2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aralarda uyanıyor tabi ama beni hiç rahatsız etmiyor kendi kendine sesler çıkarıyor acıkma durumuna göre beşiğinden alıp doyuruyorum geri yatırdığımda yarım saate kalmadan bi de bakmışım ki tekrar dalmış
mesela 15:00 gibi uyumuştu 16:30 sıraları uyandı sonra ne olsa beğenirsiniz :)) 2 dk önce kucağımda uyukluyodu opuyorumnanaktan beşiğine yatırdım hemen uyumuşş

YAW NE RAHATINA DÜŞKÜN NE UYKUCU Bİ ADAM BU YAAkafamçokkarıştı GECE SEN Mİ BESLİYORSUN KENDİ UYANINCAMI DOYURUYOSUN? YAW BENİM KIZIM BİR GÜN 11E KADAR UYUSUN RAZIYIM UYANSIN YADA BENİ RAHATSIZ ETMESİN EMZİREYİMGİTSİN TEKRAR UYUSUN AĞLİCAM ŞİMDİ:gitme:

iyi akşamlar arkadaşlar.ben pek yazamıyorum ama sizi genellikle takip ederim.bu gün yazmamın sebebi kocamın evlilik yıldönümümüzü hatırlamamış olması dokuz yıl oldu her seferinde umutla bekledim doğum günleri ve evlilik yıl dönümleri hep hüsranla sonuçlandı şu andada gitti uyudu insan telafi etmeye çalışır yok anam yok bu admda incelik yok özünde çok iyi bir insandır ama kadın ruhundan hiç anlamıyor offf.. gülaya çok üzüldüm egeye daha çok inşllah boşanma tarihine kadar her şey yoluna girer :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

iyi akşamlar sağlık olsun bizimkide bana ne doğum hediyesi ve doğumgünü bişey almadı saksı çiçeği alıp getiriyor birde gömlek bebeğimizde 6 sene sonra oldu güya pırlnta alacaktı hala alacak durumumuz iyi olunca alırmış

gülaya ne olmuş benim haberim yok

doğum hediyelerini hiç sorma zaten üçüncüyü doğurdum hiç bişey görmedim napiim sağlık olsun...gülay ın kocası boşanma davası açmış oğlunun doum gününde mahkeme varmış

doğum hediyelerini hiç sorma zaten üçüncüyü doğurdum hiç bişey görmedim napiim sağlık olsun...gülay ın kocası boşanma davası açmış oğlunun doum gününde mahkeme varmış

senin en güzel hediyelerin zaten yanındaymış Allah bağışlasın hepsinide ...
nasıl idare ediyorsun 3ünü ve kocanı kolay gelsin sana ben eşime vakit ayıramıyorum hiç.

napacaksın kimiside böle işte benimde gecen cumayd d.günüm unuttu ((( sonra özür diledi ama ben bunun rövanşını alırım alacagım yani

napacaksın kimiside böle işte benimde gecen cumayd d.günüm unuttu ((( sonra özür diledi ama ben bunun rövanşını alırım alacagım yani

bencede all bacım benim üç kızım var akşama kadar onlarla uraşıyorm evden çıktıım yook sıklıyorum sinirleniyorum normalde alıştık romantik deilsin bari özel günlerde ol yookkk yoookk 9 yıldır mücadele ediyorum yok ben şimiden onun 10 eylüldeki doğum gününe hazırlanıyorum bir slayt hazırladım izleyenlerin gözleri doluyr şimide hediye arayışındayımm.ayyy şan karşıma geçmiş hiçbirşey olmamış gibi çatır çutur kuruyemiş yiyor ...bende sinirimi buıraya yazarak atıyorum ilginize teşekkürler kızlar...

ramazan ayı gireli ben uyandırıyorum 4:30 da sonra beni rahatsız etmesin diye sempatiksalakcinni öncesinde de 5-6 ya da 7 gibi uyanıp emerken geri uyurdu zaten

al bi koca darbelisi daha :teselli: bizimde her nedense heerr evlilik yıldönümümüzde bi maddi sıkıntı peydah olur ya ufak bişey alır ya da koca bi hiçç :çok üzgünüm:

yerim o eymeni, demirimi de mahvetti disler benneyaptımki
bi cıksalar da rahat etsek...

Biz dün ikinci dişimizide patlattık şimdi bakıyorum ikisi aynı boyutta bu çocuk neden bu kadar aceleci anlayamıyorum darısı başınıza....

benimkinde henüz diş falan yok ama yine de tuvalette beraberiz( Allah biran evvel huzur versin inş. cnm

ya bizde de olan bir durum genelde ama sürekli ağlaması dayanılmaz oluyor tabii
amin cümlemizin bebelerine...

oyyy beşiktaşlı kuzuma bak yaa ne tatlı olmuş öyle nasılda yakışmış siyahlarr..

beyaz bebiklere çok yakışıyor siyah yaa benim prensesimede çok yakışıyyausempatiksalakcinnizemuszemus

ya bizimde babamız koyu beşiktaşlı teyzesi ama öyle maçlara falan gitmez büyük maçları sadece gidip bir yerde izler..

Günaydın ...

Eymen bey ikinci dişide patlattı dün sanırım başına ağrı yapıyor kuzumun başı ateş gibi yandı kaç gün ve kucakta hoplamayı seven çocuk hoplatınca ağlıyordu...
Bugün bakalım öyle olursa bir fitil atacağım artık...

Yan dişlerden biride kabardı hemen... böyle peşpeşe çıkaracaksa işimiz zor eyvahedigeldismile

Darısı sağlıkla sizin başınıza inşallah...

Jale ve Hande uslu bıdıklarınıza maşallah

Gülaya çok üzüldüm bende haklarında hayırlısı olsun inşallah...
:2:

günaydın herkeslereeeee............

ya yarın eşimin doğum günüüüüü.......... ne yapsam .... çerçeve olayını ilk kutlamamda yapmıştım ... para yoktu napıyım güzel bi çerçeveye kendi resmimi koymuştum şimdi evin benim belirlediğim köşesinde duruyor )::):) ona özel bişi yapasım var ? aslında güneş gözlüğüne ihtiyacım var onada çok param yok offf offf

Günaydın, güzel cumalar,

Dün saçma sapan bir eğitimdeydim, süt bile sağamadım, aklım da sizdeydi.
Ama şimdi geçmişe bakacak vakit yok, aysonu geldi, iş çok..
Önemli bi durum var mı geçmişte?

Pınarcım Eymen'in ikinci dişi de hayırlı olsun, bundan sonrakileri daha rahat çıkarır inşallah.
Bizde bişey yok henüz...

kızlar merhaba benim 5 aylık bir oğlum var 5gün önce işe başladım. iştahı çok az emmek istemiyo. günde 400-450 ml (en fazla) süt içiyo, biraz yoğurt birkaç kaşıkta meyve suyu veriyorum acaba besleniyomudur. acil yardım istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…