2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

arabada uyuyor yol yarım saati falan buluyosa.. bizimki oto koltuğunda uyuyor bi yere gittiğimizde yada uykusu gelince yan yatırıp kıçına bir iki pışpış yapıyorum emzik ağzında uyuyor öyle..
aslında en iyisi bu yöntem
yagmur sallayarak uyumaya alştramadıgım içn annemde veya kaynvaldemde uyuyamıyo dahadgrusu uykuya gecmekte ok zorlanıyo ..yatagını aryo..mecburen bende kaynvaldem aykta sllayım deyince izin veriorum bitek öyle uyuyo..sık sık gidioruz..buna alışır diye korkuorm

Son düzenleme:

Ayfercim sağol...
Alır inşallah, iştahsız bu aralar.
Sağlığı yerinde olsun da, kilo önemli değil...

Maaşallah Hilal kızımın dişlerine...

Maaşallah

kızlar bi yere gittiğinizde bebişlernizi nasıl uyutuosunuz??

Arabasında gezdirerek uyutuyorum.
Ev misafirliklerinde uyumayı tercih etmiyor kendileri, ortalığı incelemekten vakti olmuyormuş...

doruk durmadıysa ruh ikizi kuduruk alp te durmayacak demekki.orda vermek şart mıki?evde alıpta götürsek olmuyor mu???

Valla biz iki aylıkken yaptırmıştık bi defa, kusuyor diye..
O zaman bile tepine tepine yerinden oynatmıştı taktıkları poşeti, her taraf çiş olmuştu, şimdi başıma gelecekleri bilmiyorum.
Bi sormak lazım evde alınır mı diye, burda pipiye torba takıyorlar...

canım emzirmekten sakın vazgeçme bebeklerin böyle bi dönemi olurmuş.onunla inat ediceksin ya anne kazanırmış ya da bebek.ben 1 aydır savaş veriyorum doğru düzgün emmiyodu.şimdi çok güzel emmeye başladı.
benimki ısırınca dokunca damağına falan ele geliyor hissediliyor çıkmış sayılır mı ki? gözle görünüyor minik beyaz bir uç.
bizimkiler çay bardağını dişe değdirirlerdi ses gelirse çıkmış olur diye.
bi sigara içip geliyom:kedi:
sigara için çıldırıyorum.rüyalarıma bile giriyo.emzirme bitsin başlıcam yinesempatiksalakcinni
benim oğlum sadece anne sütüyle beslenirken rota virüsü oldu.5 gün hastanede kaldık.
delikafaduldengüldürdün kız beni.kız bunlar karışmadan duramıyooooo.
gunaydın.
bı kabus gormusumkı ruyamda aglaya aglaya ıcım dısıma cıktı
ALLAH hayırlara çıkarsın.
maşallah bebişine

Burcu canım benim kızımında iştahı yok desem yeridir....Sadece günde 3 defa emiyor oda uyurken yanında oluyorum...Meyva püresi yada meyva suyu,sebze püresi bazen yarım bırakıyor ve yoğurt...Mama almıyor alsa bile az alıyor bazen içine cici bebe koyuyorum ama kızım dişleriyle biberon ucunu ısırıyor yada ağzını sağ sola çevirip istemediğini belirtiyor...Bu dönemlerde iştahsızlık normal hasta da olunca bebekler sadece anne sütüyle yetinmek istiyorlar

walla bazen canım çekmiyor değil doğrusunu istersen şu an mesela 2 duman isterim fazlasını değil ama midem bulanır 2 duman yeter içime çöok çekmedennn:sm_cool:

kaç yıllık ewlisin len?
ben dün yarım içtim yalan söyleyemembilmiyorumkismile
ben 2006 da evlendim canım yani 4 ü doldurduk 5 e bastık nisandaaklinialirimsmile

bencede bir sormalı nasıl oluyor burda bilmiyorum ama alp torba falan taktırmaz onu biliyorum.açılınca eli orda olacak mutlaka yoksa olmazgamyoncuiremsu

ayy benim küçük sincabım sünnet olmadan önce tam olarak fark edememişti ama çocuğum sünnet oldu ordan bi parça eksildiğini anladı galiba habire tutuyo yine kesmesinler diye kopyorum o halinekaydirigubbakcemile3

Yok canım, hiç vazgeçer miyim...
Şekilden şekile giriyorum emsin diye, bazen az bazen çok emiyor işte...
Allah'a şükür 10 gün sonra tam 6 aylık oluyor, bu zamana kadar da az inat etmedim, bundan sonra da kurtulamaz elimden ve mememden :))

İşte benimki anne sütü de istemiyor, hiç bişi istemiyor.
Belki hasta diyedir, ek gıdalar için ısrar etmiyorum ben de...
Ama anne sütünü bol alması lazım, virüsü öyle atacak dedi doktor...

Yerim onu ben, afacan bıdık...
Taktırmıyorlar işte, orda bi gariplik olduğunu fark ediyor, takıyor kafayı...
Dur ben de bi arıyıp sorayım evde alınır mı diye...

Kızlar selam umarım tum bebişler ve anneleri iyilerdir.
Didem rahatsız bogazında kızarıklık var dedi doktorumuz hastanedeydik sabahdan geldik uyudu kuzum ateşini zorla 37 ye dusurebildik inşallah tekrardan yukselmez yukselicek diye cok korkuyorum surekli ıslak bbez koyuyorum eklem yerlerine inşallah bir an önce ıyı olur.

ayy kıyamam ya çok geçmiş olsun canım inşallah yükselmez aman başında bekle şu ateşten nefret ediyorum

Yazgıcım, idrar kültürü de istemiş bizim doktor, o yüzden evde alınamazmış, steril yapılmazı lazımmış tahlilin.
Bizim pipiye mecbur poşet takılacak yani...
Canım doktorum, Allah korusun enfeksiyon falan çıkarsa, iki iş olmasın diye, kültür de istemiş işte...

şimdi doktora gidiyoruz kızlar, inş. oğluş bu ay kilo almıştır azıcık. şu alerji testini de yapalım artık bakalım neyeymiş alerjisi

Oyy çok geçmiş olsun, kıyamam, ateş hırpalar onu..

evdede taktırtıyolar ya doktorumuz bizi tahlile gönderdi burda beklemeyin torbayı verdi ben evde taktım sonra hastaneye gönderdim

Torba takıldıktan sonr evde bekleyebilirmişiz ama çıkarsa sizin takabilmeniz lazım dedi.

Bosna geçmiş olsun senin bebişede rahatsız sanırım

Sağol canım, hafif bi rahatsızlığı var, şimdilik ciddi bi durum yok çok şükür..

şimdi doktora gidiyoruz kızlar, inş. oğluş bu ay kilo almıştır azıcık. şu alerji testini de yapalım artık bakalım neyeymiş alerjisi

Hayırlı haberle gelin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…