- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #72.661
aramızda 600 gr warmış çok büyük bi fark değil aslında dimi. sizin dr ne diyo zayıf mı diyo?sen weriyomusun tahıllı kaşık mamalrından ek gıdada nerelerdesiniz? bizim boy 68 mi 69 mu neydi. yanlış ölçmüşlerdir tabi. aynen benimkide göbek kalkıo dizlerin üstünede kalkıo ama dirsekler fazla taşıyamayıp güp düşüo. kendini çektriio dirsekleriyle ulaşamdığı yer yok. en sevdiği yer mutfak masası altı:)
benimkide geçen seviyorum dizime yatırdım. bi ittirdi kendini bacaklarından zor tuttum acaip kudurk yaa park yatKTA biz en üstteyiz hala deliler gibi yuvarlanıo kenarlarından asılmıo henüz yada ben fırsat wermiorm hemen bitiyorum dibinde. gece sepetinde gündüz park yatakta yatıo.
yatıyodu daha doğrusu uykusu war dedim ya uyuttum bi güzel yerine. geldim diğer sayfa açılırken uyandı yaa aldım ayağıma şimdi ayağıma yatınca gülüo sıpa. şimdi daldı uykuya mışıl mışıl off napcam ben bu ayakla
bu arada biz de cumartesi 6 aylık kontolümüz için dr daydık
1 ayda 500 gr almış dr çok iyi almış dedi,2 cm boy uzamış kafa çevreside bir cm
62 cm boy,6720 kilo 39 cm kafa çevresi olmuş
drmuz bıngıldağına baktı açık bi sorun yok dedi
beyin cerrahına gittiğimi anlatım vs vs vs,sonra drumuz neredeyse 10 dakika zeynonun hareketlerini inceledi 6 aylık bir bebek bu kadar rahat dönüp uzaktaki bir nesneyi yakalamaya çalışıyorsa canavar gibidir demek ki zeynep hnm minyon bir kız olucak dedi
mesela ayakları üzende durdurdu ki bizim kız teeeeeeeee iki aylıkken dik basıp adım atıyordu,jkendi hızla yukarı kaldırabiliyor neler neler yani çok şükür drujmuz bi sorun yok çok şükür dedi ben de bir ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh çektim
öylemi diyosun Nehirim? ama walla iyi değilim, kendi kendimden korkar oldum. yaa benimkisi aldatılma hikayesi, Eymen henüz 1 aylıkken öğrendim durumu ve boşanma davası açtım sonra da ayrı yaşamaya başladık. eşimin ve ailemin ısrarıyla da mahkeme gününe kadar birlikte yaşayıp toparlamayı deniyoduk 15 gündür falan ama olmuyor işte. adamın yüzünü gördüğüm her an delleniyrummkötükedihüso ben de asıl sana kızıyorum, boşanmayı düşündüğün için. sizin sorunlarınız ilerde çözülebilecek şeyler cnm, seni seven ve sevdiğin bi kocan var gerisi hallolur Allahın izniyle. sakın öyle şeyler düşünme ve sabret
E bnimkide 450 gr almış bnm dr nie zayıf dedi başıma kalkdığı 50 grm mı giydirip tartarım olur biter cıkcık:) ewet benimkide minyon olacak cunku poposunun tutamıyorum 6 fln kaka yapıo deli gibi hareketli ki nerdeyse 1 aydır her gece yatmadan 100 cc ilave anne sütü veriyorum emziriyorum artı. gene fark etmedi bu cocuk almıo almıo daa napim bende snein doktorun sayesinde derin olmasada oohhh çekiyim bari:) sizede geçmiş olsun canm maşş bebişimizee
benim kuzu bebe bisküvisi ve meyve dışında hiçbişi yemiyor( bunlarıda taş çatlasa 8-9 çay kaşığı kadar yiyor. dolayısıyla ben hem sabah hem de akşam bunları karıştırıp vermeye çalışıyorum. yumurta sarısını henüz hiç denemedim, ceviz katınca yemedi
ben ek gıda sadece 2-3 günde bir şeftali suyu veriyorum hepsi bu...
kuduruk mart bebekleri
hımmmmmmm mevu derin yani,şimdi niye yapmışki desem çok geçmişte kalmşı sormim s.et,ama içimden geliyor bi kere vay ş.siz demek istiyorum,ikinci olarak şu7 an da aynı evin içinde konuşdan ayrı yatarak mı zman geçiriyorsunuz ve eşin sana karşı nasıl,bu arada bi psikoloğa git en azından sana iyi ya da kötü doğru olanı sölicektir
kızlar bu kilo melelerini kafanıza takmayın ya. sağlıklı olsun gelişimi normal olsun yeter. benim doktor az kilo almış falan deyince kızıyor. şimdi kilo aldır doktor diye getiriyorsunuz birkaç yıl sonra da kilo verdir diye getiriyorsunuz diyor.
ayrı yatıyoduk ama konuşuyoduk yani konuşmaya çalışıyoduk cnm. zaten dün gönderdim tekrardan, onu görmek istemiyorum. ben de zaten onu istiyorum cnm, burda arkadaşlara da sordum bildiğiniz iyi bi psikiyatr var mı diye. gitmişken bari psikiyatr olsun diyorum ama sizce psikolog da işe yarar mı ki?? psikolog bulmak daha kolay ve daha ucuz. isim yapmış psikiyatrların seansı 300tl:1shok:
bende şeftali ve yoort çorbası başka yok. Ne zaman başlamayı düşünüosun sen.
bu arada senin oğlanın resmine bayılıyorm yaa sıpaa. gıdığından tutmuş oyuncağınnn. senin gıdıktan kim tutsun ya. eşşek sıpa seniiiiiiiii
Nehir, Pınar, Meral hepiniz sağolun. Ne yapacağımı bilmiyorum. Doktor hiç kilo almasada endişelenecek bir durum olmadığını söyledi. 3 hafta bu çocuk hep ishal mi olacak. Rabbim yardım etsin.
4,5 aylığız ben her biri 1 kez olmak üzere yoğurt, üzüm, şeftali, armut tatırmıştım ama ishal başlayalı beri kestim. Ek besinlere geçerken de ishal yaşanabilirmiş, doktor verme dedi rike girmek istemedim.
:)) adam süper söylemiş yaa öleyiz wala. ama bizden diil ki etraf manyak aa bu cocuk zayıf kaç kilo kaç aylık küçük gösterio sananeee sew geç işte alla alla yaa:)
ovvvvvvvvvvv epey varmış fiyatı,peki bana şunun cvbını versene bi önce sen bu adamı ne kadar seviyordun,herşey bu aldatılma olayında tükendi ve en önemli soru meral gerçekten ne istiyor
günaydın canlar.
BOSNACIM doruk paşaya geçmiş olsun inşaallah kakatahlilide temiz çıkar.
ESİN çok uzun sürdü bu yaa geçmiş olsun.kilo kaybetmemiş ya bu sevindirici.
NEHİR maşallah zeyno ma.
MERAL canım çok iyi düşünmüşsün psikiyatr olayını.anlatıp dökülecek ve belkide çözümler bulabileceksin.dilerim biran önce düzelirsin canım.
İshal olduğunu dr mi söyledi canım çok takp edemedim de benim kızda 6 dan aşşa kaka yapmaz ve bildiğin cıvıktır yani. bu doğdu doğalı böyle tahlilde lökosit cıkıyor az miktarda ilaç kullanıyoruz gene aynı dr demekki bunun düzeni böyle ishal diil demekki dedi.
ki sıfr anne sütü alan cocuk sarı ve suluysa doyduğu anlaşılır.
renginiz nasıl sapsarıysa problem yok bence. ateş kusma war mı? hareketli mi durgun durgun yatıo mu günde kaç kakalı bez alıosun?? ben mesela dün 6 yada 7 aldım ilk başlarda takıyodum artık takmıorum. hep öyle cunku
KAdir tugcu mesela anne sütü alan cocuk ishal olmaz dio ateş yoksa hiç bişe olmaz dio bnm dr de öle dio
kıızlar ya ben bu kızçeme ölürüm ya,şimdi mutfağa giderken bi bakim dedim sıpaya salonda yere koymuştum,bi baktım yön değiştirmiş ve ilerlemiş epey nasıl yapıyor bu dedim
şınav çeker gibi koların üstünde doğrulmuş iyice sonra ayakları hava kaldırmış sağa sola sallana sallana götünü oynata oynata ilerliyor kara kızçem öldüm ama gülmekten ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?