- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #72.641
ay ne güzel yaa.. normal doğum.. içimde kaldı resmen hiç değilse deneyebilseydim.... Rabbim bir avazda kurtarır imşallah...
günaydın kızlar nasılsınız?
bilgisyaarım problemli uzun zamandır giremiyorum umarım bir yaramazlık yoktur. çok özledim hepinizi. bu Elvin zillisi benim canımı okuyor. mız mız mız bütün gün. dün gece 1.30'da yattı. sizin dişler ne alemde bizim 2 dişin ucu çıktı. hatta dün gece mememi bile ısırdı. bu dişler yüzünden çok sıkıntıdayız.
Günaydın kızlarrrr
haftaiçi olunca dökülmüşsünüz hepiniz bakıyorum:) doktorumuzu aradım 2 aydır gitmiyorduk kontrole toplam 900 gr almışız ayda 450 gr yani. az dedi yawaş yawaş eklere başla dedi okadar acele konuşuo ki boyumuzu dişcıkarttıgımızı söylemyi unutmuşum.
peynir yedi fısır fısır kalktı dedim allerji değildir ilk yediği içindir tekrar wer bakalım dedi. tahıllı organik mamalardan weriyimmi dedim wer dedi
ama ananesi verdirtmio çok doyar gece emmesz sütüm azalırmış ben öyle bırakmışım cunku. haftay gitcez dr ye kontrole ztn o zmna kadar meyve püresi favorimiz yoort çorbası yogurtla fln gidelim bari:S bizden haberler bu kadar uykusu geldi mızıklanıo bi uyutim ben bunu
Burcu canım geçmiş olsun Doruk kuzuya... benim oğlan gibi az kilo alıyor o da olsun sağlıklı olsunlar da...
Merlike bende
Eymeni kontrole götürdüm sabah 7 kg olmuş 1 ayda 450 gram almış ve geçen ay 500 gram almıştı boyu sanırım yanlış ölçtüler 63 cm hiç mi uzamadı bu çocuk alsanaalsanasmile
Aman yaa ben onun ettiği kadar hareket etsem bi deri bi kemik kalırım iyi bile kilo alıyor bence
2 gündür göbeğini kaldırıp emekler pozisyonda durup kendini ayaklarıyla ittiriyor bekliyorum bir kaç güne emekler sanırım geçen gün kucağımda öyle bir hamle yaptı ki yere çakılmak üzereyken bir kol ve bacağından tutarak son anda kurtardım...
Park yatağını en alt seviyeye indirdik baş edilmez bir bebek ne edeceğim onunla hiç bilmiyorum :asigim:
Burcu canım geçmiş olsun Doruk kuzuya... benim oğlan gibi az kilo alıyor o da olsun sağlıklı olsunlar da...
Merlike bende
Eymeni kontrole götürdüm sabah 7 kg olmuş 1 ayda 450 gram almış ve geçen ay 500 gram almıştı boyu sanırım yanlış ölçtüler 63 cm hiç mi uzamadı bu çocuk alsanaalsanasmile
Aman yaa ben onun ettiği kadar hareket etsem bi deri bi kemik kalırım iyi bile kilo alıyor bence
2 gündür göbeğini kaldırıp emekler pozisyonda durup kendini ayaklarıyla ittiriyor bekliyorum bir kaç güne emekler sanırım geçen gün kucağımda öyle bir hamle yaptı ki yere çakılmak üzereyken bir kol ve bacağından tutarak son anda kurtardım...
Park yatağını en alt seviyeye indirdik baş edilmez bir bebek ne edeceğim onunla hiç bilmiyorum :asigim:
Meral adımı duymuş gibi oldum. Süt iznim evdeyim. İş yerinde bazen okuyabiliyorum ama genelde hiç bakamıyorum foruma. Ancak pazartesiden pazartesiye forum ziyartei benim ki.
Esin'in ishali düzelmedi. 3. kez kaka tahlili yapıldı. 3 seferinde de kaka temiz. 17 gündür ishal. Doktor 3 hafta sürebilir dedi. Poposu hiç durmadığından kilo da almıyor. Şükredeyim ki kilo vermemiş. Gece uykusunda kaka yapmasa herşey normal sadece günde 5 kez kakaya çıkıyor sanacağım ama değil... Dün gece 2 sefer uykusunda kaka yaptı, nasıl ıkınıp duruyor. Sinirlerim bozuluyor.
Son sayfayı okuyabildim sadece Doruk'a çok geçmiş olsun. Meralcim Allah sana da sabır ve güç versin.
bosnacım geçmiş olsun
taburcu sizede geçmiş olsun bir an önce biter de meleğimiz fazla zorlanmaz inşallah annesi
geçmişe bakamadım meralin neyi var
Hoşgeldin canım
Çoğu öyle can okuyuculardan... merak etme sen...
Maşallah Elvine ...
Eymeninde uçalr gözüküyor patlattı patlatacak...
Ne aceleleri var bilmiyorumki kaydirigubbakcemile
bu arada biz de cumartesi 6 aylık kontolümüz için dr daydık
1 ayda 500 gr almış dr çok iyi almış dedi,2 cm boy uzamış kafa çevreside bir cm
62 cm boy,6720 kilo 39 cm kafa çevresi olmuş
drmuz bıngıldağına baktı açık bi sorun yok dedi
beyin cerrahına gittiğimi anlatım vs vs vs,sonra drumuz neredeyse 10 dakika zeynonun hareketlerini inceledi 6 aylık bir bebek bu kadar rahat dönüp uzaktaki bir nesneyi yakalamaya çalışıyorsa canavar gibidir demek ki zeynep hnm minyon bir kız olucak dedi
mesela ayakları üzende durdurdu ki bizim kız teeeeeeeee iki aylıkken dik basıp adım atıyordu,jkendi hızla yukarı kaldırabiliyor neler neler yani çok şükür drujmuz bi sorun yok çok şükür dedi ben de bir ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh çektim
ayy kıyamam ben ona yaaa, ne kadar uzun sürdü böyle( inş. bir an evvel düzelir cnm
dipteyim sondayım depresyondayımmm-tatlicadiarzu-
Hoşgeldin :)
Diş belirtisi yok bizde, pek bir sıkıntısı da yok gibi, iştahsızlık dışında...
Hayırlı olsun incileriniz :)
Karışık bişiler, baktım, sıkıldım, okumadım.
İçim daralıyo zaten...
Anneanneye kesinlikle katılıyorum.
İlk defa dün akşam tahıllı mama verdim Doruk'a yatmadan önce.
Hiç uyanmadı, 6 saatlik uykudan sonra baktım hala niyeti yok, kaldırıp zorla emzirdim.
Zaten eskisi kadar bol değil sütüm, gece de emmezse iyice gidecek.
Merlike bende
neyin var kızım ya benden ala olmazsın ya ki ben valla hiç belli olmuyor işime geldiği gibi,neyse anlat bakim nolmuş benim cnm arkadaşıma
slm kızlar....dünki misafirin ardından bitmiş durumdayım...o yorgunluk neysede benim bu bel ağrım giderek şiddetleniyor.bugün gidip emar için randevu alcam...
cnm geçmiş olsun inşallah emar sonucun tertemiz çıkar minicik bir ilaçlada iyileşirsin umarım
tatlım geçmiş olsun hem sana hem de annene de annenin neyi var kliGünaydın
al benden de o kadar, çook yorucu belimin tutulduğu annemin hastanelik olduğu bir hafta sonu geçirdim, talihim kör bahtım kara şarkısını kendime armağan ediyorum :sinifsinif:
kızlar acele cevap zeynoma kayısı koydum püre yapıp verecem bağırsaklarını yumuşatsın diye olurmu????
olur ama kayısı içine başka bir meyve de koy ya da çok yedirme,mesela ben de kahvaltısına bir tane kayısı haşlayıp suyu ile jkoyuyorum hem kahvaltıyı kolay yutsun hem de bağırsakları iyi çalışsın diye
kızlar bebelerinie kahvaltıda neler veriyorsunuz yaw
ben:ceviz,kuru kayısı haşlıyorum bi tane suyu ile birlikte katıyorum,bebe bisküvisi,pekmez,yumurta sarısı,peynir ve tere yağıda koymaya başlıcam da ekmek koyan var mı ya da hangi ekmek kullanılmalı,bisküviyi çok kullanma taraftarı değilim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?