2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canlarım ablama alışması için ablamın evde durması lazım ramazan dolayısıyla gelen giden misafirleri oluyor gündüzleri pek zamanı olmuyor 1 saat ayırsa bize yeter hergün kendi ablama da Hilal çok alışık bir süre beraber bakarlar benim işten gelmeme yakın ablam evimize getirir artık...
Eşim bana kızmasının sebebi beni dinlemediği için komşumuzun ağlu HİLAL düştü demeseyle oldu zaten evde bende anlamadan ses tonunu yükseltme dedim ne olduğunu bile bilmiyor o çocuk dedim daha ana kucağını bile kaldırmadım sadece kulpundan tutmamla oldu dedim ..o sustu sonra bende konuşmadım takii eşimin kardeşine gidene kadar...

canım ben sabah kalhvaltısını 9 da veriyorum yarıma yakın muz 3 cici beeb bisküvi bir tatlı kaşığı labne 2 şker kaşığı balı tahillı hery baby mamamsı 2 ölcekte aptamil mamayı suyla karıştırıp mama kıvamına getiryorum 1cay kaşığıda pekmez biraz bırakıyor tabakta zor zor yediriyorum 2 ye kadar yemiyo bişey aralarda rezene cayı ve su veriyorum az öncede 2 gibi 2 cici bebe bisküvüsüne az muz ezdim 3 şeker kaşıgıda yağurt koydum ilk kez bunu ağzını acarak yedi çorbaları yemiyo ya yoğurdu nasıl yapıyorsun yada yapıyormuusn:)

Selam arkadaşlar, yine keyifsizim bi garibim(
Hanifecim hoşgeldin cnm,çok özlettin kendini doğrusu. çok şeker olmuş Senam maşallah
Simenay cnm ne kadar sıkılsanız haklısınız, bu nasıl bişi anlamadım gitti. bi kere böyle şeyler erkek tarafına düşer,kız tarafı sadece elinden geleni yapar. bunlar şimdiden böyle yapıyorsa nikahı bastıktan sonra kızcağıza neler yaparlar yaaa, aşıksa bile vazgeçmeli bence. adam çok iyi bile olsa aile herşeyi mahfeder. sonra çoluk çocuğa yazık olur. bence sen al kardeşini konuş etraflıca
Handan geçmiş olsun cnm. ben de var fıtık zor walla
Olcaycım sanırım en mantıklısı kadının biraz daha geç gelmesi, zaten kadın gelene dek Asya uyuyor bile olur belki. eşine düşüyor fedekarlık etmek. ya sabah erken gidecek ya da 1 saat bakmaya razı gelecek

mERAL geçmiş olsun canım ama o ilacı kullanman doğrumu bilmiyorum ..XANAX 'ı ablam 3 yılda bir sinir krizi geçiyordu ve xanax verip saatlerce uyurdu ....Geçen sene hastaneye yatırdık bipolar bozukluk olduğundan dolayı başka ilaçlar verdiler ömrü boyunca kullanacak dediler ...Xanax bile fayda etmiyor mu düşünün bağışıklık sistemi artık ona şeker veriliyor gibi geliyordu..Şimdiki ilaçlar onu yeniden dünyaya getirmiş gibi gösterdi ....Önemli olan senin ilaca bağlı kalmaman hep baş ağrısı çekiyordu ablam birde konuşarak halletmen en iyisi tabii ki

evet canım eşime düşüyo fedakaarlık..yazık adamcağızda hayatında ilk kez bu kadar geç işbaşı yapan yere girdi yine erken kalkacak...
canım sen naptın gittinmi seansa?

ya bende sizinle bişey paylaşıcam biraz uzun olucak ama yinede yazıcam.
bizim çocuk doktorumuz doğum doktorumun eşi kendisini 5 seneden beri tanırız doğum doktorumuda 7 senedir neyse görümcem ve eltisi benim sayemde o doktora gittiler çocuklarınıda eşine götürdüler.görümcem aralıkta ben martta eltisi nisanda doğum yaptı.görümcem hiç sütü olmadığı için mamayla büyüttü bebeğini eltisi sadece emziriyor ben anne sütü artı mama veriyodum neyse geçen eltisinin kontrolü varmış bebeği 6 kiloymuş doktora demişki neden doğana mama verdinizde bana vermiyosunuz doktorda demişki sen emziriyosun bebek sağlıklı bizimkiler sağlıksızmış mama veriyomuşuz şişiriyomuşuz bebekleri.akşam görümcem aradı anlattı bana nasıl sinir olsum anlatamam sanki ben doğana şişirsin diye mama verdim sütüm yetmiyo diye verdim artı doyumluk az verdim sütüm artsın diye 50 şişe vitamalt alıp 71 kiloya çıktım kadının söylediğine bak.fesat yaa görümcem neyapsın sütü yoksa açmı kalsın çocuk kadın 8 sene bebek sahibi olamadı o istemezmiydi emzirmek.doğan geçen ay 300 gr buay 200 gr aldı ben hiç kafama takmadım eltisi ben babamın adını koydumya oda babasının adını koymuş oğluna ay doktoru arayım yağıp essemmi

kızlar pastörize süte yoğurt mayalıyanınız varmı??tutuyomu?ay deli olucam dünden beri 3.denemem yine tutmamış...

slm kızlar nasılsınız geçmişi okumaya başladım okadar da alıntı yaptım ama benim canavarım uyandı
kısaca
rahatsız olan arkadaşlarım geçmiş olsun
eymen paşa ikinci dişi patlatmış hayırlı olsun
filizcim maşallah oğluşuna
hasret ceryy de maşallah annesi
simenay canım ne diyim aynı sorunları geçen yıl biz ablamda yaşadık ve ablam nişanı attı hemde kına gecesinde (hee şşu an çok pişman hala atlatamadı ayrı mesele hatta yine görüşmeye başladılar bilmiyorum hakkında hayırlısı olsun diyorum sadece ama ablam çok seviyodu nişanlısını)
eğer kardeşin çok üzülmeyecekse evlendikten sonra daha kötü olacağına şimdi olsun neler çekiyoruz hepimizin bi derdi var ailelerle ilgili bu hayatta kimse iki kişi evlenmiyor kesinlikle ailelerle evleniyoruz benim düşüncem bu iyi düşünsün hakkında hayırlısı
kızlar atladığım şeyler olmuştur kesin özür dilerim hafıza özürlü olarak unutuyorum kusuruma bakmayın hepinizi seviyorum sonra görüşürüz:)

böyleleride doktorluk yapıyo işte..sanki keyfi vermedin deli mi ne ya....boşver canım arayıp bozma sinirini daha fazla

Yemediği zaman ben 1 kaşık mamayı tıkıyorum ağzına hemen arkasından emziğini tıkıyorum, onu emerken yutuyor, kızlar daha akıllı ağzını kitleyebiliyor erkekler her zaman olduğu gibi bunda da saf, yutuyor oğlum, ne zaman akıllanıp bu kadın bana istemediğim bişeyi yediriyor ağzımı kapatayım bari der bilemiyorum.sempatiksalakcinni
Yoğurdu da hazır meyve pürelerinin kavanozlarına yapıyorum, sütü biraz ısıtıyorum bu sırada 1 tatlı kaşığı yoğurdu koyuyorum kavanoza kaşıkla karıştırıp krema haline getiriyorum ılınan hatta biraz sıcak olan sütü 3 kerede döküyorum, her seferinde karıştırıyorum,sonra ağzını kapatıp havluya sarıp sabaha kadar bekletiyorum, sabahta buzdolabına koyuyorum.

selam güzel anneler bugün pek takip edemiyorum kendimi kötü hissediyorum kuduruk oğlumda üstün performans sergiliyor sağolsunsempatiksalakcinni.

alıntılardan anladığım kadarı ile yazıyorum.
HASTA ARKADAŞLAR var sanırım geçmiş olsun.
EYMEN diş çıkarmış hayırlı olsun.
CERY doktora gitmiş aşı olmuş geçmiş olsun vede maşallah kızıma.
birde SİMENAY IN durumu okudum.
canım yol yakınken vazgeçmek lazım aslında.bunlar sessiz sakin görmüşler annenleri sömürmek laf geçirmek istiyorlar ayıp yaa.şimdi böyle evlenince ne olacak çocuk olunca falan.birçoğumuz eşimizin ailesinden yana dertliyiz kardeşin umarım bu durumda kalmaz.hayırlısı olsun hakkında.

atladığım bişey varsa ne olur affedin kafam bir dünya.

Belki eltisi yanlış anlamıştır ya da uyduruyordur, hiçbir doktorun böyle söyleyeceğini sanmam takma kafana, senin bu 2. çocuğun hepimizden bilinçlisin neden sağlıksız olsunmuş, ben 17 gün emmişim annemin sütü yaramamış sonra hep mama, gayet sağlıklıyım

böyleleride doktorluk yapıyo işte..sanki keyfi vermedin deli mi ne ya....boşver canım arayıp bozma sinirini daha fazla

canım ben doktorumun böyle bişey söylediğine inanmıyorum 5 senedir tanıyorum süper bir doktor bence kadında var problem ya negüzel emziriyosun ne gerek var mamaya sütün yetiyo niye mamayla şişiriceksin bebeğin sağlıklı gerek yok demiştir çünkü anne sütü gibisi yok hep bunu savunur kadın yanlış aktardı bence ya kabahat bende herkese doktorunu önerirsen böyle olur

sağol gamzecim ensarda mı çok yaramaz
ya yaramaz demeyelim ama uykusu çokkk zorrrrr
ya kucakta gezdirerek uyuyacak
ya da çingene salıncağında yarım saat sallamanın sonunda..
hee bi de yarım saatte bir uyanıp, ağzından çıkardığı memesini ağzına istiyor, sallıyorum sonra yine uyuyor
yaaa nereye yazmış ben göremedim :sm_confused:

erkeklerin hepsi odun pazarda bizim ewlilk yıldönümümz bakalım nolcek bn hala bişey düşünmedim:kedi:
maşallah 3 çocuk kızlar kaç yaşında?

geçmiş olsun cnm. senin normal doğummuydu?

bu ne ya ne masrafı size daha ne düebilir ki? 30milyarda ne? düğünü onlar yapacak daha dertleri ne bunlarda aç köpek cinsinden galiba bulmuşlar bi yalnız kadını yükleniyolar nereli bunlar yasemin?
kardeşin bunları görmüyor mu ewlendikten sonra da çok sorunlarla karşılaşır yazık etmesin kendine...

inşallah ateş falan yapmaz aşısı bakalım şimdilik sorun yok annemle şarkı sölüyolar ewdekaydirigubbakcemile3
ewet ya sıcak fena ama bizim park püfür püfür esiyo burda annem wakit buldukça çıkarıyo...

tatlışkom hiiiiçsaate falan bakıp kasma kendini kahwaltı ara öğün öğle ikindi akşam die ayır sadece öğünleri.. kahwaltı, meywe, sebse, yoğurt, tahıl.... sıralaman böyle olabilir örneğinboshayallersmile

kesin karar değil burcu.. gülay eşine tyelefonda dil dökerken bak memet şöle düzelir şöle olur ben seni sewiyorum diye yalwarırken o boşanma dawasını açmış bile gizlice hemde egenin doğum günü mahkeme günüde... gülay perişan tabi.. adam aldatmış onu yapmış bunu yapmış bodrumda bunları terkedp istanbula geldi, gülay 1ay annesnin yazlığındaydı adam oğlunu bile görmeden durablyorsa.. bn o adamın babalığındanda şüphe ederim..

kızlar pastörize süte yoğurt mayalıyanınız varmı??tutuyomu?ay deli olucam dünden beri 3.denemem yine tutmamış...

canım mama kavanozlarına yapıyorum ben.küçük cezvede sütü kaynatıyorum kavonoza döküyorum elimin dayanabileceği sıcaklığa gelince çırptığım bir çay kaşığı yoğurda sütten koyuyyorum yine çırpıp süte ekliyorum karıştırıyorum kapağını kapatıp sıkıca sarıyorum sarıp 6saat bekletiyorum sonra buzdolabına koyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…