde ihtiyacım war canım:S bunaldın mı hayırdır noldu

evet cnm, hiç iyi hissetmiyorum kendimi(

yardımcı olmak çok isterdim ama avrupa yakasında maalesef yok bildiğim ...Bozma moralini ne olursa olsun Eymen'in ve oğlunun sana ihtiyacı var canım...

zaten yardım almayı da en çok onlar için istiyorum cnm. onlar için güçlü olmalıyım

ya, ben de bu zamana kadar emziriyorum ilaç kullanamam diye gitmemiştim ama ilaç kullanmasam bile faydası olacağını ümit ediyorum artık

yaa ne kadar acımasız ve nankör insanlar var inşallah annen kendini toparlar biranönce de kurtulur bu adamdan

ayy çok iyi yaa "sütten geçiyo" kaydirigubbakcemile3
--------------------------------------------------------------------------------

selam kızlar çooook yorucu bir günün ardından topiğe bakmadan yatmak istemedim 11 büyük + 2 küçük toplamda 13 kişilik bir misafir grubum vardı iftarda, arda'mla beraber 3 de biz toplam 15 kelle kaydirigubbakcemile3 olcay'ın fırınağzı tarifinden esinlenerek züpper bi yemek yaptım; kocişe minik güveçlerden aldırdım yemeği tencerede pişirip güveçlere böldüm ve üzerlerine kaşar koyarak fırına sürdüm mmmhh çok lezzetli bişi oldu
çok sağol olcaycım sayende farklı bir sunum yapmış oldum misafirlerime opuyorumnanaktan

yeni haftamız hayırlı uğurlu olsun herkese mutlu günler yerimseniben seviyorum sizi :1hug: a.s.

slm kızlar....dünki misafirin ardından bitmiş durumdayım...o yorgunluk neysede benim bu bel ağrım giderek şiddetleniyor.bugün gidip emar için randevu alcam...

Kızlar bildiğiniz iyi bir psikiyatr var mı? buna ciddi anlamda ihtiyacım var( şişlide oturuyorum, buraya yakın bi yerlerde olsun istiyorum.

hayırdır meralcim ya ne oldu????

oh afiyet olsun canım....benim misafir sayımda aynıydı 11 büyük 2 küçük...kaydirigubbakcemile3..........ben de o tek kişilik güveç çanaklarından almıştım ürgüpten...bazen bende kaşarlı tavuk yaparım onlara.çok hoş bir servis oluyo gerçekten....

selammm
kankim dogumda kızlareyvahedigeldismile
6cm acılıgı var..bikaç saate dogururboshayallersmile
eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
hayırlı doğumlar olsun inşallah...

Günaydın, iyi haftalar herkese,

Haftasonu fırsat bulamadım hiç, şimdi anlatayım Doruk kuzumun durumunu... Doktora gittiğimizde biraz ishali vardı, öksürüyor ve hapşırıyordu. Heme kan tahlili yaptırdık, hafif bir enfeksiyon çıktı kanında. Salgın varmış. İshali ve öksürüğü için hafif ilaçlar verdi, antibiyotiğe gerek yok, bol bol emzir, muz yedir dedi. Dediklerini uyguladık, cumartesi akşamı durmuştu ishal çok şükür, öksürük devam ediyor hala. Bu kadar hafif atlatmasına rağmen, çok üzüldüm, Allahım yavrularımızı korusun...

Bu arada 20 günde topu topu 250 gr almış. Doktor dedi ki, daha 10 günü var, bazen birden kilo alırlar, üzülme. Ama gözden bişey kaçırmayalım bi kaka ve idrar tahlili yapalım. Kakayı verdik, bugün iş çıkışı da idrar tahlili yaptırırız herhalde.

günaydınnn.. uykusuz ve çk çok yorucu bir haftasonunun ardından masada uyumasam d,iye şükrediyorum....

umarım güzel bir gün olur... ...

Günaydın
al benden de o kadar, çook yorucu belimin tutulduğu annemin hastanelik olduğu bir hafta sonu geçirdim, talihim kör bahtım kara şarkısını kendime armağan ediyorum :sinifsinif:

günaydınnn.. uykusuz ve çk çok yorucu bir haftasonunun ardından masada uyumasam d,iye şükrediyorum....

umarım güzel bir gün olur... ...

Hayırdır canım, noldu?

Günaydın
al benden de o kadar, çook yorucu belimin tutulduğu annemin hastanelik olduğu bir hafta sonu geçirdim, talihim kör bahtım kara şarkısını kendime armağan ediyorum :sinifsinif:

Geçmiş olsun...

bu ne yaw şok şok şok kazeni sobeledik falan ne ayak sabah sabahÇok üzgünüm çoook

Anlamadım, nolmuş?

günaydın kızlar nasılsınız?
bilgisyaarım problemli uzun zamandır giremiyorum umarım bir yaramazlık yoktur. çok özledim hepinizi. bu Elvin zillisi benim canımı okuyor. mız mız mız bütün gün. dün gece 1.30'da yattı. sizin dişler ne alemde bizim 2 dişin ucu çıktı. hatta dün gece mememi bile ısırdı. bu dişler yüzünden çok sıkıntıdayız.

Günaydın kızlarrrr
haftaiçi olunca dökülmüşsünüz hepiniz bakıyorum:) doktorumuzu aradım 2 aydır gitmiyorduk kontrole toplam 900 gr almışız ayda 450 gr yani. az dedi yawaş yawaş eklere başla dedi okadar acele konuşuo ki boyumuzu dişcıkarttıgımızı söylemyi unutmuşum.
peynir yedi fısır fısır kalktı dedim allerji değildir ilk yediği içindir tekrar wer bakalım dedi. tahıllı organik mamalardan weriyimmi dedim wer dedi

ama ananesi verdirtmio çok doyar gece emmesz sütüm azalırmış ben öyle bırakmışım cunku. haftay gitcez dr ye kontrole ztn o zmna kadar meyve püresi favorimiz yoort çorbası yogurtla fln gidelim bari:S bizden haberler bu kadar uykusu geldi mızıklanıo bi uyutim ben bunu

günaydın kızlar

bozma moralini meralim yaa.ALLAH sağlık versin herşey yoluna girer.:Saruboceq:

girer inşallah cnm

hadi bakalım ellerine sağlık, Allah kabul etsin iftarınızı cnm.
fena delleniyorum bazen cnm, garip hareketler yapıyorum,durduk yere ağlıyorum, sinirli bağırıp çağıran bi tip oldum.:1no2: geçmişi silmek ve bugünü yaşamak istiyorum ama bi türlü kurtulamıyorum geçmişten sürekli beynimi kemiriyor. dün adamı da tekrar gönderdim evden,onu görmeye tahammülüm yok. onu gördükçe daha kötü oluyorum. ufff öyle işte. güçlü olmak güçlü durmak istiyorum

,

geçmiş olsun cnm, sevindim kolay atlatmanıza. ishalin uzun sürmesi bebekleri çok yıpratıyor. böyle deyince aklıma Esrin geldi şimdi, esin bayadır girmiyor sanırım, inş. Esrin de düzelmiştir artık

Günaydın

çok geçmiş olsun cnm, ben de acaba hotele gitmiş midir diye düşünüyodum

bu ne yaw şok şok şok kazeni sobeledik falan ne ayak sabah sabahÇok üzgünüm çoook

hıııı????

günaydın cnm, hayırlı olsun dişiniz. desene erken çıkardınız. zor kısmı bitmiş artık rahatlar yavrucak cnm

Hoşgeldin :)
Diş belirtisi yok bizde, pek bir sıkıntısı da yok gibi, iştahsızlık dışında...
Hayırlı olsun incileriniz :)

syfa girişinde topic açmışlar

Karışık bişiler, baktım, sıkıldım, okumadım.
İçim daralıyo zaten...

Anneanneye kesinlikle katılıyorum.
İlk defa dün akşam tahıllı mama verdim Doruk'a yatmadan önce.
Hiç uyanmadı, 6 saatlik uykudan sonra baktım hala niyeti yok, kaldırıp zorla emzirdim.
Zaten eskisi kadar bol değil sütüm, gece de emmezse iyice gidecek.

Hoşgeldin :)
Diş belirtisi yok bizde, pek bir sıkıntısı da yok gibi, iştahsızlık dışında...
Hayırlı olsun incileriniz :)

sağol canım. iştahsızlık bizde de var. ben vermesem hiçç acıktım diye ağlamıyor. ek gıdaya da başlamadık biz daha. doktor bu ay ne diyecek bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…