- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #72.761
Alla alla nie olmuş peki dr nedio. sende yediklerine dikkat et armut fln yeme bu ara bi ilaç wardı toz neydi adı ya heh reflor onu werdin mi o anında kesiyor bizi
Canım benim kızım günde 1 kez yapardı kakasını. Bir gece uykusunda 3 kere yaparak başladı, gündüz de 5 kere günde 8 kere ve git gide sıvılaştı. En sonunda su gibi yapıyordu. İlk gün ateşi vardı. Sonra ağlayarak uyanıyordu.
Alla alla nie olmuş peki dr nedio. sende yediklerine dikkat et armut fln yeme bu ara bi ilaç wardı toz neydi adı ya heh reflor onu werdin mi o anında kesiyor bizi
Ya ben bugün Pelin'e meyve suyu olarak armuta başlıycaktım..
Başlamasam mı???
canım benim..ilk 1 hafta su gibiydi kakası ve saatte bir azar azar kayapıoudu..hem yeşl hem sarı..sümüksüydü bi de buna dikkat et..bol kaynamış su içir..bi ara damacana suyla yaptm mamasını bumu yaptı bilmiorum
su anda biraz daha düzeldi kaası ama İSHAL COK HALSİZ BIRAKIYO BEEBEKLERİ
DKAT ET..
YA BUGÜN SİZLE İLGİLENEMİYORUM ÇOK KAYNATIYOSUNUZ..
YARIN DOĞUM GÜNÜ WE PAZAR GÜNÜDE YILDÖNÜMÜMÜZ
AYFERCİM SAOL ORDAYIM ZATEN ŞUANa.s.
bu kakalar bizi mahfediyor yaaa nedir bu kakadan çektiğimiz hergün değişiyor kakalar bizimkide bu aralar yeşil ve katı yapıyor tam kına rengi ve kıvamı :)
oyyy maşşallah.ben de hemen benimkine öğretiyim.sonra da ısırıyım o parmaklarıdelikafaduldenkıslar müjdeeee oğluşum geeel geel yapıyor ölüyorum o hareketi o parmakları çıtır çıtır yiyesim geliyor allahım sen onları koru :Saruboceq:
canım benim..ilk 1 hafta su gibiydi kakası ve saatte bir azar azar kayapıoudu..hem yeşl hem sarı..sümüksüydü bi de buna dikkat et..bol kaynamış su içir..bi ara damacana suyla yaptm mamasını bumu yaptı bilmiorum
DKAT ET..
Kaka konusunda Kadir Tuğcu böyle diyor... Hoş, bunu yenidoğanlar için mi diyo yoksda bütün bebekler için mi geçerli anlamadım da...
Anneler genellikle, “Acaba bebeğim doydu mu?” endişesi yaşıyorlar. Bebeğin doyup doymadığı nasıl anlaşlır?
Doyan çocuk, su içmesini sevmez, su verdiğiniz zaman iğrenir gibi yapar ve içmez.
Ayrıca, idrar sayısı günde 4’ten fazla olur. Üçüncüsü ise kakasının sarı hardal rengi ve cıvıktır. Bu özellikler varsa, çocuk doyuyor ve iyi besleniyor demektir. Az yiyen çocuk kestane kestane, top top sert kaka yapar. Fazla yedirilirse de yeşil renkte kaka yapar. Eskilerin dediği gibi yeşil kaka yapan çocuk, ayaklarını üşütmüş anlamına gelmez. İshal harici yeşil kaka yapan çocuk, ihtiyacından fazla yiyor demektir. Bu durumda ishal sancısı gibi bir hazımsızlık sancısı oluşur ve bebek ağlar.
Esin doğduğundan beri sümüksü kaka yapıyor, tahlilleri temiz çıkıyor. İshal olunca bir daha bakıldı yine temiz çıktı. Mikrobik değil virütik sıcaklardan salgın var havadan bile geçebilir dedi. Maflor toz verdik canım ama Esin'i kesmedi çünkü içmiyor. Ağzından püskürtüyor. Kaka sayısı azaldı 5-6 ya indi, kıvamı hafif koyulaştı ama hala sümüksü demek ki yapısı bu. Kaka sayısını azalması değil de ne zaman ki gece uykusunda yapmayı kesecek o zaman anlayacağım ishalin bittiğini.
Ya ben bugün Pelin'e meyve suyu olarak armuta başlıycaktım..
Başlamasam mı???
ben geçen armut werdim coştu coşkun olan poposu wala metabolizmanız nasıl ona göre wer
gell geeeeel deynce iki kolunu acıpta elerini uzatıyo sarılacakmış gii dimiiii:)yaguşta yapıokıslar müjdeeee oğluşum geeel geel yapıyor ölüyorum o hareketi o parmakları çıtır çıtır yiyesim geliyor allahım sen onları koru :Saruboceq:
canım benim mafloru mamasına katıp verdim benEsin doğduğundan beri sümüksü kaka yapıyor, tahlilleri temiz çıkıyor. İshal olunca bir daha bakıldı yine temiz çıktı. Mikrobik değil virütik sıcaklardan salgın var havadan bile geçebilir dedi. Maflor toz verdik canım ama Esin'i kesmedi çünkü içmiyor. Ağzından püskürtüyor. Kaka sayısı azaldı 5-6 ya indi, kıvamı hafif koyulaştı ama hala sümüksü demek ki yapısı bu. Kaka sayısını azalması değil de ne zaman ki gece uykusunda yapmayı kesecek o zaman anlayacağım ishalin bittiğini.
oyyy maşşallah.ben de hemen benimkine öğretiyim.sonra da ısırıyım o parmaklarıdelikafadulden
ya benimkine de muz veriyorum kabız oluyo.armut veriyorum düzeliyo.zamanla düzene girer inşallah.kızlar ben ishalden çok çektim.o yüzden çok korkuyorum.tahliller yapıldı sizin galiba.ama yine de çok dikkatli olun.ebrucum halsizlik var demekki.arada bıngıldağına bakın.çökme olursa doktora götürün derim.tecrübelerime dayanarak söylüyorum.çünkü benim oğlum rota virüsü olduğunda benim erken doktora götürmem sayesinde kurtulmuştu oğlum.RABBİM hastalıklardan korusun yavrucaklarımızı:Saruboceq:
bu doktor amcaya göre benim bebikim fazlamı yiyor yani bilmiyorumkismile sancısı ciddende oluyor demekki hazımsızlıktan kendi doktorumuzda söylemişti gerçi ama ben bebişim huysuzlandıkça doyurmaya çalışıyorum tosunum gerçi bu ara az kilo aldı ama hayırlısı bakalım daha kontrole iki hafta var eyvahedigeldismile
Kızlar selam umarım tum bebişler ve anneleri iyilerdir.
Didem rahatsız bogazında kızarıklık var dedi doktorumuz hastanedeydik sabahdan geldik uyudu kuzum ateşini zorla 37 ye dusurebildik inşallah tekrardan yukselmez yukselicek diye cok korkuyorum surekli ıslak bbez koyuyorum eklem yerlerine inşallah bir an önce ıyı olur.
şimdi doktora gidiyoruz kızlar, inş. oğluş bu ay kilo almıştır azıcık. şu alerji testini de yapalım artık bakalım neyeymiş alerjisi
gell geeeeel deynce iki kolunu acıpta elerini uzatıyo sarılacakmış gii dimiiii:)yaguşta yapıo
canım benim mafloru mamasına katıp verdim ben
sende şeftali suyuna kat ver şefto ishale iyi glir dr um seftaliiçirdedi
okadar coook su içiyoki bıngldakproblyok cok şükr aa eli koluh alsiz
DKAT ET..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?