2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

of yaaa çok zor bir durum hiçbir aile büyüğünüz yokmu olaya el koyucak anam bunlar düğünü size yaptırcak herhal
------MAŞALLAH CEREN HANIMA BİZİM DOKTORDA GÜNEŞE BOL BOL ÇIKAR DİYOR BU SICAKTA NASIL MÜMKÜN OLCAKSA
----olcay ozaman eşin evden biraz erken çıkıcak artıkın yada bakıcı 9 da gelsin eşin evden çıkarkene

canım benim öyle çok kilom yok.boyum 1.74 ve 63 kiloyum.hamilelikte 12 kilo almıştım 10 kilosu hemen gitti zaten.v

çok teşekkürler canım

geçmiş olsun cerrye...güneşe çıkarmak lazım aslında...önceleri çıkarıyordum balkona yatırıyordum ama çok sıcak diye yatırmıyorum bu aralar...

zor bir karar gerçekten ama kardeşim istiyorsa yapacak bişey yok....o zaman kızkardeşin annesinin bu masrafın altından kalkamıyacağını söylesin...senin karışman uygun olmayabilir kardeşin illede evlencem diyorsa canım...

slm kızlar umarım iyisinizdir meleklerinzle birlikte..
emzirmeyen anneler bana bebeğinin günlük beslenme şeklini yazabilirmi kaç saat aralıklarla neler veriyosunuz sabah ac kaklsa bie yinede ağzını klitliyor benim kız deli etti beni bir şey yemyor gece uyurken mama verebiliyorum zar zor bişeyler yediriyorum işte .birde sbah kahvaltısına yarım muz koyoyorum fazlamı acaba tereddütde kaldım birde hasret sende okumuştum galiba kahvaltısına ücgen peynir mi koyuyorsun?

sen delisin ağlattın beniiiiiiiiiii

[ı]deme olcay yaaa...tüm bacağım değil yalnızca dizim ağrıyor ama dediğin gibi gideyim ilk fırsatta...ne iş yaa 26 yaşında daha ilk doğumda pert oldum valla...önce kilo vermem lazım...mafoldumben[/ı]

canım geçmiş olsunda ben başka biş idicem senin zilliyi ben yiyieceğimmm çok tatlı ıııııııııı..........

Sinirimden ağlamaya başladım, neyse bırakalım bu konuyu, burada siiznde kafanızı şişirmek istemiyorum, elbet bir çözüm bulunacaktır..
Gülaydan (Gülencim) haberiniz var mı, en son bir gelişme oldu mu, takip edemedim, boşanma davası varmış facebook ta gördüm dün, birde Sinpac diye bir arkadaş vardı, ondan hiç haber var mı, sanırım foruma gelmiyor..

Ben bu ek gıda olayında kafayı yeme derecesine geldim yaaa, saatini kaçırmayım, yok onu ihmal etmeyim, yok bundan da vereyim derken, helak oluyorum, günlük programınızı yazın saatleri ile birlikte, bende karşılaştırma yapmak istiyorum..

merhaba anneler dünden beri yoktun neler konuşulmuş şöyle göz geçirdim sadece
Hanife hoşgeldiniz yuvanıza ev gibisi yok dediğin gibi
Hande canım geçmiş olsun tekrardan canım
Handan ,OLcay geçer inşallah ağrılarınız
Yasemin kardeşin için acil bişeyler yapmanız lazımda mutsuz bir evlilik nereye kadar olur ki,benim bildiğim kız evinin istekleri olur erkek evinin değil...
Mutlu seni aramızda görmek ne güzel
Pınar canım dişleriniz hayırlısı ile gelsin benim kızda ne ateş ne ishal olmadı sadece kaşınıyor...Uyku zamanında biraz huysuz oluyor
Hasret maşallah Ceren'e büyümüş artık o zilli
Yazgı Alp'in haline bayıldım başka kemirecek yer bulamamış mı?
Seyyal Taner;Senin işinde zor anacım aklımda olsun iş için bakarım kulağım keskindir sana haber veririm..
Burcu canım anneannen nasıl oldu?

Gelelim bize Hilal'e bakacak olan manevi ablam geldi onunla bizim evde oynadılar gülüştüler sonra ablam bize götüreyim dedi Hilal'i aldı orda 5-10 dk oynamış sonra etrafına bakmış başlamış ağlamaya...Susturamamış beni aradı gittiğimde felaket şekilde ağlıyordu zor susturdum emzirirken içini çekiyordu yawrum çok zor olucak ayrılmamız işe başlayınca kendi ablamla bir süre beraber bakarlar sonra tek bakıcak ona da alışması lazım akşamda ben Hilal'i düşürdüm anakucağından yawrum azcık ağladı hemen sustu ama eşim düne kadar konuşmadı benimle ...Anakucağın kolu yerinde sallanınca yere yakın düştü ellerinin üzerine ama birşeyi yok kuzumun 5 dk sonra gülüştük ben demeden komşumuzun oğlu söyleyince eşim bir sinirle ses tonunu yükseltti sonra da konuşmadı bende konuşmadım.Dün eşimin kız kardeşine gittik orda başladı konuşmaya kayınvalideye söyledim bende görümcem düşe kalka büyüyecek bebekler dedi sorun yapması yalnış dedi .Bir sorun yok şimdilik ama Hila'lin ablama alışması lazım bir şekilde bayrama kadar halletmem lazım

Kocan adam mı yiyor lülülülülülü niye 1 saat bakıcıyla kalmasın, bakıcı kadın sofu mu sempatiksalakcinni merak etme birbirlerini tanıdıkça alışırlar birbirlerinden de rahatsız olmazlar, sen de boşu boşuna işine yaramayan izin almış olursun

canım sendede ne koca varmış sanki sen bilerek düşürdün bikere en fazla annenin canı yanar babada kim oluyomuş daha çok düşecekler çok..bişekilde alışacak canım bakıcıya beraber vakit geçirin arada bırak başka odada dur öyle öyle alıştır şimdiden

Yine süt sağdım.
Allah'a şükür çıkıyo iyi kötü bişiler ama çok sıkıldım ben yaaa...

Ayfer, geçmiş olsun Hilal'ime... Kız babaları pek hassas oluyor, eşin de napacağını bilememiş sanırım, yazık... Büyümeden hallolmuş ya, önemli olan o...

Gülay'ın boşanma davası mı varmış? Kesin karar vermişlr mi yani? Nasıl yaa, almıyor aklım, ne var ki halledilemeyecek?

Simenaycım, ben ek gıda konusunda acınacak haldeyim zaten, o yüzden bişi diyemeyecem, sana verilen cevapları takip edecem ağzım açık :))

Hasret, maaşallah zıp zıp Ceren'e :)

Seyyal, ağlamak çalışan annelerin kaderi kanımca :)

Ya tamam işte bakıcı eşin cıkmadan 10 dk öncefln gelsin eşin madem idare edebilir yalnız kalmamış olurlar hem. 8 de gelmesin o zmn ne gerkk waaa

alınan mobilyalar altın varaklı mı? tuttukları eve kuş mu kondurmuşlar? bu ne be 30 size 30 onlara düşüyorsa 60 milyara ancak böyle masraf yapmaları lazım. Ben sana diyim bu aileden kardeşine fayda yok bugün 1 ağlar evlenince hergün ağlar, dönsün yol yakınken,ilerde daha çok üzülürsünüz, yok ille de evlenicem diyorsa biraz dişinizi gösterin bu sülaleye ki sizi sahipsiz sanmasınlar, deli deliyi görünce sopasını saklarmış, biraz çingenelik yapın

Ayfercim, Doruk'un anneme alışması için, son 15 gün annemle birlkte bakmıştık biz Doruk'a. Annem her gün 10 gibi geldi, akşama kadar bizimleydi. Belki bayrama kadar manevi ablanla birlikte vakit geçirirseniz, Hilal daha kolay alışır...

Olcay, bakıcı eşin evden çıkmadan 10-15 dk önce gelse, aradaki boş zamanda da eşin baksa Asya'ya, olmaz mı?

Ben de yarım muz koydum fazla dediler ağır gelirmiş çeyreğe düşürdüm, peynir olarak labne veriyorum 1 çay kaşığı kadar, kahvaltı mamasının içine bir de ceviz ve pekmez koyuyorum sonra mama (anne sütü) sonra yoğurt sonra çorba sonra yine mama (anne sütü) veriyorum akşam üstü meyve püresi ve sonrasında emziriyorum ama sen o aralarda da mama verirsin.

gerçi daha söylemedim kıza da...öyle tahmin ediyorum

artık öyle olacak napalım.benimle kALKAR HAZIRLANIR...bakar asya uyanık olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…