2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ahhh kıyamam yaaa...
E emniyet kemeri bağlı değil miymiş, nasıl düşmüş?
Geçmişler olsun, mahvolmuştur tabi Hande...

GEÇMİŞLER olsun demir bebikeeeeee:gitme: :gitme: :gitme:

oyy kıyamam yaa ne oluyo bu bebişlere nazar değiyo valla büyük geçmiş olsun Allah korusun bütün kuzuları çok üzülmüştür handecimde

dikkat etmek lazım yaa.. emniyet kemeri şart ama ondada ani bişey oluyo kucaklmam gerekio açmakla uğraşmak istemiyorum
ama kitlemek şart

kocam aradı akşam beyoğluna gidelim newizadeye diyo.. sandalye masa örneklerine bakacakmış dükkanı için.. efes karşılıyor ya... tamam dedim beyoğluna gitmeyeli 1 sene oldu herhalde.. burnumuuzun dibinde ama çıkamıyoruz

ahh tamam çaktım köfteyi..
biz geçen kurban bayramında tatile gitmiştik ya işte bolu trafına oralardada alabalık yedik hep.. ne güzel olur yaaa keşke bizde gidebilsek tatilimizde piç elemanlar yüzünden yalan oldu inşallah satılır dükkanda eylülde tatil yaparıs

bende vermiyorum hasret d VİTAMİNİ YAA acaba iyi mi yapıyoruz kötü mü?
alp inde öyle bir belirtisi yok gibi sadece eli sürekli ağzında ve salyaları akıyor arada.bizimde 7-8 i bulur heralde.

canım maddiyatın kötüyse alma pahalı birşey.ben senin yerinde olsam şöyle yaparım stroden bir tişört falan al yada başka yerden.eve gelincede yasen yada annen yapsın birkaç çeşit yemek hazırlayın hiç olmadı dışardan söyle 2-3 çeşit bişey hoş bir sofra kur.yolla cery ide annenle oturun bir yemek yiyin başbaşa.ver hediyesini takılın başbaşa.böylesi hepsinden güzel.

çok geçmiş olsun demir bebeğe çok üzüldüm yaa.

yav kızlar pazar günü yaptığım pilav yenirmi deyommmm??

bizimkide bayramın 1.günü......ben ne alıcam....aklına gelirse bişey bana da söyle...

canım ya kıyamam.bişey olmamış çok şükür...dikkat etmek gerek çok...

napıyonuz kızlar ben çok kötüyüm..migrenim azdı çook başım ağrıyor

geçmiş olsun canım...

kızlaaaaaaaaarrrr!!
imdaaaattt!
Yagmur cok fenaaa..işte size bi adeethiçbişeyden mutlu olmayan..doyumsuz..inatcı..mızmız bi yagmur..

yaf uslu akıllı mülayım balık burclu kızımı özledimm tamamen yükselen boğa inadı daha agır basıyookafamçokkarıştı
bana bi fikir verin sürekli yeni heyecanlar peşindee..
enerjisini bi şekilde dışa vurması gerekiyo kucakta durmuyo yerdede mızır mızır ne istedigini kendide bilmiyo..
oyun halısımı alayım ne yapayımmmmmmm

sar tülbentle
bide buhar banyosu mu iyi geliyordu, soğuk kompress

sardım...ialç içeceğim şimdi...

çok sagol

ay orası ço kgüzel biz daha geçen haftalarda oradaydık bayramdan önceki hafta ... aslında sapanca taraflarında da gzayet güzel mekanlar var ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…