2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm arkadaslar emziriken yesil cay iciliyormu ben bayagi arastirdim ama bulamadim icilir yada icilmez die bisey......bide patlican ve yesil mercimek cok sut yapiyor paylasiyim istedim.yesil mercimek gazida aliyormus

geçmiş olsun canom yaaa.dikkat et zatına.

arkadaslar memnun oldugunuz cocugunuzun sevdigi oyuncaklar varmı
bebegimi oyalayacak bir sey bulamıyorum surekli ilgi konusma istiyor
oynayabilecegi guzel bi oyuncak dusunuyorum.

tedawi??
çok geçmiş olsun bacım

sagolun kızlar.sımdılık ılac tedavısı ve bırtakım egzersız hareketlerı verdı.ılaclar bıtınce gıdecegım kontrole.
gelıncık sorma ya bızımkıde oyle e kucagımada alamıyorum neredeyse 8 kılo canım cok yanıyor.oglusumda yawrum ne yapsın gecmek etrafı gormek ıstıyor.bızede oyuncak lazım.

huoppppppp dr dan geleyyom bel fıtıgı baslangıcı ve sırt duzlesmesı didi bana.
oha oldum halbukı ben kendımı gunes batmaz ımparatorluk gıbı goruyordum :))))
gecmiş olsun canım.sıpalar epey hırpalıyorlar bizi canları sağolsun ama :))

oyuncaklardan cabuk sıkılıyor benimki canım ama kırmızıyı seviyorlar :) oyuncak olark portatif tv anteni duvar saati ve büyük desenli kumaslar..en son bişe bulamadım ceyizimden oyalı yazma cıkardım. basıma örtüp üstüne eğilip deli deli davranıyorum yazmayı alıp 10 dk oyalanıyor:))
iyi akşamlar herkese
bizde tatilden döndük
hosgeldin mutlu :)

hoşbulduk hepatit
nasılsın bebiş nasıl
bende saçlarımı karnına ve çıplak bacaklarına değirip ce yapıyorum uçuyor sevinçten
diş kaşıyıcı ve şıngıraklarını seviyor bıkmıyor uyurkende kuzusuna sarılıyor oyuncağın gözleri filan nakıştan kopacak yeri yok yani

iyiyiz mutlucum sağol:)
senin oğluşun nasıl tatil iyi gecmiştir umarım.nereye gittiniz ..benim de gezesim var eşim dönsün inşallahh
ya evet saclarıma benimde bayılıyor hatta cıtır cıtır yoldukca zevk alıyor ama sac oynamak en son care:)zaten dökülüyorlar kel kalacağımdan korkarımm.tuttumu affetmiyor ama:))

:1shok::1shok::1shok:

huoppppppp dr dan geleyyom bel fıtıgı baslangıcı ve sırt duzlesmesı didi bana.
oha oldum halbukı ben kendımı gunes batmaz ımparatorluk gıbı goruyordum :))))

geçmiş olsun cnm,bende de bel fıtığı var malesef. ilk başlangıcında daha çok ağrılar olyor bilirim. artık dikkat etmen lazım cnm, ağır şeyler kaldırma,itme. elini yukarıya doğru uzatma. en tehlikeli hareketler bunlar senin için. eğilirken de dizlerini bükerek eğil. acil şifalar

zati bu Eymenlerin adıyla beraber pek çok özellikleri birbirine benziyor. süt alerjisi değil cnm galiba Allaha şükür. süt içireli 2 saat falan oldu bi reaksiyon göstermedi hamdolsun. acaba neye ki alerjisi? neyse süt değil ya

benimki kucakta gezmek ve sallanmak dahil hiçbirşeye 5 dakikadan fazla sabredemiyor. ama oyuncaklarından onu en çok mutlu eden "playskool müzikli uyku arkadaşım" cnm. hem müzikleri var, hem dişliği hem de ses çıkaran çıngırak gibi öğeleri

slm arkadaslar emziriken yesil cay iciliyormu ben bayagi arastirdim ama bulamadim icilir yada icilmez die bisey......bide patlican ve yesil mercimek cok sut yapiyor paylasiyim istedim.yesil mercimek gazida aliyormus

cnm niye içilmesin içilir tabi. yaa yeşil mercimeği tam aksine gaz yapıyor diye biliyorum ama zaten bu aylardan sonra gazı sorun etmeden yiyip içmek lazım

iyi akşamlar herkese
bizde tatilden döndük

hoşgeldiniz cnm,inş.stres atabilmişsinizdir

sakın werme formül mamaymış devam sütüymüş ileri bişeysiymiş asla. kendin test et cocugunu 50 cc fln wer inek sütünü allerjisai yoksa onlarla devam et bu inek sütü allerjisi mamacıların uydurdugu safsatadan ibaret hang ibirimiz sütsüz büyüdük allaasen. sapına kadar annae sütü sonra inek sütü mamaya gerkeyok arkadaşlar.

ya benimkide kaynamış suyu içmio damacanadan basıp veriorm ya napcaamı şaşırdım damacanayı içio kaynamışı diliyle ittirio hakkaten bende içemem kaynamış suyu ıykkk

Bende sana katılıyorum kansızlık yaparmışmış nie yani ilerdede yaptır kan testi bişe cıkmaz inşş

çok kaloriiiiiiiii
gece gece nerden cıktı nilüfercim nasıl bulcam ben şimdi eşeğin aklına kapruzz kabuğu düşürdünnnsempatiksalakcinnicokacimcoook

süle kocişe bi koşu gidip alsın,. hep beraber alalım kalorileri,.olumunekankayizsmile olumunekankayizsmilebu arada üç kilom var,.yapıştı kaldı,.nedendir aceppppppppkaydirigubbakcemile3 :2: :2: :2:

süle kocişe bi koşu gidip alsın,. hep beraber alalım kalorileri,.olumunekankayizsmile olumunekankayizsmilebu arada üç kilom var,.yapıştı kaldı,.nedendir aceppppppppkaydirigubbakcemile3 :2: :2: :2:

ekmek kadayıfından olmasın:)kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 deşme yaramıı kociş yok cooooookkk uzakta daha kavuşmamıza 25 gün var oğluşumla başbayızztek tesellim o:2:

kızlar ne zamandır sorucam unuttum hep hepinizin bebişleri yüzüstü duruyor mu benimki sevmiyor hiç 2 dk duruyor sonra mızırdanmaya başlıyor..bir de tam dönebiliyor mu mart bebişleriii??

kızlar ne zamandır sorucam unuttum hep hepinizin bebişleri yüzüstü duruyor mu benimki sevmiyor hiç 2 dk duruyor sonra mızırdanmaya başlıyor..bir de tam dönebiliyor mu mart bebişleriii??

canım benim cadı da nefret ediyor yüz üstü durmaktan ama şuanda sağ sol dönüyoruz merak etme yakında döner eli kulağında dır. sen biraz yardım ett

Benimki yüz üstü,sırt üstü her yönde durur...hatta bu aralar yüz üstü uyumayı belledi,saatlerce yüz üstü yatabiliyor,bir yanağı yorulunca diğerini çeviriyor:))Tam dönebiliyor hatta dönmek ne kelime yuvarlanıyor bir o yana bir bu yana...ona bir hedef koyuyorum ki bu genellikle bir cep telefonu yada uzaktan kumanda oluyor poposunu ittire ittire karnının üzerinde sürünerek hedefe varıyor...bunu yaparken ki çıkardığı seslere bayılıyorum,böyle zorlanıyorum ama azimliyim sesleri:))tabi hedefe ulaşınca alkışlamayı unutmuyoruz:))

benimki doğduğundan beri hep yüzüstü duruyor:)) asla sırtüstü uyumadı.önceleri uyanıkken sırtüstü bırakıyodum ama şimdi dönmeye başladığından beri uyanıkken de direkt yüzüstü:))

2 eymen paşa yada maşallah biri diş çıkartılar biride doktoruna gitmiş ne güzel haberler meralcim...pınar sizede sabırlıklar diliyorum ben 1 aydır ayakta sallıyorum huysuz zamanlarına hoşgeldiniz....

Hasret ben kızıma kaynatıp soğutulmuş veriyorum bazen damacadan mecbur kalmadıkça ama ....

Benim kızım yüz üstü anca 1-2 dk duruyor sonra bağırıyor ...sağ ve sola dönmeyi çok seviyor ama....

Nilüfer kilolar bende mevcut canım işe başlayınca veririm stres-iş yoğunluğu derken...

çok geçmiş olsun canım ihmal etme ilaçlarını

[b sana katılıyorum canım 6 ayından sonra olduğu yemede zorluk çekerse diye bir çimdik(minnacık) tuz koyabilirsiniz dedi doktorum püresine sulu çorbalara geçtiğimizde....doktorun vermiş olduğu beslenme listemizde bile yazıyor ayrıca bir yaşına kadar inek sütü,bal irmik ve yemeklere tuz ilave edilmemelidir diye yazıyor kocaman...bunun sebebi böbreklere zarar verilmemesi tuz fazla susattırır... [/b]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…