2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

amannn herkes aynı dertlerden muzdarip, lohusalık bunalımımı burası sayesinde atlattım zamanında valla, bi baktım herkes aynı, evim son 5.5 aydır doğru düzgün toplanamadı desem yalan olmaz zaten 2+1, bir de bebek eşyaları eklenince mecburen çok şey ortada,kadın geliyor 15 günde 1 ertesi gün bi bakıyorum yine dağınık, işten eve gidince de Kerem le mi ilgileneyim iş mi yapayım Kerem in yoğurdunu mayalayıp biberonlarını mı kaynatayım duş mu alayım yemek mi yiyeyim ayrıca kocişi elden kaçırmamak için gönlünü mü yapayım? çocuğu olanın kusuruna bakılmaz derlerdi çoook iyi anladım neden söylendiğini. hayat zor :sm_confused:

GÜNAYDIN...

Alp sabahın 5 inde bir kalktı kalkış o kalkış hala uyanık.üstelik gayette mutlu görünüyor halinden.ben peki?uykusuz ve yorgunum.

ahh cnaım benımm kıyamam sana bilmiyorumkismile
zaten burada kudurukluk konusunda bir Alp bir de Ceren kimse onların eline su dokemez kaydirigubbakcemile3

aynenn ya:)
senin yine 2+1 bizim 1+1 her yer üsüme üstüme geliyor sanki.. hiç bişeye yetişemiyorum artık, we eşim sadece sabahları 1,2 saat dükkanda duruyor bütün herşeyi bana bıraktı küçük borçlarla falan o ilgileniodu artık onlarda bana kaldı üfff

cadı o ceren cadı kaydirigubbakcemile3
sen yatarken senin sacını cekıyor demek zemuszemus
demire biraz ogretsin bu numaraları, demir yanımda uyanık dururken yavrum kzu kuzu yuzume bakıyor guluyor benı uyandırmaya calısıyor uyanmazsam donup o da uyuyor kaydirigubbakcemile3
fırlamalık konusunda ceri bir numara alsanaalsanasmile

Mrb kızlar nasılsnz bn berbatim dün kaynanatorle gorumcemin kızı geldi bzde kaldılar hala burdaalar kocamla büyük bı kavga ettik anası odada fisi fisi konuşuyor bm gidiyom susuyolar sınır oldum kocama sordum yo falan dedi sonra söyledi anası para istemiş düğün için borç almışlarda len herseyimi bn yaptım bileziklerimi bozdum düğünde gelen takıları aldılar bı kısmını verdilr onuda kocammin kartlarına ödedim offf bı dünya anlatsam bı dk durma derdiniz nasıl dayandın okadar borca dersiniz bunaldım sınır krizleri geçirdim onların yüzünden oğlumdan çıkıyor kötü anneyim

Hande kız oğlumu sana hondersm uslu bı cocuk tapta gönder sac kalmadı Bende babasının yüzü harita oldu tirmalamaktan site ayağı kalkıyor bagirmasindan daha neler neler imeklemeye çalışıyor oturduğun da kalkmaya çalışıyor yurucek pasa

aç köpekler tek kelimeyleklava:
hatçem gerçekten ayıp ama bu kadarı zaten düğünüde takıyıda sen yaptın onlar yediler dAha ne istiyolar yaaa..
konuşsana şunlarla ben olsam çatır çatır sölerim yuwamızımı yıkmaya çalışıyosun dieklava: çok sinirlendimm çokkkkk

Ya bana da söyle kızım söyle söyle bı durum var napalim de niye ben odaya girince susuyonuz kocamla birbirimize girdik gece defol git dedim istemiyorum seni nefret ediyorum Allah belasını versin köpek burunlarından getircem bende elime gecen parayı har vurup harman savurcam

İklimde beni saçımı yoluyo yaa, ne kuduruk bu bebeler, benim ev 3+1, yetişemez oldum, saldım gitti bende, İklim yetiyor bana zaten birde evle uğraşamam, arada bi eşim toparlıyor, evi silip süpürüyor, uyku düzeni İklim in de değişti, gece uykusu beni deli ediyor, saat başı uyanıp 15 dk. ağlıyor, leyla oldum leylaaaa...

bugün oğlumu bakıcıya bıraktım okula gitmeden biraz alışsın diye moralim çooooooook bozuk

Canım yaa, senin için zaman geçmez şimdi, oğlun aklındadır hep, umarım en kısa zamanda alışır bakıcısına, bozma moralini..

Benim kıza biraz uslu durmayı öğretse senin Demir çok memnun olurum, maşallah diyelim Demirimize :)) Hiç özenme o numaralara, sonra baş edemezsin..

Bacım, iyi dayanmışın hakkaten, ne bu kaynanalardan çektiğimiz yaa, benimki duruldu bu aralar, kötü anneyim diye düşünme sakın, olur mu öyle şey..?

Eymen çok huysuz diğer dışıda çıktı çıkacak 1 dk. bırakmıyor tuvalette bile beraberiz :2:

Şu an ayağımda uyuyor mahvetti bu dişler oğlumu
:sinifsinif:

AHH kızlar aslında cok uslu demir ama dis cıkarıyor heralde atesi dusmuyor, dis hareketleri faranjit yaptı tabii hafif, ishal yaptı, cok huysz doktor kesin dis cıkarıyor dedi, dıs cıkarmaları sorunlu olacak dedi bilmiyorumkismile
ama onun dısında cok usluydu, gonderin yaramazları benım ki ders versin uslu olma sanatı alsanaalsanasmile

kızlar su ramazan cıksında bi toplanalım dıyorum, ben bakırkoy de oturuyorum, bize gelirsiniz kuzucuklar oynar rahat rahat kaynasılar, bızde cay ıcer sohbet ederizz zemuszemus
dısarıda bulusunca cok zor olur, bebısler rahat oynayamazlar aklinialirimsmile

demiri bana göndersene geceleri uyku nedir bi hatırlatsın bana yaaa

Allah kolaylık versin cnm sana da. mümkün olduğunca kendine zaman ayırmaya çalış inş. ilaç falan almana gerek kalmaz

çok sağol Jalem. canım modem airties,açıp kapamak işe yaramadı. dün müşteri hizmetlerini aradım.baya bi uğraştıktan sonra sorunun laptopta olduğunu anladık. bi süre önce format atmıştık laptopa. adam da bilmemne cd'sinden tekrar bilmem ne yüklemen gerekiyo falan dedi ama gel gör ki ben bu işlerden hiç anlamam( acaba bi internet cafeye götürsem yapabilirler mi ki??

kötükedihüsokötükedihüso

Eymen çok huysuz diğer dışıda çıktı çıkacak 1 dk. bırakmıyor tuvalette bile beraberiz :2:

Şu an ayağımda uyuyor mahvetti bu dişler oğlumu
:sinifsinif:

benimkinde henüz diş falan yok ama yine de tuvalette beraberiz( Allah biran evvel huzur versin inş. cnm

yerim o eymeni, demirimi de mahvetti disler benneyaptımki
bi cıksalar da rahat etsek...

size de geçmiş olsun cnm

bu kadar bebeği barındıracak kadar büyük bi evin var mı Hande?? emin misin

ah canım siz gelin yeter ki bebisleri yere koyarız oyuncaklarla beraber oynarlar bi guzelllzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…