- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #73.301
HE Bİ DE O WARguclubacismile bakalım artık onun işi kolay telefonum kafayı yiyo bazen gider ya bi telefon alır yada her zamnki gibi halilin kuyumcusuna dalarsen kaç gündür kafayı yiyorsun canım burda bakalım cengiz bey nasıl bi sürpriz yapıcak boshayallersmile[/
aman hasret ne arıyosun sürpriz, ceryi annene ver ya da uyut, güzel bir gece yaşat ( kırmızı noktalı aklinialirimsmile ) bence başka bişey istemez erkekler zemuszemus(( inşallah altın maltın alıp tepemi attırmaz yine hediye istiyorum kullanabileceğim bişey klava:
ayrıca benim kocam o erkeklerden değil maalesef
sengözlerimebaksanabsütmü ısırcak parmağımı yoğurtmu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ay yok adam her yatağa girdiğinde çok yorgunum bacaklarımı ayklarımı biraz sıksana diyo we ben sıkarken uyuyoboshayallersmile bnde üstelemiyorum zaten cucu olcekk die ödüm kopuomirmirmirmirahaha:)
emin ol kırmızı noktalı bi gece cengz için pekte süpriz olmiycak
arkadaş biraz kuduruk oldugu çünsempatiksalakcinnilülülülülülü
demir olmazsa ardayı da gönderebilirim 9 dedim mi uykusu geliyor ve aralarda karnını doyurduğun müddetçe öğlen 1'e, 2'ye kadar uyuyo opuyorumnanaktan uyandığında hiç ağlamaz beni alın beşiğimden demez, kendi kendine değişik sesler çıkarır bugün 1:20 gibi uyandı 3 te falan geri uyudu hala da uyuyo ve kendi kendine uyuyor tabii ki benim akıllı oğluşum karnını doyur beşiğe at maaşallah maaşallah maaşallah
maaşallah nazr değmesin ne dion kıı sen akşam 9, öğlen 1,2 miiiii:bbo:akannehir ciddi değilsinm herhalde bi detay werirmisin jalem napıyor uyanıp yada hiç mi uyanmıyor mama yiyip yatıyor mukafamçokkarıştı
aynen katılıyorum,özellikle tatlılar en iyi süt yapanlar. inekler sadece ot yiyomuş ta neden onların sütü oluyomuş. e onlar da karnını onunla doyuruyo sonuçta. eminim en çok yiyen inek en çok sütü üreten inek oluyodur
özel hayat denen bişi kalmadı hee:çok üzgünüm:puhhahhah yok ama anacım Cengizin işleri dolayısıyla bunlar korunmaya bile gerek duymamışlarsa sürpriz olabilirsengözlerimebaksanab
ay 41 kere maşallah Jale'cim. maşallah barekallah suphanallah diyeyim de nazarım değmesin. inşallah hep böyle devam eder akıllı bıdığım benim
he walla aynen öyle zaten cengiz bu konuda kalastı şimdi odun oldunaniknanik
Çocuğun biri babasına sormuş :
-baba biz nasıl olduk?
baba cevap vermiş maymunlar ...türeye türeye biz olduk demiş...
tabi çocuk babasının lafına inanmamış.
annesine biz nasıl olduk demiş?
annesi, ALLAH Adem babayla Havva annemizi yaratmış nesilden nesile biz olmuşuz demiş.
çocuk demişki ama babam maymunlar türeye türeye biz olduk dedi
anne cevap verir: o babanın sülalesi bizi ilgilendirmez :)
delikafadulden:roflol: