- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #73.341
hanifecim zaten bacak ağrılarının %90 nı bel fıtığı sebepli.....ihmal etme görün bi doktora...
6 aylık bebek için günde 500 ml süt yeter diye biliyorum, kilo alımı az ise sütün ve yoğurdun içine cici bebe bisküvi at kahvaltısında tahıllı mama yap, yine anne sütüyle yaparsın ama içine tahıllı mama,ceviz,pekmez koyarsın.hem besleyici olur hem kilosu artar
canım yaa o alışammaşıtır hava değişimine biraz zaman ytnaıyın bıktırmadan yedir ve sabırlı ol...
inşallah dediğin gibi olur. hem işe başlamanın üzüntüsü hem bebişimin iştahsızlığı üstüste geldi. atlatıcaz inşallah.:sm_confused:
kızlar bu bizim şirket ,işin cılkını çıkardı vermiyor süt izinlerinidüzenli oalrak o yüzden bedne anenme diyorum ki getir selini aşağıda emzireceğim dedim beklesin aboneler zaten selin en fazla 10 dakikada emiyor .... böylesi daha iyi hiç değilse süt sağma ve biberona koyma derdi olmaz annem yine arqda bir meyvesini yoğurdunu ve sebze çorbasını veriyor hepsini düzenli ve aynı gün olamsa bile hafta içinde hepsiide yiyor bir kaç kez bende geceleri tahıllı karışım eriyorum süper işte şirket te kusura bakamsın vermediği zamanalrda çatır çatır emzirtirim kızımı...
en iyisini yapıyosun. Hiç bişey bebişlerimizden önemli değil.ben devlet memuru olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum bu konuda. Umarım senin bebiş için de en iyisi olur.ayrıca senin patronlar iyi bi dayağı hak ediyoklava: Kötükedihüso
ıyılesecezzzzzz ben ınanıyorum ıyılesecegıne bu fıtık vs nın.
zaten ınanmak cok onemlı bılıonus.bu arada benım boyda 175
guzel bı gozlem canım uzun boylularda sankı oluyor gıbıme gelıo benımde
canım benim yaaa ben senden beter kızıyorum da yapacak bişi yok bakalım belki bende girerim kpss ye ama ben yüksek okul mezunuyum ve 83 doğumluyum bu yıl alırlar mıki beni acaba ?[/QUOT
pek takip edemiyorum sınavları ama inşallah devlet memuru olursun bende yıllarca özel sektörde çalıştım sıkıntısını biliyorum. bebişle daha zor oluyodur. devlet memurluğu için yaş sınırı genelde 35 diye biliyorum. memurlukta da tayin sıkıntısı var işte tam alışıyosun hop başka bi yere. hayırlısı olsun.
ebru ne tatlısı bu?
yaw adı herneyse..alamanyalı görmceden adm tarifi..on numara bi tatlı:lepi:..yapın tadına bakın fikrlerinizi alayımsengözlerimebaksanabne tatlısı???
oyy maşallah EYMEN e..herkesi solladı..
Biz dün ikinci dişimizide patlattık şimdi bakıyorum ikisi aynı boyutta bu çocuk neden bu kadar aceleci anlayamıyorum darısı başınıza....
ya bizde de olan bir durum genelde ama sürekli ağlaması dayanılmaz oluyor tabii
amin cümlemizin bebelerine...
ya bizimde babamız koyu beşiktaşlı teyzesi ama öyle maçlara falan gitmez büyük maçları sadece gidip bir yerde izler..
Günaydın ...
Eymen bey ikinci dişide patlattı dün sanırım başına ağrı yapıyor kuzumun başı ateş gibi yandı kaç gün ve kucakta hoplamayı seven çocuk hoplatınca ağlıyordu...
Bugün bakalım öyle olursa bir fitil atacağım artık...
Yan dişlerden biride kabardı hemen... böyle peşpeşe çıkaracaksa işimiz zor eyvahedigeldismile
Darısı sağlıkla sizin başınıza inşallah...
Jale ve Hande uslu bıdıklarınıza maşallah
Gülaya çok üzüldüm bende haklarında hayırlısı olsun inşallah... :2:
yasaklar hep tatlıdır hanifm aynen masadaki amalar daha cok ilgisini çekiyo..:asigim:Günaydın:)
neredeyse 2 ay sonra evime dönebildim ve kesinlikle tövbe ettim bir daha asla bu şekilde evimden ayrılmam...özleyen gelsin görsün ya...Allahtan Nihan 2 uzun bir kısa otobüs yolculuğu yaptı ama hiç sorun çıkarmadı genelde uyudu ama düzeni bozuldu sıcaktan perişan oldu...bu yıl inşallah araba alıcaz ama yine de karalıyım bu kadar uzun gitmem bir yere...
şu sıralar akşam erkenden uyuyup 6 da kalkıyor ben degeç yatıyorum evde bir sürü iş var canım çıktı 3-4 saatlik uyku uyuyabiliyorum..
yemeklerde de sorunumuz var...sebze ve bir kaç meyve hariç bir şey yemiyor...kahvaltı,yoğurt,muhallebi zorla 2-3 kaşık yediriyorum....biberon ya da kaşık maması da almıyor...
biliyorum çok erken ama geçenlerde azıcık mercimek çorbası verdim götürdü valla...yemek yerken bazen sofradakilerden veriyorum bayılıyor...ev yemeklerine geçsem bu ay sonu olur mu acaba doktora sorucam ama gidecek olan varsa sorar mı benim için????
herkese günaydın.moralim çok bozuk ya.doğumdan beri sürekli belim ağrıyordu bacaklarım uyuşuyordu ve ağrıyordu.dün doktora gittim ve bel fıtığı başlangıcı dedi yarın mr çektirmeye gidicem bakalım ne çıkacak.öncesinde hiç belim falan ağrımazdı doğumdan sonra başladı.doktor doğumda ve emzirme döneminde olabiliyor dedi.bakalım mr sonucuna göre tedavi uygulayacak.
gunaydın
işe başlayanlar kolay gelsin nasıl oluyor anne olduktan sonra çalışmak biraz anlatırmısınız
İşe dalmışım, sayfa açık kalmış...
İlk ben başladım sanırım işe, Doruk 3 ay 12 günlüktü...
İlk 10 gün her sabah ağladım.
Şimdi sadece pazartesi sabahları zorlanıyorum.
Bütün gün oğlumun fotoğraflarına bakıyorum.
Eve gidip kokusunu içime çekeceğim anı sabırsızlıkla bekliyorum.
Beni gördüğünde andaki çırpınmalarını, kahkahalarını gözlerim dolarak izliyorum.
Ama mecburum, onun için çalışıyorum.
Çok yorgun ve çok uykusuzum, hiç birşeye yetişemiyorum, kendime vakit ayırmaktan bahsetmiyorum bile.
Geçim derdi olmasa, bugün istifa ederim ve arkama bile bakmam.
canımm kıyamam sana benn :sinifsinif:
sonucta doruk ıcın calısıyorsun onu dusun ıcın rahatlasın bırazcık :çok üzgünüm:
teşekkürler canım.ihmal etme git hemen doktora.bende bu zamana kadar erteledim ama baktım olacak gibi değil.ben normal doğum yaptım ve kızım 4 kilo doğdu.doğum sırasında zorlanmadan da olabilir emzirme döneminde çok eğilmekten de olabilir dedi doktor,genelde doğumdan sonra sık rastlanan birşey dedi.
Handecim, nihayet karşılaşabildik...
Demir kuzum düşmüş, çok geçmiş olsun.
Sen nasılsın?
Öyle yapıyorum, eve gidince ona da anlatıyorum onun iyi imkanlara sahip olması için çalıştığımı.
Anlıyormuş gibi bakıp gülüyor :)
Minicik bebek alıştı, ben hala alışamadım yaw :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?