- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #73.281
aynen katılıyorum,özellikle tatlılar en iyi süt yapanlar. inekler sadece ot yiyomuş ta neden onların sütü oluyomuş. e onlar da karnını onunla doyuruyo sonuçta. eminim en çok yiyen inek en çok sütü üreten inek oluyodur
hahayyyyttt:)sengözlerimebaksanabpuhhahhah yok ama anacım Cengizin işleri dolayısıyla bunlar korunmaya bile gerek duymamışlarsa sürpriz olabilirsengözlerimebaksanab
ay 41 kere maşallah Jale'cim. maşallah barekallah suphanallah diyeyim de nazarım değmesin. inşallah hep böyle devam eder akıllı bıdığım benim
zekii kadınvereliniortak
hahahaaaaaaaaaayyytttt:)sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyÇocuğun biri babasına sormuş :
-baba biz nasıl olduk?
baba cevap vermiş maymunlar ...türeye türeye biz olduk demiş...
tabi çocuk babasının lafına inanmamış.
annesine biz nasıl olduk demiş?
annesi, ALLAH Adem babayla Havva annemizi yaratmış nesilden nesile biz olmuşuz demiş.
çocuk demişki ama babam maymunlar türeye türeye biz olduk dedi
anne cevap verir: o babanın sülalesi bizi ilgilendirmez :)
korkutma beni ayy arda da mı kuduracak sonradan yoksa Allah korusuuuunn sempatiksalakcinni :bbo:jaleeeeee...
yagmur daöyleydi k dyu altını al sal yataga uyusun kendi kendinee..buzamanakadar hep
böyle gldk.
nooduysa son bi haftdr zorlanıyo uykuya gecmeye..fisfisfis
maşallah arda ma..
sağol gamzecim ensarda mı çok yaramazJalecim gözlerim açık okudum yaaaaaa maşaallah oğluna yaa akannehir
kızlar tatlı yaptm dedmyaharika olmuş
istyeneh hemen bi tarif fırlatiiimm
kızlar tatlı yaptm dedmyaharika olmuş
Jalecim gözlerim açık okudum yaaaaaa maşaallah oğluna yaa akannehir
korkutma beni ayy arda da mı kuduracak sonradan yoksa Allah korusuuuunn sempatiksalakcinni :bbo:
sağol gamzecim ensarda mı çok yaramaz
ankaraya fırlat bi tariff :))
Bi tane de Çorlu ya fırlat
hee rejim yaptırıyom kuzuya sardı oda koltukalara gelirse boş dönmez benim oğlum amaaklinialirimsmile:jeyyar:ah kurbn olam yawrum bu cadı anan acmı bırakıyoo seniiiiakannehir
gel annem siz yagmurla kabak cekirdegi cıtlayın geeeeelll
demir olmazsa ardayı da gönderebilirim 9 dedim mi uykusu geliyor ve aralarda karnını doyurduğun müddetçe öğlen 1'e, 2'ye kadar uyuyo opuyorumnanaktan uyandığında hiç ağlamaz beni alın beşiğimden demez, kendi kendine değişik sesler çıkarır bugün 1:20 gibi uyandı 3 te falan geri uyudu hala da uyuyo ve kendi kendine uyuyor tabii ki benim akıllı oğluşum karnını doyur beşiğe at maaşallah maaşallah maaşallah
fırlatma zor bişeydir canım çeker yapamam:umursamaz::dilcikar:kızlar tatlı yaptm dedmyaharika olmuş
aynen bende katılıyorum.tamam bol su iç sıvı tüket süt olur başaka şeye gerek yok diyorlar ama ozaman o sütün kalitesi ne olur tartışılır.yiyeceksinki herşeyden besleyici olsun.bebek bizden besleniyor adı üstünde biz dikkat etmezsek onlarda sağlam bir şekilde beslenemeyecek.aynen katılıyorum,özellikle tatlılar en iyi süt yapanlar. inekler sadece ot yiyomuş ta neden onların sütü oluyomuş. e onlar da karnını onunla doyuruyo sonuçta. eminim en çok yiyen inek en çok sütü üreten inek oluyodur
tam ege nin doğduğu gün 18 şubat ta gülay ın boşanma davası varmış.şu şansa bakın yaa yıllarca beklediği oğlunun doğduğu gün kocasını kaybediyor şuan gözlerim doldu kötü hissettim çok.
ne güzel bi sürpriz olmuş aylincim ben çok denedim o doğal yolları da ondan şimdi korunmayı gerekli görmüyorum kendiliğinden olmaz diye ama dediğim gibi olursa da canıma minnet boshayallersmile
aa annemlerde bakırköye taşındılar hatta 11-14 ağustos arası ben de ordaydım zemuszemus
bilgisayarcı yok mu yakınlarda?? int. cafede her zaman anlayan kişiler olmuyo ama denemek için götürebilirsin de tabi
geçmiş olsun önemli bişey değildir inşallah
oyy şuna bak yaa sen koltuğu ye ben de seni yiyeyim aaaallp
kelimesi kelimesine katılıyorum pazar günü iftarda misafirim vardı e doğal olarak tatlı da vardı menüde e ben de hiiiç dayanamam yedim tabii ki sonuç: pazartesi normalden daha dolu meme
naniknaniknaniknaniknaniknanikhee rejim yaptırıyom kuzuya sardı oda koltukalara gelirse boş dönmez benim oğlum amaaklinialirimsmile:jeyyar:
akannehirjale seninki normal bebik mi???yada seninki normal bebikse benimki ne oluyorkafamçokkarıştıhayır yapımından öyle desem ee bunların hepsinin yapım aşaması aynı anacımsempatiksalakcinni
fırlatma zor bişeydir canım çeker yapamam:umursamaz::dilcikar:
aynen bende katılıyorum.tamam bol su iç sıvı tüket süt olur başaka şeye gerek yok diyorlar ama ozaman o sütün kalitesi ne olur tartışılır.yiyeceksinki herşeyden besleyici olsun.bebek bizden besleniyor adı üstünde biz dikkat etmezsek onlarda sağlam bir şekilde beslenemeyecek.
tam ege nin doğduğu gün 18 şubat ta gülay ın boşanma davası varmış.şu şansa bakın yaa yıllarca beklediği oğlunun doğduğu gün kocasını kaybediyor şuan gözlerim doldu kötü hissettim çok.
Benimde çok canım sıkıldı Yazgı.Okuyunca üzüldüm.
Yapma yaaaa:1no2: demek dava açılmış. ama daha çok uzun zaman var. inşallah haklarında en hayırlı olan kararı alırlar o zamana kadar
akannehirjale seninki normal bebik mi???yada seninki normal bebikse benimki ne oluyorkafamçokkarıştıhayır yapımından öyle desem ee bunların hepsinin yapım aşaması aynı anacımsempatiksalakcinni
tuhh jalecım ya haberımız olsaydı gorusuruduk ne guzel, ben tam sahılde oturuyorum denız otobuslerının orada...
ıst a geldıgınde mutlaka goruslımolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?