- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #73.061
Bosna bizimde bir haftamız kaldı bende yogun olmasada günde bi kereyle fln ek gıda werdim şeftali püresi iki haftadır yani. az kaldı tamamlamamıza. oldukca wercez napalım.
ben inek sütüne başladım dün sen veriyormusun bilmiyorum ama tavsiye ederim allerji fln olmladı kansızlıkda safsata bence.
Allah emeklerimizi boşa cıkartmasın inşş. öyle yemeden içmeden uğraşmadan deli gibi emziren insanlara o kadar özeniyorum ki. ben artık biyere gtmek istemiyorum orda bişi atıştıramam ya sütüm olmayıverirse diye. ama az kaldı inşşş
Bosna bizimde bir haftamız kaldı bende yogun olmasada günde bi kereyle fln ek gıda werdim şeftali püresi iki haftadır yani. az kaldı tamamlamamıza. oldukca wercez napalım.
ben inek sütüne başladım dün sen veriyormusun bilmiyorum ama tavsiye ederim allerji fln olmladı kansızlıkda safsata bence.
Allah emeklerimizi boşa cıkartmasın inşş. öyle yemeden içmeden uğraşmadan deli gibi emziren insanlara o kadar özeniyorum ki. ben artık biyere gtmek istemiyorum orda bişi atıştıramam ya sütüm olmayıverirse diye. ama az kaldı inşşş
günaydın hepinize güzel anneler...sabahın 6 sında başladı bizim mesaimizohaoldumsmile
HASRETİM dilerim beğenmiştir canım süprizini.
BURCUM geçmiş olsun anneannene Allah şifa versin.benide babannem ve dedem büyüttü Allah ömür versin tüm sevdiklerimize.
eylül 4.oğluşum 6. ayını dolduracak.ve hala sadece annesütü:lepi:rabbim dahada versin rızkını bebişlerimizin:Saruboceq:.
Sağol Yazgıcım, amin...
Bizim mesai de 5'te başladı bu sabah, hatta hiç bitmedi diyebilirim.
Çok sık uayndı, emmek istedi, mızırdandı...
En son 5'te kocaman açtı gözlerini, bi de bana bakıp ahhh diyor, şaşırdı, kimi görmeyi bekliyorduysa sıpam :)
Maaşallah opuyorumnanaktan
eylül 4.oğluşum 6. ayını dolduracak.ve hala sadece annesütü:lepi:çok şükür.rabbim dahada versin rızkını bebişlerimizin:Saruboceq:.
Yok canım, ben vermiyorum inek sütü, pek düşünmüyorum şimdilik.
6 ayı tamamlamış olmak bile süper aslında benim için, bundan sonra dediğin gibi oldukçe vericez artık.
Dışarda ben de geriliyordum bazen, ona da yanıma bir poşet sağılmış süt alarak çözüm buldum. Süt azmış gibi geldiği zamanlarda biberonla veriyorum dışardayken...
günaydıııııııııııınnnnnnnnnnnnn...............
yaa ben giremiyorum okuyamıyorum çok ama çok yoğunuzzz.z......
geçen günki süt iznini vermeme olayı ile ilgili olarak pazartesi günü müdürün karşısında idim çok aşırı tepki göstermişim neyse alttan aldım bir müddet öyle devame edelim ki selin biraz büyüyene kadar yoksa içimdeki şeytanın orada bana bi,r sürü tavsiyesi oldu ama bişi yapamadım yaa ....
ŞİMDİ DELİ GİBİ İŞ ARIYORUM ANADOLU YAKASINDA MUHASEBECİ ARAYAN YAKINIZI TANIDIĞINIZ VARMI ... YANLIZ TÜRBANLI ÇALIŞTIRACAK YERLER OLMALI ?
günaydınlar arkadişler,.oğluşumun dişi çıktı,akşam farkettim,.haydi halayaaaaaaaaaaa:teytey: :teytey: :teytey: :teytey:bu arada inek sütü veren arkadaşlar,kesinlikle vermeyinnnnnnnnnnnnn:1shok: :1shok: eltimin bebiki oyüzden rahatsızlandı,.bağırsakları harap oldu,.doktor dediki,nasıl böyle oldu,.eltimde dediki inek sütü verdim,.sen iyimisin dedi doktor,.1 yaşından önce kesinlikle inek sütü verilmez,..bidaha asla verme dedilmaz: ben şahidim bebik susuz kaldı,halsizlik baş gösterdi,o gün bugündür anca toparlandı,şu an 1 buçuk yaşında,.5 aylıkken vermişti,düşünün yani,.arkadişler benden tavsiye,kadir tuğcu verebilirsiniz diyo,ama,bence risk almayın,. lmaz: lmaz: lmaz: lmaz:
günaydınlar arkadişler,.oğluşumun dişi çıktı,akşam farkettim,.haydi halayaaaaaaaaaaa:teytey: :teytey: :teytey: :teytey:bu arada inek sütü veren arkadaşlar,kesinlikle vermeyinnnnnnnnnnnnn:1shok: :1shok: eltimin bebiki oyüzden rahatsızlandı,.bağırsakları harap oldu,.doktor dediki,nasıl böyle oldu,.eltimde dediki inek sütü verdim,.sen iyimisin dedi doktor,.1 yaşından önce kesinlikle inek sütü verilmez,..bidaha asla verme dedilmaz: ben şahidim bebik susuz kaldı,halsizlik baş gösterdi,o gün bugündür anca toparlandı,şu an 1 buçuk yaşında,.5 aylıkken vermişti,düşünün yani,.arkadişler benden tavsiye,kadir tuğcu verebilirsiniz diyo,ama,bence risk almayın,. lmaz: lmaz: lmaz: lmaz:
Kolay gelsin...
Bizim de yoğun dönem yaklaşıyor.
Noldu şimdi süt izni ile ilgili son durum, kullanabilecek misin?
İş değiştirirsen süt izni hakkını kaybediyorsun sanırım?
Kulağıma birşey gelirse haber veririm canım, Allah gönlüne göre versin.
Ooo, Haktan da incilenmiş, hayırlı olsuunn kaydirigubbakcemile5
Geçmiş olsun, çok üzüldüm eltinin bebeğine...
Çok dikkatli olmak lazım gerçekten, bu riski almaya değer mi bilmiyorum, ben alamam kendi adıma...
sağol canımopuyorumnanaktan
ahhh annesi sende koy paşamın yanına güzel bir kız resmi.çocuk yanlız yatıyor diye keder yaptı demekki.yerim onun ahlayan uhlayan ağzını.
hihoyyythihoyyythihoyyyt :içelim::içelim: :teytey::teytey: :hooray::hooray: daha ne diyeiyim mevlam artırsın inşallahhhh....
bende inek sütü vermiyorum ve senle aynı şekilde 6. ayında ek gıdalar ilede olsa anne sütüne devam ediyor olmk bile muıtluluk verici ben birde gece yatarken ben hero beby nin tahıllı karışımları var gece için akşam yatmadna önce 150 cc hazırlıyorum içebildiği kadar içiyor zorlamıyorum sonra emerek uyumaya alıştığı için emip uyuyor...
oooyyy oyyy kızım yukarda ben burda görüşemiyoruzzz kuş olsam bi uçup öpüp gelsem....
maşşalahhh haktan aaaaa yakışıklım benim yaa bal tanesiydi zaten şimdi daha güzel bişi olur oooo incisiyleeeee... selin hala yerinde sayıyıor diş ile igili bi belirti yok bakalım hayırlısı... huysuzluk çıakrdı mı peki ? ateş felan olmadı inşalalh...
süt iznimi kullanacağım kullanmadığım zamanalrıda topluca alacağım o yrı mesele ama o gün beni çok hırpaladıalr ... şimdi yoğun haftaalrda izin kullanmayacağım yerine sonradan vewrecekelr yanni te sorunumuz ortadaki karmaşa bakalım ne olacak durumalr daha çok sıkıntı yaşarız ama hayırlısı... benim iş arama nedenim mesleğime ger dönme isteğim rahat diye buralarda sürünmekten vazgeçtim saygınlığımı geri almalıyım... karşısında oturup dinlediğim kız eğitimsiz bir torpilli yönetici bozuntusu o 125 kişiyi böyle idare ediyor ben 890 kişiyi idare ettim hiç hatırlamıyorum personelimi ağlattığımı... konu bu yani...
son bi haftadır haktan aşırı huysuzdu,hiçbişeyden tatmin olmuyodu,mazbut bebikin yerini,çakiiii bebik yerini almıştıdemek diş yüzündenmiş,,ah pıtımmmmm benim yanında değilimmmmmmmmmm:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
Ağlarım valla senağlama
Size dünkü vukuatımızı anlatayım...
Ben Doruk'u yanından ayrılacağım zaman ya yerde ya da yatağında bırakıyorum normalde.
Dün akşam ana kucağındaydı kuzu ve emniyet kemeri bağlıydı, ben de mutfağa gittim su içmeye...
Su içmek ne kadar sürer ki?
Baktım bi inlemeler geliyor içerden, bir de içeri gideyim ki, benim kıpırdak ana kucağında dönmeye çalışmış, kemerler bağlı olduğu için dönememiş, başı anakucağının yanından yere sarkmış, değdi değecek, ayaklar havada, düzelemiyor da, inliyor gel kurtar beni diye.
Nolduğumu şaşırdım, düzelttim hemen, bir de suratıma bakıp gülmez mi :)
Isırdım valla poposunu kaydirigubbakcemile3
Tam fotoğraflıktı aslında ama o panikle aklıma gelmedi işte...
çok güldürüyo bebiklerimiz bizi gerçekten :dance:geçen günde haktan yerde geziniyo,sonra bi inleme sesi geldi,baktım kanepenin altına ayağı sıkışmış,çıkaramıyo bitürlü,.oh dedim yaramazlık yaparsan olacağı bu,kal ordaaaaaasırnaşık şey sırnaşık şey
hayırlı olsun paşama ya bizde bekliyoruz ama bişey yokk
Günaydın güzel anneler,
Kırk yılda bir geçmişi okuyacak zamanım vardı, anam ne çok kaynatmışsınız :)
İşe başlarken ilk hedefim 6 ay anne sütü verebilmekti.
Son ayı biraz ek gıda takviyesi ile olsa da başardım sayılır, 1 hafta sonra 6 aylık oluyor.
Şimdi en az 1 yaşına kadar diyorum ama sütüm hızla azalıyor.
Çok üzülüyorum...
Bir yandan da hiç emziremeyenler var, saçmalama diyorum.
Hayırlısı...
İnşallah...
Annemin yanına refakatçi tuttuk gündüzleri kalması için.
Hemşireler gece biz ilgileniriz demişler.
Bakalım, rahat edemezse, gece için de ayrı birini tutucaz.
Esrin, Allah yardım etsin, çok zor gerçekten.
Canım hoşgeldin, hayırlı olsun incileriniz...
Sağol Ebruşum...
E nihayet geldin :)
Sağol Kıymetcim, amin...
40 günlükten ilkokulu bitirene kadar anneannem baktı bana, onun yanında kaldım.
O kadar severim ki, annemden farkı yoktur.
İçim acıyor şimdi onu böyle gördükçe...
Seyhancım, hayırlı olsun :)
Ne güzel, Allah mutluluğunuzu daim etsin, maaşallah...
Teşekkürler Hasretcim...
Amin, Allah tüm sevdiklerimize uzun sağlıklı ömür versin...
Ağlarım valla senağlama
Size dünkü vukuatımızı anlatayım...
Ben Doruk'u yanından ayrılacağım zaman ya yerde ya da yatağında bırakıyorum normalde.
Dün akşam ana kucağındaydı kuzu ve emniyet kemeri bağlıydı, ben de mutfağa gittim su içmeye...
Su içmek ne kadar sürer ki?
Baktım bi inlemeler geliyor içerden, bir de içeri gideyim ki, benim kıpırdak ana kucağında dönmeye çalışmış, kemerler bağlı olduğu için dönememiş, başı anakucağının yanından yere sarkmış, değdi değecek, ayaklar havada, düzelemiyor da, inliyor gel kurtar beni diye.
Nolduğumu şaşırdım, düzelttim hemen, bir de suratıma bakıp gülmez mi :)
Isırdım valla poposunu kaydirigubbakcemile3
Tam fotoğraflıktı aslında ama o panikle aklıma gelmedi işte...
eylül 4.oğluşum 6. ayını dolduracak.ve hala sadece annesütü:lepi:çok şükür.rabbim dahada versin rızkını bebişlerimizin:Saruboceq:.
Hay maşş. 4üde oğlan mmı yoksa. bnmde niyet 4 bakalım kısmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?