- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #73.361
canımm bızım ufaklıktan sıra gelmıyor forum takıp etmeye ama son 2 gundur takıp etmeye calısıyorum zemuszemus ozluyorum sızlerı valla...
demır su ıkı haftadır o kadar cok hastalık atlattı kıkanında mıkrop cıktı 4 doz antıbıyotık ıgne oldu, sonra yıne tekrarladı yıne 4 doz ıgne oldu, o esnada arabasından dustu, dunden berı de vucudu dokuntu yaptı , garıbım cok kasınıyor, gozlerı butun yuzu kıp kırmızı oldu, sureklı yıkıyorum bende eyvahedigeldismile
doruk anlamaz tabı, sana hep guler, ama bıze onların yoklugu cok koyar, 2 saatlıgıne anneme bıraksam , derdı tasası sarıyor kosa kosa gıdıyorum hemen...
o yuzden senı cok ıyı anlıyorum...
ama ıyı tarafından bakıp kendını tesellı et...
onun dısında ne var ne yok, doruk nasıl olumunekankayizsmile
Selam hanımlar, cumanız hayır olsun, bugün hiç keyfim yok benim
Bosna seni okuyunca bütün çalışma hevesimi silip süpürüyorsun ya:)
Allah'ım gücünü arttırsın sabır wersin inşç çalışmazsın ilerde bebişinle olursun.
Günaydın:)
neredeyse 2 ay sonra evime dönebildim ve kesinlikle tövbe ettim bir daha asla bu şekilde evimden ayrılmam...özleyen gelsin görsün ya...Allahtan Nihan 2 uzun bir kısa otobüs yolculuğu yaptı ama hiç sorun çıkarmadı genelde uyudu ama düzeni bozuldu sıcaktan perişan oldu...bu yıl inşallah araba alıcaz ama yine de karalıyım bu kadar uzun gitmem bir yere...
şu sıralar akşam erkenden uyuyup 6 da kalkıyor ben degeç yatıyorum evde bir sürü iş var canım çıktı 3-4 saatlik uyku uyuyabiliyorum..
yemeklerde de sorunumuz var...sebze ve bir kaç meyve hariç bir şey yemiyor...kahvaltı,yoğurt,muhallebi zorla 2-3 kaşık yediriyorum....biberon ya da kaşık maması da almıyor...
biliyorum çok erken ama geçenlerde azıcık mercimek çorbası verdim götürdü valla...yemek yerken bazen sofradakilerden veriyorum bayılıyor...ev yemeklerine geçsem bu ay sonu olur mu acaba doktora sorucam ama gidecek olan varsa sorar mı benim için????
herkese günaydın.moralim çok bozuk ya.doğumdan beri sürekli belim ağrıyordu bacaklarım uyuşuyordu ve ağrıyordu.dün doktora gittim ve bel fıtığı başlangıcı dedi yarın mr çektirmeye gidicem bakalım ne çıkacak.öncesinde hiç belim falan ağrımazdı doğumdan sonra başladı.doktor doğumda ve emzirme döneminde olabiliyor dedi.bakalım mr sonucuna göre tedavi uygulayacak.
inşallah olcaycım.annem hastalıklarımın hepsi doğumlardan kalma derdi de inanmazdım.gerçekten de öyleymiş doğum insanı çok yıpratıyormuş.öznura da çok geçmiş olsun.bu artık geçmez canım sadece dikkat edip doktorun dediklerini uygularsak artmadan ömür boyu bizimle yaşar,yok yapmazsak dikkat etmezsek o zaman ilerler işte.
ıyılesecezzzzzz ben ınanıyorum ıyılesecegıne bu fıtık vs nın.
zaten ınanmak cok onemlı bılıonus.bu arada benım boyda 175
guzel bı gozlem canım uzun boylularda sankı oluyor gıbıme gelıo benımde
canımm bızım ufaklıktan sıra gelmıyor forum takıp etmeye ama son 2 gundur takıp etmeye calısıyorum zemuszemus ozluyorum sızlerı valla...
demır su ıkı haftadır o kadar cok hastalık atlattı kıkanında mıkrop cıktı 4 doz antıbıyotık ıgne oldu, sonra yıne tekrarladı yıne 4 doz ıgne oldu, o esnada arabasından dustu, dunden berı de vucudu dokuntu yaptı , garıbım cok kasınıyor, gozlerı butun yuzu kıp kırmızı oldu, sureklı yıkıyorum bende eyvahedigeldismile
doruk anlamaz tabı, sana hep guler, ama bıze onların yoklugu cok koyar, 2 saatlıgıne anneme bıraksam , derdı tasası sarıyor kosa kosa gıdıyorum hemen...
o yuzden senı cok ıyı anlıyorum...
ama ıyı tarafından bakıp kendını tesellı et...
onun dısında ne var ne yok, doruk nasıl olumunekankayizsmile
Selam hanımlar, cumanız hayır olsun, bugün hiç keyfim yok benim
simenay bence yol yakınken dönün evlenince dahada beter olur bunlar kız kardeşine daha beter eziyet ederler
slm kızlar pcde sorun vardı gene çözdüm ama nekadar dayanır evdeki iki yaramaza bilmiyorum.nasılsınız?biz maşallah artık sürünerek ve yuvarlanarak biyerden biyere gidebiliyoruz ayrıcana oturduğumuz içinde oyuncaklar önümüzde güzel güzel oynuyoruz ay hep böyle olsa başkada bişeycik istemem.
bel fıtığı zor bi durum ağır kaldırmamak dikkat etmek lazım yerinden birden kakmamalı yavaş hareket etmeli
Bosnacım hoşbuldum... Kızkardeşim evlenecek, yakında düğünü var, erkek tarafı ailece bizi bunaltmış durumdalar, annem ve kardeşim ağlamaktan helak oldu artık, dolayısı ile banada yansıyor üzüntüleri, bizim babamız yok, erkek kardeşimiz yurt dışında çalışıyor, başka akrabamızda yok, kısacası kimsemiz yok, annem babamdan kalan 3 aylıkla geçinmeye çalışan bir kadın, bunları bilmelerine rağmen çok üstüne geliyorlar, anneme çok üzülüyorum, kadın elinde avucunda ne varsa harcadı, dünya kadar borcun altına girdi (nasıl ödeyecekse), hala erkek tarafının gözünü doyuramadık, nerdeyse nişanı atma sınırına geldik ama onu da yaptırmıyorlar, sözle tehdit etmişler kardeşimi, nişanı atarsan fena olur diye, çıkmazdayız anlayacağın, daha yazacak çok şey varda burada kafanızı şişirmeyeyim..
Bosnacım hoşbuldum... Kızkardeşim evlenecek, yakında düğünü var, erkek tarafı ailece bizi bunaltmış durumdalar, annem ve kardeşim ağlamaktan helak oldu artık, dolayısı ile banada yansıyor üzüntüleri, bizim babamız yok, erkek kardeşimiz yurt dışında çalışıyor, başka akrabamızda yok, kısacası kimsemiz yok, annem babamdan kalan 3 aylıkla geçinmeye çalışan bir kadın, bunları bilmelerine rağmen çok üstüne geliyorlar, anneme çok üzülüyorum, kadın elinde avucunda ne varsa harcadı, dünya kadar borcun altına girdi (nasıl ödeyecekse), hala erkek tarafının gözünü doyuramadık, nerdeyse nişanı atma sınırına geldik ama onu da yaptırmıyorlar, sözle tehdit etmişler kardeşimi, nişanı atarsan fena olur diye, çıkmazdayız anlayacağın, daha yazacak çok şey varda burada kafanızı şişirmeyeyim..
slm kızlar pcde sorun vardı gene çözdüm ama nekadar dayanır evdeki iki yaramaza bilmiyorum.nasılsınız?biz maşallah artık sürünerek ve yuvarlanarak biyerden biyere gidebiliyoruz ayrıcana oturduğumuz içinde oyuncaklar önümüzde güzel güzel oynuyoruz ay hep böyle olsa başkada bişeycik istemem.
bel fıtığı zor bi durum ağır kaldırmamak dikkat etmek lazım yerinden birden kakmamalı yavaş hareket etmeli
İşe dalmışım, sayfa açık kalmış...
İlk ben başladım sanırım işe, Doruk 3 ay 12 günlüktü...
İlk 10 gün her sabah ağladım.
Şimdi sadece pazartesi sabahları zorlanıyorum.
Bütün gün oğlumun fotoğraflarına bakıyorum.
Eve gidip kokusunu içime çekeceğim anı sabırsızlıkla bekliyorum.
Beni gördüğünde andaki çırpınmalarını, kahkahalarını gözlerim dolarak izliyorum.
Ama mecburum, onun için çalışıyorum.
Çok yorgun ve çok uykusuzum, hiç birşeye yetişemiyorum, kendime vakit ayırmaktan bahsetmiyorum bile.
Geçim derdi olmasa, bugün istifa ederim ve arkama bile bakmam.
kızlar cok cok gecmıs olsun, bel fıtıgı ne demek ben ıyı bılırım, dogumdan 2 sene once bende de cıkmıstı, kılo vermıstım gecmıstı, sımdı hamılelık donemınde 30 kılo alınca yıne cozuttu hep agrıyor mafoldumben ozellıkle de ayakta kalınca, cok yorulunca :sinifsinif:
kac kılosunuz bılmıyorum ama kılo vermek cok ıse yarıyor...
benım hemen zayıflamam lazım kaydirigubbakcemile3
Bende nişanı atma taraftarıyım, annemde hiç istemiyor, bütün hazırlıklar bitti, eşyalar alındı, ev dayandı döşendi ama hiçbiri yok gözümüzde, bıktırdılar yaa... Ama gel gör ki kardeşim ben istiyorum, evlenecem dedi, ya kardeşimi korkuttular, yada gerçekten nişanlısını seviyor, anlam veremiyorum artık olaylara... Nişanlısı iyi biri ama ailesi beş para etmez, oğullarını da dolduruyorlar sürekli..
kızlar ya şimdi toplantıda sonrası ben süt izni meselesini görüşcem müdürleki ona göre ayarlasınlar ders propgramını...ama bi sorun var.ç..ben son 2 ders saatini alayım diye düşünüyordum..bize o uygun çünkü...öğlen saatlerinde gelip kızımın öğle yemeğine yetişmiş olucam...fakat eşimin bu yeni iş yerinde işe gitme saati 9...yani ben 8 de o da 9 da çıkacak evden ve bu saatlik arada yardımcımız eşimle yanlız kalmak istemeyecektir muhtemelen.bu durumda süt iznini sabah ilk ders ve son ders şeklinde almam gerekiyo ama bunun kızıma hiçbir faydası yok..napcem ya..
canım bence kardeşini al karşına konuş tehtitlemi yoksa severekmi evleniyo bi öğren eğer severekse hiçbişey tek taraflı değidir konuşsun nişanlısıyla masrafları birazda onlar yüklesin ne o öyle yük hep birinin üstüne olmaz eğer tehtitleyse burası dağ başı değil gerekli önlemleri alın.iyice bi konuş bak hepimiz eşlerimizi seviyoruz ama aileleri yüzünden neler çekiyoruz illa bir huzursuzluk oluyo onunkiler baştan böyleyse sonunu düşünmek bilem istemiyorum
-----olcaycım evet desteksiz oturuyo makine kardeşimde biara alır çeker resmini koyarımda görürsünüz benim zıpırı inanın çok hareketli kucakta bile kırk takla atıyo resmen yürüyünce vaykihalime vay
Kalmasında zaten. ne gerek war. eşin azcık erken çıksın onun değiştirme şansı yok mu. yada bakıcı eşin çıkmadan gelsin eşin idsre etsin 1 saatcik.
ben 9 da çıkarım ama süt iznimin 1 saati bu şekilde harcanmış olur geriye 1 saat kalır o da pek işe yaramaz.ben 2 ders saatini de sonda kullanıp erken gelmek istiyordum asya içincanım seninde 9 da çıkma şansın yokmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?