2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ayy benim küçük sincabım sünnet olmadan önce tam olarak fark edememişti ama çocuğum sünnet oldu ordan bi parça eksildiğini anladı galiba habire tutuyo yine kesmesinler diye kopyorum o halinekaydirigubbakcemile3
valla benim bıdık gayet farkında eli sürekli orada açılıncazemuszemus.ve oradan gıdıklanıyorda.
Yerim onu ben, afacan bıdık...
Taktırmıyorlar işte, orda bi gariplik olduğunu fark ediyor, takıyor kafayı...
Dur ben de bi arıyıp sorayım evde alınır mı diye...

sağol canım inşaallah temiz çıkacak içini ferah tut.

geçmiş olsun canım didem e.

şimdi doktora gidiyoruz kızlar, inş. oğluş bu ay kilo almıştır azıcık. şu alerji testini de yapalım artık bakalım neyeymiş alerjisi
güzel haberlerle gelin inşaallah meralcim.

canım yıllardır bu işi yaptım ben steril kap isteseydiniz poşeti ona koyardınız saatlerce yaptıktan 15 dk içinde hastaneye götürebilirsiniz...24 saat de buzdolabında bekleyebilir biz hastanedeyken alınan kültürler dolapta bekliyordu..orda bekleyceksiniz çişi gelene kadar...İdrar kültüründe bişey çıkmayacak bence idrar tahlilini yaptırın ondan sonra kültür gerekirse yapılır....ikincisi para tuzağı ne dersen de....Hep çocuklar bebekler hastanelerde bekledi sanki oralar daha mı hijyen....

canım geçmiş olsun.ALLAH şifa versin bebişine.

ayy kıyamam ya çok geçmiş olsun canım inşallah yükselmez aman başında bekle şu ateşten nefret ediyorum

canım geçmiş olsun.ALLAH şifa versin bebişine.

Kızlar cok teşekkür ederim allah hepimizin bebeklerine sağlık versin.

şimdi doktora gidiyoruz kızlar, inş. oğluş bu ay kilo almıştır azıcık. şu alerji testini de yapalım artık bakalım neyeymiş alerjisi

bekliosss merocum

oyy bebegim benm..
şu ara herseyi agzına götürürolar beibiklrmiz..
rumuz emzik yere düştüğünde bile kaynamış suyla yıayıp öye ver agzına dedi..
dikkat edelm

valla iyi ders verdin bana:) neyse yazdıklarını okurken bile çok kötü oldum ne çekmisşin be helal sana valla,lan herşeyi bana yüklemeyin bu arada eşim borçlrdan delirmiş durumda benim de delirme sebeplerim hep onu kendine getirmeye çalışmak,şu sakın yanlış anlaşılmasın ben eşimin borcu var diye şikayet etmiyorum,öle şey mi olur borcun var git yok gel alaksı bile yok size anlatmadığım es geçtiğim bazı şeyler var en önemlisi kocamın bi açığa çıkması lazım kafa olarak özünde çok iyi ve de vefalı bir adam

Burcucum geçmiş olsun. Hayırdır ne virüsü??
Canım geçmiş olsun miniciğe.. Alnına da sürekli ıslak bez koy.Hemen düşürüyo ateşi.. Ben uzman oldum bu konuda....
Hadi bakalım hayırlısı Meral.
Psikiyatrist bulabildin mi cnm? Ben mayıstan beri ilaçlı tedavi görüyorum.. Bebeğe etki etmeyen hafif dozlu ilaçlar da var cnm, hiç tereddüt etmeden hemen görün bence doktora.. O iç huzursuzluğu mahvediyo insanı.. Anne olarak bebeğine de bi faydan olmuyo...

kıslar müjdeeee oğluşum geeel geel yapıyor ölüyorum o hareketi o parmakları çıtır çıtır yiyesim geliyor allahım sen onları koru :Saruboceq:

bekliosss merocum[/B]

oyy bebegim benm..
şu ara herseyi agzına götürürolar beibiklrmiz..
rumuz emzik yere düştüğünde bile kaynamış suyla yıayıp öye ver agzına dedi..
dikkat edelm

Ebrucum nasıl oldu Yağmur'un ishal hali?
Pelin'i n de kakası bi kaçö gündür hardal sarısı renginde, kıvamı da macun gibi.. İshal mi demek bu şimdi???

Pelin'i n de kakası bi kaçö gündür hardal sarısı renginde, kıvamı da macun gibi.. İshal mi demek bu şimdi???

bu kakalar bizi mahfediyor yaaa nedir bu kakadan çektiğimiz hergün değişiyor kakalar bizimkide bu aralar yeşil ve katı yapıyor tam kına rengi ve kıvamı :)

YA BUGÜN SİZLE İLGİLENEMİYORUM ÇOK KAYNATIYOSUNUZ..
YARIN DOĞUM GÜNÜ WE PAZAR GÜNÜDE YILDÖNÜMÜMÜZ
AYFERCİM SAOL ORDAYIM ZATEN ŞUANa.s.

Canım benim kızım günde 1 kez yapardı kakasını. Bir gece uykusunda 3 kere yaparak başladı, gündüz de 5 kere günde 8 kere ve git gide sıvılaştı. En sonunda su gibi yapıyordu. İlk gün ateşi vardı. Sonra ağlayarak uyanıyordu.

Yazgı, Ebru sağolun. Ebrucum Yağmur'a da çok geçmiş olsun. Ayfercim ben rota aşısının ilkini yaptırdım. 2. si 5. ayında.

Canım çok geçmiş olsun. Allah şifalar versin.

İyi haberlerle gelin inşallah.

Benimki alışmak ne kelime müptelası oldu indirdiğim an uyanıyor alıştıranda babanne ananne fln değil ben kendim bizzat şahsen yaptım:) ama uyuyamıyordu cocugum napıyım dişleri yüzüdnden yandakide patlamak ğzere oda cıksında sonra yola getirirm inş napim

/ kereden azsa ishal değildir canım sümüksülüğü mikrobik bişey olabilir takip et geçer sanırım bizimde olur bazen geçmezse doktora götürürsün. günde 6 kere kaka yapan bi cocuum oldugu için her türlü kakadan anlıyorum artık:) cıvık sulu sümüksü yeşil kokulu sarı sünük koyu top top vs vs :))

canım benim..ilk 1 hafta su gibiydi kakası ve saatte bir azar azar kayapıoudu..hem yeşl hem sarı..sümüksüydü bi de buna dikkat et..bol kaynamış su içir..bi ara damacana suyla yaptm mamasını bumu yaptı bilmiorum
su anda biraz daha düzeldi kaası ama İSHAL COK HALSİZ BIRAKIYO BEEBEKLERİ
DKAT ET..

canım benim..ilk 1 hafta su gibiydi kakası ve saatte bir azar azar kayapıoudu..hem yeşl hem sarı..sümüksüydü bi de buna dikkat et..bol kaynamış su içir..bi ara damacana suyla yaptm mamasını bumu yaptı bilmiorum
su anda biraz daha düzeldi kaası ama İSHAL COK HALSİZ BIRAKIYO BEEBEKLERİ
DKAT ET..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…