- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #73.161
kızlaaaaaaaaarrrr!!
imdaaaattt!
Yagmur cok fenaaa..işte size bi adeethiçbişeyden mutlu olmayan..doyumsuz..inatcı..mızmız bi yagmur..
yaf uslu akıllı mülayım balık burclu kızımı özledimm tamamen yükselen boğa inadı daha agır basıyookafamçokkarıştı
bana bi fikir verin sürekli yeni heyecanlar peşindee..
enerjisini bi şekilde dışa vurması gerekiyo kucakta durmuyo yerdede mızır mızır ne istedigini kendide bilmiyo..
oyun halısımı alayım ne yapayımmmmmmm
İzmit'te Kartepe var ya, o yol üzerinde dağ tepe ormalık bi köy var, alabalık tesisleri falan var hatta, orası...
Evlenmeden önce kaçar kaçar giderdik, havası çok temiz, yemekleri güzel, bebikler güzel uyur orda :)
kızlaaaaaaaaarrrr!!
imdaaaattt!
Yagmur cok fenaaa..işte size bi adeethiçbişeyden mutlu olmayan..doyumsuz..inatcı..mızmız bi yagmur..
yaf uslu akıllı mülayım balık burclu kızımı özledimm tamamen yükselen boğa inadı daha agır basıyookafamçokkarıştı
enerjisini bi şekilde dışa vurması gerekiyo kucakta durmuyo yerdede mızır mızır ne istedigini kendide bilmiyo..
canım geçmiş olsun çok zordur migren de yatıp karanlık bir odada uyu diyeceğim ama çocuklardan imkansız biliyorum.sardım...ialç içeceğim şimdi...
çok sagol
kızlaaaaaaaaarrrr!!
imdaaaattt!
ewet oyuncaklarıda kesmiyo artık onu..oyy maşş kuzumuza. nası muzurbakıo hakkaten. ya oyun halısı zamanı artık bitti kızlarrr.onlara göre o halı diil mendil.. benim kızım bi ittirio kendini hoop 2 mt uzağında sonra bakmo bile.. artık yerdeki çarşaftada durmuo oyuncaklarını parkeye vuruo tak tak elini vuruo mutfak masasının altı en sewdii yer e artk 6 aylıklar annesi bırakda kudursun afferim afferimm
hmm bak işte yeni yuzleri cok sewer ama selin in yanına göndermm anam ben bunu cok fea oldu coookkben onu yerim ısırırım bitiririm böyle hoplata zıplata annesinini içi gider ama kızında enerji sorunu çözülür yavvvvwwwwruuummmm benim o ne tatlılık öyle maşşalah bütün nazar dualarım sana canım benim maşşalahhhkız şikayet etme gönder bana selinle birlikte oynasınalr ben bakarım :):):) 3 gün tatilim var nasılsa :):):
ahh yazgıı du sana yoolayım ben bu cadıyı sen alışıın ikisinide yola getirsrin..canım geçmiş olsun çok zordur migren de yatıp karanlık bir odada uyu diyeceğim ama çocuklardan imkansız biliyorum.
alp doğduğundan beri bu moddasempatiksalakcinni
söyle o yağmur a duduşlarını ısırırım yerim.o asabi suratı avuçlarım ben bilmiyor o daha beniŞeniz
valla ben sabahtan beri yaa bende yerde onla yuvarlanıyorum ya kucağımda deli deli tepiniyorum zıplıyorum oynuyorum yada beyefendi kucağımda turlayıp duruyoruz dene istersen -tatlicadiarzu-
çok sağol merlike....
ebruuu o yağmurun dudaklarını ısır benim içinnnnnn
kızlaaaaaaaaarrrr!!
imdaaaattt!
hmm bak işte yeni yuzleri cok sewer ama selin in yanına göndermm anam ben bunu cok fea oldu coookk
ahh yazgıı du sana yoolayım ben bu cadıyı sen alışıın ikisinide yola getirsrin..
zaten mewsim yaz güneş hergün alıyor, o yüzden gerek duymuyorum.. yeter werdim bunca zamndır yine başlarım bi araboshayallersmilebende vermiyorum hasret d VİTAMİNİ YAA acaba iyi mi yapıyoruz kötü mü?
alp inde öyle bir belirtisi yok gibi sadece eli sürekli ağzında ve salyaları akıyor arada.bizimde 7-8 i bulur heralde.
canım maddiyatın kötüyse alma pahalı birşey.ben senin yerinde olsam şöyle yaparım stroden bir tişört falan al yada başka yerden.eve gelincede yasen yada annen yapsın birkaç çeşit yemek hazırlayın hiç olmadı dışardan söyle 2-3 çeşit bişey hoş bir sofra kur.yolla cery ide annenle oturun bir yemek yiyin başbaşa.ver hediyesini takılın başbaşa.böylesi hepsinden güzel.
çok geçmiş olsun demir bebeğe çok üzüldüm yaa.
benim sıpa oğlum dilini emiyor birkaç gündür hemde şap şup sesler çıkararak:asigim:
zaten mewsim yaz güneş hergün alıyor, o yüzden gerek duymuyorum.. yeter werdim bunca zamndır yine başlarım bi araboshayallersmile
maddiyatım bu gün sıkışığım akşam hesapları çıkarıp weresiyeleri toplatacağım
şu şoförün maaşını, diğer giderleri çıkarırsam daha rahatımyok yaa tişört falan çok alıyorum artık baydı bi sürü tişörtü war..:umursamaz:
oyy ölürüm ya yazgı bi video yapsana izleyelim bi şu kuduruk alpi
ya bnde d vitamini wermiyorum artık zaten güneş alıyor hergün annem parka götürüyor gerek duymuyorumboshayallersmile
bakalım bizim dr belki yapar hayırlısıyla bi gidibilirsekkkkaklinialirimsmile
metine de maşallah canım
yaw topice baksana nehir.. orda 2 tane war..
canım benimkinde de bazen öyle oluyo.ethernet kablosunu tak öyle girer muhtemelen.sonra da hangi neti kullanıyosan müşteri hizmetlerini arayıp kablosuz ağ ayarlarını yaparsın.
oy maşşallah.anam bunlar büyüdü de yaramazlıkta yapıyolaropuyorumnanaktan
maşşallah yavru kuşuma.bende denicem bakalım durabilecek mi?
süpermiş:))))))
bu senin sıpacık mı maşşş nasıda duruyor ayakta öle bizimki durur mu denemedim daa koltuk altlarındna tutuyorum hep
ya ne bilim öle geldi bi an:) ama fenada olmaz 4 tane aslan gibi oglan:)
önce ki aşıyıda geç olduysa belki bu aşılar arasında en az 1 ay olması gerekiomuş.. Bilmem neden öyle yaptılar wardır bi bildikleri
Bizde aşıyı 30unda olacağız mesela geçan ay geç olduumuz için
ebruuuu kıss bu cimcime ne ballı olmuş böle ham yapıcam onu ben
oyun halısına ben çok heveslendim ama arkadaşlar boşuna alma dediler bende vazgeçmiştim babası alıp gelmiş en fazla10dk sürüyo sonra kuduruyo bizimki yani bu mart bebeleri çok kuduruk oldu
Hasretçim multitapsta d vitamini var.O yüzden biz hiç d vitamini almadık ayrıca.Zaten dediğin gibi güneşte görüyor çocuklar.Hasret 30 ağustosta sağlık ocakları tatilmiş , bizim aşıda 31 ağustosa kaldı
Yazgı bizim kızda dudaklarını dilini emiyor bugünlerde çok komik oluyor.Sanırım ona öpücük atıyorum onun taklidini yapmaya çalışıyor.
Bebiklerimizin dişleri çıkmaya başlamış.Tüm bebiklerin incileri hayırlı olsun.Bizim de damağımız beyazladı bir de damağı kaşınıyor galiba.Diş acısını almak için jeller varmış onlardan kullanna var mı?
canım yapayımda benimki kamerayı gördüğü an ne yapıyorsa bırakıp onu almaya çalışıyor vermeyincede çığlığı basıyor kaçkez denedim bir bilsen o görmeden çekmem lazıma.s.
sağol hasret bende simenayın iklimi görünce aklıma geldi denedim durabiliyor ama kısa süre ben yeniden başladım damlaya dra danışıp kesicem
sanırım durabilirler bebişlerin bacaklar kuvvetlendi yürümeye hazırlık yapalım
metinde hastaydı aşısını geç yaptırmıştım bizimkide 30 ağustosta ama tatil sanırım sonra yaptırırız
ebrru kime çekmiş cimcimen hihoyyyt acaba
bu arada bizde oğluşu arabasıyla merdivenden 3 kişi indirirken düşüdük bi baktım yerde ağlıyor kemeri bağlamamıştım babasına hala söylemedim ama bişey olmadı kafası şişti hemen ekmek geveledi annem sardık iyi geldi
neviiin şimdiden böyleysek yürüyecegi zamanları düşnmekmiiiiibilmiyorumkismileYerim ben o güzel dudaklarını yağmurun.Çok tatlı maşallah.Ebru bütün bebekler öyle galiba.Bizimki de mızır mızır sabrımı zorluyor.Bu bebeklerle işimiz kolaylaşacağına zorlaşıyor.Millet boşuna 1-2 aylıkken bunlar sizin en güzel zamanınız demiyormuş.Daha yürüyecekler.Napalım buna da şükür sağlıkları yerinde olsnda.
hahahayyyytttttyolla bitanem hemen ben bakarım kuduruklar üstünde doktora yapacağım zatii.
ha bir ha iki :lepi:aaa ama beni ondan sonra manisa da yada bakırköy de ziyaret edin boş bırakmayın olur mu bacılar???sempatiksalakcinni
ebruuuu kıss bu cimcime ne ballı olmuş böle ham yapıcam onu ben
oyun halısına ben çok heveslendim ama arkadaşlar boşuna alma dediler bende vazgeçmiştim babası alıp gelmiş en fazla10dk sürüyo sonra kuduruyo bizimki yani bu mart bebeleri çok kuduruk oldu
bakayım bi faceye..a.s.ebrucum serhanın oyun halısı anlayışı facede :))
sağol hasret bende simenayın iklimi görünce aklıma geldi denedim durabiliyor ama kısa süre ben yeniden başladım damlaya dra danışıp kesicem
sanırım durabilirler bebişlerin bacaklar kuvvetlendi yürümeye hazırlık yapalım
metinde hastaydı aşısını geç yaptırmıştım bizimkide 30 ağustosta ama tatil sanırım sonra yaptırırız
ebrru kime çekmiş cimcimen hihoyyyt acaba
bu arada bizde oğluşu arabasıyla merdivenden 3 kişi indirirken düşüdük bi baktım yerde ağlıyor kemeri bağlamamıştım babasına hala söylemedim ama bişey olmadı kafası şişti hemen ekmek geveledi annem sardık iyi geldi
Hasretçim multitapsta d vitamini var.O yüzden biz hiç d vitamini almadık ayrıca.Zaten dediğin gibi güneşte görüyor çocuklar.Hasret 30 ağustosta sağlık ocakları tatilmiş , bizim aşıda 31 ağustosa kaldı
Yazgı bizim kızda dudaklarını dilini emiyor bugünlerde çok komik oluyor.Sanırım ona öpücük atıyorum onun taklidini yapmaya çalışıyor.
Bebiklerimizin dişleri çıkmaya başlamış.Tüm bebiklerin incileri hayırlı olsun.Bizim de damağımız beyazladı bir de damağı kaşınıyor galiba.Diş acısını almak için jeller varmış onlardan kullanna var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?