2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çok sağol bide öyle deneyim emmeyi bırakır diye korkuyorum yoksa süt dışında verdiğim herşeyi iştahla yiyo maaşallah.bugün tekrar doktora götürcem bakalım ne diycek.

kızlar bu bizim şirket ,işin cılkını çıkardı vermiyor süt izinlerinidüzenli oalrak o yüzden bedne anenme diyorum ki getir selini aşağıda emzireceğim dedim beklesin aboneler zaten selin en fazla 10 dakikada emiyor .... böylesi daha iyi hiç değilse süt sağma ve biberona koyma derdi olmaz annem yine arqda bir meyvesini yoğurdunu ve sebze çorbasını veriyor hepsini düzenli ve aynı gün olamsa bile hafta içinde hepsiide yiyor bir kaç kez bende geceleri tahıllı karışım eriyorum süper işte şirket te kusura bakamsın vermediği zamanalrda çatır çatır emzirtirim kızımı...

ıyılesecezzzzzz ben ınanıyorum ıyılesecegıne bu fıtık vs nın.
zaten ınanmak cok onemlı bılıonus.bu arada benım boyda 175
guzel bı gozlem canım uzun boylularda sankı oluyor gıbıme gelıo benımde

en iyisini yapıyosun. hiç bişey bebişlerimizden önemli değil.ben devlet memuru olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum bu konuda. umarım senin bebiş için de en iyisi olur.ayrıca senin patronlar iyi bi dayağı hak ediyoklava: kötükedihüso

canım benim yaaa ben senden beter kızıyorum da yapacak bişi yok bakalım belki bende girerim kpss ye ama ben yüksek okul mezunuyum ve 83 doğumluyum bu yıl alırlar mıki beni acaba ?

e benim yerden yüksekliğim 150 cm delikafadulden
boyun fıtğı var artı bel fıtığı şüphesi-tatlicadiarzu-

ebru ne tatlısı bu?

yaw adı herneyse..alamanyalı görmceden adm tarifi..on numara bi tatlı:lepi:..yapın tadına bakın fikrlerinizi alayımsengözlerimebaksanab
oyy maşallah EYMEN e..herkesi solladı..
yasaklar hep tatlıdır hanifm aynen masadaki amalar daha cok ilgisini çekiyo..:asigim:

canımm emzrme dönemnde herkeste bu sorun..normal bu dönem..gecmş olsn
..
[

yerimseniben

İşe dalmışım, sayfa açık kalmış...

işe başlayanlar kolay gelsin nasıl oluyor anne olduktan sonra çalışmak biraz anlatırmısınız

İlk ben başladım sanırım işe, Doruk 3 ay 12 günlüktü...
İlk 10 gün her sabah ağladım.
Şimdi sadece pazartesi sabahları zorlanıyorum.
Bütün gün oğlumun fotoğraflarına bakıyorum.
Eve gidip kokusunu içime çekeceğim anı sabırsızlıkla bekliyorum.
Beni gördüğünde andaki çırpınmalarını, kahkahalarını gözlerim dolarak izliyorum.
Ama mecburum, onun için çalışıyorum.
Çok yorgun ve çok uykusuzum, hiç birşeye yetişemiyorum, kendime vakit ayırmaktan bahsetmiyorum bile.

Geçim derdi olmasa, bugün istifa ederim ve arkama bile bakmam.

canımm kıyamam sana benn :sinifsinif:
sonucta doruk ıcın calısıyorsun onu dusun ıcın rahatlasın bırazcık :çok üzgünüm:

canımm kıyamam sana benn :sinifsinif:
sonucta doruk ıcın calısıyorsun onu dusun ıcın rahatlasın bırazcık :çok üzgünüm:

Handecim, nihayet karşılaşabildik...
Demir kuzum düşmüş, çok geçmiş olsun.
Sen nasılsın?

Öyle yapıyorum, eve gidince ona da anlatıyorum onun iyi imkanlara sahip olması için çalıştığımı.
Anlıyormuş gibi bakıp gülüyor :)
Minicik bebek alıştı, ben hala alışamadım yaw :)))

kızlar cok cok gecmıs olsun, bel fıtıgı ne demek ben ıyı bılırım, dogumdan 2 sene once bende de cıkmıstı, kılo vermıstım gecmıstı, sımdı hamılelık donemınde 30 kılo alınca yıne cozuttu hep agrıyor mafoldumben ozellıkle de ayakta kalınca, cok yorulunca :sinifsinif:
kac kılosunuz bılmıyorum ama kılo vermek cok ıse yarıyor...
benım hemen zayıflamam lazım kaydirigubbakcemile3

canımm bızım ufaklıktan sıra gelmıyor forum takıp etmeye ama son 2 gundur takıp etmeye calısıyorum zemuszemus ozluyorum sızlerı valla...
demır su ıkı haftadır o kadar cok hastalık atlattı kı kanında mıkrop cıktı 4 doz antıbıyotık ıgne oldu, sonra yıne tekrarladı yıne 4 doz ıgne oldu, o esnada arabasından dustu, dunden berı de vucudu dokuntu yaptı , garıbım cok kasınıyor, gozlerı butun yuzu kıp kırmızı oldu, sureklı yıkıyorum bende eyvahedigeldismile

doruk anlamaz tabı, sana hep guler, ama bıze onların yoklugu cok koyar, 2 saatlıgıne anneme bıraksam , derdı tasası sarıyor kosa kosa gıdıyorum hemen...
o yuzden senı cok ıyı anlıyorum...
ama ıyı tarafından bakıp kendını tesellı et...

onun dısında ne var ne yok, doruk nasıl olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…