2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hahahaaaaaaaaaayyytttt:)sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
bugün kopardnz beniii

jaleeeeee...
yagmur daöyleydi k dyu altını al sal yataga uyusun kendi kendinee..buzamanakadar hep
böyle gldk.
nooduysa son bi haftdr zorlanıyo uykuya gecmeye..fisfisfis
maşallah arda ma..

jaleeeeee...
yagmur daöyleydi k dyu altını al sal yataga uyusun kendi kendinee..buzamanakadar hep
böyle gldk.
nooduysa son bi haftdr zorlanıyo uykuya gecmeye..fisfisfis
maşallah arda ma..
korkutma beni ayy arda da mı kuduracak sonradan yoksa Allah korusuuuunn sempatiksalakcinni :bbo:

Jalecim gözlerim açık okudum yaaaaaa maşaallah oğluna yaa akannehir
sağol gamzecim ensarda mı çok yaramaz

kızlar tatlı yaptm dedmyaharika olmuş
istyeneh hemen bi tarif fırlatiiimm

ankaraya fırlat bi tariff :))

Jalecim gözlerim açık okudum yaaaaaa maşaallah oğluna yaa akannehir

Aynen ben de hayretler içinde okudum, bizim çocuğa bakan gözleri cin gibi çok yaramaz olacak diyor, 1 kere bile kendi kendine uyumuşluğu yok, hiçbirşey yapamazsa kendi kendine konuşur, ne bulursa yüzüne çeker, yüzüstü koyarsam maksimum 2 dakika sonra ağlamaya başlar

korkutma beni ayy arda da mı kuduracak sonradan yoksa Allah korusuuuunn sempatiksalakcinni :bbo:

sağol gamzecim ensarda mı çok yaramaz

ankaraya fırlat bi tariff :))

Bi tane de Çorlu ya fırlat

1 paket margarn
1 yumurta
1 yem.kaş.yogurt
1 yem.kaş.sıvıyag
1su bardagı iri dövülmüş ceviz
vanilya..kabrttozu..alab.kadr un..
hepsini yogurele yapışmayacak kıvama gelene kadar..
sonra ilistirin yada rendenin arka tarafyla şekil ver..
şerbeti:
3su bard seker
3su bard su
indirecene yakınlimonsuyu yarm yem.kaş..
serbeti önce yap ılıt..tatlıda ılık olcak

ah kurbn olam yawrum bu cadı anan acmı bırakıyoo seniiiiakannehir
gel annem siz yagmurla kabak cekirdegi cıtlayın geeeeelll
hee rejim yaptırıyom kuzuya sardı oda koltukalara gelirse boş dönmez benim oğlum amaaklinialirimsmile:jeyyar:

akannehirjale seninki normal bebik mi???yada seninki normal bebikse benimki ne oluyorkafamçokkarıştıhayır yapımından öyle desem ee bunların hepsinin yapım aşaması aynı anacımsempatiksalakcinni

kızlar tatlı yaptm dedmyaharika olmuş
istyeneh hemen bi tarif fırlatiiimm
fırlatma zor bişeydir canım çeker yapamam:umursamaz::dilcikar:
aynen bende katılıyorum.tamam bol su iç sıvı tüket süt olur başaka şeye gerek yok diyorlar ama ozaman o sütün kalitesi ne olur tartışılır.yiyeceksinki herşeyden besleyici olsun.bebek bizden besleniyor adı üstünde biz dikkat etmezsek onlarda sağlam bir şekilde beslenemeyecek.

tam ege nin doğduğu gün 18 şubat ta gülay ın boşanma davası varmış.şu şansa bakın yaa yıllarca beklediği oğlunun doğduğu gün kocasını kaybediyor şuan gözlerim doldu kötü hissettim çok.

Yapma yaaaa:1no2: demek dava açılmış. ama daha çok uzun zaman var. inşallah haklarında en hayırlı olan kararı alırlar o zamana kadar

tuhh jalecım ya haberımız olsaydı gorusuruduk ne guzel, ben tam sahılde oturuyorum denız otobuslerının orada...
ıst a geldıgınde mutlaka goruslımolumunekankayizsmile

naniknaniknaniknaniknaniknanik
kıs süper bi tatlı denecokacimcoook

:1no2:

Benimde çok canım sıkıldı Yazgı.Okuyunca üzüldüm.

Yapma yaaaa:1no2: demek dava açılmış. ama daha çok uzun zaman var. inşallah haklarında en hayırlı olan kararı alırlar o zamana kadar

bende çok çok üzüldüm içim acıdı birden.yani hayatta neler var.ciğersi beş para etmez bir adam.yazık gülay a ege ye daha çok yazık

ŞEREFSİZ İBNE O.ÇOCUĞUUUUUUU MEHMET ALLAH BELANIU WERSİN SENİN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GÜLAYIN YAZDIKLARINI GÖRDÜNÜZ DEĞİL Mİ((
ŞEREFSİZ AŞŞAĞILIK HERİF YAAAA BOPŞNMA DAWASI AÇMIŞ GİZLİCE HEMDE EGENİN DOĞDUĞU GÜN DAWAAÇok üzgünüm çoook

akannehirjale seninki normal bebik mi???yada seninki normal bebikse benimki ne oluyorkafamçokkarıştıhayır yapımından öyle desem ee bunların hepsinin yapım aşaması aynı anacımsempatiksalakcinni

anasına çekmiş hayatımm ben de çok akıllı hep uyuyan bi bebekmişim

tuhh jalecım ya haberımız olsaydı gorusuruduk ne guzel, ben tam sahılde oturuyorum denız otobuslerının orada...
ıst a geldıgınde mutlaka goruslımolumunekankayizsmile

osmaniye ye taşındı annemler inşallah görüşürüz geldiğimde kaydirigubbakcemile5

--------------------------------------------------------
Gülay'a ben de çok üzüldüm yaa en mutlu nasıl olacaksa onu yazsın Rabbim üzüntü vermesin (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…