2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

keisnlikle doğum doktorumdan yana hiç sıkıntı yaşamadım ama çocuk doktorumdan yana içim hiç rahat değil ben izmitte yeniyim değirmenderede oturuyorum. meb bana muvafakat verirse geçeceğim üniversiteye kadrom hazır. şimdilik türkçe öğretmeniyim. nuh çimento ne tarafta kalıyor?

sen uyuyisen cerenora
biz çürüttük o tezi weriyoruz inek sütü ben kahwaltısına katıyorum pirinçununuda sütle yapıyorum pataes püresi yaptığımdada 2 kez bibieronuna koydum werdim
alerji falan olmadı.. we kan sayımında ki değerlerimiz çok iyi çıktı kan damlasına bile daha başlatmadı dktor...
zaten 4.aydan sonra werielebileceğini hastaneden aldığım bi öğün tablosundada okudum..

alp biryere basdı yazılar küçücük oldu düzelmiyor da.

yoğurdum olmadı demekki anne sütünden yoğurt yapımında başarı oranı sıfıra yakın.zaten olsada yedirimiydim bilmem.
ek gıdadan bahsedilmiş bizde hala annesütü ile besleniyoruz aa ama meyveleri tattırıyorum arada su veriyorum.ve bende bir karar verdim kulağımı tıkadım artık ek gıdaya başlayınca mantıklı gelen şekilde kendim bir düzen kuracağım.çünkü bu dipsiz bir kuyu herkes bişey söylüyor.

zaten yavrucuğum bugün verdin yarın kansız kalır demiyorum ki ben sana. fenül ketünüri diye bir şey de var. hem illa tez çürütecem diye niye kasayım ,ki kendimi, Allaha şükür anasının sütü foşur foşur ne gerek var elin ineene... benden ala inek mi olur. kusura bakmayın da bu adamlar da tıp mezunu...

Çocuk doktorum konusunda aynı duyguları paylaşıyorum seninle....Nuh Çimento eğer yerini biliyorsan öğretmenevinin yanında orduevinin karşısındaki büyük okul...inşallah alırsın muvafaktını..ben bikaç sene önce okutmanlık sınavına girmiş,kazanmıştım ama Umuttepedeki ikinci öğretimlerin gece derslerinin mecbur tutulmasından sonra vazgeçtim...hem uzak,hem çocuk olunca gece dersi nasıl olur diye tereddütte kaldım ve sonuç meb'e devam:))

meral
hamidiye mi... bnce hamidiye içme kesinlikle..
ewet yani içinden selpaklar mı çıkarmıyoruz sigara izmaritleri mi kapılarda duruyolar toz yağmur pislik.. sucular bidonun patlakmı olduğunu anlamak için ağızlarını dayayıp son sürat üflüyolar içine, kamyona dizilirken ayaklarla basılıyor.. daha nice şeyler yani.. cengiz bu konuda çok titiz bidona ne bastırır ne üfletir ama hepsi yapıyo

sen ben o bu şu.. herkes inek sütüyle büyümedi mi.. hangimiz alerjikiz hangimiz kansızız.. annelerimiz süt püsküyütle büyüttü bi çoğumuzu eminim..
ben inanmıyorum
tabiiki anne sütü ama nereye kadar..
illaki mama hazırlayacaksın püre yapacaksın hepsine anne sütü mü katacaksın? muhallebiyi suyla yapmak bana çok itici gelio şahsen..

neee birde eymene kaynatmadan mı weriyorsun suları??? meral bn bunu bi düşün derim sonuçta kaynak suyu yani hawayla nefesle elle bile teması oluyo inan ki....

lütfen kızlar suları mecbur kalmadıkça kaynatın bebişlere wermeden önce...

huoppppppp dr dan geleyyom bel fıtıgı baslangıcı ve sırt duzlesmesı didi bana.
oha oldum halbukı ben kendımı gunes batmaz ımparatorluk gıbı goruyordum :))))

öznur geçmiş olsun canım çok dikkatli olmalısın artık

meral bizim çiroz eymenler aynı kilodalar inşallah süte alerjisi yoktur kuzumun...

offf ateş basiyiii hala regl olamadım patlayacağım
kafamçokkarıştı

arkadaslar memnun oldugunuz cocugunuzun sevdigi oyuncaklar varmı
bebegimi oyalayacak bir sey bulamıyorum surekli ilgi konusma istiyor
oynayabilecegi guzel bi oyuncak dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…