2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ahh cnaım benımm kıyamam sana bilmiyorumkismile
zaten burada kudurukluk konusunda bir Alp bir de Ceren kimse onların eline su dokemez kaydirigubbakcemile3
sorma handecim fenalardayım.öyle bir bebek doğurdum kisempatiksalakcinniçocuğun hiç saf anı yok uykudan bile kalksa cin gibi gözlerle bakıyor.heran bir faaliyet halinde.
ama iyiki de doğurdum hem çok tatlı doğurdum kız ben bunuhihoyyyt.

yazgıııııııı
balıkesir emendere oteline geleceğim sanırsam:ecrin_bebek: 20 yada 27eylül
yaaa orası ile burası enaz 2 saat yakınıma gelsene madem tatil burdada çok güzel oteller var.

Alp i size yollayayım usluluk öğretin diyeceğim ama demir ide bozar bu kesinkafamçokkarıştıgeçmiş olsun demir ime.
bende geleceğim yaaasenağlama
bakalım önümüzdeki aylarda bir ist. planım var olursa zaten hepinizi görmem lazım.benim içinde buluşmazsanaız küserim:umursamaz:

Son düzenleme:
Eymen çok huysuz diğer dışıda çıktı çıkacak 1 dk. bırakmıyor tuvalette bile beraberiz :2:

Şu an ayağımda uyuyor mahvetti bu dişler oğlumu
:sinifsinif:
oyyy beşiktaşlı kuzuma bak yaa ne tatlı olmuş öyle nasılda yakışmış siyahlarr..

beyaz bebiklere çok yakışıyor siyah yaa benim prensesimede çok yakışıyyausempatiksalakcinnizemuszemus

öyle yapmadığın için zaten dötleri kalkmış.. ne bu yaa sizin bi çocuunuz war onun rızkını istemeye nasıl yürekleri el weriyor 10milyar maaşı mı war oğlunun ne yüzsüzlük yaa..

bizim ki yaramaz değil ama çok hareketli o sebeple baş edilmiyo yoksa huysuz bi bebek dğil eline wer bişey oturur oynar ama tuttu mu tutuyo işte 2 gündür hayatı zindan etti bize kucakta durmuyor sürekli dışarda olmak istiyo, arabada oturmak 5dakika sonra sıkıyo, çığlıklar uuuuuuuuuular aaaaaaaaaalar zaten cabası.... wır wır çenesi durmuyo.. çıksın şu dişlerde kurtulayım.. eğer dişse sebebi tabibilmiyorumkismile

yaw sanada erdek dioz uzak dion..
emedere dioz onada uzak diosun ya bu bizim seçimimiz değil zaten.. boludan dewremülk almıştık biz eylül döneminde orda olacaktık fakat açılış ocak ayına sarkmış.. bunlar da bizi oraya gönderiyor konaklama onlardan açık büfe ücreti bizden olacakmışşşohaoldumsmile 500lira dedi.daha kocama tam olarak anlatamadım durumu belki de istemeyecek biliosun cengiz buyasakkelime

ah canım siz gelin yeter ki bebisleri yere koyarız oyuncaklarla beraber oynarlar bi guzelllzemuszemus

olur o zaman cnm:içelim:

evet maşallah çok tatlı doğurdun

slm kızlar nabersiniz.boğazım çok kötü yaaa.sanki biri elini koymuş gırtlaklıyo.acaba guatr olabilir mi?oruç tutmasam mı acepbilmiyorumkismile

e tutma cnm, hem bi doktora git bakalım. çok geçmiş olsun. oruç tutuyor ve iftarda birden soğuk suya saldırıyosan ondan da olabilir. benim de boğazım ağrıyo ama çok kötü değil

eee ne yapiim ki uzak ama yabilmiyorumkismileayrıca yuhh yaa 500 lira paraakannehir o parayla git başka yerde tatil yap heryer ucuzladı zaten çok saçma.
slm kızlar nabersiniz.boğazım çok kötü yaaa.sanki biri elini koymuş gırtlaklıyo.acaba guatr olabilir mi?oruç tutmasam mı acepbilmiyorumkismile

geçmiş olsun canım sen bilirsin ama boğazın daha kötü olmadan bir çözümüne baksan mesela sıcak bişeyler içmem gerekir.tabii sen bilirsin genede.

slm güzel anneler, oğluma seftali rendelerken cam rende kullanıyodummmmm. ama bugün normal metal rendenin ince kısmı daha güzel rendelediiiiii.sizce sağlıksızmı metal rende ne dersiniz ve benm canavarım su içmiyooooooo ne yapmalıyım ???????

kızlar alp i bakın nasıl yakaladım.mutfağa gittim elimdeki bardağı bıraktım döndüm en fazla 10 saniye.ve giderken alp i halının ortasına koydum.geldiğimde gördüğünüz üzere koltuğu yiyordukafamçokkarıştı.nasıl okadar hızlı gitti oraya anlamadımsempatiksalakcinni

hayır cnm metal rendenin herhangi bi sakıncası yok. canım aynı zamanda anne sütü alıyorsa zaten su içmesi çok şart değil, sevmiyorsa zorlama hiç

Afşyet olsun paşaya, yerim onu

hayır cnm metal rendenin herhangi bi sakıncası yok. canım aynı zamanda anne sütü alıyorsa zaten su içmesi çok şart değil, sevmiyorsa zorlama hiç

Afşyet olsun paşaya, yerim onu

opuyorumnanaktanazman ve kuduruk oğlum benim dur durak yok paşama.
meral bee sende koysana eymen imizin resimlerini çocuk yakında okula başlayacak hala kundak resmi merak ediyoruz amaaboshayallersmile

döne döne yuwarlana yuwarlana:)))))) sıpa ya aynı cero bizimkide çenemi we omzumu war güğcüyle ısırıyor allahtan dişleri yoklaelaelaelaelae
alp wer cery karşılaşınca ne olur acabadelikafadulden en çok onu merak ediorum:asigim:

opuyorumnanaktanazman ve kuduruk oğlum benim dur durak yok paşama.
meral bee sende koysana eymen imizin resimlerini çocuk yakında okula başlayacak hala kundak resmi merak ediyoruz amaaboshayallersmile

haklısın cnm. walla çocuğun doğru düzgün resmini falan çektiğim yokbilmiyorumkismile inşallah en kısa zamandabenneyaptımki

alp te yapıyor hasret aynını üstelik ısırmak için beni yakalmak için hırslanıyor birde.
alp ve cery karşılaşırsa enerji patlaması olurdelikafaduldeniki kuduruk ne yaparlar artık düşünemiyorum ama karşılaşmalarını istiyorum istiyorum:lepi:

haklısın cnm. walla çocuğun doğru düzgün resmini falan çektiğim yokbilmiyorumkismile inşallah en kısa zamandabenneyaptımki

isteriz isteriz isterizzzzzzzzzzzzzzzzzz:enbuyukkklumunekankayizsmile

kızlar ben hala süte takılmış durumdayım:)
Pınarın çocuk sütü warmış 1 yaş altı için duydunuz mu kullandınız mıı bi bilginiz war mı

merhabayınnnn..... çok uykum var selin uyumuyorr.... sabah annem sürekli uyuttuğu için gece uyumuyor zilli :)::)
işte değilmisin kıııııı
bnde bndeee:lepi:
Pınarın çocuk sütü warmış 1 yaş altı için duydunuz mu kullandınız mıı bi bilginiz war mı

yok cnm 1yaşından itibaren olan war 1yaş altı yok..

Canım benim şahsi fikrim süt,tuz ve şeker konusunda ısrarcı ve aceleci olmamak gerektiği. süt verdiğin zaman hemen aynı anda bi yan etkisini görmeyebilirsin belki ama belki de içten içe zarar veriyordur bebeğe. sonuçta bunlar belirli araştırmalar sonucu söylenmiş şeyler. düşünsene sigara içen birinde de dışardan bakınca bi problem görmüyosun ama ona zarar verdiğini biliyosun. bence hiç acele etme süt için. tuz hususunda da hani kendi yemeklerimizden arada tattırmak problem olmaz ama onlara özel yaptığımız şeyleri en azından tuzsuz yapmalıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…