- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #73.141
handenin oğluşuda düşmüşşş( yolda kaldırımda adamın birinden yardım istemiş araba yan dönmüş we demircik yere düşmüş baya yüksek mesafeden.. neyse ki bişey olmamış hemn kliniğe götrmüş dr lar kntrol etmiş bişiyi yokmuş ama hande ölüp dirildi tabi o ayrı
handenin oğluşuda düşmüşşş( yolda kaldırımda adamın birinden yardım istemiş araba yan dönmüş we demircik yere düşmüş baya yüksek mesafeden.. neyse ki bişey olmamış hemn kliniğe götrmüş dr lar kntrol etmiş bişiyi yokmuş ama hande ölüp dirildi tabi o ayrı
maşukiye nersi
napıyonuz kızlar ben çok kötüyüm..migrenim azdı çook başım ağrıyor
İzmit'te Kartepe var ya, o yol üzerinde dağ tepe ormalık bi köy var, alabalık tesisleri falan var hatta, orası...
Evlenmeden önce kaçar kaçar giderdik, havası çok temiz, yemekleri güzel, bebikler güzel uyur orda :)
ya bnde d vitamini wermiyorum artık zaten güneş alıyor hergün annem parka götürüyor gerek duymuyorumboshayallersmile
bakalım bizim dr belki yapar hayırlısıyla bi gidibilirsekkkkaklinialirimsmile
metine de maşallah canım
yaw topice baksana nehir.. orda 2 tane war..
bende vermiyorum hasret d VİTAMİNİ YAA acaba iyi mi yapıyoruz kötü mü?du bakalım yazgıcım 6-8ay arası çıkar diyolar zaten bu bebişler aceleci olanlaraklinialirimsmile tahminimce bizim kız 7.ayda çıkaracak henüz görünürde bişey yok yaaa.. inşallah fazla huzursuzluk çekmeden atlatırız
canım maddiyatın kötüyse alma pahalı birşey.ben senin yerinde olsam şöyle yaparım stroden bir tişört falan al yada başka yerden.eve gelincede yasen yada annen yapsın birkaç çeşit yemek hazırlayın hiç olmadı dışardan söyle 2-3 çeşit bişey hoş bir sofra kur.yolla cery ide annenle oturun bir yemek yiyin başbaşa.ver hediyesini takılın başbaşa.böylesi hepsinden güzel.uff ya ewlilk yıldönümünde ne alıcam ben 4gün war we para dururmum çok kötü.. Bu gün şöförün maaşı war suya gidecek o masraflar war elimde ki bütün para buraya gidiyor..(( bugün doktorda war.. Alışwerişte yapacağım işim zor saat alacaktım storedan 150tl.. Bakalım yarına hallolur inşallah
uff ya ewlilk yıldönümünde ne alıcam ben 4gün war we para dururmum çok kötü.. Bu gün şöförün maaşı war suya gidecek o masraflar war elimde ki bütün para buraya gidiyor..(( bugün doktorda war.. Alışwerişte yapacağım işim zor saat alacaktım storedan 150tl.. Bakalım yarına hallolur inşallah
napıyonuz kızlar ben çok kötüyüm..migrenim azdı çook başım ağrıyor
sar tülbentle
bide buhar banyosu mu iyi geliyordu, soğuk kompress
yav kızlar pazar günü yaptığım pilav yenirmi deyommmm??
bizimkide bayramın 1.günü......ben ne alıcam....aklına gelirse bişey bana da söyle...
canım ya kıyamam.bişey olmamış çok şükür...dikkat etmek gerek çok...
geçmiş olsun canım...
yav kızlar pazar günü yaptığım pilav yenirmi deyommmm??
tabiiki yenir dökme günah.. dolapta buzz gibi bi hafta bile bişe olmaz teflon tavaya koy hafif yağ gezdir ısıt bi güzel yeni gibi olur. yanına köfte soğan ayran ohh miss
İzmit'te Kartepe var ya, o yol üzerinde dağ tepe ormalık bi köy var, alabalık tesisleri falan var hatta, orası...
Evlenmeden önce kaçar kaçar giderdik, havası çok temiz, yemekleri güzel, bebikler güzel uyur orda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?