2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben hala süte takılmış durumdayım:)
Pınarın çocuk sütü warmış 1 yaş altı için duydunuz mu kullandınız mıı bi bilginiz war mı

var canım pınarın altı ay oniki ay arası bebekler için olan sütü ben geçen aldım yoğurt mayalamak için aldım ama yoğurduda tutturamadım o ayrı mesele :))) arkadaşlar yoğurt için nasıl süt kullanıyorsunuz bide bu parmak dayanma derecesi nasıl bişey ya sıcak ama parmağım dayanabiliyor ısıyamı yoksa ılığa yakınmı olucak yoğurt için boshayallersmile

Bide bizim dizler iyice tahriş olmaya başladı emekleme dizliği alcam shipsbaby ile sevibaby war hangisini alsam kullananınız war mı

emekleyip gidiyormu oğlun?
ben gerek görmüyorum.. kış geldi altına bişey giyecek nasılsa zaten ben hi istemiyorum bütün ewi emekleyerek gezmesini mikrop hep:umursamaz:eyvahedigeldismile

cokacimcoooktatlı yaptım ayıptır şeyettirmesi
şirbetini dökecem şimdi.
pcde acık kalmış maşallahınız var ceneler düşmüşş:asigim:

parmağını ısıracak kadar sıcak canımkaydirigubbakcemile3

ah kurbn olam yawrum bu cadı anan acmı bırakıyoo seniiiiakannehir
gel annem siz yagmurla kabak cekirdegi cıtlayın geeeeelll

Bu arada ben rejime başlamıştım, rejim dediysem ekmeği ve tatlıyı kestim, bol su içmeye devam ettim, sağlıklı herşeyi yemeye devam ettim, yeşil çay ve müsli yedim abur cubur yerine.
Peki sonuç noldu???? Sütüm bitme derecesine geldi, sonra tekrar aynı eski yeme temposuna döndüm ve sütüm yine arttı.
Demek ki neymiiiiş tatlı hamurişi ve kilo yapan herşey gerçekten süt yapıyormuşşşş

demiri bana göndersene geceleri uyku nedir bi hatırlatsın bana yaaa

demir olmazsa ardayı da gönderebilirim 9 dedim mi uykusu geliyor ve aralarda karnını doyurduğun müddetçe öğlen 1'e, 2'ye kadar uyuyo opuyorumnanaktan uyandığında hiç ağlamaz beni alın beşiğimden demez, kendi kendine değişik sesler çıkarır bugün 1:20 gibi uyandı 3 te falan geri uyudu hala da uyuyo ve kendi kendine uyuyor tabii ki benim akıllı oğluşum karnını doyur beşiğe at maaşallah maaşallah maaşallah

ne güzel bi sürpriz olmuş aylincim ben çok denedim o doğal yolları da ondan şimdi korunmayı gerekli görmüyorum kendiliğinden olmaz diye ama dediğim gibi olursa da canıma minnet boshayallersmile

aa annemlerde bakırköye taşındılar hatta 11-14 ağustos arası ben de ordaydım zemuszemus

bilgisayarcı yok mu yakınlarda?? int. cafede her zaman anlayan kişiler olmuyo ama denemek için götürebilirsin de tabi

slm kızlar nabersiniz.boğazım çok kötü yaaa.sanki biri elini koymuş gırtlaklıyo.acaba guatr olabilir mi?oruç tutmasam mı acepbilmiyorumkismile

geçmiş olsun önemli bişey değildir inşallah

oyy şuna bak yaa sen koltuğu ye ben de seni yiyeyim aaaallp

kelimesi kelimesine katılıyorum pazar günü iftarda misafirim vardı e doğal olarak tatlı da vardı menüde e ben de hiiiç dayanamam yedim tabii ki sonuç: pazartesi normalden daha dolu meme
[/B]

kocamannnnnnn bir MAŞALLAH canım oğluşuna normal olması gereken bi bebek bu zaten,bizimkilr kudurukgillerden.bagırdıgında hele bi alma gözünden yas gelesiye agılıyo kucagıma aldıgımda kahkaha atıyo şebek ege :))))

emekleyip gidiyormu oğlun?
ben gerek görmüyorum.. kış geldi altına bişey giyecek nasılsa zaten ben hi istemiyorum bütün ewi emekleyerek gezmesini mikrop hep:umursamaz:eyvahedigeldismile

Oğlan diil kız:)
Emekleme diilde dirsekleriyle kendini çektiriyor heryere ulaşıyor haliyle. bide bütün gün dizlerinin üstünde emeklemeye çalışıo hep. karnını kaldırıo popoyu dikio gidemio bitek:)
o yüzden dizleri aşınmış hep. kıpkırmızı bide.
sen istesende istemesende emeklicek o. ohoo dolapları indircekk masaların altına gircek keşfetcek bişey olmaz inş.

Kesinlikle bende katılıyorum fazla kaçırdığım gün fgöğüslerim patlicak dereceye gelir. yok su için de bilmemnede hikaye yicen içecen suyu süte dönüşcek. yemeden olmuo yani.

aynen katılıyorum,özellikle tatlılar en iyi süt yapanlar. inekler sadece ot yiyomuş ta neden onların sütü oluyomuş. e onlar da karnını onunla doyuruyo sonuçta. eminim en çok yiyen inek en çok sütü üreten inek oluyodur

Çocuğun biri babasına sormuş :
-baba biz nasıl olduk?
baba cevap vermiş maymunlar ...türeye türeye biz olduk demiş...
tabi çocuk babasının lafına inanmamış.
annesine biz nasıl olduk demiş?
annesi, ALLAH Adem babayla Havva annemizi yaratmış nesilden nesile biz olmuşuz demiş.
çocuk demişki ama babam maymunlar türeye türeye biz olduk dedi
anne cevap verir: o babanın sülalesi bizi ilgilendirmez :)

ay 41 kere maşallah Jale'cim. maşallah barekallah suphanallah diyeyim de nazarım değmesin. inşallah hep böyle devam eder akıllı bıdığım benim

sağolun teyzeleyiii opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…