2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar hemen yazayım biz bu gün doktora gittik rota aşımızın 2. si oldu Allah a şükür ishal olmadan geldik şu zamana benim cadı bu ay boya çalışmış sadece 300 gr almış çoook azz ama doktor doğal dedi ek gıda sıcaklar vs. etkilemiştir dedi. bize çorbalarda kırmızı et ve mercimek koyabilirsin dedi. yavaş yavaş yediklerinizden verebilirsin dedi. bu arada benim cadı babaaaaaa mammmmm deeeeee vs diyo. bu süreç babaıldma dönemi ama bazen sadece baba deyip duruyo babamızda üstüne alınıyoo

bu arada bize devit3 yerine d flor diye tablet verdi suda eriyo diş çıkartması kolay olur dedi. ve daninonun benim yoğurdum diye yoğurdu yeni çıkmış onu önerdi yedirebilirsin dedi.

selam kzılar selini sağlık ocağın götürdüm gerçi bunalr fazla tartıyor ama kilosu 8,800 çıktı boyuda 71 cm aşı olmamış 6. ayının içinde selin bu dönemde aşı yok muki ?

birde bıngıldağını kontrol ettirdikten sonra d vitaminine devam etsin ve güneşe çıakrsın bol bo ldemiş az önce bahsedile konu sanırım bn bu haftasonu birde doktora götüreyim ali bey baksın bakalım ne oalcak ?

canım bende senin gibi düşünüyorum biizm zillide geç çıakrtacak sanırım çünki hiç bi blirtisi yok :):):

bebeğim 3tane aşı war 6.ayda...
Normal dr yok mu götürdüğün???

Merhaba anneler;
Walla dünden beri yoruldum arkadaşımın çocukları filan derken nasıl zaman geçti anlamıyorum saat 2 olmuş bile.

Dün kızım,babası çok güzel vakit geçirdik yanına gittik eşimin ve iftar yaptık ailecek..Hilal'in mama sandalyesine oturttum bayıldı bayıldı oturmaya fotografları yüklerim görürsünüz...

Ama yemek yerken başladı masaya saldırmaya alışveriş yaptık,Hilal'e bebek arabası baktık önümüzdeki ay alıcaz 6 aylık oluyor kuzum...Artık kanepe de oturabiliyoruz ,oyun oynarkken de oturuyoruz en fazla 5 dk sonra hooooppppp yana öne hiç farketmez o yüzden oyun zamanında yanındayım....

Olcay; geçmiş olsun canım aman dikkat et doktorun söylediklerine uyman lazım disk kayması bile yaşayabilirsin..

Burcu ;anneannen için iyi haberler alırsın canım

2.BEBEK DÜŞÜNEN ANNELER DAHA ÇOK ERKEN BENİM İÇİNDE EN AZ HİLAL 2 YAŞINDA OLUCAKTA BİR KARDEŞ DAHA DÜŞÜNECEĞİZ...SİZLER MART AYINA AYARLAYIN :)))

EBRU,BURCU,NİLÜFER,MUTLU SİZİNKİLER AMMA DA YERİNDE DURMAZ OLDULAR BÖYLE ZİLLİLER YAAA ISIRIN HERYERİNDEN ONLARI ....

HASRET; Nasıl geçti kutlamalarınız ...Hediyeyi beğendimi?

MERAL;TERAPİ NASIL GEÇTİ?

NEHİR ;OLMADI MI ÇORBA?

canım 22 eylülde gel demişler aşı için bu günki rutin kontrol demişler 22 eylülde de selin 6 ay 12 günlük oluyor

önce ki aşıyıda geç olduysa belki bu aşılar arasında en az 1 ay olması gerekiomuş.. Bilmem neden öyle yaptılar wardır bi bildikleri
Bizde aşıyı 30unda olacağız mesela geçan ay geç olduumuz için

Süt sağdım..
Bugünkü hasılat 270 cc, göğüslerim sızlıyor zorlamaktan...

Ayfer, amin, iyi olacak inşallah...
Hastaneye de gidemiyorum Doruk olunca, meraktayım...

Çok kuduruk oldu Ayfer teyzesi ve hissediyorum, bunlar uslu günleri, daha da kuduracak :)

Maaşallah Hilal'ime, demek o kadar uzun oturabiliyor artık, aferin ona :)

Seyyal, biz hala rezervasyon yaptırmamış olmakla birlikte Ağva'ya gidicez sanırım...

28 - 29 - 30 ağustos tatil ne yapsak nereye gitsekkkk CADIARZU CADIARZU şakkıdı
DOĞUM İZNİNDE YATTIN YATTIN ŞİNCİK 3 GÜNÜCK İZNE MİNNET EDERSİN BÜLE:)))

SIRADAN DI TEK FARK MUM ÜFLEDİ O KADAR:) HEDİYESİNİ DE BEĞENDİzemuszemus

uff ya ewlilk yıldönümünde ne alıcam ben 4gün war we para dururmum çok kötü.. Bu gün şöförün maaşı war suya gidecek o masraflar war elimde ki bütün para buraya gidiyor.. (( bugün doktorda war.. Alışwerişte yapacağım işim zor saat alacaktım storedan 150tl.. Bakalım yarına hallolur inşallah

önce maşşalh 200cc fark attın bana tebrikler meleğin sağlıcakla içsin mebvvlam artırsın...

Ağvada gidebileceğin bir yer tavsiye et bana hmen şöyle sakin kafa dinleyelim temiz güzel bir yer olsun sleiende iyi gelsin eşimede ?

Amin canım, senin de Allah arttırsın, sağol...
Her gün böyle olmuyor, niye artıyor, niye azalıyor ben de anlamıyorum artık :)

Ağva'ya daha önce gitmedim, burnumuzun dibinde olmasına rağmen.
Ama orada nehir kenarında bir sürü tesis var, bilenler hepsi düzgün yerler dediler, birine gidelim diyoruz işte...

ya internette araştırdım çok yüksek fiyatlar antalyada yoktur bu fşyatlar :):) neyse sonuç olarak bizde sen gibi daha önce gitmeyenlerdenim haftasonu kaçalım dedik biryerlere bakalım aslında en güzeli sabah erkenden çıkalım bakalım buluruz bi plan yolda demiştik belki dedim senden gelir bi teklif ama sende aynı duurmda imişsin :):):) belki karşılaşırız belli de olmaz :):):

handenin oğluşuda düşmüşşş( yolda kaldırımda adamın birinden yardım istemiş araba yan dönmüş we demircik yere düşmüş baya yüksek mesafeden.. neyse ki bişey olmamış hemn kliniğe götrmüş dr lar kntrol etmiş bişiyi yokmuş ama hande ölüp dirildi tabi o ayrı

Bak diğer alternatiflerimizi de söyliyim sana:
Adalardan biri, Polonezköy, Sapanca, Maşukiye de olabilir.
Hala düşünüyoruz neresi daha güzel olur diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…