- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #73.381
of yaaa çok zor bir durum hiçbir aile büyüğünüz yokmu olaya el koyucak anam bunlar düğünü size yaptırcak herhalKızlar sağolun desteğiniz için ama kafam o kadar karışık ki, beynim uyuştu resmen, ben en çok anneme üzülüyorum, kadın harap oldu, çok yıprandı, biz daha babamın yokluğuna alışamamışken, daha onun sıkıntısını yaşarken birde bunlar çıktı, detayları bir yazsam, siz bile çıldırırsınız burada, en son dedikleri laf ta şu: masrafları ikiye bölüşelim, bize düşen 30 milyarmışnasıl ödeyeceksek artık, çıldırmamak elde değil, benim acilen bu konuda bir plan yapmam lazım, annem elden gidecek yoksa
kızlar cok cok gecmıs olsun, bel fıtıgı ne demek ben ıyı bılırım, dogumdan 2 sene once bende de cıkmıstı, kılo vermıstım gecmıstı, sımdı hamılelık donemınde 30 kılo alınca yıne cozuttu hep agrıyor mafoldumben ozellıkle de ayakta kalınca, cok yorulunca :sinifsinif:
kac kılosunuz bılmıyorum ama kılo vermek cok ıse yarıyor...
benım hemen zayıflamam lazım kaydirigubbakcemile3
Hayırlı cumalar arkadaşlar
Demek sonunda dönebildin şükür, hoşgeldin cnmopuyorumnanaktan
evet malesef burda sık görünen bi problem haline geldi, çok geçmiş olsun handancım
evet malesef tamamen geçmiyor, yaptığın en ufak ağır bi işte tekrar yaşıyosun aynı ağrıları(
ben de istisnalardan biriyim 1.62 olaraktan
çok geçmiş olsun cnm Demir'e
benim dee:teselli:
selam annişler
biz doktordan geldik zatürre2 aşısını oldu cery, ağladı bebeğim yine ciğerlerim parçalandı:gitme:.. bi daha ki ay yine olacak..
kilosunu sabit durmadığı için tartamadık sağlıklı bi şekilde 7900-8100ler arasnda oynuyordu 1 saniye bi az hareket etmesiyle 7970diyelim dedi boyunuda 70cm dedi ama bunların hiç birini takip kartımıza yazmamış saolsunklava: unuttu herhalde!
ek gıdalar konusunda çok karıştırma yemediği şeyleri ilk etapta hepsini werme dedi alerji olabilir ishalde bi alerji belirtisidir dedi...
oysa biz herşeyi weriyoruz artık..
yoğurdu ya kendin mayala yada sütaş babymix al dedi.. witamin ya da kan damlası wermedi zaten sebzelerden gerekli demiri alacak kan değerleride iyi dedi.. hergün muhakkak güneş alsın dedi! sabah akşam güneşinide yarımşar saat alsın dedi başlka bişeye gerek yok dedi.. annem birde melisanın doktoruna götürücem diye tutturdu şimdide kan damlasına takmış durumda demir ilacı al demir ilacı al diye başımın etini yemeye başladı herkes içiryomuşmuşklava: allahım yaa..
Kızlar sağolun desteğiniz için ama kafam o kadar karışık ki, beynim uyuştu resmen, ben en çok anneme üzülüyorum, kadın harap oldu, çok yıprandı, biz daha babamın yokluğuna alışamamışken, daha onun sıkıntısını yaşarken birde bunlar çıktı, detayları bir yazsam, siz bile çıldırırsınız burada, en son dedikleri laf ta şu: masrafları ikiye bölüşelim, bize düşen 30 milyarmışnasıl ödeyeceksek artık, çıldırmamak elde değil, benim acilen bu konuda bir plan yapmam lazım, annem elden gidecek yoksa
işe dalmışım, sayfa açık kalmış...
ilk ben başladım sanırım işe, doruk 3 ay 12 günlüktü...
Ilk 10 gün her sabah ağladım.
şimdi sadece pazartesi sabahları zorlanıyorum.
Bütün gün oğlumun fotoğraflarına bakıyorum.
Eve gidip kokusunu içime çekeceğim anı sabırsızlıkla bekliyorum.
Beni gördüğünde andaki çırpınmalarını, kahkahalarını gözlerim dolarak izliyorum.
Ama mecburum, onun için çalışıyorum.
çok yorgun ve çok uykusuzum, hiç birşeye yetişemiyorum, kendime vakit ayırmaktan bahsetmiyorum bile.
geçim derdi olmasa, bugün istifa ederim ve arkama bile bakmam.
[ı]deme olcay yaaa...tüm bacağım değil yalnızca dizim ağrıyor ama dediğin gibi gideyim ilk fırsatta...ne iş yaa 26 yaşında daha ilk doğumda pert oldum valla...önce kilo vermem lazım...mafoldumben[/ı]
kızlar ya şimdi toplantıda sonrası ben süt izni meselesini görüşcem müdürleki ona göre ayarlasınlar ders propgramını...ama bi sorun var.ç..ben son 2 ders saatini alayım diye düşünüyordum..bize o uygun çünkü...öğlen saatlerinde gelip kızımın öğle yemeğine yetişmiş olucam...fakat eşimin bu yeni iş yerinde işe gitme saati 9...yani ben 8 de o da 9 da çıkacak evden ve bu saatlik arada yardımcımız eşimle yanlız kalmak istemeyecektir muhtemelen.bu durumda süt iznini sabah ilk ders ve son ders şeklinde almam gerekiyo ama bunun kızıma hiçbir faydası yok..napcem ya..
merhaba anneler dünden beri yoktun neler konuşulmuş şöyle göz geçirdim sadece
Hanife hoşgeldiniz yuvanıza ev gibisi yok dediğin gibi
Hande canım geçmiş olsun tekrardan canım
Handan ,OLcay geçer inşallah ağrılarınız
Yasemin kardeşin için acil bişeyler yapmanız lazımda mutsuz bir evlilik nereye kadar olur ki,benim bildiğim kız evinin istekleri olur erkek evinin değil...
Mutlu seni aramızda görmek ne güzel
Pınar canım dişleriniz hayırlısı ile gelsin benim kızda ne ateş ne ishal olmadı sadece kaşınıyor...Uyku zamanında biraz huysuz oluyor
Hasret maşallah Ceren'e büyümüş artık o zilli
Yazgı Alp'in haline bayıldım başka kemirecek yer bulamamış mı?
Seyyal Taner;Senin işinde zor anacım aklımda olsun iş için bakarım kulağım keskindir sana haber veririm..
Burcu canım anneannen nasıl oldu?
Gelelim bize Hilal'e bakacak olan manevi ablam geldi onunla bizim evde oynadılar gülüştüler sonra ablam bize götüreyim dedi Hilal'i aldı orda 5-10 dk oynamış sonra etrafına bakmış başlamış ağlamaya...Susturamamış beni aradı gittiğimde felaket şekilde ağlıyordu zor susturdum emzirirken içini çekiyordu yawrum çok zor olucak ayrılmamız işe başlayınca kendi ablamla bir süre beraber bakarlar sonra tek bakıcak ona da alışması lazım akşamda ben Hilal'i düşürdüm anakucağından yawrum azcık ağladı hemen sustu ama eşim düne kadar konuşmadı benimle ...Anakucağın kolu yerinde sallanınca yere yakın düştü ellerinin üzerine ama birşeyi yok kuzumun 5 dk sonra gülüştük ben demeden komşumuzun oğlu söyleyince eşim bir sinirle ses tonunu yükseltti sonra da konuşmadı bende konuşmadım.Dün eşimin kız kardeşine gittik orda başladı konuşmaya kayınvalideye söyledim bende görümcem düşe kalka büyüyecek bebekler dedi sorun yapması yalnış dedi .Bir sorun yok şimdilik ama Hila'lin ablama alışması lazım bir şekilde bayrama kadar halletmem lazım
maşallah..aferin doğana....bakalım bizimkiler ne zaman oturacak.asya bi otursa accık rahatlarım sanırım.çünkü yatmaktan nefret ediyo gerçi o biran evvel yürümek istiyo oturmakta tatmin etmiyo kızı...kaydirigubbakcemile3
canım eşimler 3 mühendis gidiyolar arabayla.o yüzden değiştiremiyo saati...eşim zaten idare eder asyayıda bakıcı evde eşimle yanlız kalmak istemez...
Kızlar sağolun desteğiniz için ama kafam o kadar karışık ki, beynim uyuştu resmen, ben en çok anneme üzülüyorum, kadın harap oldu, çok yıprandı, biz daha babamın yokluğuna alışamamışken, daha onun sıkıntısını yaşarken birde bunlar çıktı, detayları bir yazsam, siz bile çıldırırsınız burada, en son dedikleri laf ta şu: masrafları ikiye bölüşelim, bize düşen 30 milyarmışnasıl ödeyeceksek artık, çıldırmamak elde değil, benim acilen bu konuda bir plan yapmam lazım, annem elden gidecek yoksa
slm kızlar umarım iyisinizdir meleklerinzle birlikte..
emzirmeyen anneler bana bebeğinin günlük beslenme şeklini yazabilirmi kaç saat aralıklarla neler veriyosunuz sabah ac kaklsa bie yinede ağzını klitliyor benim kız deli etti beni bir şey yemyor gece uyurken mama verebiliyorum zar zor bişeyler yediriyorum işte .birde sbah kahvaltısına yarım muz koyoyorum fazlamı acaba tereddütde kaldım birde hasret sende okumuştum galiba kahvaltısına ücgen peynir mi koyuyorsun?
Kocan adam mı yiyor lülülülülülü niye 1 saat bakıcıyla kalmasın, bakıcı kadın sofu mu sempatiksalakcinni merak etme birbirlerini tanıdıkça alışırlar birbirlerinden de rahatsız olmazlar, sen de boşu boşuna işine yaramayan izin almış olursun
Ayfercim, Doruk'un anneme alışması için, son 15 gün annemle birlkte bakmıştık biz Doruk'a. Annem her gün 10 gibi geldi, akşama kadar bizimleydi. Belki bayrama kadar manevi ablanla birlikte vakit geçirirseniz, Hilal daha kolay alışır...
Olcay, bakıcı eşin evden çıkmadan 10-15 dk önce gelse, aradaki boş zamanda da eşin baksa Asya'ya, olmaz mı?
bende ek gıdadan sınıfta kaldım zaten bide kızım var oda yemiyo kötü bir annemiyim neyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?