- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #72.801
ve Eymeninde dişi patladı...
bugün çok huysuz ağzından akan salyaların hesabı yok...
1 dk. inmiyor kucağımdan üstelik kucak dahi kesmiyor şimdi ayağımda uyuyor şükür...
Bana dr sütün yetmiyosa da 6. aydan önce ek gıda verme, onun yerine mama vereceksin dedi.. Hem de epey bi kızarar dedi bunu.. Ek gıda bebeklerin sindirim sistemini zorladığı için doktorlar bir anda, yoğun bi şekilde başlanmamasından yana anladığım kadarıyla..
ne maması yaa süt dururken wer önce bi 50 cc anam babam inek sütü. alerji yapmazsa içtiği kadar içsn o mamaları yiceene
Bana dr sütün yetmiyosa da 6. aydan önce ek gıda verme, onun yerine mama vereceksin dedi.. Hem de epey bi kızarar dedi bunu.. Ek gıda bebeklerin sindirim sistemini zorladığı için doktorlar bir anda, yoğun bi şekilde başlanmamasından yana anladığım kadarıyla..
Benimkide kaynamış su içmio yaa damacana weriorm bende kaka sayımız arttı gibi ondan mı ki:S
Hasreeett kız ayağımda kalkamıorm susadımmm bana bi damacana gönderr:)) hangi marka war sizde ben aysu alıom erikliyi çok sewiom ama çok pahalı yaa abartıolar
1 dk. inmiyor kucağımdan üstelik kucak dahi kesmiyor şimdi ayağımda uyuyor şükür...
hadi gözünüzaydın ama dikkat et alışmasın ayaa bnmki şimdi asla inmiyor tak uyanıo ananem dişi çıktı dediğimde kuzu dişi gibi beyaz köpek dişi gibi pek olsun demişti siznde öle olsun inşş:)
hadi gözün aydın canım darısı başımıza inşlllah
ne maması yaa süt dururken wer önce bi 50 cc anam babam inek sütü. alerji yapmazsa içtiği kadar içsn o mamaları yiceene
Selam kızlar kızım 2 kere sag kulak ıltıhap oldu 2 gun once sag kulagında asırı akıntı vardı son gıtmemızde doktor kır de war kendı temızler demıstı antıbıyotıkle atlatmıstı yıne kulagı sanırım ufaktan dokunsam aglıyor ınlıyor ne yapıcam ben ya bole sag kulagı sureklı ıltıhapp mı olacak offff
Bu işin sonu da yok tek bir doğrusu da yok, o yüzden kim nasıl istiyorsa öyle yapsın, arkadaşım 6 ay emzirdi sadece, sonra yavaş yavaş ek gıdaya geçti çocuk doğru düzgün yemiyor 3 yaşında oldu, bir daha doğurursam 3. ayda tattırıcam diyor, görümcem de 6 ay sadece emzirdi onun oğlu şu an herşeyi yiyor ama.
Kadir Tuğcu'nun bazı yorumlarını ben de beğenmiyorum, cereyanda kalan büyük adamlar bile yüz felci geçiriyor bebeklere nasıl dokunmasın, niye cereyanda kalınca tutuluyoruz o zaman? ayrıca tuz ve şeker konusuna da katılmıyorum, ne gerek var bebeklere tuz şeker baharat salça vermeye?
Cevizi ise ben de veriyorum kahvaltılarında 1 çay kaşığı kadar, şimdilik negatif bir durum görmedim Kerem de, pekmez de koyuyorum ama o kahvaltı sütlü, nasıl etki yapıyor pekmez anlamıyorum.Bal 1 yaşına kadar yasak ama ballı tahıllı kahvaltılar 5 aydan başlıyor, domates 1 yaşına kadar yasak fasülye-domates püresinde 5 ay yazıyor. Hepsi çelişkili ne yazık ki. İnek sütü kansızlık yapıyormuş ben içmişim küçükken kansızlığım hiç olmadı.
Selam kızlar kızım 2 kere sag kulak ıltıhap oldu 2 gun once sag kulagında asırı akıntı vardı son gıtmemızde doktor kır de war kendı temızler demıstı antıbıyotıkle atlatmıstı yıne kulagı sanırım ufaktan dokunsam aglıyor ınlıyor ne yapıcam ben ya bole sag kulagı sureklı ıltıhapp mı olacak offff
geçmişi okudumda kızlar ek gıdadan baya bi bahsedilmiş ben byadır veriyorum ufak ufak ama artık bizimki öğün haline geldi alıştırdım çok şükür ama ek gıdaya pek ılık bakmıyosunuz daha doğrusu biraz korku var adı üstünde ek gıda yani anne sütünün yanında ona ek olarak önce emzirme sonra ek gıda tekrar emzirme uyku gecede paso emzirme ve sabaha kadar bende böyle işliyo ve sütede devam yani ek gıda veriyorum diye sütten kescek halimiz yok dimi abartmadan ve onun midesinin kaldırcağı ek gıdaları vermek mantıklı bence bu benim fikrim kimse yanlış anlamasın sakın
taşpınar su canım damacana olarak ama ben damacana su kullanmıyorum kaçkere dolup boşalıyolar cafelere falan gidiyo içine giren çıkan belli değil..
o yüzden 10 ltrelik pet su kullanıyorum pompalar onlarada uyuyor:) sırma yada erikli kullanıyorum
Evet ya bende bunu anlayamıyorum bal yasak diyorlar ballı mamalar var
Şeker yasak diyorlar şekerli mamalar var tuhaf bir çelişki...
Dediğin gibi herkesin kendi doğrusu var bu konuda..
en basit bizim doktorda mamacı gibime geldi sabah kahvaltısın formül mama ile yap dedi ne alaka dedim kendi kendime cicibebe yada ekmk içi bana bu doğru geldi gerçi formül mama hangisi onuda bilmiyrum ya biraz cahalım mama konusunda hiç vermedim ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?