2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım yapayımda benimki kamerayı gördüğü an ne yapıyorsa bırakıp onu almaya çalışıyor vermeyincede çığlığı basıyor kaçkez denedim bir bilsen o görmeden çekmem lazıma.s.

BİZİMKİDE ÖYLE YAPIYO:) Bİ SÜRE BEKLİYORUZ ALIŞIYO SONRA:)
YERLEŞTİR Bİ YERE SENDE KAMERAYI TAM AZARKEN:roflol:

selamlar
cevabın için teşekkür ederim mervecim,laptop sinirlerimi oynatıyor
Olcay'cım dikkat et cnm kendine, Allah kolaylık versin o ağrılar çok zor bilirim. hele bi de her iş sana bakıyoken. bu arada pilavı yiyebilirsiniz tabi cnm. hele tavuk suyu ile pişirilmediyse 5 gün sonra bile yersin nolcak.yeter ki önceden 1 kere ısıtılmış olmasın
Ayfercim ve Olcaycım gittim seansa. iyi geçti gibi bakalım. iyi birine denk geldiğimi düşünüyorum. dışardan birine içimi dökmek te iyi geldi sanırım. eşinle de konuşmak istiyorum dedi. cumaya o gidecek cumartesi de ben yyine gideceğim inş. emzirdiğim için şu an kullanabileceğim hafif bi ilaç yazdı. ama ben bunu da kullanmaya korkuyorum yaaa( gece aldım 1 tane ama bugün hiç almadım

oyyy süper resim yakalamışsın.çok tatlı çıkmış.köfte dudaklım opuyorumnanaktan
yenir yenir hemde nasıl yenir.açım zatiiicokacimcoook
canım yapayımda benimki kamerayı gördüğü an ne yapıyorsa bırakıp onu almaya çalışıyor vermeyincede çığlığı basıyor kaçkez denedim bir bilsen o görmeden çekmem lazıma.s.

kız benimkide kamerayı görünce duruyo hemen.poz veriyosengözlerimebaksanab

mero ilacın adını söyle bidenem?

:1rolleyes:

iftarcılar belli oldu herkes kaçıyoreeeee
ama ben oruc tutamıyorum..bünyem busene cok zayıf..
ama kociye mis kimin yemekler yaptm..
20dk sonra SAMSUN için iftar vakti..
buyrun burda açalımcokacimcoook

slm millet nasılsınız,kızlar bişi danşıcam size drumuz yeni vitamin verdi ben d yi kendim kesmiştim zaten
yenisinin adı SUPRAVİT kullanan var mı eğer kullanılması çok şart değilse vermeyi düşünmüyorum meyvesini sebzesini herşeyini veriyorum zaten ya,şu salak d vitamini zaten bıngıldağı hızlı ilerletti bunun hakkında fikri olan var mı

MEral gitmekle çok iyi yaptın pişman olmicaksın çok faydası olcak inşş.. bu arada ilaç atarax'sa kullan derim ben lohusalık depresyonunda gitmiştim dr ye onu wermişti iyi geldi ne öyle aşırı uyku ne halsizlik bişey yapmadı çok rahatladım sütümüde etkilememişti

meralcim
seansın iyi geçmesine çok çok çok sevindim,eğer sana ilaç vermişse kullan ki bu hafifmiş ama şölede bişi varki benim annem teeeeee eskiden ilaçlara biş başladı şimdi bağımlısı oldu ve bırakamıyor aciz durumda neredeyse ilaçsız
bence herşey beyinde b
ter ben olsam kullanmazdım ve kendim çıkmaya çalışırdım işin içinden ki artık profesyonel birindenj destekj alıyorsun
ilaç resmen seni uyuşturuyor ve hiçbişi düşünmüyorsun etkisi geçince eski yaşamına dönüyırsun ama sen kendini tedavi edersen bu ömürlük oluyor

neden witamin werdi ki.. Gerek mi gördü acaba allh allah.. Ilk defa durduk yre witamin yazan bi dr görüyorum...
Supravit iyi bi şurup mu bilmiyorum annem kardeşime multi sanastol kullanmıştı o da ithal zor bulunuyor..
Ben minadex kullanmak istiyorum balık yağı we witamin bi aradaymış sanırım ama şimdi değil eylül sonu falan başlarım..

[COLOR="Red"]YAW ŞU RESİMLER TOPİCİMİZE HİÇ RESİM YÜKLEMİYOSUNUZ KIZLAR ŞUBAT BEBİŞLERİNİN NE GÜZEL BAKTIM 300SAYFAYI GEÇMİŞ RESİMLERİ((( BİZ ÇOK YAWAŞIZZ ORAYADA YÜKLEYELİMMM
DERLİ TOPLU Bİ YERDE DURSUN HEPSİ
http://www.kadinlarkulubu.com/mart-anneleri/348471-2010-mart-meleklerimizin-defilesi-basliyooorr.html[/COLOR]

hasret alemsin ha,ne durduk yere vermesi lazım bu d vitamimni verdii zaman 6 aylık olunca değiştiricez dedi,biliyorduk 6. ayında değişiceni ama ben versem mi vermesem mi kararsızım eşimde kimyacı bi araştırıcak ona göre bakcaz artık

cok dagılıoz öylee bee..
bzm anayuvamız burası ben oraya hç grmioum klıa bile gelmeyiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…