- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #72.741
valla benim bıdık gayet farkında eli sürekli orada açılıncazemuszemus.ve oradan gıdıklanıyorda.ayy benim küçük sincabım sünnet olmadan önce tam olarak fark edememişti ama çocuğum sünnet oldu ordan bi parça eksildiğini anladı galiba habire tutuyo yine kesmesinler diye kopyorum o halinekaydirigubbakcemile3
Yerim onu ben, afacan bıdık...
Taktırmıyorlar işte, orda bi gariplik olduğunu fark ediyor, takıyor kafayı...
Dur ben de bi arıyıp sorayım evde alınır mı diye...
sağol canım inşaallah temiz çıkacak içini ferah tut.Yazgıcım, idrar kültürü de istemiş bizim doktor, o yüzden evde alınamazmış, steril yapılmazı lazımmış tahlilin.
Bizim pipiye mecbur poşet takılacak yani...
Canım doktorum, Allah korusun enfeksiyon falan çıkarsa, iki iş olmasın diye, kültür de istemiş işte...
Kızlar selam umarım tum bebişler ve anneleri iyilerdir.
Didem rahatsız bogazında kızarıklık var dedi doktorumuz hastanedeydik sabahdan geldik uyudu kuzum ateşini zorla 37 ye dusurebildik inşallah tekrardan yukselmez yukselicek diye cok korkuyorum surekli ıslak bbez koyuyorum eklem yerlerine inşallah bir an önce ıyı olur.
güzel haberlerle gelin inşaallah meralcim.şimdi doktora gidiyoruz kızlar, inş. oğluş bu ay kilo almıştır azıcık. şu alerji testini de yapalım artık bakalım neyeymiş alerjisi
delikafaduldengüldürdün kız beni.kız bunlar karışmadan duramıyooooo.
ayyy deli ediyo beni evercem yakında bi çocuk yapsın bunu istediği kişiye benzetsin ozaman desin aynı abisikocişim olcak abisi tabi:) ozaman gıcık olmam sözzkaydirigubbakcemile3
:lepi:alkisalkisalkis
Yazgıcım, idrar kültürü de istemiş bizim doktor, o yüzden evde alınamazmış, steril yapılmazı lazımmış tahlilin.
Bizim pipiye mecbur poşet takılacak yani...
Canım doktorum, Allah korusun enfeksiyon falan çıkarsa, iki iş olmasın diye, kültür de istemiş işte...
Didem rahatsız bogazında kızarıklık var dedi doktorumuz hastanedeydik sabahdan geldik uyudu kuzum ateşini zorla 37 ye dusurebildik inşallah tekrardan yukselmez yukselicek diye cok korkuyorum surekli ıslak bbez koyuyorum eklem yerlerine inşallah bir an önce ıyı olur.
ayy kıyamam ya çok geçmiş olsun canım inşallah yükselmez aman başında bekle şu ateşten nefret ediyorum
Oyy çok geçmiş olsun, kıyamam, ateş hırpalar onu..
Torba takıldıktan sonr evde bekleyebilirmişiz ama çıkarsa sizin takabilmeniz lazım dedi.
Sağol canım, hafif bi rahatsızlığı var, şimdilik ciddi bi durum yok çok şükür..
Hayırlı haberle gelin inşallah...
valla benim bıdık gayet farkında eli sürekli orada açılıncazemuszemus.ve oradan gıdıklanıyorda.
sağol canım inşaallah temiz çıkacak içini ferah tut.
geçmiş olsun canım didem e.
güzel haberlerle gelin inşaallah meralcim.
canım geçmiş olsun.ALLAH şifa versin bebişine.
şimdi doktora gidiyoruz kızlar, inş. oğluş bu ay kilo almıştır azıcık. şu alerji testini de yapalım artık bakalım neyeymiş alerjisi
cnım tamam haklısın sorunlar bitmiyo hele borçlar hiç eşinle iyisen mutlu isen inan borçların üstesinden gelirsiniz bak kendimden örnek vereyim sana benim eşimin babası yok bi annesi var evlenceğimiz zaman eşim bana hiç bişi demedi borçlar vs vss evlendik mobilyalarıda ben ödedim hala ödüyoruz düğünde gelen takılarımı kayınvalide görümce hüpletti bi geri kalanı verdiler yok ona 1 milyar ona 500 milyon borç onları verdim düğünde bana takılan takıları kredi çekip ben almıştım eşimi okadar çok sevdim ki salak ben nişanlıyken kredi çektim verdim eşime neyse düğğünden sonra eşimin 8 milyar kredi artı borcu çıktımı haticed boz bilezikleri öde sonra araba almış kendisine kredi ile onu öğrendim başka bi bankadan 5 milyar kredi çekmiş onu öğrendim telefonuna haciz geliyo onu öğrendim başka bi bankaya borç var arkadaşa borç var dayısına borç var var da varr kim öedei kim çekti bunlARI HATİCE q niye sevdim katlancaktım kayınvalidemle karşılıklı oturuyoduk bizde 5 kuruş para kalmadığı için evime ekmek alcak param olmadığı için hep kayınvalidemde yedim çtim onun süratını çektim hamile kaldım doğru dürüsüt kıyafet alamadım çalışıyodum gözüm herşeyde kaldı istediğimi alıp yiyemedim sayıyayım mı daha amaaa şimddiiii BORÇLARIN Bİ ÇOĞUNDAN KURTULDUKKK MUTLUYUZZZZ HERŞEYİMİZ VARR ARTIKKK YA BOMBA GİBİYİZ BUNLARI DEVİRMEDİYSE BİZİ HİÇ BİŞİ DEVİRMEZ SENDE DİK DUR KOCANIN YANINDA OL LÜTFENNNNN
Burcucum geçmiş olsun. Hayırdır ne virüsü??Yok canım, hiç vazgeçer miyim...
Şekilden şekile giriyorum emsin diye, bazen az bazen çok emiyor işte...
Allah'a şükür 10 gün sonra tam 6 aylık oluyor, bu zamana kadar da az inat etmedim, bundan sonra da kurtulamaz elimden ve mememden :))
İşte benimki anne sütü de istemiyor, hiç bişi istemiyor.
Belki hasta diyedir, ek gıdalar için ısrar etmiyorum ben de...
Ama anne sütünü bol alması lazım, virüsü öyle atacak dedi doktor...
Yerim onu ben, afacan bıdık...
Taktırmıyorlar işte, orda bi gariplik olduğunu fark ediyor, takıyor kafayı...
Dur ben de bi arıyıp sorayım evde alınır mı diye...
Canım geçmiş olsun miniciğe.. Alnına da sürekli ıslak bez koy.Hemen düşürüyo ateşi.. Ben uzman oldum bu konuda....Kızlar selam umarım tum bebişler ve anneleri iyilerdir.
Hadi bakalım hayırlısı Meral.şimdi doktora gidiyoruz kızlar, inş. oğluş bu ay kilo almıştır azıcık. şu alerji testini de yapalım artık bakalım neyeymiş alerjisi
bekliosss merocum[/B]
oyy bebegim benm..
şu ara herseyi agzına götürürolar beibiklrmiz..
rumuz emzik yere düştüğünde bile kaynamış suyla yıayıp öye ver agzına dedi..
dikkat edelm
Ebrucum nasıl oldu Yağmur'un ishal hali?
Pelin'i n de kakası bi kaçö gündür hardal sarısı renginde, kıvamı da macun gibi.. İshal mi demek bu şimdi???
İshal olduğunu dr mi söyledi canım çok takp edemedim de benim kızda 6 dan aşşa kaka yapmaz ve bildiğin cıvıktır yani. bu doğdu doğalı böyle tahlilde lökosit cıkıyor az miktarda ilaç kullanıyoruz gene aynı dr demekki bunun düzeni böyle ishal diil demekki dedi.
ki sıfr anne sütü alan cocuk sarı ve suluysa doyduğu anlaşılır.
renginiz nasıl sapsarıysa problem yok bence. ateş kusma war mı? hareketli mi durgun durgun yatıo mu günde kaç kakalı bez alıosun?? ben mesela dün 6 yada 7 aldım ilk başlarda takıyodum artık takmıorum. hep öyle cunku
KAdir tugcu mesela anne sütü alan cocuk ishal olmaz dio ateş yoksa hiç bişe olmaz dio bnm dr de öle dio
şimdi doktora gidiyoruz kızlar, inş. oğluş bu ay kilo almıştır azıcık. şu alerji testini de yapalım artık bakalım neyeymiş alerjisi
aslında en iyisi bu yöntem
yagmur sallayarak uyumaya alştramadıgım içn annemde veya kaynvaldemde uyuyamıyo dahadgrusu uykuya gecmekte ok zorlanıyo ..yatagını aryo..mecburen bende kaynvaldem aykta sllayım deyince izin veriorum bitek öyle uyuyo..sık sık gidioruz..buna alışır diye korkuorm
Ebrucum nasıl oldu Yağmur'un ishal hali?
Pelin'i n de kakası bi kaçö gündür hardal sarısı renginde, kıvamı da macun gibi.. İshal mi demek bu şimdi???
canım benim..ilk 1 hafta su gibiydi kakası ve saatte bir azar azar kayapıoudu..hem yeşl hem sarı..sümüksüydü bi de buna dikkat et..bol kaynamış su içir..bi ara damacana suyla yaptm mamasını bumu yaptı bilmiorumEbrucum nasıl oldu Yağmur'un ishal hali?
Canım benim kızım günde 1 kez yapardı kakasını. Bir gece uykusunda 3 kere yaparak başladı, gündüz de 5 kere günde 8 kere ve git gide sıvılaştı. En sonunda su gibi yapıyordu. İlk gün ateşi vardı. Sonra ağlayarak uyanıyordu.
Alla alla nie olmuş peki dr nedio. sende yediklerine dikkat et armut fln yeme bu ara bi ilaç wardı toz neydi adı ya heh reflor onu werdin mi o anında kesiyor bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?