- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #73.201
mero ilacın adını söyle bidenem?
:1rolleyes:
MEral gitmekle çok iyi yaptın pişman olmicaksın çok faydası olcak inşş.. bu arada ilaç atarax'sa kullan derim ben lohusalık depresyonunda gitmiştim dr ye onu wermişti iyi geldi ne öyle aşırı uyku ne halsizlik bişey yapmadı çok rahatladım sütümüde etkilememişti
meralcim
seansın iyi geçmesine çok çok çok sevindim,eğer sana ilaç vermişse kullan ki bu hafifmiş ama şölede bişi varki benim annem teeeeee eskiden ilaçlara biş başladı şimdi bağımlısı oldu ve bırakamıyor aciz durumda neredeyse ilaçsız
bence herşey beyinde b
ter ben olsam kullanmazdım ve kendim çıkmaya çalışırdım işin içinden ki artık profesyonel birindenj destekj alıyorsun
ilaç resmen seni uyuşturuyor ve hiçbişi düşünmüyorsun etkisi geçince eski yaşamına dönüyırsun ama sen kendini tedavi edersen bu ömürlük oluyor
slm millet nasılsınız,kızlar bişi danşıcam size drumuz yeni vitamin verdi ben d yi kendim kesmiştim zaten
yenisinin adı SUPRAVİT kullanan var mı eğer kullanılması çok şart değilse vermeyi düşünmüyorum meyvesini sebzesini herşeyini veriyorum zaten ya,şu salak d vitamini zaten bıngıldağı hızlı ilerletti bunun hakkında fikri olan var mı
cok dagılıoz öylee bee..
bzm anayuvamız burası ben oraya hç grmioum klıa bile gelmeyiii
son 7dk
XANAX..xanax cnm, bilgin var mı?
inş. cnm, benim ilaç xanax
sağol cnm benim, ben de öyle düşünüyorum aslında. hatta kendi kendime ben bu kadar aciz miyim diyorum. du bakalım bugünlerde sadece gece uyuyabilmek için akşamları 1 tane alıcam sonra hiç almam inş.
bize de vitagil diye bişi verdi doktorumuz, biraz kilo aldıralım dedifisfisfis
bence de
ne bilim kızım sen demedinmi yeni witamin werdi suprawit diye..hasret alemsin ha,ne durduk yere vermesi lazım bu d vitamimni verdii zaman 6 aylık olunca değiştiricez dedi,biliyorduk 6. ayında değişiceni ama ben versem mi vermesem mi kararsızım eşimde kimyacı bi araştırıcak ona göre bakcaz artık
e o zamn witaminide sebze we meywelerden werebilirsin..bu arada sorf balık yağı alsın diye şurup ya da herhangi bir ilaç kullanmak değil ailemde gördüğüm gibi haftada bir balık et tavuk pişiricem
sendemi alacansempatiksalakcinni
Ben de kullandım bi dönem Xanax'ı Meralcim... Emzirme konusunda hiç tereddütün olmasın, bebeğe etkisi olmuyor. O ilacı yeşil reçeteyle veriyolar ama öyle gözünü korkutacak bi durumu olmuyor. Dr bana akşamları veriyodu o ilacı. Uyku yapıp sakinleştiriyodu. çok gergindim çünkü...xanax cnm, bilgin var mı?
inş. cnm, benim ilaç xanax
sağol cnm benim, ben de öyle düşünüyorum aslında. hatta kendi kendime ben bu kadar aciz miyim diyorum. du bakalım bugünlerde sadece gece uyuyabilmek için akşamları 1 tane alıcam sonra hiç almam inş.
bize de vitagil diye bişi verdi doktorumuz, biraz kilo aldıralım dedifisfisfis
bence de
xanax ve diyazem yeşil recteyle verilir..xanax mııııııııııııııbilmiyorumkismile
meral yanlışın olmasın
o çokkk ağır bir hap
yeşil reçeteyle weriliyor we kafa da yapıyor fena halde!!!
Bnce bunu bi doktora sor kullanabilirmiyim dieakannehirlmaz:
[ı]10 dk da kafayı yerine getiriyo dogru ama diger antidepresanlar gii agır degil ve vücudu uyustrmuyo ..mallık yapmıyo yani..xanax mııııııııııııııbilmiyorumkismile
meral yanlışın olmasın
o çokkk ağır bir hap
Bnce bunu bi doktora sor kullanabilirmiyim dieakannehirlmaz:
XANAX..
bilmem mi..
dgum sonrası depresyonumda kullandım..süper bi antidepresan ilacıdr mero cum ama cok uzun süreli kullanma aşkım..
dr um 2 ay kullandrttı bana cünki bagımlılık yapabiliyo..
kendi kendine yenmeye bak..
aslında daha farklı bi ilac verebilirdi ama emzrdiğin için bunu vermiş..
yaklaşık 10 senedr inan aralıklarla cok ilac kullandm panik ataktı benm olay..
şu andada içiorum hafif bi ilaç..
cok şükür iiyim..
ykında bıraktrrır..
xanax mııııııııııııııbilmiyorumkismile
meral yanlışın olmasın
o çokkk ağır bir hap
bnce bunu bi doktora sor kullanabilirmiyim dieakannehirlmaz:
Ben de kullandım bi dönem Xanax'ı Meralcim... Emzirme konusunda hiç tereddütün olmasın, bebeğe etkisi olmuyor. O ilacı yeşil reçeteyle veriyolar ama öyle gözünü korkutacak bi durumu olmuyor. Dr bana akşamları veriyodu o ilacı. Uyku yapıp sakinleştiriyodu. çok gergindim çünkü...
Sen de inşallah en kısa zamanda iyileşirsin..
xanax ve diyazem yeşil recteyle verilir..
Uzun süreli kullanımlarda agımlılık yapar..
Nasıl vermiş bu ilacı bende anlmadım..
Cünki dr um enini coook kötü hissetgnde al sadece dedi..
[ı]10 dk da kafayı yerine getiriyo dogru ama diger antidepresanlar gii agır degil ve vücudu uyustrmuyo ..mallık yapmıyo yani..
Ee bagımlılık yapmasının nedenide buui[/ı]
jaleeeeeeeeeeeeeee
çocuk yapmaya mı çalışıyosuuuunnnnnnnnnnnnnnohaoldumsmile
nee dur kız biri büyüsün birazz
Yaa Allahım yarabbim. laptop yine kapandı kendiliğinden. sonra açtım ama internete bağlanmıyor. kablosuz ağa bağlanılamıyor deyip duruyor. IP adresi doğrulanamıyomuş. o ne demek ve ne yapmalıyım anlayan arkadaşlar? Jalecim sen bu işlerden anlarsın gibime geliyooo. nolur yardımmm, laptop elim ayağım gibi walla onsuz yapamıyorum artık
günaydınlar arkadişler,.oğluşumun dişi çıktı,akşam farkettim,.haydi halayaaaaaaaaaaa:teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
Dün 2010 Şubat annelerine baktım onlarda da ishal vakası çok var, ayrıca bir tanesinin çocuğu baba, dede diyormuş, 1 ay sonra bizimkiler de der mi ki acaba ?
günaydın arkadaşlarım.............
MR sonuçlarımı aldım....belde düzleşme,disklerde su kaybı ve yırtık.....ilaç yazamadı emzirdiğim için....bir sürü egzersiz verdi.bunları çok muntazam bir şekilde 3 ay boyunca günde 2 defa yapcan dedi...öncesinde sıcak duşa gircen dedi...çok vakit varya....ayrıca bir sürü yasak koydu nasıl olacaksa:
ev işi yok
ağır kaldırmak yok(asyayı kim taşıyacaksa)
uzun süre oturmak,uzun süre ayakta durmak yok
belden eğilmek kesinlikle yasak
biryerlere uzanmak yok....
ben nasıl yapcam bunları kara kara düşünüyorum....
handenin oğluşuda düşmüşşş( yolda kaldırımda adamın birinden yardım istemiş araba yan dönmüş we demircik yere düşmüş baya yüksek mesafeden.. neyse ki bişey olmamış hemn kliniğe götrmüş dr lar kntrol etmiş bişiyi yokmuş ama hande ölüp dirildi tabi o ayrı
Canım incirli tarçınlı üzümlü cevizli kek istiyooorrr
geceleri cok uyanan bir bebisim var ama bendede bir uykusuzluk varki iyice gerdi benii zorla erkenden yatmaya calısırken bugun imkanı yok yatakta dönmeye bile tahammülüm kalmadı
dogumdan bu yana yasadıgım ailevi manevi sıkıntılar sanırım yavas yavas cıkıyor..
mrl81 yasadıgın cok zor gercekten umarım ilaclar fayda eder.. ilacsız yapalım diyoruz ama vucut gibi ruhumuzda yorulmus biraz destege ihtiyacı var sanırım
aglayasım vaaarlohusalık depresyonunu gec yasayan biri daha cıktı icimde tut tut patlak veriyor sanırım ...........
canım geçmiş olsun çok zordur migren de yatıp karanlık bir odada uyu diyeceğim ama çocuklardan imkansız biliyorum.
alp doğduğundan beri bu moddasempatiksalakcinni
söyle o yağmur a duduşlarını ısırırım yerim.o asabi suratı avuçlarım ben bilmiyor o daha beniŞeniz
valla ben sabahtan beri yaa bende yerde onla yuvarlanıyorum ya kucağımda deli deli tepiniyorum zıplıyorum oynuyorum yada beyefendi kucağımda turlayıp duruyoruz dene istersen -tatlicadiarzu-
selamlar
cevabın için teşekkür ederim mervecim,laptop sinirlerimi oynatıyor
Olcay'cım dikkat et cnm kendine, Allah kolaylık versin o ağrılar çok zor bilirim. hele bi de her iş sana bakıyoken. bu arada pilavı yiyebilirsiniz tabi cnm. hele tavuk suyu ile pişirilmediyse 5 gün sonra bile yersin nolcak.yeter ki önceden 1 kere ısıtılmış olmasın
Ayfercim ve Olcaycım gittim seansa. iyi geçti gibi bakalım. iyi birine denk geldiğimi düşünüyorum. dışardan birine içimi dökmek te iyi geldi sanırım. eşinle de konuşmak istiyorum dedi. cumaya o gidecek cumartesi de ben yyine gideceğim inş. emzirdiğim için şu an kullanabileceğim hafif bi ilaç yazdı. ama ben bunu da kullanmaya korkuyorum yaaa( gece aldım 1 tane ama bugün hiç almadım
neden witamin werdi ki.. Gerek mi gördü acaba allh allah.. Ilk defa durduk yre witamin yazan bi dr görüyorum...
Supravit iyi bi şurup mu bilmiyorum annem kardeşime multi sanastol kullanmıştı o da ithal zor bulunuyor..
Ben minadex kullanmak istiyorum balık yağı we witamin bi aradaymış sanırım ama şimdi değil eylül sonu falan başlarım..
GÜNAYDIN...
Alp sabahın 5 inde bir kalktı kalkış o kalkış hala uyanık.üstelik gayette mutlu görünüyor halinden.ben peki?uykusuz ve yorgunum.
günaydınnnn kudurukların anneleriiiii yazcım bu sıpalar çook fena yaaa daha minnacıkken oynatmaya başladılar bizi bizdede durum aynı bakalım ilerliyen günlerde ne numaralar yapıcaklar alsanaalsanasmile
valla ben ileriki günleri düşünce fenalaşıyorum canım.sıpa 5 te uyandı gece lambası yanıyor sadece etrafı izliyor çarşafa yastığa atlıyor babasını tutmaya çalışıyor birde gülüyorohaoldumsmile.ayy inşallah alışkanlık haline getirmezler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?