2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

oyy maşş kuzumuza. nası muzurbakıo hakkaten. ya oyun halısı zamanı artık bitti kızlarrr.onlara göre o halı diil mendil.. benim kızım bi ittirio kendini hoop 2 mt uzağında sonra bakmo bile.. artık yerdeki çarşaftada durmuo oyuncaklarını parkeye vuruo tak tak elini vuruo mutfak masasının altı en sewdii yer e artk 6 aylıklar annesi bırakda kudursun afferim afferimm

ben onu yerim ısırırım bitiririm böyle hoplata zıplata annesinini içi gider ama kızında enerji sorunu çözülür yavvvvwwwwruuummmm benim o ne tatlılık öyle maşşalah bütün nazar dualarım sana canım benim maşşalahhh kız şikayet etme gönder bana selinle birlikte oynasınalr ben bakarım :):):) 3 gün tatilim var nasılsa :):):

sardım...ialç içeceğim şimdi...

çok sagol
canım geçmiş olsun çok zordur migren de yatıp karanlık bir odada uyu diyeceğim ama çocuklardan imkansız biliyorum.

alp doğduğundan beri bu moddasempatiksalakcinni
söyle o yağmur a duduşlarını ısırırım yerim.o asabi suratı avuçlarım ben bilmiyor o daha beniŞeniz
valla ben sabahtan beri yaa bende yerde onla yuvarlanıyorum ya kucağımda deli deli tepiniyorum zıplıyorum oynuyorum yada beyefendi kucağımda turlayıp duruyoruz dene istersen -tatlicadiarzu-

ewet oyuncaklarıda kesmiyo artık onu..
en sewdiği biz masada ymek yerken tabaklara uzanmak..ellerini çorbnın içine daldırıp balık tutmak..catal kaşık bardak ne varsa devirmek..köpeğimizin tüylerini yolmaya calışmak..ohaoldumsmile

hmm bak işte yeni yuzleri cok sewer ama selin in yanına göndermm anam ben bunu cok fea oldu coookk
ahh yazgıı du sana yoolayım ben bu cadıyı sen alışıın ikisinide yola getirsrin..
çok sağol merlike....
ebruuu o yağmurun dudaklarını ısır benim içinnnnnn

:jeyyar:hemen..

Yerim ben o güzel dudaklarını yağmurun.Çok tatlı maşallah.Ebru bütün bebekler öyle galiba.Bizimki de mızır mızır sabrımı zorluyor.Bu bebeklerle işimiz kolaylaşacağına zorlaşıyor.Millet boşuna 1-2 aylıkken bunlar sizin en güzel zamanınız demiyormuş.Daha yürüyecekler.Napalım buna da şükür sağlıkları yerinde olsnda.

hmm bak işte yeni yuzleri cok sewer ama selin in yanına göndermm anam ben bunu cok fea oldu coookk

ahh yazgıı du sana yoolayım ben bu cadıyı sen alışıın ikisinide yola getirsrin..

yolla bitanem hemen ben bakarım kuduruklar üstünde doktora yapacağım zatii.
ha bir ha iki :lepi:aaa ama beni ondan sonra manisa da yada bakırköy de ziyaret edin boş bırakmayın olur mu bacılar???sempatiksalakcinni

zaten mewsim yaz güneş hergün alıyor, o yüzden gerek duymuyorum.. yeter werdim bunca zamndır yine başlarım bi araboshayallersmile

maddiyatım bu gün sıkışığım akşam hesapları çıkarıp weresiyeleri toplatacağım
şu şoförün maaşını, diğer giderleri çıkarırsam daha rahatım yok yaa tişört falan çok alıyorum artık baydı bi sürü tişörtü war..:umursamaz:

benim sıpa oğlum dilini emiyor birkaç gündür hemde şap şup sesler çıkararak:asigim:

oyy ölürüm ya yazgı bi video yapsana izleyelim bi şu kuduruk alpi

ebruuuu kıss bu cimcime ne ballı olmuş böle ham yapıcam onu ben
oyun halısına ben çok heveslendim ama arkadaşlar boşuna alma dediler bende vazgeçmiştim babası alıp gelmiş en fazla10dk sürüyo sonra kuduruyo bizimki yani bu mart bebeleri çok kuduruk oldu

Hasretçim multitapsta d vitamini var.O yüzden biz hiç d vitamini almadık ayrıca.Zaten dediğin gibi güneşte görüyor çocuklar.Hasret 30 ağustosta sağlık ocakları tatilmiş , bizim aşıda 31 ağustosa kaldı
Yazgı bizim kızda dudaklarını dilini emiyor bugünlerde çok komik oluyor.Sanırım ona öpücük atıyorum onun taklidini yapmaya çalışıyor.
Bebiklerimizin dişleri çıkmaya başlamış.Tüm bebiklerin incileri hayırlı olsun.Bizim de damağımız beyazladı bir de damağı kaşınıyor galiba.Diş acısını almak için jeller varmış onlardan kullanna var mı?

canım yapayımda benimki kamerayı gördüğü an ne yapıyorsa bırakıp onu almaya çalışıyor vermeyincede çığlığı basıyor kaçkez denedim bir bilsen o görmeden çekmem lazıma.s.

sağol hasret bende simenayın iklimi görünce aklıma geldi denedim durabiliyor ama kısa süre ben yeniden başladım damlaya dra danışıp kesicem

bu senin sıpacık mı maşşş nasıda duruyor ayakta öle bizimki durur mu denemedim daa koltuk altlarındna tutuyorum hep

ya ne bilim öle geldi bi an:) ama fenada olmaz 4 tane aslan gibi oglan:)

sanırım durabilirler bebişlerin bacaklar kuvvetlendi yürümeye hazırlık yapalım

metinde hastaydı aşısını geç yaptırmıştım bizimkide 30 ağustosta ama tatil sanırım sonra yaptırırız

ebrru kime çekmiş cimcimen hihoyyyt acaba

bu arada bizde oğluşu arabasıyla merdivenden 3 kişi indirirken düşüdük bi baktım yerde ağlıyor kemeri bağlamamıştım babasına hala söylemedim ama bişey olmadı kafası şişti hemen ekmek geveledi annem sardık iyi geldi

diş hekimi jel filan hikaye dedi temiz tülbentle masaj yapıverin biz yapmadık ama kendisi hep tişörtleri eme eme çıkarttı

canım yapayımda benimki kamerayı gördüğü an ne yapıyorsa bırakıp onu almaya çalışıyor vermeyincede çığlığı basıyor kaçkez denedim bir bilsen o görmeden çekmem lazıma.s.

aynen canımcım kamerayı gördümü bi masumlaşıyo o yaramaz gidiyo yerine süt dökmüş kedi geliyo

oyy kıyamam geçmiş olsun canım yaa

neviiin şimdiden böyleysek yürüyecegi zamanları düşnmekmiiiiibilmiyorumkismile
yolla bitanem hemen ben bakarım kuduruklar üstünde doktora yapacağım zatii.
ha bir ha iki :lepi:aaa ama beni ondan sonra manisa da yada bakırköy de ziyaret edin boş bırakmayın olur mu bacılar???sempatiksalakcinni
hahahayyyyttttt

ebrucum serhanın oyun halısı anlayışı facede :))
bakayım bi faceye..a.s.

MULTİTABS ZATEN BEN KULLANIYODUM O BİTTİ İŞTE DAHA KULLANMIYORUM.. MİNADEX ŞURUBA BAŞLİCAM YAKIN ZAMANDA BALIK YAĞI... BİR DE DEVİT 3 WERİRİM YETER
AA EWET 30U TATİL DOĞRUolumunekankayizsmile
BİZİMKİ DAHA ŞİDDETLENMEDİĞİ İÇİN KULLANMIYORUZ O JELİ AMA KULLANAN WAR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…