2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ne zamandır sorucam unuttum hep hepinizin bebişleri yüzüstü duruyor mu benimki sevmiyor hiç 2 dk duruyor sonra mızırdanmaya başlıyor..bir de tam dönebiliyor mu mart bebişleriii??

Aynen Kerem de öyle, kafasını kaldırabildiği için sorun yapmıyorum, her pozisyonu sevecek diye birşey yok, ayrıca Kerem de hep yarım dönüyordu birkaç gündür tam dönüyor ama genelde Mart bebekleri fırıl fırıl dönüyor

gülcan, esrin, burcu ve eylülce bebişlerinize çoook çok geçmiş olsun inşallah biran önce toparlanırlar :Saruboceq:
öznurcum sana da çok geçmiş olsun bel ağrısı en zor ağrı bence, tüm vucudu etkiliyor
pınar hayırlı olsun eymenin dişciği ham yapsın elmaları armutları
nimet yağız nasıl oldu

iyi akşamlar herkese
bizde tatilden döndük

fulyacım hoşgeldin canım nasıl geçti o uuuup uzun tatiliniz metinin de çıkmış dişciği senin de gözün aydın

kızlar ne zamandır sorucam unuttum hep hepinizin bebişleri yüzüstü duruyor mu benimki sevmiyor hiç 2 dk duruyor sonra mızırdanmaya başlıyor..bir de tam dönebiliyor mu mart bebişleriii??

arda çok seviyo yüzüstü dönmeyi ama o şekilde kalmaktan nefret ediyo zannımca :1rolleyes: bi süre durupta yorulunca mızırdanmaya başlıyo bi de sağ tarafına çok rahat dönüyo da sola yeni yeni öğrenmeye başladı zorlanıyo biraz

yok yesil mercimek gaz yapmiyor,bende 5. ayi doldun artik basliycam bulgur kirmizi mercimek yemeye.dr azar azar basla dedi.yesil cayi cok ozledim ins zayiflamama yardimci olur......tesekkur ederim

cnm niye içilmesin içilir tabi. yaa yeşil mercimeği tam aksine gaz yapıyor diye biliyorum ama zaten bu aylardan sonra gazı sorun etmeden yiyip içmek lazım

günaydın kızlar.geçmişe bakamadım.jalenin msj.dan anladığım kadarıyla yine hasta bebişler var..allah acil şifalar versin inşallah....

9:30 da MR a giriyorum.çok korkuyoooorruuuummmmmmmm......dua edin.....

günaydın:)
cevaplar için sağolun kızlar ...
oğlum yan dönüyor sırtüstünden yüzüstüne dönüyor ama tersini yapamıyor diye meraklanmıştım ..demek bizim gibi olanlarda varmışşbu gün huysuzluk günümüz sanırım durmuyor hiç zorla uyuttumm diş mi anlamadım meraklı melahat gibi bir de bugünn
herkes iyidir umarım
SİLVER umarım iyi sonuc alırsın canım
BOSNA gecmiş olsun kuzucuğaa
diş cıkaranlara da maşallahhh
atladığım varsa kusura bakmasın öpeyrummm herkesi

teşekkür ederiz teyzelerimiz bugün daha bir belli dişimiz jilet gibi vallahi emerken acıtıyor...

eymen 2 gecedir gece emerken uyanıyor zor uyutuyorum sıpa oynamak istiyor ışığı açmıyorum hiç oralı olmuyorum mecburen uyuyor bir alışırsa buna durum vahim

Ayferim ben Eymeni 3 aydır ayağımda sallıyorum alışkınım yani sempatiksalakcinni

Eymende her türlü dönüyor yuvarlanıyorda yaklaşık iki haftadır... yüzüstü uçak gibi yapıyor kendini o haline çok gülüyoruz kollarını bacaklarını kaldırıyor karnının üstünde uçak hareketleri yapıyor
çok zor bir hareket nasıl yapıyor bu bebeler bunu anlayabilmiş değilim...

Yatarken gündüz hep ayakta ama gece yüzüstü uyuyor kuzum seviyor yüzüstü durmayı bebekliğinden alıştı :)) bu da eymenlerin özelliklerinden biri olsa gerek :))

günaydın kızlar.geçmişe bakamadım.jalenin msj.dan anladığım kadarıyla yine hasta bebişler var..allah acil şifalar versin inşallah....

umarım iyi sonuçlar alırsın emar tuhaf bi şey ben dizlerim için girmiştim bir buçuk saat çıkınca hüngür hüngür ağlamıştım stabil durmak beni kahretti ve o ilginç sesleri kaydirigubbakcemile3

Günaydın canlarım,

Pınarım, Eymen kuzumun dişi hayırlı olsun...
Olcay, kolay gelsin canım, iyi sonuçlar alırsın inşallah.
Öznur çok geçmiş olsun, bende de var küçük bi fıtık, aman dikkat et...
Hepatit teşekkürler, geçti sanırım.

Doruk kuzum iyi çok şükür, kakası düzeldi, keyfi yerine geldi, sadece az bi öksürük kaldı.
Dün çişimizi verdik tahlile, bugün alıcaz sonucunu.
Sıpa kafayı pipideki poşete taktı, unutturana kadar canım çıktı.

Bu arada, fırıl fırıl dönüp salonu dolaştığı yetmedi maymuna.
Bi kere yürüttüm ben bunu halının üzerinde, onu unutamadı, şimdi sürekli yürümek istiyor.
Yürürken zıplıyor, kahkahalar atıyor, oturtunca başlıyor mızıldamaya.
Oğlum sen daha 6 aylık bile değilsin, ne yürümesi diyorum, dinlemiyor :)

Günaydın canlarım,

Pınarım, Eymen kuzumun dişi hayırlı olsun...

sağ ol canım Doruk kuzuya maşallah atlattı hemencecik kaydirigubbakcemile5
aslında bunlar tam yürüteçlik koysak uçarlar heralde ama ben almayı düşünmüyorum zararlı gibi zaten 1 aya kalmaz emeklerler...

kızlar günaydın nasılsınız?

silver canım geçmiş olsun..bilgisayarım sürekli donduğu için geçmişe bakamadım..umarım bir yaramazlık yoktur...

günaydın canım iyiyz şükür sen ?

iyi akşamlar herkese
bizde tatilden döndük

kaymaklı ekmek kadayıfı kaç kaloriiiiiiieyvahedigeldismile

ya benimkide kaynamış suyu içmio damacanadan basıp veriorm ya napcaamı şaşırdım damacanayı içio kaynamışı diliyle ittirio hakkaten bende içemem kaynamış suyu ıykkk

sagolun kızlar.gecer dıye umut edıyorum.

mutlu canım hosgeldın.umarım tatılın ıyı gecmıstır.
olcaycıgım korkma bıtanem makıne ıste gıreceksın cıkacaksın.sonucların ıyı olur ınsallah.
mart bebıklerı fırıl fırıl donuo.benımkı su an ters donmus bısıler konusuyor.carsafı cekıyor.bırazdan sırtustu doner yıne.

herkese günaydın.nasılsınız bakalım?bi süredir giremiyorum.keyifler yerinde mi?bebişler nasıl? benim kız artık iyice hareketlendi hiç durmak istemiyor bütün gün onunla uğraşıyorum.ya eskisi gibi iştahı yok mamalarının birazını bırakıyor hep sizde de var mı böyle bi durum.bi de kızım yakında 5 ayını dolduracak sizler ne zaman oturtma denemelerine başladınız?

geçmişe bakamadım fazla.öznur ve olcay geçmiş olsun.bu arada hasta bebişlerimize de geçmiş olsun bir an önce sağlıklarına kavuşsunlar inş.

canım benımkı ıstahlı galıba.meyve puresını verıyorum uzerıne emzırıyorum.2 saatte bı emıyor pasa.ben 2 haftadır oturtuyorum cok hosuna gıdıyor fakat bıraktıgında one dogru yıkılıyor.artık destek sadece one gerekıyor sanırsam cunku sırtına destek verdıgımde ıstemıyor zınk dıye dıkılıyor bagırıyor bıde haspa :))) 6 ay sonunda oturmaları gerekıyormus dıye bılıyorum ben.gelısımını gecıktırmek ıstemedıgım ıcı basladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…