2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

mero ilacın adını söyle bidenem?

:1rolleyes:

xanax cnm, bilgin var mı?

inş. cnm, benim ilaç xanax

sağol cnm benim, ben de öyle düşünüyorum aslında. hatta kendi kendime ben bu kadar aciz miyim diyorum. du bakalım bugünlerde sadece gece uyuyabilmek için akşamları 1 tane alıcam sonra hiç almam inş.

bize de vitagil diye bişi verdi doktorumuz, biraz kilo aldıralım dedifisfisfis

cok dagılıoz öylee bee..
bzm anayuvamız burası ben oraya hç grmioum klıa bile gelmeyiii

bence de

XANAX..
bilmem mi..
dgum sonrası depresyonumda kullandım..süper bi antidepresan ilacıdr mero cum ama cok uzun süreli kullanma aşkım..
dr um 2 ay kullandrttı bana cünki bagımlılık yapabiliyo..
kendi kendine yenmeye bak..
aslında daha farklı bi ilac verebilirdi ama emzrdiğin için bunu vermiş..
yaklaşık 10 senedr inan aralıklarla cok ilac kullandm panik ataktı benm olay..
şu andada içiorum hafif bi ilaç..
cok şükür iiyim..
ykında bıraktrrır..

ne bilim kızım sen demedinmi yeni witamin werdi suprawit diye..
e yani sonuçta yaz mewsimi we ek gıda weriyosun meyweleri sebzeleri sorunsuz yiyorsa extra witamin takwiyesine neden gerek gördü diyorum bende yanlış bişey demiyorum ki...

bu arada sorf balık yağı alsın diye şurup ya da herhangi bir ilaç kullanmak değil ailemde gördüğüm gibi haftada bir balık et tavuk pişiricem
e o zamn witaminide sebze we meywelerden werebilirsin..
sendemi alacansempatiksalakcinni

wallahi almam lazım dişlerimi sıkmaktan çenem ağrıyo artık.. bu elemanlara laf geçiremiyorum millet sanki sewabına çalışıyo şurda babasının hayrına.. hawalarından geçilmiyoÇok üzgünüm çoook

xanax mııııııııııııııbilmiyorumkismile
meral yanlışın olmasın
o çokkk ağır bir hap
yeşil reçeteyle weriliyor we kafa da yapıyor fena halde!!!
bnce bunu bi doktora sor kullanabilirmiyim dieakannehirlmaz:

Ben de kullandım bi dönem Xanax'ı Meralcim... Emzirme konusunda hiç tereddütün olmasın, bebeğe etkisi olmuyor. O ilacı yeşil reçeteyle veriyolar ama öyle gözünü korkutacak bi durumu olmuyor. Dr bana akşamları veriyodu o ilacı. Uyku yapıp sakinleştiriyodu. çok gergindim çünkü...
Sen de inşallah en kısa zamanda iyileşirsin..

xanax ve diyazem yeşil recteyle verilir..
Uzun süreli kullanımlarda agımlılık yapar..
Nasıl vermiş bu ilacı bende anlmadım..
Cünki dr um enini coook kötü hissetgnde al sadece dedi
..

[ı]10 dk da kafayı yerine getiriyo dogru ama diger antidepresanlar gii agır degil ve vücudu uyustrmuyo ..mallık yapmıyo yani..
Ee bagımlılık yapmasının nedenide buui
[/ı]

anladım cnm sana da geçmiş olsun. zaten uzun süreli kullanmaya hiç niyetim yok. ben bu problemleri kendim halledebilecek bi insanım Allahın izniyle

evet yeşil reçeteyle aldım zaten. bilmiyorum ki doktor emzirmeyi bırakıcam dersen sana başka bi hap vermek istiyorum dedi hatta ama ben emziricem deyince en hafif olarak bunu verdi:uhm: kızlar benim durumum sizin bildiğinizden biraz daha kötü. iki kez bildiğiniz sinir krizi geçirdim. Allahtan o sıralarda Furkan yanımda değildi. Furkana da hiç iyi davranmıyorum. sürekli bağırıyorum çocuğa,her seferinde bi daha asla yapmıcam deyip 5 dakika sonra aynı oluyorum. üstelik bazen saçma sapan bi nedenden ona bağırıp çağırırken birden hıçkıra hıçkıra ağlamaya başlıyorum. çocuk neye uğradığını şaşırıyor:1no2: o nedenle sanırım bi süreliğine bu ilaca ihtiyacım var:2:

inşallah cnm, en çok korktuğum şey bu zaten. ona dokunmayacağını bilsem doktorun verdiği günde 3 kez ama ben korkuyorum sadece geceleri alıcam. prospektüsünde emzirenler kullanmamalı yazıyo:1closedeyes:

xanax ve diyazem yeşil recteyle verilir..
Uzun süreli kullanımlarda agımlılık yapar..
Nasıl vermiş bu ilacı bende anlmadım..
Cünki dr um enini coook kötü hissetgnde al sadece dedi
..

bana da uzun sürede bağımlılık yapacak bi ilaç olduğunu söyledi, şimdilik kullanıyorum bakalım. süre de konuşmadık. ama cumartesi randevumuz var. bakalım ne diyecek

[ı]10 dk da kafayı yerine getiriyo dogru ama diger antidepresanlar gii agır degil ve vücudu uyustrmuyo ..mallık yapmıyo yani..
Ee bagımlılık yapmasının nedenide buui
[/ı]

ya ilk dün gece aldım pek uyuşmadım yani iyiydim. sadece daha rahat uyudum. bi de Eymen izin verseydi deliksiz uyuyabilirdim

geceleri cok uyanan bir bebisim var ama bendede bir uykusuzluk varki iyice gerdi benii zorla erkenden yatmaya calısırken bugun imkanı yok yatakta dönmeye bile tahammülüm kalmadı
dogumdan bu yana yasadıgım ailevi manevi sıkıntılar sanırım yavas yavas cıkıyor..
mrl81 yasadıgın cok zor gercekten umarım ilaclar fayda eder.. ilacsız yapalım diyoruz ama vucut gibi ruhumuzda yorulmus biraz destege ihtiyacı var sanırım
aglayasım vaaar lohusalık depresyonunu gec yasayan biri daha cıktı icimde tut tut patlak veriyor sanırım ...........

jaleeeeeeeeeeeeeee
çocuk yapmaya mı çalışıyosuuuunnnnnnnnnnnnnnohaoldumsmile

nee dur kız biri büyüsün birazz

polikistik over olduğum için normal yollardan olması biraz düşük bi ihtimal ben de o ihtimali kaçırmak istemiyorum açıkçası... korunduktan sonra istediğim zamanda hamile kalamazsam hep kafamı kurcalayıp pişmanlık yaratacak "acaba hiç korunmasaydım olurmuydu" diye 8 yıl bekledim ben bu duyguyu hayırlısıysa olsun 2. bebişim

canım yaa kusura bakma uzuuuunca bir elektrik kesintisi yüzünden gündüz giremedim modemi kapatıp açtığında aynı sorun devam ediyorsa modemi resetlemen gerekecek sanırım cd'si varsa çok basit ama yoksa ve nasıl yapıldığını bilmiyorsan modemin markasını söylersen yardımcı olmaya çalışırım

bi de umarım biran önce toparlanırsın belki çok tanımıyoruz birbirimizi ama inan hep aklımdasın, dualarımdasın

günaydınlar arkadişler,.oğluşumun dişi çıktı,akşam farkettim,.haydi halayaaaaaaaaaaa:teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

ohh ohh hayırlı olsun güle güle kullansın incisini

Dün 2010 Şubat annelerine baktım onlarda da ishal vakası çok var, ayrıca bir tanesinin çocuğu baba, dede diyormuş, 1 ay sonra bizimkiler de der mi ki acaba ?

ayy inşallah inşallahhhh.... :Saruboceq: hihoyyyt

offf işin çok zor Olcaycım yaa Allah yardımcın olsun

ayy kıyamaaaam yaa çok geçmiş olsun Demir' imize demir gibiymiş demek ki maaşallah
Allah'ım sen koru bebişlerimizi

Canım incirli tarçınlı üzümlü cevizli kek istiyooorrr

aaaaaa nerden geldi aklına yaaa bak benim de canımı istettin şimdiiiii iyi ki gündüz okumamışım bunu (oruçlu olduğum için)

Canım yaa Allah senin de yardımcın olsun sabır versin hepimize...
annelik sorumluluğu tahammül sınırlarını biraz geriye çekiyor sanırım

Günaydınnn
Jale ben de poli.over hastasıydım üstelik prolaktin yani süt hormonum fazlaydı,bana da doktorum biraz tedavi olman gerekecek hamile kalman için istersen hemen aşılama yapalım uğraşmak istemiyorsan dedi ben de hayır biraz deneyeceğim doğal yollardan dedim, sonra 1 ay hormon süşürücü ilaç aldım sonra yumurta çatlaması var mı diye kontrole gittiğimde doktorum yumurta bile oluşmamış bu ayı pas geçiyoruz dedi, ben de yılmadım ahmet saraçoğlunun sitesinden soğan kürünü bulup yaptım, sonra adet olmadığım için test yaptım çıkmadı ben de söktürücü kullandım yine olmadı, kan tahlili yaptırdım ve orda hamilelik çıktı hem de daha 1.ayda.
Demem o ki; çocuklar geleceği tarihi kendileri seçiyor anne-babalar değil, doktorun olmaz dediği ayda, çocuk yapmayı engelleyen 2 hastalığım varken ve söktürücü kullandığım halde Kerem'im 10 Martta kucağımdaydı...

yok canım nerde 2 ağrı kesici de kas gevşeticiden sonr dün kendime geldim biraz...

canım inşallah iyi gelir seanslar ama o ilaçı kullanma ya..bağımlılık falan yapar..

dr bize geçen ay hasta olunca emirhan balık yağı yazdı hasret seven seas ..ben veriyorum şu anda....ama gittiğimde fishöil diye bir marka var onu kullanıp kullanamayacağımı soracağım..lezzet ödüllü o ..hiç balık yagı tadı ve kokusu yok içinde..büyüğe ondan kullanıyordum...

GÜNAYDIN...

Alp sabahın 5 inde bir kalktı kalkış o kalkış hala uyanık.üstelik gayette mutlu görünüyor halinden.ben peki?uykusuz ve yorgunum.

GÜNAYDIN...

Alp sabahın 5 inde bir kalktı kalkış o kalkış hala uyanık.üstelik gayette mutlu görünüyor halinden.ben peki?uykusuz ve yorgunum.

günaydınnnn kudurukların anneleriiiii yazcım bu sıpalar çook fena yaaa daha minnacıkken oynatmaya başladılar bizi bizdede durum aynı bakalım ilerliyen günlerde ne numaralar yapıcaklar alsanaalsanasmile

günaydınnnn kudurukların anneleriiiii yazcım bu sıpalar çook fena yaaa daha minnacıkken oynatmaya başladılar bizi bizdede durum aynı bakalım ilerliyen günlerde ne numaralar yapıcaklar alsanaalsanasmile

valla ben ileriki günleri düşünce fenalaşıyorum canım.sıpa 5 te uyandı gece lambası yanıyor sadece etrafı izliyor çarşafa yastığa atlıyor babasını tutmaya çalışıyor birde gülüyorohaoldumsmile.ayy inşallah alışkanlık haline getirmezler.

yok canım bi alışkanlıkları en fazla iki ay sürüyor ve yeni bişey keşfedip bambaşka bi uyku düzenine giriyorlar sen ne kadar müdahele etmeye çalışsanda o kendi düzenini kendi oluşturuyor bizimki ilk iki ay hep akşam on sabah beş buçuk altıydı sonra gece bir sabah on olmaya başladı bu aralarda akşam on onbir sabah sekizdi iki gündürde akşam onbir sabah altı sıpa bunlar tam sıpa :)) bide artık bezimiz açılıncada fır fır döne döne kaçıyoruz daha neler neler tam filmler bunlar tamm :teytey:

Günaydııınnn, İklim de sabah 6 dan beri uaynık ve gayet mutlu, şimdi kahvaltı yapacaz İklim le, sonra yine geliriz, güzel bir gün diliyorum hepinize..

herkes erken kalkmalardan şikyetçi ben ise perişan zaten 5,6 saat bi uykum war 3 sıraları bi uyanıp emiyor we 6dan sonra uyumak haram oluyor sürekli mızmızlanarak yarı uyanık 1 saat daha geçirip 7den sonra uyumak işkenceye dönüşüyo meme iki çekio dönüyo otarafa ben uyuklarken geri dönüp mememi çekiyo tırnaklarını batırarak saçlarımı yoluyo offff napmalıyım bilmiyorum.. biraz toplanmam için dükkanı kapatır kapatmaz yatağa atlamam gerekiyo ewi bok götürmesi gerekio ceren de artık 11e doğru uyuyo düzeni bozuldu annem sürekli uyutmaya çalıştığı için:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…