- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #72.721
walla bazen canım çekmiyor değil doğrusunu istersenşu an mesela 2 duman isterim fazlasını değil ama midem bulanır 2 duman yeter içime çöok çekmedennn:sm_cool:
kaç yıllık ewlisin len?[/QUO
benim tociş içiyo bazen oda sürekli değil tabi bi fırt çekiyom ama içime çekmeden artık hiç hoşuma gitmiyo sigara paketi evde ama hiç istemiyom kociş içince eski günleri anmak adına bi fırtcık alıyom okaaa
aslında en iyisi bu yöntemarabada uyuyor yol yarım saati falan buluyosa.. bizimki oto koltuğunda uyuyor bi yere gittiğimizde yada uykusu gelince yan yatırıp kıçına bir iki pışpış yapıyorum emzik ağzında uyuyor öyle..
hareketli olucak desene zilli seninde....Buarada sen sigara mı içiyorsun?Emzirmiyormuydun..?
canım sen Rota virüs aşısı yaptırmışmıydın?Yoksa başka birimiydi...Acaba diyorum bu aşıyla alakalı olmasın ishal?
herseyin güzel çıkması ne güzel aman iyi olsun kızçen
Maşallah Eymen'e olsun daha alır annesi merak etme sen
İlk dişimiz bizimde yolda artık belli olmaya başladı...2 incide beyazlamış ama gözükmüyor diş filan
geçmiş olsun Doruk paşama nasıl enfeksiyon kapmış?daha 10 günde neler alır o bozma moralini
ah be güzelim yapma borç herkeste var biz evlendiğimizden beri bitmedi bitmezde daha.ödediğimiz paranın haddi hesabı yok.eşmde öyle yüksek maaşla çalışmıyor haa yanlış anlama.ama diyoruz herzaman sağlık olsun neyapalım.bende bunalıyorum bazen isyan edesim geliyor ama biraz düşününce ben birçok insanın sahip olmak isteyipte sahip olamadığı şeylere sahibim diyorum.beni seven bir eş,7 yıldır bitmeyen aşk,dünyalar güzeli bir evlat ve sağlık.biliyorum sende bunaldın ama sabır canım ben inanıyorum güzel günler sizi bekliyor.
canın mı çekti???laelaelaelaelaeşakkıdı
kızlar bi yere gittiğinizde bebişlernizi nasıl uyutuosunuz??
doruk durmadıysa ruh ikizi kuduruk alp te durmayacak demekki.orda vermek şart mıki?evde alıpta götürsek olmuyor mu???
Günaydın, iyi haftalar herkese,
Haftasonu fırsat bulamadım hiç, şimdi anlatayım Doruk kuzumun durumunu... Doktora gittiğimizde biraz ishali vardı, öksürüyor ve hapşırıyordu. Heme kan tahlili yaptırdık, hafif bir enfeksiyon çıktı kanında. Salgın varmış. İshali ve öksürüğü için hafif ilaçlar verdi, antibiyotiğe gerek yok, bol bol emzir, muz yedir dedi. Dediklerini uyguladık, cumartesi akşamı durmuştu ishal çok şükür, öksürük devam ediyor hala. Bu kadar hafif atlatmasına rağmen, çok üzüldüm, Allahım yavrularımızı korusun...
Bu arada 20 günde topu topu 250 gr almış. Doktor dedi ki, daha 10 günü var, bazen birden kilo alırlar, üzülme. Ama gözden bişey kaçırmayalım bi kaka ve idrar tahlili yapalım. Kakayı verdik, bugün iş çıkışı da idrar tahlili yaptırırız herhalde.
canım emzirmekten sakın vazgeçme bebeklerin böyle bi dönemi olurmuş.onunla inat ediceksin ya anne kazanırmış ya da bebek.ben 1 aydır savaş veriyorum doğru düzgün emmiyodu.şimdi çok güzel emmeye başladı.Hoşgeldin :)
Diş belirtisi yok bizde, pek bir sıkıntısı da yok gibi, iştahsızlık dışında...
Hayırlı olsun incileriniz :)
Karışık bişiler, baktım, sıkıldım, okumadım.
İçim daralıyo zaten...
Anneanneye kesinlikle katılıyorum.
İlk defa dün akşam tahıllı mama verdim Doruk'a yatmadan önce.
Hiç uyanmadı, 6 saatlik uykudan sonra baktım hala niyeti yok, kaldırıp zorla emzirdim.
Zaten eskisi kadar bol değil sütüm, gece de emmezse iyice gidecek.
bizimkiler çay bardağını dişe değdirirlerdi ses gelirse çıkmış olur diye.benimki ısırınca dokunca damağına falan ele geliyor hissediliyor çıkmış sayılır mı ki? gözle görünüyor minik beyaz bir uç.
sigara için çıldırıyorum.rüyalarıma bile giriyo.emzirme bitsin başlıcam yinesempatiksalakcinnibi sigara içip geliyom:kedi:
benim oğlum sadece anne sütüyle beslenirken rota virüsü oldu.5 gün hastanede kaldık.İshal olduğunu dr mi söyledi canım çok takp edemedim de benim kızda 6 dan aşşa kaka yapmaz ve bildiğin cıvıktır yani. bu doğdu doğalı böyle tahlilde lökosit cıkıyor az miktarda ilaç kullanıyoruz gene aynı dr demekki bunun düzeni böyle ishal diil demekki dedi.
ki sıfr anne sütü alan cocuk sarı ve suluysa doyduğu anlaşılır.
renginiz nasıl sapsarıysa problem yok bence. ateş kusma war mı? hareketli mi durgun durgun yatıo mu günde kaç kakalı bez alıosun?? ben mesela dün 6 yada 7 aldım ilk başlarda takıyodum artık takmıorum. hep öyle cunku
KAdir tugcu mesela anne sütü alan cocuk ishal olmaz dio ateş yoksa hiç bişe olmaz dio bnm dr de öle dio
delikafaduldengüldürdün kız beni.kız bunlar karışmadan duramıyooooo.ya dün kaynanatöre gittim uyuz karıı yaa ağzımı bozduruyo almış oğlumu aynı babası kocişim diyo ki aynı annesi biz iddiasına girmiştik kocişle o renkli olcak dedi oğlum gözü bende yok dedim benim göz rengimi alcak o konuşma geçti kadın böyle hmm yoo oda babası ama ii bi onu senden almış içimden lutfettiniz kocakarı hanımefendi çıt çıtlı badi ile götürdüm niye böyl egetirdin uzun giydir tontişime muhallebi veriyokm niye veriyon emzir seni bırakır emmeyi yaf sana ne alla alla çok istiyosan git yap sende bi bebik bak ona alla alllllllllaaaaaaaaakötükedihüso
ALLAH hayırlara çıkarsın.gunaydın.
bı kabus gormusumkı ruyamda aglaya aglaya ıcım dısıma cıktı
maşallah bebişineslm kızlar
biz geldik dr allaha şükür yolunda herşey kızım 7 kg olmuş boyu 63 başı 40.5 ek gıdaya gectik çok güzel bir liste hazırladı aşılarımızı olduk hebatit b kaldı ben hepsi üst üste olsun istemedim bi kaç gün sonra onuda yaptıracam 7 aylık oldugumuzda bel filmi çektirelim dedi (rutin istenenmiş) oturtmaya başla dedi zeynep ilk aşıda ağlamdı ikincisinde yıktı kızım ortalığı :))) çizgi film karelerindeen fırlamış gibi dedi çok sevdi dr kızımı . saçlarını kısalt birraz dedi çok uzun rahatsız eder dedi labne peynir işlenmiş oldugundan verme dedi normal yağlıpeyniri bir geceden suya koy dedi daha sağlıklı olur dedi.... allahım hepimizin güzel haberleri alması dileğiyle
delikafaduldengüldürdün kız beni.kız bunlar karışmadan duramıyooooo.
ayyy deli ediyo beni evercem yakında bi çocuk yapsın bunu istediği kişiye benzetsin ozaman desin aynı abisikocişim olcak abisi tabi:) ozaman gıcık olmam sözzkaydirigubbakcemile3
ben dün yarım içtim yalan söyleyemembilmiyorumkismilewalla bazen canım çekmiyor değil doğrusunu istersenşu an mesela 2 duman isterim fazlasını değil ama midem bulanır 2 duman yeter içime çöok çekmedennn:sm_cool:
kaç yıllık ewlisin len?
bencede bir sormalı nasıl oluyor burda bilmiyorum ama alp torba falan taktırmaz onu biliyorum.açılınca eli orda olacak mutlaka yoksa olmazgamyoncuiremsuMaaşallah
Valla biz iki aylıkken yaptırmıştık bi defa, kusuyor diye..
O zaman bile tepine tepine yerinden oynatmıştı taktıkları poşeti, her taraf çiş olmuştu, şimdi başıma gelecekleri bilmiyorum.
Bi sormak lazım evde alınır mı diye, burda pipiye torba takıyorlar...
ben dün yarım içtim yalan söyleyemembilmiyorumkismile
ben 2006 da evlendim canım yani 4 ü doldurduk 5 e bastık nisandaaklinialirimsmile
bencede bir sormalı nasıl oluyor burda bilmiyorum ama alp torba falan taktırmaz onu biliyorum.açılınca eli orda olacak mutlaka yoksa olmazgamyoncuiremsu
canım emzirmekten sakın vazgeçme bebeklerin böyle bi dönemi olurmuş.onunla inat ediceksin ya anne kazanırmış ya da bebek.ben 1 aydır savaş veriyorum doğru düzgün emmiyodu.şimdi çok güzel emmeye başladı.
maşallah bebişine
Burcu canım benim kızımında iştahı yok desem yeridir....Sadece günde 3 defa emiyor oda uyurken yanında oluyorum...Meyva püresi yada meyva suyu,sebze püresi bazen yarım bırakıyor ve yoğurt...Mama almıyor alsa bile az alıyor bazen içine cici bebe koyuyorum ama kızım dişleriyle biberon ucunu ısırıyor yada ağzını sağ sola çevirip istemediğini belirtiyor...Bu dönemlerde iştahsızlık normal hasta da olunca bebekler sadece anne sütüyle yetinmek istiyorlar
ben dün yarım içtim yalan söyleyemembilmiyorumkismile
ben 2006 da evlendim canım yani 4 ü doldurduk 5 e bastık nisandaaklinialirimsmile
bencede bir sormalı nasıl oluyor burda bilmiyorum ama alp torba falan taktırmaz onu biliyorum.açılınca eli orda olacak mutlaka yoksa olmazgamyoncuiremsu
Kızlar selam umarım tum bebişler ve anneleri iyilerdir.
Didem rahatsız bogazında kızarıklık var dedi doktorumuz hastanedeydik sabahdan geldik uyudu kuzum ateşini zorla 37 ye dusurebildik inşallah tekrardan yukselmez yukselicek diye cok korkuyorum surekli ıslak bbez koyuyorum eklem yerlerine inşallah bir an önce ıyı olur.
ayy kıyamam ya çok geçmiş olsun canım inşallah yükselmez aman başında bekle şu ateşten nefret ediyorum
Kızlar selam umarım tum bebişler ve anneleri iyilerdir.
Didem rahatsız bogazında kızarıklık var dedi doktorumuz hastanedeydik sabahdan geldik uyudu kuzum ateşini zorla 37 ye dusurebildik inşallah tekrardan yukselmez yukselicek diye cok korkuyorum surekli ıslak bbez koyuyorum eklem yerlerine inşallah bir an önce ıyı olur.
evdede taktırtıyolar ya doktorumuz bizi tahlile gönderdi burda beklemeyin torbayı verdi ben evde taktım sonra hastaneye gönderdim
Bosna geçmiş olsun senin bebişede rahatsız sanırım
şimdi doktora gidiyoruz kızlar, inş. oğluş bu ay kilo almıştır azıcık. şu alerji testini de yapalım artık bakalım neyeymiş alerjisi
şimdi doktora gidiyoruz kızlar, inş. oğluş bu ay kilo almıştır azıcık. şu alerji testini de yapalım artık bakalım neyeymiş alerjisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?