- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #73.401
Ayfercim, Doruk'un anneme alışması için, son 15 gün annemle birlkte bakmıştık biz Doruk'a. Annem her gün 10 gibi geldi, akşama kadar bizimleydi. Belki bayrama kadar manevi ablanla birlikte vakit geçirirseniz, Hilal daha kolay alışır...
Olcay, bakıcı eşin evden çıkmadan 10-15 dk önce gelse, aradaki boş zamanda da eşin baksa Asya'ya, olmaz mı?
canım sendede ne koca varmış sanki sen bilerek düşürdün bikere en fazla annenin canı yanar babada kim oluyomuş daha çok düşecekler çok..bişekilde alışacak canım bakıcıya beraber vakit geçirin arada bırak başka odada dur öyle öyle alıştır şimdiden
artık öyle olacak napalım.benimle kALKAR HAZIRLANIR...bakar asya uyanık olursa
Ben de yarım muz koydum fazla dediler ağır gelirmiş çeyreğe düşürdüm, peynir olarak labne veriyorum 1 çay kaşığı kadar, kahvaltı mamasının içine bir de ceviz ve pekmez koyuyorum sonra mama (anne sütü) sonra yoğurt sonra çorba sonra yine mama (anne sütü) veriyorum akşam üstü meyve püresi ve sonrasında emziriyorum ama sen o aralarda da mama verirsin.
evet canım eşime düşüyo fedakaarlık..yazık adamcağızda hayatında ilk kez bu kadar geç işbaşı yapan yere girdi yine erken kalkacak...Selam arkadaşlar, yine keyifsizim bi garibim(
Hanifecim hoşgeldin cnm,çok özlettin kendini doğrusu. çok şeker olmuş Senam maşallah
Simenay cnm ne kadar sıkılsanız haklısınız, bu nasıl bişi anlamadım gitti. bi kere böyle şeyler erkek tarafına düşer,kız tarafı sadece elinden geleni yapar. bunlar şimdiden böyle yapıyorsa nikahı bastıktan sonra kızcağıza neler yaparlar yaaa, aşıksa bile vazgeçmeli bence. adam çok iyi bile olsa aile herşeyi mahfeder. sonra çoluk çocuğa yazık olur. bence sen al kardeşini konuş etraflıca
Handan geçmiş olsun cnm. ben de var fıtık zor walla
Olcaycım sanırım en mantıklısı kadının biraz daha geç gelmesi, zaten kadın gelene dek Asya uyuyor bile olur belki. eşine düşüyor fedekarlık etmek. ya sabah erken gidecek ya da 1 saat bakmaya razı gelecek
ya bende sizinle bişey paylaşıcam biraz uzun olucak ama yinede yazıcam.
bizim çocuk doktorumuz doğum doktorumun eşi kendisini 5 seneden beri tanırız doğum doktorumuda 7 senedir neyse görümcem ve eltisi benim sayemde o doktora gittiler çocuklarınıda eşine götürdüler.görümcem aralıkta ben martta eltisi nisanda doğum yaptı.görümcem hiç sütü olmadığı için mamayla büyüttü bebeğini eltisi sadece emziriyor ben anne sütü artı mama veriyodum neyse geçen eltisinin kontrolü varmış bebeği 6 kiloymuş doktora demişki neden doğana mama verdinizde bana vermiyosunuz doktorda demişki sen emziriyosun bebek sağlıklı bizimkiler sağlıksızmış mama veriyomuşuz şişiriyomuşuz bebekleri.akşam görümcem aradı anlattı bana nasıl sinir olsum anlatamam sanki ben doğana şişirsin diye mama verdim sütüm yetmiyo diye verdim artı doyumluk az verdim sütüm artsın diye 50 şişe vitamalt alıp 71 kiloya çıktım kadının söylediğine bak.fesat yaa görümcem neyapsın sütü yoksa açmı kalsın çocuk kadın 8 sene bebek sahibi olamadı o istemezmiydi emzirmek.doğan geçen ay 300 gr buay 200 gr aldı ben hiç kafama takmadım eltisi ben babamın adını koydumya oda babasının adını koymuş oğluna ay doktoru arayım yağıp essemmi
canım ben sabah kalhvaltısını 9 da veriyorum yarıma yakın muz 3 cici beeb bisküvi bir tatlı kaşığı labne 2 şker kaşığı balı tahillı hery baby mamamsı 2 ölcekte aptamil mamayı suyla karıştırıp mama kıvamına getiryorum 1cay kaşığıda pekmez biraz bırakıyor tabakta zor zor yediriyorum 2 ye kadar yemiyo bişey aralarda rezene cayı ve su veriyorum az öncede 2 gibi 2 cici bebe bisküvüsüne az muz ezdim 3 şeker kaşıgıda yağurt koydum ilk kez bunu ağzını acarak yedi çorbaları yemiyo ya yoğurdu nasıl yapıyorsun yada yapıyormuusn:)
ya bende sizinle bişey paylaşıcam biraz uzun olucak ama yinede yazıcam.
bizim çocuk doktorumuz doğum doktorumun eşi kendisini 5 seneden beri tanırız doğum doktorumuda 7 senedir neyse görümcem ve eltisi benim sayemde o doktora gittiler çocuklarınıda eşine götürdüler.görümcem aralıkta ben martta eltisi nisanda doğum yaptı.görümcem hiç sütü olmadığı için mamayla büyüttü bebeğini eltisi sadece emziriyor ben anne sütü artı mama veriyodum neyse geçen eltisinin kontrolü varmış bebeği 6 kiloymuş doktora demişki neden doğana mama verdinizde bana vermiyosunuz doktorda demişki sen emziriyosun bebek sağlıklı bizimkiler sağlıksızmış mama veriyomuşuz şişiriyomuşuz bebekleri.akşam görümcem aradı anlattı bana nasıl sinir olsum anlatamam sanki ben doğana şişirsin diye mama verdim sütüm yetmiyo diye verdim artı doyumluk az verdim sütüm artsın diye 50 şişe vitamalt alıp 71 kiloya çıktım kadının söylediğine bak.fesat yaa görümcem neyapsın sütü yoksa açmı kalsın çocuk kadın 8 sene bebek sahibi olamadı o istemezmiydi emzirmek.doğan geçen ay 300 gr buay 200 gr aldı ben hiç kafama takmadım eltisi ben babamın adını koydumya oda babasının adını koymuş oğluna ay doktoru arayım yağıp essemmi
böyleleride doktorluk yapıyo işte..sanki keyfi vermedin deli mi ne ya....boşver canım arayıp bozma sinirini daha fazla
kızlar pastörize süte yoğurt mayalıyanınız varmı??tutuyomu?ay deli olucam dünden beri 3.denemem yine tutmamış...
ya yaramaz demeyelim ama uykusu çokkk zorrrrrsağol gamzecim ensarda mı çok yaramaz
yaaa nereye yazmış ben göremedim :sm_confused:tam ege nin doğduğu gün 18 şubat ta gülay ın boşanma davası varmış.şu şansa bakın yaa yıllarca beklediği oğlunun doğduğu gün kocasını kaybediyor şuan gözlerim doldu kötü hissettim çok.
erkeklerin hepsi odun pazarda bizim ewlilk yıldönümümz bakalım nolcek bn hala bişey düşünmedim:kedi:iyi akşamlar arkadaşlar.ben pek yazamıyorum ama sizi genellikle takip ederim.bu gün yazmamın sebebi kocamın evlilik yıldönümümüzü hatırlamamış olması dokuz yıl oldu her seferinde umutla bekledim doğum günleri ve evlilik yıl dönümleri hep hüsranla sonuçlandı şu andada gitti uyudu insan telafi etmeye çalışır yok anam yok bu admda incelik yok özünde çok iyi bir insandır ama kadın ruhundan hiç anlamıyor offf.. gülaya çok üzüldüm egeye daha çok inşllah boşanma tarihine kadar her şey yoluna girer :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
geçmiş olsun cnm. senin normal doğummuydu?herkese günaydın.moralim çok bozuk ya.doğumdan beri sürekli belim ağrıyordu bacaklarım uyuşuyordu ve ağrıyordu.dün doktora gittim ve bel fıtığı başlangıcı dedi yarın mr çektirmeye gidicem bakalım ne çıkacak.öncesinde hiç belim falan ağrımazdı doğumdan sonra başladı.doktor doğumda ve emzirme döneminde olabiliyor dedi.bakalım mr sonucuna göre tedavi uygulayacak.
Bosnacım hoşbuldum... Kızkardeşim evlenecek, yakında düğünü var, erkek tarafı ailece bizi bunaltmış durumdalar, annem ve kardeşim ağlamaktan helak oldu artık, dolayısı ile banada yansıyor üzüntüleri, bizim babamız yok, erkek kardeşimiz yurt dışında çalışıyor, başka akrabamızda yok, kısacası kimsemiz yok, annem babamdan kalan 3 aylıkla geçinmeye çalışan bir kadın, bunları bilmelerine rağmen çok üstüne geliyorlar, anneme çok üzülüyorum, kadın elinde avucunda ne varsa harcadı, dünya kadar borcun altına girdi (nasıl ödeyecekse), hala erkek tarafının gözünü doyuramadık, nerdeyse nişanı atma sınırına geldik ama onu da yaptırmıyorlar, sözle tehdit etmişler kardeşimi, nişanı atarsan fena olur diye, çıkmazdayız anlayacağın, daha yazacak çok şey varda burada kafanızı şişirmeyeyim..
bu ne ya ne masrafı size daha ne düebilir ki? 30milyarda ne? düğünü onlar yapacak daha dertleri ne bunlarda aç köpek cinsinden galiba bulmuşlar bi yalnız kadını yükleniyolar nereli bunlar yasemin?Kızlar sağolun desteğiniz için ama kafam o kadar karışık ki, beynim uyuştu resmen, ben en çok anneme üzülüyorum, kadın harap oldu, çok yıprandı, biz daha babamın yokluğuna alışamamışken, daha onun sıkıntısını yaşarken birde bunlar çıktı, detayları bir yazsam, siz bile çıldırırsınız burada, en son dedikleri laf ta şu: masrafları ikiye bölüşelim, bize düşen 30 milyarmışnasıl ödeyeceksek artık, çıldırmamak elde değil, benim acilen bu konuda bir plan yapmam lazım, annem elden gidecek yoksa
inşallah ateş falan yapmaz aşısı bakalım şimdilik sorun yok annemle şarkı sölüyolar ewdekaydirigubbakcemile3geçmiş olsun cerrye...güneşe çıkarmak lazım aslında...önceleri çıkarıyordum balkona yatırıyordum ama çok sıcak diye yatırmıyorum bu aralar...
zor bir karar gerçekten ama kardeşim istiyorsa yapacak bişey yok....o zaman kızkardeşin annesinin bu masrafın altından kalkamıyacağını söylesin...senin karışman uygun olmayabilir kardeşin illede evlencem diyorsa canım...
tatlışkom hiiiiçsaate falan bakıp kasma kendini kahwaltı ara öğün öğle ikindi akşam die ayır sadece öğünleri.. kahwaltı, meywe, sebse, yoğurt, tahıl.... sıralaman böyle olabilir örneğinboshayallersmileSinirimden ağlamaya başladım, neyse bırakalım bu konuyu, burada siiznde kafanızı şişirmek istemiyorum, elbet bir çözüm bulunacaktır..
Gülaydan (Gülencim) haberiniz var mı, en son bir gelişme oldu mu, takip edemedim, boşanma davası varmış facebook ta gördüm dün, birde Sinpac diye bir arkadaş vardı, ondan hiç haber var mı, sanırım foruma gelmiyor..
Ben bu ek gıda olayında kafayı yeme derecesine geldim yaaa, saatini kaçırmayım, yok onu ihmal etmeyim, yok bundan da vereyim derken, helak oluyorum, günlük programınızı yazın saatleri ile birlikte, bende karşılaştırma yapmak istiyorum..
Yine süt sağdım.
Allah'a şükür çıkıyo iyi kötü bişiler ama çok sıkıldım ben yaaa...
Ayfer, geçmiş olsun Hilal'ime... Kız babaları pek hassas oluyor, eşin de napacağını bilememiş sanırım, yazık... Büyümeden hallolmuş ya, önemli olan o...
Gülay'ın boşanma davası mı varmış? Kesin karar vermişlr mi yani? Nasıl yaa, almıyor aklım, ne var ki halledilemeyecek?
Simenaycım, ben ek gıda konusunda acınacak haldeyim zaten, o yüzden bişi diyemeyecem, sana verilen cevapları takip edecem ağzım açık :))
Hasret, maaşallah zıp zıp Ceren'e :)
Seyyal, ağlamak çalışan annelerin kaderi kanımca :)
kızlar pastörize süte yoğurt mayalıyanınız varmı??tutuyomu?ay deli olucam dünden beri 3.denemem yine tutmamış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?