- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #73.221
herkes erken kalkmalardan şikyetçi ben ise perişanzaten 5,6 saat bi uykum war 3 sıraları bi uyanıp emiyor we 6dan sonra uyumak haram oluyor sürekli mızmızlanarak yarı uyanık 1 saat daha geçirip 7den sonra uyumak işkenceye dönüşüyo meme iki çekio dönüyo otarafa ben uyuklarken geri dönüp mememi çekiyo tırnaklarını batırarak saçlarımı yoluyo offff napmalıyım bilmiyorum.. biraz toplanmam için dükkanı kapatır kapatmaz yatağa atlamam gerekiyo ewi bok götürmesi gerekio ceren de artık 11e doğru uyuyo düzeni bozuldu annem sürekli uyutmaya çalıştığı için:bbo:
GÜNAYDIN...
Alp sabahın 5 inde bir kalktı kalkış o kalkış hala uyanık.üstelik gayette mutlu görünüyor halinden.ben peki?uykusuz ve yorgunum.
amannn herkes aynı dertlerden muzdarip, lohusalık bunalımımı burası sayesinde atlattım zamanında valla, bi baktım herkes aynı, evim son 5.5 aydır doğru düzgün toplanamadı desem yalan olmaz zaten 2+1, bir de bebek eşyaları eklenince mecburen çok şey ortada,kadın geliyor 15 günde 1 ertesi gün bi bakıyorum yine dağınık, işten eve gidince de Kerem le mi ilgileneyim iş mi yapayım Kerem in yoğurdunu mayalayıp biberonlarını mı kaynatayım duş mu alayım yemek mi yiyeyim ayrıca kocişi elden kaçırmamak için gönlünü mü yapayım? çocuğu olanın kusuruna bakılmaz derlerdi çoook iyi anladım neden söylendiğini. hayat zor :sm_confused:
herkes erken kalkmalardan şikyetçi ben ise perişanzaten 5,6 saat bi uykum war 3 sıraları bi uyanıp emiyor we 6dan sonra uyumak haram oluyor sürekli mızmızlanarak yarı uyanık 1 saat daha geçirip 7den sonra uyumak işkenceye dönüşüyo meme iki çekio dönüyo otarafa ben uyuklarken geri dönüp mememi çekiyo tırnaklarını batırarak saçlarımı yoluyo offff napmalıyım bilmiyorum.. biraz toplanmam için dükkanı kapatır kapatmaz yatağa atlamam gerekiyo ewi bok götürmesi gerekio ceren de artık 11e doğru uyuyo düzeni bozuldu annem sürekli uyutmaya çalıştığı için:bbo:
Mrb kızlar nasılsnz bn berbatim dün kaynanatorle gorumcemin kızı geldi bzde kaldılar hala burdaalar kocamla büyük bı kavga ettik anası odada fisi fisi konuşuyor bm gidiyom susuyolar sınır oldum kocama sordum yo falan dedi sonra söyledi anası para istemiş düğün için borç almışlarda len herseyimi bn yaptım bileziklerimi bozdum düğünde gelen takıları aldılar bı kısmını verdilr onuda kocammin kartlarına ödedim offf bı dünya anlatsam bı dk durma derdiniz nasıl dayandın okadar borca dersiniz bunaldım sınır krizleri geçirdim onların yüzünden oğlumdan çıkıyor kötü anneyim
aç köpekler tek kelimeyleklava:
hatçem gerçekten ayıp ama bu kadarı zaten düğünüde takıyıda sen yaptın onlar yediler dAha ne istiyolar yaaa..
konuşsana şunlarla ben olsam çatır çatır sölerim yuwamızımı yıkmaya çalışıyosun dieklava: çok sinirlendimm çokkkkk
bugün oğlumu bakıcıya bıraktım okula gitmeden biraz alışsın diye moralim çooooooook bozuk
cadı o ceren cadı kaydirigubbakcemile3
sen yatarken senin sacını cekıyor demek zemuszemus
demire biraz ogretsin bu numaraları, demir yanımda uyanık dururken yavrum kzu kuzu yuzume bakıyor guluyor benı uyandırmaya calısıyor uyanmazsam donup o da uyuyor kaydirigubbakcemile3
fırlamalık konusunda ceri bir numara alsanaalsanasmile
Mrb kızlar nasılsnz bn berbatim dün kaynanatorle gorumcemin kızı geldi bzde kaldılar hala burdaalar kocamla büyük bı kavga ettik anası odada fisi fisi konuşuyor bm gidiyom susuyolar sınır oldum kocama sordum yo falan dedi sonra söyledi anası para istemiş düğün için borç almışlarda len herseyimi bn yaptım bileziklerimi bozdum düğünde gelen takıları aldılar bı kısmını verdilr onuda kocammin kartlarına ödedim offf bı dünya anlatsam bı dk durma derdiniz nasıl dayandın okadar borca dersiniz bunaldım sınır krizleri geçirdim onların yüzünden oğlumdan çıkıyor kötü anneyim
Eymen çok huysuz diğer dışıda çıktı çıkacak 1 dk. bırakmıyor tuvalette bile beraberiz :2:
Şu an ayağımda uyuyor mahvetti bu dişler oğlumu :sinifsinif:
cadı o ceren cadı kaydirigubbakcemile3
sen yatarken senin sacını cekıyor demek zemuszemus
demire biraz ogretsin bu numaraları, demir yanımda uyanık dururken yavrum kzu kuzu yuzume bakıyor guluyor benı uyandırmaya calısıyor uyanmazsam donup o da uyuyor kaydirigubbakcemile3
fırlamalık konusunda ceri bir numara alsanaalsanasmile
geceleri cok uyanan bir bebisim var ama bendede bir uykusuzluk varki iyice gerdi benii zorla erkenden yatmaya calısırken bugun imkanı yok yatakta dönmeye bile tahammülüm kalmadı
dogumdan bu yana yasadıgım ailevi manevi sıkıntılar sanırım yavas yavas cıkıyor..
mrl81 yasadıgın cok zor gercekten umarım ilaclar fayda eder.. ilacsız yapalım diyoruz ama vucut gibi ruhumuzda yorulmus biraz destege ihtiyacı var sanırım
aglayasım vaaarlohusalık depresyonunu gec yasayan biri daha cıktı icimde tut tut patlak veriyor sanırım ...........
canım yaa kusura bakma uzuuuunca bir elektrik kesintisi yüzünden gündüz giremedim modemi kapatıp açtığında aynı sorun devam ediyorsa modemi resetlemen gerekecek sanırım cd'si varsa çok basit ama yoksa ve nasıl yapıldığını bilmiyorsan modemin markasını söylersen yardımcı olmaya çalışırım
bi de umarım biran önce toparlanırsın belki çok tanımıyoruz birbirimizi ama inan hep aklımdasın, dualarımdasın
Eymen çok huysuz diğer dışıda çıktı çıkacak 1 dk. bırakmıyor tuvalette bile beraberiz :2:
Şu an ayağımda uyuyor mahvetti bu dişler oğlumu :sinifsinif:
yerim o eymeni, demirimi de mahvetti disler benneyaptımki
bi cıksalar da rahat etsek...
kızlar su ramazan cıksında bi toplanalım dıyorum, ben bakırkoy de oturuyorum, bize gelirsiniz kuzucuklar oynar rahat rahat kaynasılar, bızde cay ıcer sohbet ederizz zemuszemus
dısarıda bulusunca cok zor olur, bebısler rahat oynayamazlar aklinialirimsmile
Allah kolaylık versin cnm sana da. mümkün olduğunca kendine zaman ayırmaya çalış inş. ilaç falan almana gerek kalmaz
çok sağol Jalem. canım modem airties,açıp kapamak işe yaramadı. dün müşteri hizmetlerini aradım.baya bi uğraştıktan sonra sorunun laptopta olduğunu anladık. bi süre önce format atmıştık laptopa. adam da bilmemne cd'sinden tekrar bilmem ne yüklemen gerekiyo falan dedi ama gel gör ki ben bu işlerden hiç anlamam( acaba bi internet cafeye götürsem yapabilirler mi ki??
kötükedihüsokötükedihüso
benimkinde henüz diş falan yok ama yine de tuvalette beraberiz( Allah biran evvel huzur versin inş. cnm
size de geçmiş olsun cnm
bu kadar bebeği barındıracak kadar büyük bi evin var mı Hande?? emin misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?