2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yok canım, ben vermiyorum inek sütü, pek düşünmüyorum şimdilik.
6 ayı tamamlamış olmak bile süper aslında benim için, bundan sonra dediğin gibi oldukçe vericez artık.
Dışarda ben de geriliyordum bazen, ona da yanıma bir poşet sağılmış süt alarak çözüm buldum. Süt azmış gibi geldiği zamanlarda biberonla veriyorum dışardayken...

eylül 4.oğluşum 6. ayını dolduracak.ve hala sadece annesütü:lepi:çok şükür.rabbim dahada versin rızkını bebişlerimizin:Saruboceq:.

Son düzenleme:
günaydıııııııııııınnnnnnnnnnnnn...............

yaa ben giremiyorum okuyamıyorum çok ama çok yoğunuzzz.z......

geçen günki süt iznini vermeme olayı ile ilgili olarak pazartesi günü müdürün karşısında idim çok aşırı tepki göstermişim neyse alttan aldım bir müddet öyle devame edelim ki selin biraz büyüyene kadar yoksa içimdeki şeytanın orada bana bi,r sürü tavsiyesi oldu ama bişi yapamadım yaa ....

ŞİMDİ DELİ GİBİ İŞ ARIYORUM ANADOLU YAKASINDA MUHASEBECİ ARAYAN YAKINIZI TANIDIĞINIZ VARMI ... YANLIZ TÜRBANLI ÇALIŞTIRACAK YERLER OLMALI ?

Son düzenleme:

Sağol Yazgıcım, amin...

Bizim mesai de 5'te başladı bu sabah, hatta hiç bitmedi diyebilirim.
Çok sık uayndı, emmek istedi, mızırdandı...
En son 5'te kocaman açtı gözlerini, bi de bana bakıp ahhh diyor, şaşırdı, kimi görmeyi bekliyorduysa sıpam :)

eylül 4.oğluşum 6. ayını dolduracak.ve hala sadece annesütü:lepi:rabbim dahada versin rızkını bebişlerimizin:Saruboceq:.

Maaşallah opuyorumnanaktan

günaydınlar arkadişler,.oğluşumun dişi çıktı,akşam farkettim,.haydi halayaaaaaaaaaaa:teytey: :teytey: :teytey: :teytey:bu arada inek sütü veren arkadaşlar,kesinlikle vermeyinnnnnnnnnnnnn:1shok: :1shok: eltimin bebiki oyüzden rahatsızlandı,.bağırsakları harap oldu,.doktor dediki,nasıl böyle oldu,.eltimde dediki inek sütü verdim,.sen iyimisin dedi doktor,.1 yaşından önce kesinlikle inek sütü verilmez,..bidaha asla verme dedilmaz: ben şahidim bebik susuz kaldı,halsizlik baş gösterdi,o gün bugündür anca toparlandı,şu an 1 buçuk yaşında,.5 aylıkken vermişti,düşünün yani,.arkadişler benden tavsiye,kadir tuğcu verebilirsiniz diyo,ama,bence risk almayın,.lmaz: lmaz: lmaz: lmaz:

sağol canımopuyorumnanaktan
ahhh annesi sende koy paşamın yanına güzel bir kız resmi.çocuk yanlız yatıyor diye keder yaptı demekki.yerim onun ahlayan uhlayan ağzını.

eylül 4.oğluşum 6. ayını dolduracak.ve hala sadece annesütü:lepi:çok şükür.rabbim dahada versin rızkını bebişlerimizin:Saruboceq:.

hihoyyythihoyyythihoyyyt :içelim::içelim: :teytey::teytey: :hooray::hooray: daha ne diyeiyim mevlam artırsın inşallahhhh....

bende inek sütü vermiyorum ve senle aynı şekilde 6. ayında ek gıdalar ilede olsa anne sütüne devam ediyor olmk bile muıtluluk verici ben birde gece yatarken ben hero beby nin tahıllı karışımları var gece için akşam yatmadna önce 150 cc hazırlıyorum içebildiği kadar içiyor zorlamıyorum sonra emerek uyumaya alıştığı için emip uyuyor...

Kolay gelsin...
Bizim de yoğun dönem yaklaşıyor.

Noldu şimdi süt izni ile ilgili son durum, kullanabilecek misin?
İş değiştirirsen süt izni hakkını kaybediyorsun sanırım?
Kulağıma birşey gelirse haber veririm canım, Allah gönlüne göre versin.

Ooo, Haktan da incilenmiş, hayırlı olsuunn kaydirigubbakcemile5

Geçmiş olsun, çok üzüldüm eltinin bebeğine...
Çok dikkatli olmak lazım gerçekten, bu riski almaya değer mi bilmiyorum, ben alamam kendi adıma...

maşşalahhh haktan aaaaa yakışıklım benim yaa bal tanesiydi zaten şimdi daha güzel bişi olur oooo incisiyleeeee... selin hala yerinde sayıyıor diş ile igili bi belirti yok bakalım hayırlısı... huysuzluk çıakrdı mı peki ? ateş felan olmadı inşalalh...

süt iznimi kullanacağım kullanmadığım zamanalrıda topluca alacağım o yrı mesele ama o gün beni çok hırpaladıalr ... şimdi yoğun haftaalrda izin kullanmayacağım yerine sonradan vewrecekelr yanni te sorunumuz ortadaki karmaşa bakalım ne olacak durumalr daha çok sıkıntı yaşarız ama hayırlısı... benim iş arama nedenim mesleğime ger dönme isteğim rahat diye buralarda sürünmekten vazgeçtim saygınlığımı geri almalıyım... karşısında oturup dinlediğim kız eğitimsiz bir torpilli yönetici bozuntusu o 125 kişiyi böyle idare ediyor ben 890 kişiyi idare ettim hiç hatırlamıyorum personelimi ağlattığımı... konu bu yani...

sağol canımopuyorumnanaktan
ahhh annesi sende koy paşamın yanına güzel bir kız resmi.çocuk yanlız yatıyor diye keder yaptı demekki.yerim onun ahlayan uhlayan ağzını.

Dün gece beraber yattık.
O kadar çok uyandı ki, dayanamadım yatıp kalkmaya, alıverdim koynuma :asigim:

Ben bir gece verdim o tahıllı karışımdan, milupanın, hiç uyanmadı sıpa.
Ben de memeyi bırakır diye korktum, şimdi vermiyorum, ben akşam saat 5'ten sabaha kadar sadece anne sütü alıyor.
Doruk da emerek uyumaya alışık, zaten uyutmadan hep emziriyorum ben, tok uyusun diye..
Gece de her uyandığında emziriyorum, hazır süt varken ne alabilirse kardır diyerek.
Fakat geçen gün artık emzirerek uyutmamız gerektiğini okudum, kafam karıştı.

oooyyy oyyy kızım yukarda ben burda görüşemiyoruzzz kuş olsam bi uçup öpüp gelsem....

Kokusu bile nasıl tazeliyor di mi insanı :)
Melek hepsi :)

Anladım canım...
Öyle oluyor maalesef, beş para etmez nsanların iki dudağının arasında kalıyor bazen hakların.
İnşallah istediğin gibi bir yer bulursun...

son bi haftadır haktan aşırı huysuzdu,hiçbişeyden tatmin olmuyodu,mazbut bebikin yerini,çakiiii bebik yerini almıştı demek diş yüzündenmiş,,ah pıtımmmmm benim yanında değilimmmmmmmmmm:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

Ağlarım valla senağlama

Size dünkü vukuatımızı anlatayım...
Ben Doruk'u yanından ayrılacağım zaman ya yerde ya da yatağında bırakıyorum normalde.
Dün akşam ana kucağındaydı kuzu ve emniyet kemeri bağlıydı, ben de mutfağa gittim su içmeye...
Su içmek ne kadar sürer ki?
Baktım bi inlemeler geliyor içerden, bir de içeri gideyim ki, benim kıpırdak ana kucağında dönmeye çalışmış, kemerler bağlı olduğu için dönememiş, başı anakucağının yanından yere sarkmış, değdi değecek, ayaklar havada, düzelemiyor da, inliyor gel kurtar beni diye.
Nolduğumu şaşırdım, düzelttim hemen, bir de suratıma bakıp gülmez mi :)
Isırdım valla poposunu kaydirigubbakcemile3
Tam fotoğraflıktı aslında ama o panikle aklıma gelmedi işte...

çok güldürüyo bebiklerimiz bizi gerçekten :dance:geçen günde haktan yerde geziniyo,sonra bi inleme sesi geldi,baktım kanepenin altına ayağı sıkışmış,çıkaramıyo bitürlü,.oh dedim yaramazlık yaparsan olacağı bu,kal ordaaaaaasırnaşık şey sırnaşık şey

Ben sulandrııp weriyorum. inek sütü werirken oda ek gıda sonuçta onada su wermek lazım. bize niye bişey olmamış peki. anlayamıyorum yaa..

Çok tatlılar çookk :)
Bir de zora geldi mi inlemeleri yok mu, bayılıyorum :)

hayırlı olsun paşama ya bizde bekliyoruz ama bişey yokk

sağol canımcım darısı başınıza

sağol canımcım
anneanneciğine çok geçmiş olsun acil şifalar versin rabbim

hayırlı olsun canım inciler geliyo yavaş yavaş

maşallah doruk paşaya cin gibi:)

bu arada günaydın tatlı bademler
ben gece 3'de sahur için kalktım kalkış o kalkış oldu serhan bey yatmadan muhallebi yemişti 4'e kadar uyanmadı bende yedirip yatayım belki 7'ye kadar uyur dedim güzelce yedi mamayı açtı gözleri artık uyutabilene aşk olsun annem döndü memleketten sabah 5te indi eşim gitti aldı sağolsun 6'ya kadar onu bekledim o ara serhan bey uyudu neyse eşim geldi hadi yatayım dedim 15dk sonra uyandı benimki artık sabah uykularını terk etti 12'ye kadar kadar neredeyse hiç uyumuyor 12'de1 saat ancak uyuyor bütün gün yarım saatlik uykularla duruyo benimde pilim bitiyo bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…