- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #73.261
kızlar ben hala süte takılmış durumdayım:)
Pınarın çocuk sütü warmış 1 yaş altı için duydunuz mu kullandınız mıı bi bilginiz war mı
Bide bizim dizler iyice tahriş olmaya başladı emekleme dizliği alcam shipsbaby ile sevibaby war hangisini alsam kullananınız war mı
var canım pınarın altı ay oniki ay arası bebekler için olan sütü ben geçen aldım yoğurt mayalamak için aldım ama yoğurduda tutturamadım o ayrı mesele :))) arkadaşlar yoğurt için nasıl süt kullanıyorsunuz bide bu parmak dayanma derecesi nasıl bişey ya sıcak ama parmağım dayanabiliyor ısıyamı yoksa ılığa yakınmı olucak yoğurt için boshayallersmile
cokacimcoooktatlı yaptım ayıptır şeyettirmesi
şirbetini dökecem şimdi.
pcde acık kalmış maşallahınız var ceneler düşmüşş:asigim:
parmağını ısıracak kadar sıcak canımkaydirigubbakcemile3
ah kurbn olam yawrum bu cadı anan acmı bırakıyoo seniiiiakannehir
ne çenesi yaa in cin top oynuyo çıldıracam hala ewlilk yıldönümüne enteresan bişey bulamadım
ne çenesi yaa in cin top oynuyo çıldıracam hala ewlilk yıldönümüne enteresan bişey bulamadım
sen kaç gündür kafayı yiyorsun canım burda bakalım cengiz bey nasıl bi sürpriz yapıcak boshayallersmile[/
aman hasret ne arıyosun sürpriz, ceryi annene ver ya da uyut, güzel bir gece yaşat ( kırmızı noktalı aklinialirimsmile ) bence başka bişey istemez erkekler zemuszemus
ahaha:)sen kaç gündür kafayı yiyorsun canım burda bakalım cengiz bey nasıl bi sürpriz yapıcak boshayallersmile[/
aman hasret ne arıyosun sürpriz, ceryi annene ver ya da uyut, güzel bir gece yaşat ( kırmızı noktalı aklinialirimsmile ) bence başka bişey istemez erkekler zemuszemus
emin ol kırmızı noktalı bi gece cengz için pekte süpriz olmiycak
arkadaş biraz kuduruk oldugu çünsempatiksalakcinnilülülülülülü
demiri bana göndersene geceleri uyku nedir bi hatırlatsın bana yaaa
Günaydınnn
Jale ben de poli.over hastasıydım üstelik prolaktin yani süt hormonum fazlaydı,bana da doktorum biraz tedavi olman gerekecek hamile kalman için istersen hemen aşılama yapalım uğraşmak istemiyorsan dedi ben de hayır biraz deneyeceğim doğal yollardan dedim, sonra 1 ay hormon süşürücü ilaç aldım sonra yumurta çatlaması var mı diye kontrole gittiğimde doktorum yumurta bile oluşmamış bu ayı pas geçiyoruz dedi, ben de yılmadım ahmet saraçoğlunun sitesinden soğan kürünü bulup yaptım, sonra adet olmadığım için test yaptım çıkmadı ben de söktürücü kullandım yine olmadı, kan tahlili yaptırdım ve orda hamilelik çıktı hem de daha 1.ayda.
Demem o ki; çocuklar geleceği tarihi kendileri seçiyor anne-babalar değil, doktorun olmaz dediği ayda, çocuk yapmayı engelleyen 2 hastalığım varken ve söktürücü kullandığım halde Kerem'im 10 Martta kucağımdaydı...
kızlar su ramazan cıksında bi toplanalım dıyorum, ben bakırkoy de oturuyorum, bize gelirsiniz kuzucuklar oynar rahat rahat kaynasılar, bızde cay ıcer sohbet ederizz zemuszemus
dısarıda bulusunca cok zor olur, bebısler rahat oynayamazlar aklinialirimsmile
çok sağol Jalem. canım modem airties,açıp kapamak işe yaramadı. dün müşteri hizmetlerini aradım.baya bi uğraştıktan sonra sorunun laptopta olduğunu anladık. bi süre önce format atmıştık laptopa. adam da bilmemne cd'sinden tekrar bilmem ne yüklemen gerekiyo falan dedi ama gel gör ki ben bu işlerden hiç anlamam( acaba bi internet cafeye götürsem yapabilirler mi ki??
slm kızlar nabersiniz.boğazım çok kötü yaaa.sanki biri elini koymuş gırtlaklıyo.acaba guatr olabilir mi?oruç tutmasam mı acepbilmiyorumkismile
kızlar alp i bakın nasıl yakaladım.mutfağa gittim elimdeki bardağı bıraktım döndüm en fazla 10 saniye.ve giderken alp i halının ortasına koydum.geldiğimde gördüğünüz üzere koltuğu yiyordukafamçokkarıştı.nasıl okadar hızlı gitti oraya anlamadımsempatiksalakcinni
Bu arada ben rejime başlamıştım, rejim dediysem ekmeği ve tatlıyı kestim, bol su içmeye devam ettim, sağlıklı herşeyi yemeye devam ettim, yeşil çay ve müsli yedim abur cubur yerine.
Peki sonuç noldu???? Sütüm bitme derecesine geldi, sonra tekrar aynı eski yeme temposuna döndüm ve sütüm yine arttı.
Demek ki neymiiiiş tatlı hamurişi ve kilo yapan herşey gerçekten süt yapıyormuşşşş
demir olmazsa ardayı da gönderebilirim 9 dedim mi uykusu geliyor ve aralarda karnını doyurduğun müddetçe öğlen 1'e, 2'ye kadar uyuyo opuyorumnanaktan uyandığında hiç ağlamaz beni alın beşiğimden demez, kendi kendine değişik sesler çıkarır bugün 1:20 gibi uyandı 3 te falan geri uyudu hala da uyuyo ve kendi kendine uyuyor tabii ki benim akıllı oğluşum karnını doyur beşiğe at maaşallah maaşallah maaşallah
emekleyip gidiyormu oğlun?
ben gerek görmüyorum.. kış geldi altına bişey giyecek nasılsazaten ben hi istemiyorum bütün ewi emekleyerek gezmesini mikrop hep:umursamaz:eyvahedigeldismile
Bu arada ben rejime başlamıştım, rejim dediysem ekmeği ve tatlıyı kestim, bol su içmeye devam ettim, sağlıklı herşeyi yemeye devam ettim, yeşil çay ve müsli yedim abur cubur yerine.
Peki sonuç noldu???? Sütüm bitme derecesine geldi, sonra tekrar aynı eski yeme temposuna döndüm ve sütüm yine arttı.
Demek ki neymiiiiş tatlı hamurişi ve kilo yapan herşey gerçekten süt yapıyormuşşşş
ahaha:)
emin ol kırmızı noktalı bi gece cengz için pekte süpriz olmiycak
arkadaş biraz kuduruk oldugu çünsempatiksalakcinnilülülülülülü
puhhahhah yok ama anacım Cengizin işleri dolayısıyla bunlar korunmaya bile gerek duymamışlarsa sürpriz olabilirsengözlerimebaksanab
demir olmazsa ardayı da gönderebilirim 9 dedim mi uykusu geliyor ve aralarda karnını doyurduğun müddetçe öğlen 1'e, 2'ye kadar uyuyo opuyorumnanaktan uyandığında hiç ağlamaz beni alın beşiğimden demez, kendi kendine değişik sesler çıkarır bugün 1:20 gibi uyandı 3 te falan geri uyudu hala da uyuyo ve kendi kendine uyuyor tabii ki benim akıllı oğluşum karnını doyur beşiğe at maaşallah maaşallah maaşallah
ay 41 kere maşallah Jale'cim. maşallah barekallah suphanallah diyeyim de nazarım değmesin. inşallah hep böyle devam eder akıllı bıdığım benim
kocamannnnnnn bir MAŞALLAH canım oğluşuna normal olması gereken bi bebek bu zaten,bizimkilr kudurukgillerden.bagırdıgında hele bi alma gözünden yas gelesiye agılıyo kucagıma aldıgımda kahkaha atıyo şebek ege :))))
ay 41 kere maşallah Jale'cim. maşallah barekallah suphanallah diyeyim de nazarım değmesin. inşallah hep böyle devam eder akıllı bıdığım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?