- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #72.841
öznur geçmiş olsun canım çok dikkatli olmalısın artık
meral bizim çiroz eymenler aynı kilodalarinşallah süte alerjisi yoktur kuzumun...
offf ateş basiyiii hala regl olamadım patlayacağım kafamçokkarıştı
geçmiş olsun canom yaaa.dikkat et zatına.
arkadaslar memnun oldugunuz cocugunuzun sevdigi oyuncaklar varmı
bebegimi oyalayacak bir sey bulamıyorum surekli ilgi konusma istiyor
oynayabilecegi guzel bi oyuncak dusunuyorum.
tedawi??
çok geçmiş olsun bacım
gecmiş olsun canım.sıpalar epey hırpalıyorlar bizi canları sağolsun ama :))huoppppppp dr dan geleyyom bel fıtıgı baslangıcı ve sırt duzlesmesı didi bana.
oha oldum halbukı ben kendımı gunes batmaz ımparatorluk gıbı goruyordum :))))
hosgeldin mutlu :)iyi akşamlar herkese
bizde tatilden döndük
gecmiş olsun canım.sıpalar epey hırpalıyorlar bizi canları sağolsun ama :))
oyuncaklardan cabuk sıkılıyor benimki canım ama kırmızıyı seviyorlar :) oyuncak olark portatif tv anteni duvar saati ve büyük desenli kumaslar..en son bişe bulamadım ceyizimden oyalı yazma cıkardım. basıma örtüp üstüne eğilip deli deli davranıyorum yazmayı alıp 10 dk oyalanıyor:))
hosgeldin mutlu :)
hoşbulduk hepatit
nasılsın bebiş nasıl
bende saçlarımı karnına ve çıplak bacaklarına değirip ce yapıyorum uçuyor sevinçten
diş kaşıyıcı ve şıngıraklarını seviyor bıkmıyor uyurkende kuzusuna sarılıyor oyuncağın gözleri filan nakıştan kopacak yeri yok yani
meral
hamidiye mi... bnce hamidiye içme kesinlikle..
ewet yani içinden selpaklar mı çıkarmıyoruz sigara izmaritleri mi kapılarda duruyolar toz yağmur pislik.. sucular bidonun patlakmı olduğunu anlamak için ağızlarını dayayıp son sürat üflüyolar içine, kamyona dizilirken ayaklarla basılıyor.. daha nice şeyler yani.. cengiz bu konuda çok titiz bidona ne bastırır ne üfletir ama hepsi yapıyo
huoppppppp dr dan geleyyom bel fıtıgı baslangıcı ve sırt duzlesmesı didi bana.
oha oldum halbukı ben kendımı gunes batmaz ımparatorluk gıbı goruyordum :))))
öznur geçmiş olsun canım çok dikkatli olmalısın artık
meral bizim çiroz eymenler aynı kilodalarinşallah süte alerjisi yoktur kuzumun...
offf ateş basiyiii hala regl olamadım patlayacağım kafamçokkarıştı
slm arkadaslar emziriken yesil cay iciliyormu ben bayagi arastirdim ama bulamadim icilir yada icilmez die bisey......bide patlican ve yesil mercimek cok sut yapiyor paylasiyim istedim.yesil mercimek gazida aliyormus
iyi akşamlar herkese
bizde tatilden döndük
en basit bizim doktorda mamacı gibime geldi sabah kahvaltısın formül mama ile yap dedi ne alaka dedim kendi kendime cicibebe yada ekmk içi bana bu doğru geldi gerçi formül mama hangisi onuda bilmiyrum ya biraz cahalım mama konusunda hiç vermedim ondan
neee birde eymene kaynatmadan mı weriyorsun suları??? meral bn bunu bi düşün derim sonuçta kaynak suyu yani hawayla nefesle elle bile teması oluyo inan ki....
lütfen kızlar suları mecbur kalmadıkça kaynatın bebişlere wermeden önce...
sen uyuyisen cerenora
biz çürüttük o tezi weriyoruz inek sütü ben kahwaltısına katıyorum pirinçununuda sütle yapıyorum pataes püresi yaptığımdada 2 kez bibieronuna koydum werdim
alerji falan olmadı.. we kan sayımında ki değerlerimiz çok iyi çıktı kan damlasına bile daha başlatmadı dktor...
zaten 4.aydan sonra werielebileceğini hastaneden aldığım bi öğün tablosundada okudum..
kaymaklı ekmek kadayıfı kaç kaloriiiiiiieyvahedigeldismile
çok kaloriiiiiiiii
gece gece nerden cıktı nilüfercim nasıl bulcam ben şimdi eşeğin aklına kapruzz kabuğu düşürdünnnsempatiksalakcinnicokacimcoook
süle kocişe bi koşu gidip alsın,.hep beraber alalım kalorileri,.olumunekankayizsmile olumunekankayizsmilebu arada üç kilom var,.yapıştı kaldı,.nedendir aceppppppppkaydirigubbakcemile3 :2: :2: :2:
kızlar ne zamandır sorucam unuttum hep hepinizin bebişleri yüzüstü duruyor mu benimki sevmiyor hiç 2 dk duruyor sonra mızırdanmaya başlıyor..bir de tam dönebiliyor mu mart bebişleriii??
kızlar ne zamandır sorucam unuttum hep hepinizin bebişleri yüzüstü duruyor mu benimki sevmiyor hiç 2 dk duruyor sonra mızırdanmaya başlıyor..bir de tam dönebiliyor mu mart bebişleriii??
selam kızlar kızım 2 kere sag kulak ıltıhap oldu 2 gun once sag kulagında asırı akıntı vardı son gıtmemızde doktor kır de war kendı temızler demıstı antıbıyotıkle atlatmıstı yıne kulagı sanırım ufaktan dokunsam aglıyor ınlıyor ne yapıcam ben ya bole sag kulagı sureklı ıltıhapp mı olacak offff
[b sana katılıyorum canım 6 ayından sonra olduğu yemede zorluk çekerse diye bir çimdik(minnacık) tuz koyabilirsiniz dedi doktorum püresine sulu çorbalara geçtiğimizde....doktorun vermiş olduğu beslenme listemizde bile yazıyor ayrıca bir yaşına kadar inek sütü,bal irmik ve yemeklere tuz ilave edilmemelidir diye yazıyor kocaman...bunun sebebi böbreklere zarar verilmemesi tuz fazla susattırır... [/b]aynen kızlar kişiye ne doğru geliyosa bence o ve her çocuk bir olmuyo bn yemeklerine az da olsa salça yada azcık salça şeker katıyorum ama başkası katar belki alerji olur hiç belli olmaz yani ama şu da bi gerçek bi çok doktor mamacıdır genelde mamaya yönlendirirler ve doğal olan ürünlerden uzak tutarlar bizi dediğiniz gibi bağıra bağıra diyolar 1 yaşına kadar bal yasak domates yasak nedenn mamalrda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?