2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cnm insanlar hata yaparla hata insanlara mahsus zaten bir de senin iki tane çocuğun var bence bir psikayatıra git ve boşal çözüm bulacağından eminim ama eşine bir şans ver derim hem çocukların için hem de senin geleckteki zorluklara tek başına göğüs germemen için evet çok onur kırıcı incitici bi durum ama bi şekilde bunun üsteinden gelmek zorundasın çünkü sorumluğunda olan evlatların var

rabbim şu kaynana diline bir çaree!

Canım Allah hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inş. diyorum artık. düşünmek çok yoruyor ve bunaltıyor beni. sağol desteğin için cnm:1hug: inş. sizin problemler de bir an evvel düzelir cnm

Süt sağmaya gittim, sayfayı açık unutmuşum...

sağol canım. iştahsızlık bizde de var. ben vermesem hiçç acıktım diye ağlamıyor. ek gıdaya da başlamadık biz daha. doktor bu ay ne diyecek bakalım.

Aynı aynı, verirsen zar zor yiyor, vermezsen gık demiyor, bol bol kuduruyor :)

Sağol Pınarcım...

Doruk bazı aylar güzel kilo alıyor, bazı aylar kavruk kalıyor. Dediğin gibi, sağlıklı olsun yeter...

Mart kuzularının hepsi kuduruk, benim sıpa bugünlerde beni yürütün diye bağırıyor, yürütünce kahkahalar çığlıklar atıyor, oturtunca kıyameti koparıyor. :asigim: Dik duramıyorum belimin ağrısından :)

Esrin teeşkkürler.
Çok üzülüyorum Esin kuzuma, iyileşsin artık, 33 hafta ishal mi olur ya, su kaybediyor bu çocuk... Başk bir doktora götürmeyi düşünmez misin?

bosnacım geçmiş olsun
taburcu sizede geçmiş olsun bir an önce biter de meleğimiz fazla zorlanmaz inşallah annesi
geçmişe bakamadım meralin neyi var

Nehircim teşekkürler...

Doruk'tan mı bahsediyorsun kaydirigubbakcemile3
Harfi harfine aynı şeyi yapıyor, sonra da bir sinirleniyor ki... E madem sinirlenecen dönme be çocuğum...

İyi hoşsunuz da nası toplicam ben bu çcouu 6400 gr. yaa. arkadaşımın oğlu 3 aylık oda aynı kilo. ikindi wersem olur mu ki o zmn sütüm az oluo

Canım 450 gr az değil kanımca, maaşallah kuzuya...

Biz daha kahvaltılık yemiyoruz, 1 hafta sonra başlıcaz :)

Meral, çok zor bir durum, Allah kolaylık versin...
Haddim olmayarak, naçizane fikrimi söylemek isterim.
Eğer ilk kez yapıyorsa, pişmansa, sevgisine inanıyor ve seviyorsan, sadece bir defalık bir hataysa (başka bir kadınla karı koca hayatı yaşadıysa drum farklı) iki çocuğunun hatırına bir şans daha verebilir misin acaba?

Sağol Yazgıcım...
Kan tahlili temiz de, inşallah kaka ve idrar temiz çıkar.
Yine bezinde o leke oluyor 2-3 gündür.
Bol bol emziriyorum, su veriyorum ama yine oluyor.
Bazen açık pembe, bazen kıpkırmızı...
Çok geriliyorum...
Alp'te de oluyor mu hala?

e bu kız ondan kilo almıyor, günde bilmem kaç kez altına yaparsa nasıl alszın? benimki haftada 1 yapıyo

Dimi ya bencede ne yedirirsem anında cıkartıo nası bi metabolizma warsa 2-3 kaka yaptıgını hiç görmedim. bence primayla ortaklığı var bnm sıpanın:)

[/QUOTE]

Kızlar yoğurt yapma makinalarıyla ilgili ne düşünüyorsunuz. ben daha hiç ek gıda vermedim. yoğurtla başlarsam hayatımda hiç mayalamadım. arzum bebbe yoğurt yapma makinası var ya ondan alayım diyorum. hiç kullananan var mı?

kızlar nabersiniz?ay çok işim var sabah 8 den bu yana e v temizliyorum..şimdi emirhanı uyuturken bi bakayım dedim..geçmişi okuyamadım kussura bakmayın...

asinaz canım bende kahvaltısında yanı şeyleri ktıyorum...ama kayısı katmıyorum onun yerine yarım muz,,cici bebe yerinede milupanın 8 tahıllı ballı kaşık mamasını katıyorum..içinde devam sütü yok unun..4 ölçekte devam sütü katıyotum

ben kullanadım bilmem ama alaçaksan hepsi buradada indirimde ve ordaki yorumlarda yoğurdun plastik koktuğunu falan yazmışlar.....

yaf şu dişler bi çıksa rahatlasak buu 3 gündür çok fena ya uykuda bile eli ağzında kaşıyo anam bi çığlık atıyo bina oynuyo kuduruk bağırmayı öğrenmiş

Bence alma nie o kadar para verceksin ki yapabilirsin çok kolay. yapanların fazla eli fln yok.
sütü serçe parmağını yakmicak şekilde ısıtcaksın (7 ye kadar fln say yakmıyorsa tamamdır)
içine 1 tatlı kaşığı yogurdu ısıttıgın sütle yumuşatıp karıştır havluyla fln sar 5-6 saat dursun sonra dolaba koy ertesi gün boz.
baktın cıvık oldu biraz daha ısıt gene cıvık oldu az soguk yap öyle öyle ögrneirsin nolcak. ayrıca cıvık olması bişeyi deiştirmio sulandırmadan verirsin bebişine.
alma kendin yap bence.
Ben tupperware'i biliyormusun bilmiyorum onun mama kapları var ona çalıyorum havluyla sarıp doloaba koyuyorum biraz cıvık oluo bu günlerde niyeyse onu yediyiorum azcık azcık

işte anacım ben onu yap boz ısıt soğut nerde o kadar vakit bende? ama tupperware'in mama kapları aklımda ben de istiyorum onlardan.

allahım ya cengz şu an çağlayanda kerestecide şirkettede benim lise arkadaşım çalışıyormuş.. aa demiş ben seni tanıyorum sen hasretin eşisin:))))))))))) konuştum şimdi döwmesinden tanıdım dio:) indirim yapacak bizimkine:)) dedim yine dört ayak üstüne düştün:)

slm kızlar
biz geldik dr allaha şükür yolunda herşey kızım 7 kg olmuş boyu 63 başı 40.5 ek gıdaya gectik çok güzel bir liste hazırladı aşılarımızı olduk hebatit b kaldı ben hepsi üst üste olsun istemedim bi kaç gün sonra onuda yaptıracam 7 aylık oldugumuzda bel filmi çektirelim dedi (rutin istenenmiş) oturtmaya başla dedi zeynep ilk aşıda ağlamdı ikincisinde yıktı kızım ortalığı :))) çizgi film karelerindeen fırlamış gibi dedi çok sevdi dr kızımı . saçlarını kısalt birraz dedi çok uzun rahatsız eder dedi labne peynir işlenmiş oldugundan verme dedi normal yağlıpeyniri bir geceden suya koy dedi daha sağlıklı olur dedi.... allahım hepimizin güzel haberleri alması dileğiyle

işte anacım ben onu yap boz ısıt soğut nerde o kadar vakit bende? ama tupperware'in mama kapları aklımda ben de istiyorum onlardan.

ya yap boz diil bnm 5 dk mı almaz. sütü ocaa koy ısınırken bak parmaanla ısınınca indir yoordu koy kapat gitsin gittikcde pratikleşirsin makine sanki farklımı ondada aynısını yapcan. tavsiye ederim güzel kaplar. asla dökülmüoyr cantana at corbayla başka poşete fln koyma sızmıo. arkadaşlarımdan biliyorm ben daa çorba fln denemedimde. bide kaşıgıyla sulugu war onuda alcam suluguda damlatmıo. kasıkda kendinen egimli cocugun agzıan göre..

Canım Allah hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inş. diyorum artık. düşünmek çok yoruyor ve bunaltıyor beni. sağol desteğin için cnm:1hug: inş. sizin problemler de bir an evvel düzelir cnm

amin cnm inşallah,şöle durup düşününce sizin soruna göre bizimki ne diyorum hiçbişi eşimde söylüyor hep neyi paylaşamıyoruz diye,dün delirdim ben de tamam dedim artık yeter eşyaları toplamaya başladım bi hışımla bitti buraya kadar gidiyoruz artık diye eşimde durup sessiz önce beni izledi sonra kolumdan hızla çekip zorla oturttu yatağa napıyorsun sen deli misin vs vs vs,şu an da elim kolum bağlı borcum var ve evimize dönmemiz mümkün değil sen de alıp kızı gidiyorsun yapma nehir şu an da elimden gelen tek şey gitme dmek ve lütfen gitme dedi ben de biraz sakinleşmek için uzandım daha doğrusu kötü oldum biraz sonra gözlerimi açtığımda eşim valizi boşaltmış bişi demedim artık ben de biz de it gibi seviyoruz da işte borçlar

Allam yaa yapma lütfen üzme adamı bak ne güzel demiş elimden şimdilik bu geliyor die. niye böyle yapıyorsun onuda kendinide zor durumda bırakıyorsun rabbime dua et imtihan bu sabrın yok mu hiç azcık sabret bak millet nelerle uğraşıyorda terk etmiyor yuvasını o kadar kolay mı. kocana biraz yardımcı ol iyi günde kötü günde dedik bu mu yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…