- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #72.681
seviyordum cnm o da seviyordu güya zaten onun için daha bi kaldıramadım sanırım( problem de burada başlıyor zaten Nehircim, Meral ne istediğinden emin değil çünkü:1no2: iki ucu... misali. benim için açıkçası evliliğe devam etsem de boşansam da mutsuzluk var,bi daha her iki seçenekte de mutlu olabileceğimi sanmıyorum. ama boşanırsam kafam daha rahat daha huzurlu olabilirim,kendimi yiyip bitirmem diyorum. evliliğe devam edersem de çocuklarım daha mutlu olur,ben nasılsa her iki durumdada mutsuzum diyorum. sonra da ama benim psikolojim yerinde olmasa çocuklar için daha zararlı olur diyorum... diyorum da diyorum yani:1closedeyes:
swağol Yazgımm
e bu kız ondan kilo almıyor, günde bilmem kaç kez altına yaparsa nasıl alszın? benimki haftada 1 yapıyo
ya dün kaynanatöre gittim uyuz karıı yaa ağzımı bozduruyo almış oğlumu aynı babası kocişim diyo ki aynı annesi biz iddiasına girmiştik kocişle o renkli olcak dedi oğlum gözü bende yok dedim benim göz rengimi alcak o konuşma geçti kadın böyle hmm yoo oda babası ama ii bi onu senden almış içimden lutfettiniz kocakarı hanımefendi çıt çıtlı badi ile götürdüm niye böyl egetirdin uzun giydir tontişime muhallebi veriyokm niye veriyon emzir seni bırakır emmeyi yaf sana ne alla alla çok istiyosan git yap sende bi bebik bak ona alla alllllllllaaaaaaaaakötükedihüso
cnm insanlar hata yaparla hata insanlara mahsus zaten bir de senin iki tane çocuğun var bence bir psikayatıra git ve boşal çözüm bulacağından eminim ama eşine bir şans ver derim hem çocukların için hem de senin geleckteki zorluklara tek başına göğüs germemen için evet çok onur kırıcı incitici bi durum ama bi şekilde bunun üsteinden gelmek zorundasın çünkü sorumluğunda olan evlatların var
sağol canım. iştahsızlık bizde de var. ben vermesem hiçç acıktım diye ağlamıyor. ek gıdaya da başlamadık biz daha. doktor bu ay ne diyecek bakalım.
Burcu canım geçmiş olsun Doruk kuzuya... benim oğlan gibi az kilo alıyor o da olsun sağlıklı olsunlar da...
Merlike bende
Eymeni kontrole götürdüm sabah 7 kg olmuş 1 ayda 450 gram almış ve geçen ay 500 gram almıştı boyu sanırım yanlış ölçtüler 63 cm hiç mi uzamadı bu çocuk alsanaalsanasmile
Aman yaa ben onun ettiği kadar hareket etsem bi deri bi kemik kalırım iyi bile kilo alıyor bence
2 gündür göbeğini kaldırıp emekler pozisyonda durup kendini ayaklarıyla ittiriyor bekliyorum bir kaç güne emekler sanırım geçen gün kucağımda öyle bir hamle yaptı ki yere çakılmak üzereyken bir kol ve bacağından tutarak son anda kurtardım...
Park yatağını en alt seviyeye indirdik baş edilmez bir bebek ne edeceğim onunla hiç bilmiyorum :asigim:
Meral adımı duymuş gibi oldum. Süt iznim evdeyim. İş yerinde bazen okuyabiliyorum ama genelde hiç bakamıyorum foruma. Ancak pazartesiden pazartesiye forum ziyartei benim ki.
Esin'in ishali düzelmedi. 3. kez kaka tahlili yapıldı. 3 seferinde de kaka temiz. 17 gündür ishal. Doktor 3 hafta sürebilir dedi. Poposu hiç durmadığından kilo da almıyor. Şükredeyim ki kilo vermemiş. Gece uykusunda kaka yapmasa herşey normal sadece günde 5 kez kakaya çıkıyor sanacağım ama değil... Dün gece 2 sefer uykusunda kaka yaptı, nasıl ıkınıp duruyor. Sinirlerim bozuluyor.
Son sayfayı okuyabildim sadece Doruk'a çok geçmiş olsun. Meralcim Allah sana da sabır ve güç versin.
bosnacım geçmiş olsun
taburcu sizede geçmiş olsun bir an önce biter de meleğimiz fazla zorlanmaz inşallah annesi
geçmişe bakamadım meralin neyi var
sorma canım benimki de aynen öyle. uykusunda bile rahat durmuyor dün esonunda dönerek laminanta çakıldı. uykusunda yanına dönüyor. sonra yüzüstü dönüyor ellerininin üstüne kalkıp ağlamaya başlıyor. gece boyu hanımefendinin uyku pozisyonuyla uğraşıyorum.
İyi hoşsunuz da nası toplicam ben bu çcouu 6400 gr. yaa. arkadaşımın oğlu 3 aylık oda aynı kilo. ikindi wersem olur mu ki o zmn sütüm az oluo
kızlar bebelerinie kahvaltıda neler veriyorsunuz yaw
ben:ceviz,kuru kayısı haşlıyorum bi tane suyu ile birlikte katıyorum,bebe bisküvisi,pekmez,yumurta sarısı,peynir ve tere yağıda koymaya başlıcam da ekmek koyan var mı ya da hangi ekmek kullanılmalı,bisküviyi çok kullanma taraftarı değilim de
öylemi diyosun Nehirim? ama walla iyi değilim, kendi kendimden korkar oldum. yaa benimkisi aldatılma hikayesi, Eymen henüz 1 aylıkken öğrendim durumu ve boşanma davası açtım sonra da ayrı yaşamaya başladık. eşimin ve ailemin ısrarıyla da mahkeme gününe kadar birlikte yaşayıp toparlamayı deniyoduk 15 gündür falan ama olmuyor işte. adamın yüzünü gördüğüm her an delleniyrummkötükedihüso ben de asıl sana kızıyorum, boşanmayı düşündüğün için. sizin sorunlarınız ilerde çözülebilecek şeyler cnm, seni seven ve sevdiğin bi kocan var gerisi hallolur Allahın izniyle. sakın öyle şeyler düşünme ve sabret
günaydın canlar.
BOSNACIM doruk paşaya geçmiş olsun inşaallah kakatahlilide temiz çıkar.
ESİN çok uzun sürdü bu yaa geçmiş olsun.kilo kaybetmemiş ya bu sevindirici.
NEHİR maşallah zeyno ma.
MERAL canım çok iyi düşünmüşsün psikiyatr olayını.anlatıp dökülecek ve belkide çözümler bulabileceksin.dilerim biran önce düzelirsin canım.
gunaydın.
bı kabus gormusumkı ruyamda aglaya aglaya ıcım dısıma cıktı
Kızlar yoğurt yapma makinalarıyla ilgili ne düşünüyorsunuz. ben daha hiç ek gıda vermedim. yoğurtla başlarsam hayatımda hiç mayalamadım. arzum bebbe yoğurt yapma makinası var ya ondan alayım diyorum. hiç kullananan var mı?
ben kullanadım bilmem ama alaçaksan hepsi buradada indirimde ve ordaki yorumlarda yoğurdun plastik koktuğunu falan yazmışlar.....
Kızlar yoğurt yapma makinalarıyla ilgili ne düşünüyorsunuz. ben daha hiç ek gıda vermedim. yoğurtla başlarsam hayatımda hiç mayalamadım. arzum bebbe yoğurt yapma makinası var ya ondan alayım diyorum. hiç kullananan var mı?
ben de gördüm onu da şu plastik kokusundan korkuyorum. acaba başka markanın var mı böyle kavanozlu falan. bebekler için.
Bence alma nie o kadar para verceksin ki yapabilirsin çok kolay. yapanların fazla eli fln yok.
sütü serçe parmağını yakmicak şekilde ısıtcaksın (7 ye kadar fln say yakmıyorsa tamamdır)
içine 1 tatlı kaşığı yogurdu ısıttıgın sütle yumuşatıp karıştır havluyla fln sar 5-6 saat dursun sonra dolaba koy ertesi gün boz.
baktın cıvık oldu biraz daha ısıt gene cıvık oldu az soguk yap öyle öyle ögrneirsin nolcak. ayrıca cıvık olması bişeyi deiştirmio sulandırmadan verirsin bebişine.
alma kendin yap bence.
Ben tupperware'i biliyormusun bilmiyorum onun mama kapları var ona çalıyorum havluyla sarıp doloaba koyuyorum biraz cıvık oluo bu günlerde niyeyse onu yediyiorum azcık azcık
işte anacım ben onu yap boz ısıt soğut nerde o kadar vakit bende? ama tupperware'in mama kapları aklımda ben de istiyorum onlardan.
Canım Allah hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inş. diyorum artık. düşünmek çok yoruyor ve bunaltıyor beni. sağol desteğin için cnm:1hug: inş. sizin problemler de bir an evvel düzelir cnm
amin cnm inşallah,şöle durup düşününce sizin soruna göre bizimki ne diyorum hiçbişi eşimde söylüyor hep neyi paylaşamıyoruz diye,dün delirdim ben de tamam dedim artık yeter eşyaları toplamaya başladım bi hışımla bitti buraya kadar gidiyoruz artık diye eşimde durup sessiz önce beni izledi sonra kolumdan hızla çekip zorla oturttu yatağa napıyorsun sen deli misin vs vs vs,şu an da elim kolum bağlı borcum var ve evimize dönmemiz mümkün değil sen de alıp kızı gidiyorsun yapma nehir şu an da elimden gelen tek şey gitme dmek ve lütfen gitme dedi ben de biraz sakinleşmek için uzandım daha doğrusu kötü oldum biraz sonra gözlerimi açtığımda eşim valizi boşaltmış bişi demedim artık ben de biz de it gibi seviyoruz da işte borçlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?