2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

facete kızzzz
benim ticker nere gitmiş yawwbilmiyorumkismile

duryorya..

canım bende inanmıyorum zaten doktorun böyle dediğine ben kadına taktım.bende pirinç unuyla büyümüşüm maşallah turp gibiyim

gülay bu adamda ne bulmuş bilmem böyle bir adam için ağlamaya bile değmez bağlatırım nafakaya eşşşek gibi çalışıp bakar çocuğunada banada şerefsiz

Kusseb, doktoru ara ve benim bilgilerimi kimseyle paylaşmayın diye tembihle ve kimseyede iyilik yapma, tanıdıklara iyilik yaramaz arkadaşım..

Silver, günlük taze sütle yap, ben yörsan yada sütaş ın günlük sütleriyle yapıyorum, çok güzel tutuyor.

yazıklar olsun o gülayın eşine, şerefsizin flamalı olup bayrak taşıyanındanmış klava: bizim de bir arkadaş sürekli karısını aldatıyordu tabi bir tek karısı bilmiyordu, benden 1 ay falan önce bir çocukları oldu şimdi duydum ki boşanıyorlarmış,çünkü çocuğun sevgilisi karısına beraber çektirdikleri fotoğrafları yollamışşşkötükedihüso karısının halini düşünemiyorum bile :2:
evli erkeklerle bile bile birlikte olan tüm kadınların da Allah belasını versin

ben de öyle yapıyorum yoğurdu ama...o zaman ben beceremiyorum...3 kez yapmıştım tutmuştu hepsi..bu son 3 deneme hüsran...

aynen katılıyorum allah belelarını versin inşallah...

haklısın arkadaşım sonuna kadar katılıyorum bu bana akıl parası olsun bende günlük pınar sütle yapıyorum

Sakın dinleme anneni ne güzel ilaçcı olmayan bi doktor bulmuşsun bende ne d vit. ne kan veriyorum güneşe cıkarıyorum çok sıkm olmasada.anneni dinleme yada bi şişe al içine sulu pekmez yap wer onu içirsin al anne ilaç de:))

Bosnaa bende sıkıldım şu süt olayındann imdat yanii. öff öfff

kızlar pastörize süte yoğurt mayalıyanınız varmı??tutuyomu?ay deli olucam dünden beri 3.denemem yine tutmamış...

ben pastorizeyle yaptım tuttu. dün keçi sütü buldum biyerden onla yaptım tutmadı yani cıvık cıvık olmuş. gerçi kızımın canınca minnet akar durumda olunca daa ii yiyo ama taş gibi yoort olmamış koyu ayranımsı:S neyse bitsin bdiaa denicem bakalım.

hımm ok
kesinliklee

Dün 3 saat yatağında uyuyan sıpa bugün yarım saat yatağında sallamam rağmen uyumadı ayağıma aldım tam daldı dışardan eline mikrofonu kapmış bi seyyar satıcı çocuu indirip dövüp gelecektim hee. neyse şimdi tekrar daldı. nie uyumadıysa yatağında bnmde işler kaldı tabi..S

ben de öyle yapıyorum yoğurdu ama...o zaman ben beceremiyorum...3 kez yapmıştım tutmuştu hepsi..bu son 3 deneme hüsran...

canım sütü fazla ılıtıyosundur biraz sıcak olucak mayaladığın süt

GÜLAY NE YAPIYOR YAAAA
KOCASIYLA DÜĞÜN FOTOSUNU PAYLAŞTI ŞİMDİ FACE TE... BU KADAR ÜSTÜNE GİDERSE TABİİKİ ADAMINDA DÖTÜ Kalkar

iran usulü taşlamak lazım böle şıllıkları!!!!

süpersin merwe bu çok iyi bi fikir... hem egoları tatmin olur hmde ben kurtulurumkaydirigubbakcemile3

Kızlar İklim durmuyor, ben çıkıyorum, desteklerinizden dolayı teşekkür ederim, gelişmeleri yazarım daha sonra, hoşçakalın.

Yuhh, şerefsiz...
Ağzını burnunu kıracaksın bunun, hadi koca olamadın, onca zaman uğraştın, zar zor baba oldun, bari onun hakkını ver be...
Ayy çok küfredesim geldi, içim içime sığmadı !!!

AMİN...

GÜLAY NE YAPIYOR YAAAA
KOCASIYLA DÜĞÜN FOTOSUNU PAYLAŞTI ŞİMDİ FACE TE... BU KADAR ÜSTÜNE GİDERSE TABİİKİ ADAMINDA DÖTÜ Kalkar

Hiç gerek yok aslında ama o da napsın, çaresiz, üzgün...
Allah kolaylık versin...

bir sabah işe gitti ve bir daha hiç dönmedi
44 gün oldu
şimdide böle yazmış faceine.. tamam söyleyeceğim

anladım cnm, elimden geldiğince kullanmayacağım cnm sağol

evet canım eşime düşüyo fedakaarlık..yazık adamcağızda hayatında ilk kez bu kadar geç işbaşı yapan yere girdi yine erken kalkacak...
canım sen naptın gittinmi seansa?

boşver biraz da erkekler yapsın bebek için fedekarlık.
gittim cnm bi ilaç verdi işte biraz konuştuk falan. bugün eşimle görüşecekti. yarın yine benim randevum var bakalım

açıkçası pek bişi anlamadım ama boşver ya ne takıyosun onun bunun söylediğini kafana. sonuçta sen ne yaptığını biliyorsun hiç oralı olma bence

kızlar pastörize süte yoğurt mayalıyanınız varmı??tutuyomu?ay deli olucam dünden beri 3.denemem yine tutmamış...

dün ilk kez deneyecektim. sütü azıcık ılısın diye bıraktım sonra da unuttum(

aynen katılıyorum. işte bunlara verilen caydırıcı cezalar olsa şu an durum bu kadar vahim olmazdı
Yaa Gülay kendince vicdanını mı acıtmaya çalışıyo adamın anlamıyorum. ama bence de hatalı davranıyor. hiç oralı olmasa daha iyi olacak,iyice bi halt sanacak kendini hayvan herif

selam...
ben dün daninonu benim yoğurdum diye çıkardığı yoğurdu aldım ve ondan mayaladım. daha iyi tutmuş diğer yaptıklarıma göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…