- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #72.821
Cerenora,profilinde Kocaelili olduğun yazıyor...bende izmitteyim...sen hangi doktora götürüyorsun bebişini?
konak hastanesinde halil beye götürüyorum canım. sen kime götürüyorsun.
Aynen bende ona götürüyorum..sakın doğumumu da Erkan Bey yaptırdı deme:))
nerden bildin :roflol:
Genelde Konak'a doktora götürülen bebişlerin vazgeçilmez doktoru Erkan bey...Keşke onun gibi bir çocuk doktoru da olsa:))Kocaeli Üniversitesinde öğretim görevlisisin sanırım?Bende Nuh Çimento İlköğretim Okulunda İng.öğretmeniyim:))
1 yaşına kadar inek sütü yok. sadece allerji değil kan değerlerini de düşürür bebeğin.
benim doktorum da geçmeyeceksin dedi sorduğumda sütün yetmniyorsa mama yiyecek dedi. gerçekten de o küçücük böbreklere bu kadar yüklenmek iyi değil. ek gıdalara geçse de 9 aya kadar anne sütü esas besindir. hastanenin bize verdiği beslenme rehberinde böyle yazıyor.
sen uyuyisen cerenora
biz çürüttük o tezi weriyoruz inek sütü ben kahwaltısına katıyorum pirinçununuda sütle yapıyorum pataes püresi yaptığımdada 2 kez bibieronuna koydum werdim
alerji falan olmadı.. we kan sayımında ki değerlerimiz çok iyi çıktı kan damlasına bile daha başlatmadı dktor...
zaten 4.aydan sonra werielebileceğini hastaneden aldığım bi öğün tablosundada okudum..
keisnlikle doğum doktorumdan yana hiç sıkıntı yaşamadım ama çocuk doktorumdan yana içim hiç rahat değil ben izmitte yeniyim değirmenderede oturuyorum. meb bana muvafakat verirse geçeceğim üniversiteye kadrom hazır. şimdilik türkçe öğretmeniyim. nuh çimento ne tarafta kalıyor?
zaten yavrucuğum bugün verdin yarın kansız kalır demiyorum ki ben sana. fenül ketünüri diye bir şey de var. hem illa tez çürütecem diye niye kasayım ,ki kendimi, Allaha şükür anasının sütü foşur foşur ne gerek var elin ineene... benden ala inek mi olur. kusura bakmayın da bu adamlar da tıp mezunu...
huoppppppp dr dan geleyyom bel fıtıgı baslangıcı ve sırt duzlesmesı didi bana.
oha oldum halbukı ben kendımı gunes batmaz ımparatorluk gıbı goruyordum :))))
arkadaslar memnun oldugunuz cocugunuzun sevdigi oyuncaklar varmı
bebegimi oyalayacak bir sey bulamıyorum surekli ilgi konusma istiyor
oynayabilecegi guzel bi oyuncak dusunuyorum.
huoppppppp dr dan geleyyom bel fıtıgı baslangıcı ve sırt duzlesmesı didi bana.
oha oldum halbukı ben kendımı gunes batmaz ımparatorluk gıbı goruyordum :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?