- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #73.101
anladım canım o zamn hakkında hayırlısı olsun.. inşallah istediğin şartlarda we imkalnlarda bi iş bulursun:Saruboceq:canım benim ben nedne iş arıyorum çünki burada aldığım maaş 700 lira daha önce muhasebe ve bordrolama uzmanı idim 2 yıl önce 1750 alıyordum selin anne sütünü bırak üzere ona şuan annem bakıyor keyfi yerinde 3 yaşına gelince kreşe zaten gidecek ama yıllar sonrada ben hala veznedar oalrak kalacağım ama kendi işime asgari ücretten biel başlasam iki yıl içinde eski persormansıma fazlası ile döner ona daha faydalı olurum personel yöneticisi olarak devame tmek var eşimi ikna ettim geriye iş bulmak kaldı canım ...gönlümdn geçen bu ama tabi mevlam neylserse güzel eyler diyorum hayırlısı inşallah rabbimden...
sorma ya çok beter oldu gün geçtikçe yeni şeyler görüyorum bu arada geri geri emekliyoruz bi ara fırsat bulursam çekeceğimTahmin edebiliyorum, videolarını gördükten sonra kaydirigubbakcemile3
Kızına söyle, kendi muzurluklarını oğluma öğretmesin, bi şekilde haberleşiyorlar sanırsam.
Aynı Ceren gibi zıplamaya başladı benim maymun :)
inanırım canım bizimki ee ee eeler diyo mammammammam falan yapıyo eminim 1 aya kalmaz annede diyeceksırnaşık şeysempatiksalakcinni şaka bi yana şubat bebeiklidir belki ama ocak doğumlu falandır 7.ayda anne baba der mi bilmem bende bi bakem neler yapıyolarmış:jeyyar:Dün 2010 Şubat annelerine baktım onlarda da ishal vakası çok var, ayrıca bir tanesinin çocuğu baba, dede diyormuş, 1 ay sonra bizimkiler de der mi ki acaba ?
hoşbulduk canımhoşgeldin demiştim ama kaçırdın sanırım orayı
valla en iyisini sen yaptın ohh 2 ay tatill delikafadulden
yeni saçını da güle güle kullan bu arada yakışmıştır eminim
oruç sormuşsun ben bugün 5. tutuyorum çok şükür düşündüğüm kadar azalmadı sütüm
azalacak diye tutmadığım günlere üzülüyorum şimdi :gitme:
mutlu hayırlı olsun tatlım incileriniz
Selam hanımlar, bir süre giremedim foruma, neler olmuş, geçmişi de pek okuyamadım ama hasta ve sıkıntısı olanlara çok geçmiş olsun..
Benim kızımda son günlerde çok huysuz oldu, bir dakika bile yanından ayrılamıyorum, sürekli kucak istiyor yada ayakta durmak istiyor, oturmak bile istemiyor, değişik değişik huylar edindi, dün gece sabaha kadar saat başı uyandı ve 3 gündür ishal gibi cıvık açık renkte kaka yapıyor, dişiyle de başı dertte, eli sürekli ağzında ve mızmız..
teyselerrr oğluşumun ilk incisi geldiii
tontikimin dünden beri eli ağzından hiç çıkmadı üstübaşı hep ıslaktı sabahta başı biraz daha sıcaktı ateşi yoktu ama bi sıcaklık vardı bide dün gece uykusunda hep ıhh ıhh dedi durdu ama onun dışında bi huysuzluğumuz yok şu ana kadar sağ altta çıkmış cücükümün dişi darısı bekleyen tüm bebişlerin başına inşallah
günaydın arkadaşlarım.............
MR sonuçlarımı aldım....belde düzleşme,disklerde su kaybı ve yırtık.....ilaç yazamadı emzirdiğim için....bir sürü egzersiz verdi.bunları çok muntazam bir şekilde 3 ay boyunca günde 2 defa yapcan dedi...öncesinde sıcak duşa gircen dedi...çok vakit varya....ayrıca bir sürü yasak koydu nasıl olacaksa:
ev işi yok
ağır kaldırmak yok(asyayı kim taşıyacaksa)
uzun süre oturmak,uzun süre ayakta durmak yok
belden eğilmek kesinlikle yasak
biryerlere uzanmak yok....
ben nasıl yapcam bunları kara kara düşünüyorum....
dükkana 2 alıcı gelecek bugün bu defa içimden bir ses birinden birine gidecek diyorrrrr:hulya:
geçen gün pcde fotograflara bakıyorum,haktan kucağımda,.bi resimde dedesinin resmini gördü,.birden DEDEEEEEEE,dedi bebikim,.şokkkkkkkkk oldummkafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
canım benim ben nedne iş arıyorum çünki burada aldığım maaş 700 lira daha önce muhasebe ve bordrolama uzmanı idim 2 yıl önce 1750 alıyordum selin anne sütünü bırak üzere ona şuan annem bakıyor keyfi yerinde 3 yaşına gelince kreşe zaten gidecek ama yıllar sonrada ben hala veznedar oalrak kalacağım ama kendi işime asgari ücretten biel başlasam iki yıl içinde eski persormansıma fazlası ile döner ona daha faydalı olurum personel yöneticisi olarak devame tmek var eşimi ikna ettim geriye iş bulmak kaldı canım ...gönlümdn geçen bu ama tabi mevlam neylserse güzel eyler diyorum hayırlısı inşallah rabbimden...
MR sonuçlarımı aldım....belde düzleşme,disklerde su kaybı ve yırtık.....ilaç yazamadı emzirdiğim için....bir sürü egzersiz verdi.bunları çok muntazam bir şekilde 3 ay boyunca günde 2 defa yapcan dedi...öncesinde sıcak duşa gircen dedi...çok vakit varya....ayrıca bir sürü yasak koydu nasıl olacaksa:
ev işi yok
hımm ben onu bilmiyordum ama bizim yaramazlar zaten imkansız kitap bilgisine göre büyüyp alışsınlar...
söyledikelrin doğru geldi valla bana ama kafamda karıştı şimdi yoğurdu nasıl yapacağım keçi sütü bulamıyorum ben buralarda hem ya onada bişi derlerse yılalr sonra napcaz...
ev işi yok
fikir süper..:lepi:bn yapamicam 2. çocuu hiç çü-nkü 1,2 seneye kalmaz cengizi gırtlaklicammmmmm
birazdan aşağı incem doum gününü kutlicas yeni dükkanında... pasta yaptırdım. bide ceriyle resimlerini büyütüp çerçewe yaptım ewe döndüümüzde görcek (yazgıcımın fikriydiopuyorumnanaktan)
eylül 4.oğluşum 6. ayını dolduracak.ve hala sadece annesütü:lepi:çok şükür.rabbim dahada versin rızkını bebişlerimizin:Saruboceq:.
hadi daha nice 32.dişlereeegünaydınlar arkadişler,.oğluşumun dişi çıktı,akşam farkettim,.haydi halayaaaaaaaaaaa:teytey: :teytey: :teytey: :teytey:bu arada inek sütü veren arkadaşlar,kesinlikle vermeyinnnnnnnnnnnnn:1shok: :1shok: eltimin bebiki oyüzden rahatsızlandı,.bağırsakları harap oldu,.doktor dediki,nasıl böyle oldu,.eltimde dediki inek sütü verdim,.sen iyimisin dedi doktor,.1 yaşından önce kesinlikle inek sütü verilmez,..bidaha asla verme dedilmaz: ben şahidim bebik susuz kaldı,halsizlik baş gösterdi,o gün bugündür anca toparlandı,şu an 1 buçuk yaşında,.5 aylıkken vermişti,düşünün yani,.arkadişler benden tavsiye,kadir tuğcu verebilirsiniz diyo,ama,bence risk almayın,. lmaz: lmaz: lmaz: lmaz:
o durumlar bizde de çok oluyor ya anlatmaya kalksam waryaao ana kucağı artık bizim için büyük bi risk oldu.. bağlasamda farketmiyo takla atıyolar birlikte.. o yüzden ona koymuyorum artık[/B]
yagmur bbbbb ve ddddd hecelerine başladı..alkisalkisalkisDün 2010 Şubat annelerine baktım onlarda da ishal vakası çok var, ayrıca bir tanesinin çocuğu baba, dede diyormuş, 1 ay sonra bizimkiler de der mi ki acaba ?
ev işi yok
fikir süper..:lepi:
hadi daha nice 32.dişlereee..
dün ana kucagından cıkarmış kendini yerde buldum cadıyıbilmiyorumkismile[/B]
yagmur bbbbb ve ddddd hecelerine başladı..alkisalkisalkis
bu yasaklar hiç senlik diil olcitom:1ninca:
hımm ben onu bilmiyordum ama bizim yaramazlar zaten imkansız kitap bilgisine göre büyüyp alışsınlar...
hadi hayırlısı hep birlikte dua ediyoruz bak senin için...
ayy ağlarım herhalde ilk kelimesini duyduğumda kameraayı bağlasammı acaba beşiğine felan :):) belki denk gelir çekerim...
ceren ayrı bişi ama yaa :):)
haktan en çok dedesini sevmiş galiba :)):):)
canım geçmiş olsun alşah kolaylık versin..
yok canım ben kaşıkla yediriyorum...
söyledikelrin doğru geldi valla bana ama kafamda karıştı şimdi yoğurdu nasıl yapacağım keçi sütü bulamıyorum ben buralarda hem ya onada bişi derlerse yılalr sonra napcaz...
selam kızlar dün oğluma 60 cc 1 ölçü gece maması verdim tahıllı üstüne emzirdim 7 de 5 gibide emzirmiştim 7 buçukta uyudu sonra 10 buçukta tekrar emzirdim ilk defa sabaha kadar uyudu 7ye çeyrek kala kalktı her gece 4 gibi emerdi
sabahta başka tahıllı mama yaptım emzirdikten sonra verdim 50cc kaşık maması 5 kaşık filan yedi 10 buöukta yine emzirdim üstüne yarım muz yedirdim hemen bezinde5 dk sonra muzlar çıktı sizdede oluyormu birazdanda bebek yoğurdu aldım onu deneyeceğim severse o yoğurdu maya olarak kullanacağım akşamada pirirnç unu ve kaşık mamasını biberonda yaarım ölçü verip emzireceğim
hoşbulduk canım
saçlarım uzadı bile tekrar kestireceğim
bende son günler tutmayı düşünüyorum
iyi azalmamış sütün maşallah
sağol canım üst dişler ne zaman çıkıyor acaba
geçmiş olsun sizede bol su içir muz yedir
7 ayda bebekler anneden ayrılma kaygısı yaşarmış bizimde ilk geldiğimiz günler oldu şimdi alıştı ben diğer odadan devamlı sesleniyorum burdayım filan diye elini dişliğini verip çıkıyorum odadan
hayırlı olsun dişleriniz mamamları yesin artık
çok geçmiş olsun önlemini al geç olmadan yapmaya çalış fırsat buldukça
Hadi inşallah, hayırlısı hakkınızda...
hihoyyyt
Çok mantıklı aslında...
Hayırlısı olsun...
İşi bırakmak istediğimde, bana da öyle dediler, Doru kreşe başlayacak, okul şu bu derken senin çalışmamana ihtiyacı kalmayacak, ama sen işini kaybettiğinle kalacaksın dediler. Kuyruğumu kıstırıp çalışıyorum işte ben de :)
Olcaycıım, çok geçmiş olsun canım yaa.
Egzersizlere bi şekilde vakit ayırman lazım, yoksa tedavi sürecin daha zor geçer arkadaşım.
Yasaklara uymak zor, belki imkansız, belki okul başlayınca biraz uyabilirsin.
Allah yardımcın olsun...
Valla kitaplara baktıkça moralim bozuluyor zaten, ben bildiğim yoldan gidiyorum, çok aykırı olmamak koşuluyla...
İnek sütü ile ilgili bunu buldum:
1 yaşından önce süt ürünleri verilebilir mi?“... Kızım 9 aylık. Doktoru 1 yaşından önce süt ve süt ürünleri kullanmamızı doğru bulmuyor. Arkadaşlarım ise yoğurt ve peynir başladıklarını söylüyorlar. Ben de başlamak istiyorum. 1 yaşından önce kızıma süt ürünleri verebilir miyim?..”
Bu soru annlerin çok sık sorduğu sorulardandır. Ve 1 yaşından önce bebek beslenmesinde inek sütünün tercih edilmediği doğrudur. İlk 6 aylık dönemde bebeğin diyeti tamamen sütten oluşur. Tercih edilen ve önerilen süt ise anne sütüdür. Çünkü besin bileşimi bebek için en uygun olan süt anne sütüdür.
İnek sütü ise, besin bileşimi olarak bebeğin henüz gelişmesini tamamlamamış böbrek ve mide-bağırsak sistemi için uygun değildir. Bebeğin tüm süt ihtiyacının inek sütünden karşılanması sorun yaratır. Bu nedenle hayatın ilk 6 aylık döneminde bebeğe inek sütü verilmesi istenmez.
İkinci 6 aylık dönemde ise, bebek hem süt (anne sütü, biberon maması) hem de yarı katı ve katı ek gıdalar almaya başlar. Bu dönemin başında ağırlık yine süttedir. Dönemin sonuna doğru ise günlük diyet içinde sütün oranı ve önemi azalır. Tercih edilen bu dönemde de bebeğin süt ihtiyacının anne sütü ile karşılanmasıdır.
Ekonomik koşullar gereği süt kullanılması gerekiyorsa, 9. aydan sonra bebeğe bir öğün inek sütü verilebilir. Verilen inek sütünün günde bir defa 100-150 cc’den fazla olmaması, adeta bir öğün ek besin olarak tüketilmesi, bebeğin tüm süt tüketiminin (ihtiyacının) inek sütü ile karşılanmaması önemlidir. Bebekte inek sütü proteinine karşı alerji söz konusu ise doğal olarak inek sütünün ne zaman başlanacağına bebeği izleyen hekim karar vermelidir.
1 yaşında ise, bebeğin böbrekleri ve mide-bağırsak sistemi gelişimini tamamlar. Artık bebek süt ihtiyacını inek sütüyle de karşılayabilir.
Ancak, peynir ve yoğurt gibi süt ürünleri için durum farklıdır. İnek sütünden yapılsalar da bebeğin beslenmesi için günlük tüketilecek olan miktar az olduğu için rahatlıkla 6. aydan sonra bebeğe verilebilirler.
canım yasaklara uyacaksın ki daha kötü sonuçlarla karşılaşma.. biraz dikkat et kendine.. çok geçmiş olsunolumunekankayizsmile
günaydınlar arkadişler,.oğluşumun dişi çıktı,akşam farkettim,.haydi halayaaaaaaaaaaa:teytey: :teytey: :teytey: :teytey:bu arada inek sütü veren arkadaşlar,kesinlikle vermeyinnnnnnnnnnnnn:1shok: :1shok: eltimin bebiki oyüzden rahatsızlandı,.bağırsakları harap oldu,.doktor dediki,nasıl böyle oldu,.eltimde dediki inek sütü verdim,.sen iyimisin dedi doktor,.1 yaşından önce kesinlikle inek sütü verilmez,..bidaha asla verme dedilmaz: ben şahidim bebik susuz kaldı,halsizlik baş gösterdi,o gün bugündür anca toparlandı,şu an 1 buçuk yaşında,.5 aylıkken vermişti,düşünün yani,.arkadişler benden tavsiye,kadir tuğcu verebilirsiniz diyo,ama,bence risk almayın,. lmaz: lmaz: lmaz: lmaz:
ev işi yok
anladım canım o zamn hakkında hayırlısı olsun.. inşallah istediğin şartlarda we imkalnlarda bi iş bulursun:Saruboceq:
sorma ya çok beter oldu gün geçtikçe yeni şeyler görüyorum bu arada geri geri emekliyoruz bi ara fırsat bulursam çekeceğim
doruka söle azmanlıkta bari biraz o sınır tanısınkaydirigubbakcemile3 bizim ki tanımıyo
inanırım canım bizimki ee ee eeler diyo mammammammam falan yapıyo eminim 1 aya kalmaz annede diyeceksırnaşık şeysempatiksalakcinni şaka bi yana şubat bebeiklidir belki ama ocak doğumlu falandır 7.ayda anne baba der mi bilmem bende bi bakem neler yapıyolarmış:jeyyar:
benim kız 6 aylık artık yarı yılını bitirdi bugün dr a gideceğiz
bende metini koltuğa tutundurup resmini çektim biraz dayanabiliyor ayakta kalmaya
hasret bizde yarın gideceğiz doktora
6 ayda tekrar işitme testi ve göz muayenesi yaptırmak iyiymiş
dişleri ve bıngıldak kontrolü gerekiyormuş
hemşire bana geöen ay bıngıldakları kapanmaya başlamış daha erken kafası küçük kalabilir dedi bende d vitaminini kesmiştim ama yine başladım arkadaşım vermemiş bebek 7 aylık çok yetersiz kalmış serumla yükleme yapmışlar birde devamlı ağlıyormuş araştırılmış idrar yollları enfeksiyonu çıkmış aman dikkat edin
günaydınnnnnnn ... (yeni uyanmadım yanlıs anlasılmasın içimden günaydın demek geldi) :)))
bu da itiraf com dan bi alıntı :
Neden "Anneler melek gibidir" dendiğini; 1,5 yaşındaki oğlumun haylazlıkları yüzünden, rahat yemek yiyemeyip, rahat uyku uyuyamayıp, bir tuvalete bile rahatça giremeyince anladım. Uyumuyoruz, yemiyoruz, içmiyoruz, s..mıyoruz çok şükür. Melek, bildiğin melek oldum sonunda azizim! :))))))))))))))))))
canolar
sabah yagmur ana kucagından sarkmış yerden bişey almaya ugraşıyo..
kalktım bakarmki yerde küçük bi plastik parcası oyuncak parcası kırılmş galiba ha aldı ha alacak yaakladım bunu
zaten ne var ne yok agızlarına sokuolar bogulabilirdi..
sürünmeyede başadılar coook dikkat gerektren zamanlarmız..
ev işi yok
/QUOTE]
bende metini koltuğa tutundurup resmini çektim biraz dayanabiliyor ayakta kalmaya
hemşire bana geöen ay bıngıldakları kapanmaya başlamış daha erken kafası küçük kalabilir dedi bende d vitaminini kesmiştim ama yine başladım arkadaşım vermemiş bebek 7 aylık çok yetersiz kalmış serumla yükleme yapmışlar birde devamlı ağlıyormuş araştırılmış idrar yollları enfeksiyonu çıkmış aman dikkat edin
sağol canımcım
maşallah paşaya41 kere yürür bu bıcırık yakında valla
KUJU SEYO CUM..
daha nice 32.dişlereeee...boshayallersmile
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan sağol askım askım
günaydınnnnnnn ... (yeni uyanmadım yanlıs anlasılmasın içimden günaydın demek geldi) :)))
Neden "Anneler melek gibidir" dendiğini; 1,5 yaşındaki oğlumun haylazlıkları yüzünden, rahat yemek yiyemeyip, rahat uyku uyuyamayıp, bir tuvalete bile rahatça giremeyince anladım. Uyumuyoruz, yemiyoruz, içmiyoruz, s..mıyoruz çok şükür. Melek, bildiğin melek oldum sonunda azizim! :))))))))))))))))))
çok iyi yaakaydirigubbakcemile3
canolar
sabah yagmur ana kucagından sarkmış yerden bişey almaya ugraşıyo..
kalktım bakarmki yerde küçük bi plastik parcası oyuncak parcası kırılmş galiba ha aldı ha alacak yaakladım bunu
zaten ne var ne yok agızlarına sokuolar bogulabilirdi..
sürünmeyede başadılar coook dikkat gerektren zamanlarmız..
Kesinlikle...
Artık prizlere, kablolara, devrilme ihtimali olan objelere, yutulabilecek şeylere karşı önlem alma zamanımız geliyor...
Biz tv'yi duvara asıcaz mesela...
Bi arkadaşımızın kızı lcd tv'yi üzerine düşürmüştü oynarken, gidiyordu yavrum, günlerce yoğun bakımda kaldı.
Allahım korusun yavrularımızı...
evet aynen iki sn sürüyo valla bi anda nasıl başarıyorlar anlamıyorum çok tehlikeliler şu ara:1ninca:
ya bnde d vitamini wermiyorum artık zaten güneş alıyor hergün annem parka götürüyor gerek duymuyorumboshayallersmilebende metini koltuğa tutundurup resmini çektim biraz dayanabiliyor ayakta kalmaya
kızlar ya bi yardım edin ya bana şöle açıklayıcı bi yoğurt çorbası tarifi verin ama açık açık olsun hiç yapmadığım için anlıyamıyorum ve kesilmesinden korkuyorum bebekim için
canım benimkinde de bazen öyle oluyo.ethernet kablosunu tak öyle girer muhtemelen.sonra da hangi neti kullanıyosan müşteri hizmetlerini arayıp kablosuz ağ ayarlarını yaparsın.Yaa Allahım yarabbim. laptop yine kapandı kendiliğinden. sonra açtım ama internete bağlanmıyor. kablosuz ağa bağlanılamıyor deyip duruyor. IP adresi doğrulanamıyomuş. o ne demek ve ne yapmalıyım anlayan arkadaşlar? Jalecim sen bu işlerden anlarsın gibime geliyooo. nolur yardımmm, laptop elim ayağım gibi walla onsuz yapamıyorum artık
oy maşşallah.anam bunlar büyüdü de yaramazlıkta yapıyolaropuyorumnanaktanAğlarım valla senağlama
Size dünkü vukuatımızı anlatayım...
Ben Doruk'u yanından ayrılacağım zaman ya yerde ya da yatağında bırakıyorum normalde.
Dün akşam ana kucağındaydı kuzu ve emniyet kemeri bağlıydı, ben de mutfağa gittim su içmeye...
Su içmek ne kadar sürer ki?
Baktım bi inlemeler geliyor içerden, bir de içeri gideyim ki, benim kıpırdak ana kucağında dönmeye çalışmış, kemerler bağlı olduğu için dönememiş, başı anakucağının yanından yere sarkmış, değdi değecek, ayaklar havada, düzelemiyor da, inliyor gel kurtar beni diye.
Nolduğumu şaşırdım, düzelttim hemen, bir de suratıma bakıp gülmez mi :)
Isırdım valla poposunu kaydirigubbakcemile3
Tam fotoğraflıktı aslında ama o panikle aklıma gelmedi işte...
maşşallah yavru kuşuma.bende denicem bakalım durabilecek mi?bende metini koltuğa tutundurup resmini çektim biraz dayanabiliyor ayakta kalmaya
MERLİKE pes yani anacım dur kız daha 22 yaşındayım bu 4. çoğcum olsa 2 sene sonrada çürüğe çıkmam lazım helede hepiciği erkeksekafamçokkarıştı.
OLCAYCIM geçmiş olsun canım yasaklarda tam bir ev hanımı için heeesempatiksalakcinni
bebeklerinin dişi çıkan arkadaşlar hadi hayırlı olsun incileriniz darısı biz çıkmayanların başına.
MERLİKE pes yani anacım dur kız daha 22 yaşındayım bu 4. çoğcum olsa 2 sene sonrada çürüğe çıkmam lazım helede hepiciği erkeksekafamçokkarıştı.
OLCAYCIM geçmiş olsun canım yasaklarda tam bir ev hanımı için heeesempatiksalakcinni
bebeklerinin dişi çıkan arkadaşlar hadi hayırlı olsun incileriniz darısı biz çıkmayanların başına.
bende inek sütü vermem henüz içmesi için...mama kadar besleyici olduğunu düşünmüyorum...
yengenin çoçuğu içinde çok üzüldüm..inşallah iyileşir bir an önce
canım çok geçmiş olsun..bu şartlar altında bunları uygulaman çok güç gerçekten ama sen yinede dikkat etmeye bak biraz...en azından eğilirken falan dikkat et
bu arada bebeklerler genelde 6-7 aylarda biraz baba dede falan sıralamaya başlayabilirler...ama bazı çoçklarda çok geç konuşur..büyük oğlum 2,5 -3 yaşındaydı ancak başladı konuşmaya..o zamana kadar kendince bir dil uydurmuştu ..öyle konuşuyordu..benden başka anlayanda yoktu...inşallah emirhan daha erken konuşur abisine göre...geç konuşması ırsı olabiliyormuş..ama geçikme olursa konuşmada dr ye götürüp bir baktırmak gerekir...birde bebişlerle bol bol konuşun...sosyal çevrenin azlığından dolayıda geçikme oluyor..bizim bir sebebimizde buydu ..
canım çok geçmiş olsun kendi sağlığın da çok önemli aksatma egzrsizleri Allah korusunağır işlerde yapma artık
/QUOTE]
sağol canımcım
maşallah paşaya41 kere yürür bu bıcırık yakında valla
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan sağol askım askım
çok iyi yaakaydirigubbakcemile3
evet aynen iki sn sürüyo valla bi anda nasıl başarıyorlar anlamıyorum çok tehlikeliler şu ara:1ninca:
teşekkür ederim canlar..:1hug:
kızlar pazar günü pişirdiğim pirinç pilavı var.2 gündür evde yemiyoruz iftara davetliydik...şimdi diyorumki tembellik yapıp, akşama köftenin yanına o pilavı ısıtsam olurmu?buzdolabındaydı..bişey olmuşmudur..ben accık pimpirikliyim o konuda da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?