2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben ek gıda sadece 2-3 günde bir şeftali suyu veriyorum hepsi bu...
kuduruk mart bebekleri

E bnimkide 450 gr almış bnm dr nie zayıf dedi başıma kalkdığı 50 grm mı giydirip tartarım olur biter cıkcık:) ewet benimkide minyon olacak cunku poposunun tutamıyorum 6 fln kaka yapıo deli gibi hareketli ki nerdeyse 1 aydır her gece yatmadan 100 cc ilave anne sütü veriyorum emziriyorum artı. gene fark etmedi bu cocuk almıo almıo daa napim bende snein doktorun sayesinde derin olmasada oohhh çekiyim bari:) sizede geçmiş olsun canm maşş bebişimizee

hımmmmmmm mevu derin yani,şimdi niye yapmışki desem çok geçmişte kalmşı sormim s.et,ama içimden geliyor bi kere vay ş.siz demek istiyorum,ikinci olarak şu7 an da aynı evin içinde konuşdan ayrı yatarak mı zman geçiriyorsunuz ve eşin sana karşı nasıl,bu arada bi psikoloğa git en azından sana iyi ya da kötü doğru olanı sölicektir

kızım 450 gr az değilki zaten iyi

kızlar bu kilo melelerini kafanıza takmayın ya. sağlıklı olsun gelişimi normal olsun yeter. benim doktor az kilo almış falan deyince kızıyor. şimdi kilo aldır doktor diye getiriyorsunuz birkaç yıl sonra da kilo verdir diye getiriyorsunuz diyor.

tatlım bıkmadan usanmadan dejne zeynoda herşeye bayılmıyor reddettikleri oluyor mesela yoğurt ama ben onu dinlemiyorum valla alması gerektiği kadar da olsa veriyorum zorla

ben ek gıda sadece 2-3 günde bir şeftali suyu veriyorum hepsi bu...
kuduruk mart bebekleri

bende şeftali ve yoort çorbası başka yok. Ne zaman başlamayı düşünüosun sen.
bu arada senin oğlanın resmine bayılıyorm yaa sıpaa. gıdığından tutmuş oyuncağınnn. senin gıdıktan kim tutsun ya. eşşek sıpa seniiiiiiiii

ayrı yatıyoduk ama konuşuyoduk yani konuşmaya çalışıyoduk cnm. zaten dün gönderdim tekrardan, onu görmek istemiyorum. ben de zaten onu istiyorum cnm, burda arkadaşlara da sordum bildiğiniz iyi bi psikiyatr var mı diye. gitmişken bari psikiyatr olsun diyorum ama sizce psikolog da işe yarar mı ki?? psikolog bulmak daha kolay ve daha ucuz. isim yapmış psikiyatrların seansı 300tl:1shok:

Nehir, Pınar, Meral hepiniz sağolun. Ne yapacağımı bilmiyorum. Doktor hiç kilo almasada endişelenecek bir durum olmadığını söyledi. 3 hafta bu çocuk hep ishal mi olacak. Rabbim yardım etsin.

4,5 aylığız ben her biri 1 kez olmak üzere yoğurt, üzüm, şeftali, armut tatırmıştım ama ishal başlayalı beri kestim. Ek besinlere geçerken de ishal yaşanabilirmiş, doktor verme dedi rike girmek istemedim.

:)) adam süper söylemiş yaa öleyiz wala. ama bizden diil ki etraf manyak aa bu cocuk zayıf kaç kilo kaç aylık küçük gösterio sananeee sew geç işte alla alla yaa:)

ovvvvvvvvvvv epey varmış fiyatı,peki bana şunun cvbını versene bi önce sen bu adamı ne kadar seviyordun,herşey bu aldatılma olayında tükendi ve en önemli soru meral gerçekten ne istiyor

sanırım 6 aylık olana dek böyle devam edeceğim
sağ ol canım sıpa gerçekten sıpa
kaydirigubbakcemile3

mrb canlar nasılsınız bende şimdi otrdum kahvaltı yapcam bide size bakayım dedim yaf benim bu küçük sincabım artık erken uyuyo ve sabahda 7 de kurulu saat gibi uynaıyo uykusuzluktan ölüyorum

günaydın canlar.

BOSNACIM doruk paşaya geçmiş olsun inşaallah kakatahlilide temiz çıkar.
ESİN çok uzun sürdü bu yaa geçmiş olsun.kilo kaybetmemiş ya bu sevindirici.
NEHİR maşallah zeyno ma.
MERAL canım çok iyi düşünmüşsün psikiyatr olayını.anlatıp dökülecek ve belkide çözümler bulabileceksin.dilerim biran önce düzelirsin canım.

İshal olduğunu dr mi söyledi canım çok takp edemedim de benim kızda 6 dan aşşa kaka yapmaz ve bildiğin cıvıktır yani. bu doğdu doğalı böyle tahlilde lökosit cıkıyor az miktarda ilaç kullanıyoruz gene aynı dr demekki bunun düzeni böyle ishal diil demekki dedi.
ki sıfr anne sütü alan cocuk sarı ve suluysa doyduğu anlaşılır.
renginiz nasıl sapsarıysa problem yok bence. ateş kusma war mı? hareketli mi durgun durgun yatıo mu günde kaç kakalı bez alıosun?? ben mesela dün 6 yada 7 aldım ilk başlarda takıyodum artık takmıorum. hep öyle cunku
KAdir tugcu mesela anne sütü alan cocuk ishal olmaz dio ateş yoksa hiç bişe olmaz dio bnm dr de öle dio

kıızlar ya ben bu kızçeme ölürüm ya,şimdi mutfağa giderken bi bakim dedim sıpaya salonda yere koymuştum,bi baktım yön değiştirmiş ve ilerlemiş epey nasıl yapıyor bu dedim
şınav çeker gibi koların üstünde doğrulmuş iyice sonra ayakları hava kaldırmış sağa sola sallana sallana götünü oynata oynata ilerliyor kara kızçem öldüm ama gülmekten ya

ovvvvvvvvvvv epey varmış fiyatı,peki bana şunun cvbını versene bi önce sen bu adamı ne kadar seviyordun,herşey bu aldatılma olayında tükendi ve en önemli soru meral gerçekten ne istiyor

seviyordum cnm o da seviyordu güya zaten onun için daha bi kaldıramadım sanırım( problem de burada başlıyor zaten Nehircim, Meral ne istediğinden emin değil çünkü:1no2: iki ucu... misali. benim için açıkçası evliliğe devam etsem de boşansam da mutsuzluk var,bi daha her iki seçenekte de mutlu olabileceğimi sanmıyorum. ama boşanırsam kafam daha rahat daha huzurlu olabilirim,kendimi yiyip bitirmem diyorum. evliliğe devam edersem de çocuklarım daha mutlu olur,ben nasılsa her iki durumdada mutsuzum diyorum. sonra da ama benim psikolojim yerinde olmasa çocuklar için daha zararlı olur diyorum... diyorum da diyorum yani:1closedeyes:

swağol Yazgımm

e bu kız ondan kilo almıyor, günde bilmem kaç kez altına yaparsa nasıl alszın? benimki haftada 1 yapıyo

ya dün kaynanatöre gittim uyuz karıı yaa ağzımı bozduruyo almış oğlumu aynı babası kocişim diyo ki aynı annesi biz iddiasına girmiştik kocişle o renkli olcak dedi oğlum gözü bende yok dedim benim göz rengimi alcak o konuşma geçti kadın böyle hmm yoo oda babası ama ii bi onu senden almış içimden lutfettiniz kocakarı hanımefendi çıt çıtlı badi ile götürdüm niye böyl egetirdin uzun giydir tontişime muhallebi veriyokm niye veriyon emzir seni bırakır emmeyi yaf sana ne alla alla çok istiyosan git yap sende bi bebik bak ona alla alllllllllaaaaaaaaakötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…