- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #73.081
dün gece beraber yattık.
O kadar çok uyandı ki, dayanamadım yatıp kalkmaya, alıverdim koynuma :asigim:
ben bir gece verdim o tahıllı karışımdan, milupanın, hiç uyanmadı sıpa.
Ben de memeyi bırakır diye korktum, şimdi vermiyorum, ben akşam saat 5'ten sabaha kadar sadece anne sütü alıyor.
Doruk da emerek uyumaya alışık, zaten uyutmadan hep emziriyorum ben, tok uyusun diye..
Gece de her uyandığında emziriyorum, hazır süt varken ne alabilirse kardır diyerek.
Fakat geçen gün artık emzirerek uyutmamız gerektiğini okudum, kafam karıştı.
kokusu bile nasıl tazeliyor di mi insanı :)
melek hepsi :)
anladım canım...
öyle oluyor maalesef, beş para etmez nsanların iki dudağının arasında kalıyor bazen hakların.
Inşallah istediğin gibi bir yer bulursun...
Ağlarım valla senağlama
Size dünkü vukuatımızı anlatayım...
Ben Doruk'u yanından ayrılacağım zaman ya yerde ya da yatağında bırakıyorum normalde.
Dün akşam ana kucağındaydı kuzu ve emniyet kemeri bağlıydı, ben de mutfağa gittim su içmeye...
Su içmek ne kadar sürer ki?
Baktım bi inlemeler geliyor içerden, bir de içeri gideyim ki, benim kıpırdak ana kucağında dönmeye çalışmış, kemerler bağlı olduğu için dönememiş, başı anakucağının yanından yere sarkmış, değdi değecek, ayaklar havada, düzelemiyor da, inliyor gel kurtar beni diye.
Nolduğumu şaşırdım, düzelttim hemen, bir de suratıma bakıp gülmez mi :)
Isırdım valla poposunu kaydirigubbakcemile3
Tam fotoğraflıktı aslında ama o panikle aklıma gelmedi işte...
yok be ya ne spirali gittim geç kalmöıştım dr gitmiş ertesi gün hafta sonuydu derken reglim bitti kaldım dımdızlak.. ama bu ay zaten kocişle görüşemiyoruz o yüzden sorun yok, adam sabah bi çıkıyo gece kaçta gelir allah bilir, yoğun tempoda zaten ewe gelincede zor üstünü bnaşını yerlere saçıp yatağa atlıyoboshayallersmilehayırlı olsun paşama ya bizde bekliyoruz ama bişey yokk
nee dur kız biri büyüsün birazz
bendeeee bendeeeee aynı fikirdeyiz ya elif kreşe başlayınca ikinciyi yaparım böylelikle rahat rahat ikisiyle vakit geçiririm. elifde daha az kıskançlık yaşar bide 2 yaş sendromunu atlatalım daa sonrası kolay olu demii
alemsin sennn
süper fikir miş kız sen spiral taktırdın mı bizden önce hamile kalma bilmiyorumkismile
günaydıııııııııııınnnnnnnnnnnnn...............
yaa ben giremiyorum okuyamıyorum çok ama çok yoğunuzzz.z......
geçen günki süt iznini vermeme olayı ile ilgili olarak pazartesi günü müdürün karşısında idim çok aşırı tepki göstermişim neyse alttan aldım bir müddet öyle devame edelim ki selin biraz büyüyene kadar yoksa içimdeki şeytanın orada bana bi,r sürü tavsiyesi oldu ama bişi yapamadım yaa ....
ŞİMDİ DELİ GİBİ İŞ ARIYORUM ANADOLU YAKASINDA MUHASEBECİ ARAYAN YAKINIZI TANIDIĞINIZ VARMI ... YANLIZ TÜRBANLI ÇALIŞTIRACAK YERLER OLMALI ?
sağol canımcım darısı başınıza
sağol canımcım
anneanneciğine çok geçmiş olsun acil şifalar versin rabbim
maşallah doruk paşaya cin gibi:)
bu arada günaydın tatlı bademler
ben gece 3'de sahur için kalktım kalkış o kalkış oldu serhan bey yatmadan muhallebi yemişti 4'e kadar uyanmadı bende yedirip yatayım belki 7'ye kadar uyur dedim güzelce yedi mamayı açtı gözleri artık uyutabilene aşk olsun annem döndü memleketten sabah 5te indi eşim gitti aldı sağolsun 6'ya kadar onu bekledim o ara serhan bey uyudu neyse eşim geldi hadi yatayım dedim 15dk sonra uyandı benimki artık sabah uykularını terk etti 12'ye kadar kadar neredeyse hiç uyumuyor 12'de1 saat ancak uyuyor bütün gün yarım saatlik uykularla duruyo benimde pilim bitiyo bu arada
canım tam anlamadım gece emzirmekmi gerekiyor emzirmemek mi ben hem yatarken hemde gece uyanmalarında emziriyorum azcıkta tahıl faydalı diye veriyorum...
Dün akşam yemek vakti kayınvalidem ve eşi yoktu, biz de eşimle birlikte sofraya oturduk Kerem i de ana kucağına koyduk, bu nasıl bir sinirlendi ağlıyor falan bir kafamızı çevirdik kaymış ana kucağının önünden düşüyor, eşim havada yakaladı resmen sonra güldük tekrar koyduk içine ne yapacak diye izliyoruz,bu sefer daha çok sinirlendi ayaklarını bi gerdi kendini bi geri attı ana kucağı arkaya yuvarlandı bu sefer ben havada yakaladım, biz gülüyoruz ama Kerem sinirinden çığlık çığlığa ağlıyor kaydirigubbakcemile3 Bizim uşak çok sinirli birşey olacak ben eşime diyorum ki bunu ilerde karakollardan toplayacağız
çok kızarsa kendi suratına vuruyor saftirikom.
hahahaha:)) yok kız eylülün 4ü dio:))))
Ağlarım valla senağlama
Size dünkü vukuatımızı anlatayım...
Ben Doruk'u yanından ayrılacağım zaman ya yerde ya da yatağında bırakıyorum normalde.
Dün akşam ana kucağındaydı kuzu ve emniyet kemeri bağlıydı, ben de mutfağa gittim su içmeye...
Su içmek ne kadar sürer ki?
Baktım bi inlemeler geliyor içerden, bir de içeri gideyim ki, benim kıpırdak ana kucağında dönmeye çalışmış, kemerler bağlı olduğu için dönememiş, başı anakucağının yanından yere sarkmış, değdi değecek, ayaklar havada, düzelemiyor da, inliyor gel kurtar beni diye.
Nolduğumu şaşırdım, düzelttim hemen, bir de suratıma bakıp gülmez mi :)
Isırdım valla poposunu kaydirigubbakcemile3
Tam fotoğraflıktı aslında ama o panikle aklıma gelmedi işte...
o durumlar bizde de çok oluyor ya anlatmaya kalksam waryaao ana kucağı artık bizim için büyük bi risk oldu.. bağlasamda farketmiyo takla atıyolar birlikte.. o yüzden ona koymuyorum artık
dükkana 2 alıcı gelecek bugün bu defa içimden bir ses birinden birine gidecek diyorrrrr:hulya:
yok be ya ne spirali gittim geç kalmöıştım dr gitmiş ertesi gün hafta sonuydu derken reglim bitti kaldım dımdızlak.. Ama bu ay zaten kocişle görüşemiyoruz o yüzden sorun yok, adam sabah bi çıkıyo gece kaçta gelir allah bilir, yoğun tempoda zaten ewe gelincede zor üstünü bnaşını yerlere saçıp yatağa atlıyoboshayallersmile
[b]kızım nie iş arıyosun ki senin işin rahat değil mi ne kadar şanslısın ewin altında çalışıyorsun kızını öğlen görüyosun akşam çıkışta 1 dakika sonra kızının yanındasın ilerde alır yanınada getirirsin
dükkana 2 alıcı gelecek bugün bu defa içimden bir ses birinden birine gidecek diyorrrrr:hulya:
Dün 2010 Şubat annelerine baktım onlarda da ishal vakası çok var, ayrıca bir tanesinin çocuğu baba, dede diyormuş, 1 ay sonra bizimkiler de der mi ki acaba ?
canım benim ben nedne iş arıyorum çünki burada aldığım maaş 700 lira daha önce muhasebe ve bordrolama uzmanı idim 2 yıl önce 1750 alıyordum selin anne sütünü bırak üzere ona şuan annem bakıyor keyfi yerinde 3 yaşına gelince kreşe zaten gidecek ama yıllar sonrada ben hala veznedar oalrak kalacağım ama kendi işime asgari ücretten biel başlasam iki yıl içinde eski persormansıma fazlası ile döner ona daha faydalı olurum personel yöneticisi olarak devame tmek var eşimi ikna ettim geriye iş bulmak kaldı canım ...gönlümdn geçen bu ama tabi mevlam neylserse güzel eyler diyorum hayırlısı inşallah rabbimden...
soracagım soruyu unuttum:)
tahıllı karısımlar kaşık maması değilmi?biberona katı olmuyo mu?150cc'ye 4 kaşık diyo muhallebi gibi oluyo.
tahıllı karısımlar kaşık maması değilmi?biberona katı olmuyo mu?150cc'ye 4 kaşık diyo muhallebi gibi oluyo.
[hilal mocan'ın kitabında diyor ki, 6 aydan sonra gece uyanmalarında, emzirmeden uyumaya alıştırın.
Ama ben emziriyorum valla, zaten süt gitmek için bahaneye bakıyor, gece de emmezse gider...
Napıyım, böyle uyusun, anne sütü alması daha önemli şu an benim için.
]
[ı]dün 2010 şubat annelerine baktım onlarda da ishal vakası çok var, ayrıca bir tanesinin çocuğu baba, dede diyormuş, 1 ay sonra bizimkiler de der mi ki acaba ? [/ı]
tahmin edebiliyorum, videolarını gördükten sonra kaydirigubbakcemile3
kızına söyle, kendi muzurluklarını oğluma öğretmesin, bi şekilde haberleşiyorlar sanırsam.
Aynı ceren gibi zıplamaya başladı benim maymun :)
[sıze="2"]geçen gün pcde fotograflara bakıyorum,haktan kucağımda,.bi resimde dedesinin resmini gördü,.birden dedeeeeeee,dedi bebikim,.şokkkkkkkkk oldummkafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı[/sıze]
günaydın arkadaşlarım.............
Mr sonuçlarımı aldım....belde düzleşme,disklerde su kaybı ve yırtık.....ilaç yazamadı emzirdiğim için....bir sürü egzersiz verdi.bunları çok muntazam bir şekilde 3 ay boyunca günde 2 defa yapcan dedi...öncesinde sıcak duşa gircen dedi...çok vakit varya....ayrıca bir sürü yasak koydu nasıl olacaksa:
Ev işi yok
ağır kaldırmak yok(asyayı kim taşıyacaksa)
uzun süre oturmak,uzun süre ayakta durmak yok
belden eğilmek kesinlikle yasak
biryerlere uzanmak yok....
Ben nasıl yapcam bunları kara kara düşünüyorum....
kızlar,inek sütü kansızlık yapar,vücuttaki demiri alıyomuş,bacak eğriliğine neden oluyomuş.eskiden veriyolarmış ama zararlı oldugu sonradan ortaya çıkıyor.nasıl sigara ilk çıktıgında 1950lerde filan millet fosur fosur içiyomuş amerika'da,zararı sonraki yıllarda anlaşılmış,şimdi yasak,onun gibi.doktorum dedi,15-20 yıl önce yeni doğana ıhlamur,meyve suyu verilirmiş.ne kadar zararlı oldugu sonradan anlaşılmış,belirtiler çıktıkça.yine de sizbilirsiniz,benden uyarması,vatandaşlık vazifemkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?