- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #72.861
kızlar ne zamandır sorucam unuttum hep hepinizin bebişleri yüzüstü duruyor mu benimki sevmiyor hiç 2 dk duruyor sonra mızırdanmaya başlıyor..bir de tam dönebiliyor mu mart bebişleriii??
Ayfercim sizin dişlerin ucu göründü mü cnm?
kızlar ne zamandır sorucam unuttum hep hepinizin bebişleri yüzüstü duruyor mu benimki sevmiyor hiç 2 dk duruyor sonra mızırdanmaya başlıyor..bir de tam dönebiliyor mu mart bebişleriii??
iyi akşamlar herkese
bizde tatilden döndük
günaydın kızlar.geçmişe bakamadım.jalenin msj.dan anladığım kadarıyla yine hasta bebişler var..allah acil şifalar versin inşallah....
9:30 da MR a giriyorum.çok korkuyoooorruuuummmmmmmm......dua edin.....
Günaydın canlarım,
Pınarım, Eymen kuzumun dişi hayırlı olsun...
kızlar günaydın nasılsınız?
silver canım geçmiş olsun..bilgisayarım sürekli donduğu için geçmişe bakamadım..umarım bir yaramazlık yoktur...
iyi akşamlar herkese
bizde tatilden döndük
gecmiş olsun canım.sıpalar epey hırpalıyorlar bizi canları sağolsun ama :))
oyuncaklardan cabuk sıkılıyor benimki canım ama kırmızıyı seviyorlar :) oyuncak olark portatif tv anteni duvar saati ve büyük desenli kumaslar..en son bişe bulamadım ceyizimden oyalı yazma cıkardım. basıma örtüp üstüne eğilip deli deli davranıyorum yazmayı alıp 10 dk oyalanıyor:))
hosgeldin mutlu :)
:1shok::1shok::1shok:
geçmiş olsun cnm,bende de bel fıtığı var malesef. ilk başlangıcında daha çok ağrılar olyor bilirim. artık dikkat etmen lazım cnm, ağır şeyler kaldırma,itme. elini yukarıya doğru uzatma. en tehlikeli hareketler bunlar senin için. eğilirken de dizlerini bükerek eğil. acil şifalar
zati bu Eymenlerin adıyla beraber pek çok özellikleri birbirine benziyor. süt alerjisi değil cnm galiba Allaha şükür. süt içireli 2 saat falan oldu bi reaksiyon göstermedi hamdolsun. acaba neye ki alerjisi? neyse süt değil ya
benimki kucakta gezmek ve sallanmak dahil hiçbirşeye 5 dakikadan fazla sabredemiyor. ama oyuncaklarından onu en çok mutlu eden "playskool müzikli uyku arkadaşım" cnm. hem müzikleri var, hem dişliği hem de ses çıkaran çıngırak gibi öğeleri
cnm niye içilmesin içilir tabi. yaa yeşil mercimeği tam aksine gaz yapıyor diye biliyorum ama zaten bu aylardan sonra gazı sorun etmeden yiyip içmek lazım
hoşgeldiniz cnm,inş.stres atabilmişsinizdir
kaymaklı ekmek kadayıfı kaç kaloriiiiiiieyvahedigeldismile
ya benimkide kaynamış suyu içmio damacanadan basıp veriorm ya napcaamı şaşırdım damacanayı içio kaynamışı diliyle ittirio hakkaten bende içemem kaynamış suyu ıykkk
gülcan, esrin, burcu ve eylülce bebişlerinize çoook çok geçmiş olsun inşallah biran önce toparlanırlar :Saruboceq:
öznurcum sana da çok geçmiş olsun bel ağrısı en zor ağrı bence, tüm vucudu etkiliyor
pınar hayırlı olsun eymenin dişciği ham yapsın elmaları armutları
nimet yağız nasıl oldu
fulyacım hoşgeldin canım nasıl geçti o uuuup uzun tatiliniz metinin de çıkmış dişciği senin de gözün aydın
arda çok seviyo yüzüstü dönmeyi ama o şekilde kalmaktan nefret ediyo zannımca :1rolleyes: bi süre durupta yorulunca mızırdanmaya başlıyo bi de sağ tarafına çok rahat dönüyo da sola yeni yeni öğrenmeye başladı zorlanıyo biraz
günaydın kızlar.geçmişe bakamadım.jalenin msj.dan anladığım kadarıyla yine hasta bebişler var..allah acil şifalar versin inşallah....
9:30 da MR a giriyorum.çok korkuyoooorruuuummmmmmmm......dua edin.....
Günaydın canlarım,
Pınarım, Eymen kuzumun dişi hayırlı olsun...
Olcay, kolay gelsin canım, iyi sonuçlar alırsın inşallah.
Öznur çok geçmiş olsun, bende de var küçük bi fıtık, aman dikkat et...
Hepatit teşekkürler, geçti sanırım.
Doruk kuzum iyi çok şükür, kakası düzeldi, keyfi yerine geldi, sadece az bi öksürük kaldı.
Dün çişimizi verdik tahlile, bugün alıcaz sonucunu.
Sıpa kafayı pipideki poşete taktı, unutturana kadar canım çıktı.
Bu arada, fırıl fırıl dönüp salonu dolaştığı yetmedi maymuna.
Bi kere yürüttüm ben bunu halının üzerinde, onu unutamadı, şimdi sürekli yürümek istiyor.
Yürürken zıplıyor, kahkahalar atıyor, oturtunca başlıyor mızıldamaya.
Oğlum sen daha 6 aylık bile değilsin, ne yürümesi diyorum, dinlemiyor :)
herkese günaydın.nasılsınız bakalım?bi süredir giremiyorum.keyifler yerinde mi?bebişler nasıl? benim kız artık iyice hareketlendi hiç durmak istemiyor bütün gün onunla uğraşıyorum.ya eskisi gibi iştahı yok mamalarının birazını bırakıyor hep sizde de var mı böyle bi durum.bi de kızım yakında 5 ayını dolduracak sizler ne zaman oturtma denemelerine başladınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?