2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah dediğin gibi olur. hem işe başlamanın üzüntüsü hem bebişimin iştahsızlığı üstüste geldi. atlatıcaz inşallah.:sm_confused:[/QUOTE]

Gülsann Mardin süper bi yer yaa ama havası inanılmaz bunaltıcı sıcaakk tatile gitmiştik eşimle. doğu turu yapmıştık. MArdinde kalıyoduk ama akşam dnüoduk hep urfa d.bakır. antep fln. Yeni Mardin'de oturuyorsundur heralde. ;Bankacı fln mısın. Bebişin o havaya alışması baya zaman alır. ama sıcak yerde cocuk büyütmek alıştıktan sonra daha kolay. kışın rahat edersin.
Benim için kaburgacı selim'miydi orda kaburga dolması ye:)

Ahhh kıyamam ben ona, nazara mı geldi kuzum, geçmiş olsun.
Doruk'un da kanında enfeksiyon çıktı geçen hafta, ama hafif bişey dedi doktor, antibiyotik vermedi. İyileşti çok şükür.
Demir de bir an önce iyileşir, demir gibi olur inşallah :)

İşte ben iş saatleri dışında hiç bir yere gidemiyorum o yüzden.
Ayı gibi oldum ama eve yarım saat daha geç gitmeyi yüreğim kaldırmıyor, ağdaya gidemiyorum :)

Ondan başka, iyiyiz çok şükür, Doruk epeyce kuduruk, gündüzleri annemin canını çıkarıyor.
Bu aralar ya kucakta ya da yürümek istiyor, nasıl yürüyecekse :)

Selam hanımlar, cumanız hayır olsun, bugün hiç keyfim yok benim

Hoşgeldinnn :)
Hayırdır, bişey mi oldu?

Bosna seni okuyunca bütün çalışma hevesimi silip süpürüyorsun ya:)
Allah'ım gücünü arttırsın sabır wersin inşç çalışmazsın ilerde bebişinle olursun.

Bosna seni okuyunca bütün çalışma hevesimi silip süpürüyorsun ya:)
Allah'ım gücünü arttırsın sabır wersin inşç çalışmazsın ilerde bebişinle olursun.

Canım ben zaten hiç bir zaman çok hevesli olmadım çalışmaya...
Programlanışımda bi hata var sanırsam :))
Şimdi daha da isteksizim.
Ama bazı arkadaşlarım da ev hanımlığının kendilerine uygun olmadığını düşünerek, doğumdan sonraki ilk uygun zamanlarında iş hayatına dönmeyi tercih ettiler.
Ben, seçme şansın olsaydı, 2 yaşına gelene kadar bebeğime kendim bakmak isterdim, seçme şansı olanlara da bunu öneriyorum :)

Hayırlı cumalar arkadaşlar

Demek sonunda dönebildin şükür, hoşgeldin cnmopuyorumnanaktan

evet malesef burda sık görünen bi problem haline geldi, çok geçmiş olsun handancım

evet malesef tamamen geçmiyor, yaptığın en ufak ağır bi işte tekrar yaşıyosun aynı ağrıları(

ben de istisnalardan biriyim 1.62 olaraktan

çok geçmiş olsun cnm Demir'e

Selam hanımlar, cumanız hayır olsun, bugün hiç keyfim yok benim

benim dee:teselli:

slm kızlar pcde sorun vardı gene çözdüm ama nekadar dayanır evdeki iki yaramaza bilmiyorum.nasılsınız?biz maşallah artık sürünerek ve yuvarlanarak biyerden biyere gidebiliyoruz ayrıcana oturduğumuz içinde oyuncaklar önümüzde güzel güzel oynuyoruz ay hep böyle olsa başkada bişeycik istemem.
bel fıtığı zor bi durum ağır kaldırmamak dikkat etmek lazım yerinden birden kakmamalı yavaş hareket etmeli

Bosnacım hoşbuldum... Kızkardeşim evlenecek, yakında düğünü var, erkek tarafı ailece bizi bunaltmış durumdalar, annem ve kardeşim ağlamaktan helak oldu artık, dolayısı ile banada yansıyor üzüntüleri, bizim babamız yok, erkek kardeşimiz yurt dışında çalışıyor, başka akrabamızda yok, kısacası kimsemiz yok, annem babamdan kalan 3 aylıkla geçinmeye çalışan bir kadın, bunları bilmelerine rağmen çok üstüne geliyorlar, anneme çok üzülüyorum, kadın elinde avucunda ne varsa harcadı, dünya kadar borcun altına girdi (nasıl ödeyecekse), hala erkek tarafının gözünü doyuramadık, nerdeyse nişanı atma sınırına geldik ama onu da yaptırmıyorlar, sözle tehdit etmişler kardeşimi, nişanı atarsan fena olur diye, çıkmazdayız anlayacağın, daha yazacak çok şey varda burada kafanızı şişirmeyeyim..

simenay bence yol yakınken dönün evlenince dahada beter olur bunlar kız kardeşine daha beter eziyet ederler

Bende nişanı atma taraftarıyım, annemde hiç istemiyor, bütün hazırlıklar bitti, eşyalar alındı, ev dayandı döşendi ama hiçbiri yok gözümüzde, bıktırdılar yaa... Ama gel gör ki kardeşim ben istiyorum, evlenecem dedi, ya kardeşimi korkuttular, yada gerçekten nişanlısını seviyor, anlam veremiyorum artık olaylara... Nişanlısı iyi biri ama ailesi beş para etmez, oğullarını da dolduruyorlar sürekli..

Maaşallah Doğan'a :)

Hay Allahım yaa, ne isterler anlamam ki, iki kişi evlenip mutlu olacak, bunun için onların rızasından başka birşeye gerek yok, gerisi tamamen şımarıklık ve gösteriş bence... Hadi meraklısı bunlar, kendileri yapsınlar o zaman, hem böyle şeyler erkek tarafına düşmez mi... Çok üzüldüm valla, Allah yardımcınız olsun, kardeşinin hakkında da hayırlısını nasip etsin...

bence de bunlar evlenince de yorarlar.anlayışsız insan her zaman anlayışsızdır..kardeşin bir kere daha düşünsün bence...

maşallah sürünüyo demek yaramaz.desteksiz nmi oturuyo??

kıyamam ya...ama napalım onlar için çalışılıyo...az kaldı biz öğretmenler de 1 eylül itibariyle aranıza katılıyuoruz...31 ağustostada toplantı var....13 eylüle kadar anneanneye gidecek.sonra yardımcımız başlıycak...

kilom yok benim ama bu egzersizler işe yarıycak gibi gelmiyo bana..

kızlar ya şimdi toplantıda sonrası ben süt izni meselesini görüşcem müdürleki ona göre ayarlasınlar ders propgramını...ama bi sorun var.ç..ben son 2 ders saatini alayım diye düşünüyordum..bize o uygun çünkü...öğlen saatlerinde gelip kızımın öğle yemeğine yetişmiş olucam...fakat eşimin bu yeni iş yerinde işe gitme saati 9...yani ben 8 de o da 9 da çıkacak evden ve bu saatlik arada yardımcımız eşimle yanlız kalmak istemeyecektir muhtemelen.bu durumda süt iznini sabah ilk ders ve son ders şeklinde almam gerekiyo ama bunun kızıma hiçbir faydası yok..napcem ya..

canım bence kardeşini al karşına konuş tehtitlemi yoksa severekmi evleniyo bi öğren eğer severekse hiçbişey tek taraflı değidir konuşsun nişanlısıyla masrafları birazda onlar yüklesin ne o öyle yük hep birinin üstüne olmaz eğer tehtitleyse burası dağ başı değil gerekli önlemleri alın.iyice bi konuş bak hepimiz eşlerimizi seviyoruz ama aileleri yüzünden neler çekiyoruz illa bir huzursuzluk oluyo onunkiler baştan böyleyse sonunu düşünmek bilem istemiyorum
-----olcaycım evet desteksiz oturuyo makine kardeşimde biara alır çeker resmini koyarımda görürsünüz benim zıpırı inanın çok hareketli kucakta bile kırk takla atıyo resmen yürüyünce vaykihalime vay

Kalmasında zaten. ne gerek war. eşin azcık erken çıksın onun değiştirme şansı yok mu. yada bakıcı eşin çıkmadan gelsin eşin idsre etsin 1 saatcik.

maşallah..aferin doğana....bakalım bizimkiler ne zaman oturacak.asya bi otursa accık rahatlarım sanırım.çünkü yatmaktan nefret ediyo gerçi o biran evvel yürümek istiyo oturmakta tatmin etmiyo kızı...kaydirigubbakcemile3

Kalmasında zaten. ne gerek war. eşin azcık erken çıksın onun değiştirme şansı yok mu. yada bakıcı eşin çıkmadan gelsin eşin idsre etsin 1 saatcik.

canım eşimler 3 mühendis gidiyolar arabayla.o yüzden değiştiremiyo saati...eşim zaten idare eder asyayıda bakıcı evde eşimle yanlız kalmak istemez...

selam annişler
biz doktordan geldik zatürre2 aşısını oldu cery, ağladı bebeğim yine ciğerlerim parçalandı:gitme:.. bi daha ki ay yine olacak..
kilosunu sabit durmadığı için tartamadık sağlıklı bi şekilde 7900-8100ler arasnda oynuyordu 1 saniye bi az hareket etmesiyle 7970diyelim dedi boyunuda 70cm dedi ama bunların hiç birini takip kartımıza yazmamış saolsunklava: unuttu herhalde!
ek gıdalar konusunda çok karıştırma yemediği şeyleri ilk etapta hepsini werme dedi alerji olabilir ishalde bi alerji belirtisidir dedi...
oysa biz herşeyi weriyoruz artık..

yoğurdu ya kendin mayala yada sütaş babymix al dedi.. witamin ya da kan damlası wermedi zaten sebzelerden gerekli demiri alacak kan değerleride iyi dedi.. hergün muhakkak güneş alsın dedi! sabah akşam güneşinide yarımşar saat alsın dedi başlka bişeye gerek yok dedi.. annem birde melisanın doktoruna götürücem diye tutturdu şimdide kan damlasına takmış durumda demir ilacı al demir ilacı al diye başımın etini yemeye başladı herkes içiryomuşmuşklava: allahım yaa..

Kızlar sağolun desteğiniz için ama kafam o kadar karışık ki, beynim uyuştu resmen, ben en çok anneme üzülüyorum, kadın harap oldu, çok yıprandı, biz daha babamın yokluğuna alışamamışken, daha onun sıkıntısını yaşarken birde bunlar çıktı, detayları bir yazsam, siz bile çıldırırsınız burada, en son dedikleri laf ta şu: masrafları ikiye bölüşelim, bize düşen 30 milyarmış nasıl ödeyeceksek artık, çıldırmamak elde değil, benim acilen bu konuda bir plan yapmam lazım, annem elden gidecek yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…