- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #73.421
facete kızzzz
ya yaramaz demeyelim ama uykusu çokkk zorrrrr
ya kucakta gezdirerek uyuyacak
ya da çingene salıncağında yarım saat sallamanın sonunda..
hee bi de yarım saatte bir uyanıp, ağzından çıkardığı memesini ağzına istiyor, sallıyorum sonra yine uyuyor
yaaa nereye yazmış ben göremedim :sm_confused:
benim ticker nere gitmiş yawwbilmiyorumkismile
Belki eltisi yanlış anlamıştır ya da uyduruyordur, hiçbir doktorun böyle söyleyeceğini sanmam takma kafana, senin bu 2. çocuğun hepimizden bilinçlisin neden sağlıksız olsunmuş, ben 17 gün emmişim annemin sütü yaramamış sonra hep mama, gayet sağlıklıyım
aynen katılıyorum allah belelarını versin inşallah...yazıklar olsun o gülayın eşine, şerefsizin flamalı olup bayrak taşıyanındanmışklava: bizim de bir arkadaş sürekli karısını aldatıyordu tabi bir tek karısı bilmiyordu, benden 1 ay falan önce bir çocukları oldu şimdi duydum ki boşanıyorlarmış,çünkü çocuğun sevgilisi karısına beraber çektirdikleri fotoğrafları yollamışşşkötükedihüso karısının halini düşünemiyorum bile :2:
evli erkeklerle bile bile birlikte olan tüm kadınların da Allah belasını versin
haklısın arkadaşım sonuna kadar katılıyorum bu bana akıl parası olsun bende günlük pınar sütle yapıyorumKusseb, doktoru ara ve benim bilgilerimi kimseyle paylaşmayın diye tembihle ve kimseyede iyilik yapma, tanıdıklara iyilik yaramaz arkadaşım..
Silver, günlük taze sütle yap, ben yörsan yada sütaş ın günlük sütleriyle yapıyorum, çok güzel tutuyor.
selam annişler
biz doktordan geldik zatürre2 aşısını oldu cery, ağladı bebeğim yine ciğerlerim parçalandı:gitme:.. bi daha ki ay yine olacak..
kilosunu sabit durmadığı için tartamadık sağlıklı bi şekilde 7900-8100ler arasnda oynuyordu 1 saniye bi az hareket etmesiyle 7970diyelim dedi boyunuda 70cm dedi ama bunların hiç birini takip kartımıza yazmamış saolsunklava: unuttu herhalde!
ek gıdalar konusunda çok karıştırma yemediği şeyleri ilk etapta hepsini werme dedi alerji olabilir ishalde bi alerji belirtisidir dedi...
oysa biz herşeyi weriyoruz artık..
yoğurdu ya kendin mayala yada sütaş babymix al dedi.. witamin ya da kan damlası wermedi zaten sebzelerden gerekli demiri alacak kan değerleride iyi dedi.. hergün muhakkak güneş alsın dedi! sabah akşam güneşinide yarımşar saat alsın dedi başlka bişeye gerek yok dedi.. annem birde melisanın doktoruna götürücem diye tutturdu şimdide kan damlasına takmış durumda demir ilacı al demir ilacı al diye başımın etini yemeye başladı herkes içiryomuşmuşklava: allahım yaa..
Yine süt sağdım.
Allah'a şükür çıkıyo iyi kötü bişiler ama çok sıkıldım ben yaaa...
Ayfer, geçmiş olsun Hilal'ime... Kız babaları pek hassas oluyor, eşin de napacağını bilememiş sanırım, yazık... Büyümeden hallolmuş ya, önemli olan o...
Gülay'ın boşanma davası mı varmış? Kesin karar vermişlr mi yani? Nasıl yaa, almıyor aklım, ne var ki halledilemeyecek?
Simenaycım, ben ek gıda konusunda acınacak haldeyim zaten, o yüzden bişi diyemeyecem, sana verilen cevapları takip edecem ağzım açık :))
Hasret, maaşallah zıp zıp Ceren'e :)
Seyyal, ağlamak çalışan annelerin kaderi kanımca :)
kızlar pastörize süte yoğurt mayalıyanınız varmı??tutuyomu?ay deli olucam dünden beri 3.denemem yine tutmamış...
hımm okfacete kızzzz
kesinlikleeyazıklar olsun o gülayın eşine, şerefsizin flamalı olup bayrak taşıyanındanmışklava: bizim de bir arkadaş sürekli karısını aldatıyordu tabi bir tek karısı bilmiyordu, benden 1 ay falan önce bir çocukları oldu şimdi duydum ki boşanıyorlarmış,çünkü çocuğun sevgilisi karısına beraber çektirdikleri fotoğrafları yollamışşşkötükedihüso karısının halini düşünemiyorum bile :2:
Kusseb, doktoru ara ve benim bilgilerimi kimseyle paylaşmayın diye tembihle ve kimseyede iyilik yapma, tanıdıklara iyilik yaramaz arkadaşım..
Silver, günlük taze sütle yap, ben yörsan yada sütaş ın günlük sütleriyle yapıyorum, çok güzel tutuyor.
ben de öyle yapıyorum yoğurdu ama...o zaman ben beceremiyorum...3 kez yapmıştım tutmuştu hepsi..bu son 3 deneme hüsran...
iran usulü taşlamak lazım böle şıllıkları!!!!yazıklar olsun o gülayın eşine, şerefsizin flamalı olup bayrak taşıyanındanmışklava: bizim de bir arkadaş sürekli karısını aldatıyordu tabi bir tek karısı bilmiyordu, benden 1 ay falan önce bir çocukları oldu şimdi duydum ki boşanıyorlarmış,çünkü çocuğun sevgilisi karısına beraber çektirdikleri fotoğrafları yollamışşşkötükedihüso karısının halini düşünemiyorum bile :2:
Sakın dinleme anneni ne güzel ilaçcı olmayan bi doktor bulmuşsun bende ne d vit. ne kan veriyorum güneşe cıkarıyorum çok sıkm olmasada.anneni dinleme yada bi şişe al içine sulu pekmez yap wer onu içirsin al anne ilaç de:))
Bosnaa bende sıkıldım şu süt olayındann imdat yanii. öff öfff
ben pastorizeyle yaptım tuttu. dün keçi sütü buldum biyerden onla yaptım tutmadı yani cıvık cıvık olmuş. gerçi kızımın canınca minnet akar durumda olunca daa ii yiyo ama taş gibi yoort olmamış koyu ayranımsı:S neyse bitsin bdiaa denicem bakalım.
erkeklerin hepsi odun pazarda bizim ewlilk yıldönümümz bakalım nolcek bn hala bişey düşünmedim:kedi:
maşallah 3 çocuk kızlar kaç yaşında?
kesin karar değil burcu.. gülay eşine tyelefonda dil dökerken bak memet şöle düzelir şöle olur ben seni sewiyorum diye yalwarırken o boşanma dawasını açmış bile gizlice hemde egenin doğum günü mahkeme günüde... gülay perişan tabi.. adam aldatmış onu yapmış bunu yapmış bodrumda bunları terkedp istanbula geldi, gülay 1ay annesnin yazlığındaydı adam oğlunu bile görmeden durablyorsa.. bn o adamın babalığındanda şüphe ederim..
yazıklar olsun o gülayın eşine, şerefsizin flamalı olup bayrak taşıyanındanmışklava: bizim de bir arkadaş sürekli karısını aldatıyordu tabi bir tek karısı bilmiyordu, benden 1 ay falan önce bir çocukları oldu şimdi duydum ki boşanıyorlarmış,çünkü çocuğun sevgilisi karısına beraber çektirdikleri fotoğrafları yollamışşşkötükedihüso karısının halini düşünemiyorum bile :2:
GÜLAY NE YAPIYOR YAAAA
KOCASIYLA DÜĞÜN FOTOSUNU PAYLAŞTI ŞİMDİ FACE TE... BU KADAR ÜSTÜNE GİDERSE TABİİKİ ADAMINDA DÖTÜ Kalkar
GÜLAY NE YAPIYOR YAAAA
KOCASIYLA DÜĞÜN FOTOSUNU PAYLAŞTI ŞİMDİ FACE TE... BU KADAR ÜSTÜNE GİDERSE TABİİKİ ADAMINDA DÖTÜ Kalkar
eski güzel günlerini hatırlatmak istiyordur kocasına ama iş işten geçti,yolcudur abbas bağlasan durmaz, bıraksın ne üstüne gidiyor yaa, o adam geri dönse sanki gülaya koca mı olacak.
hasret söylesene faceten buraya gelsin biz ona biraz moral verip destek olalım
Kızlar İklim durmuyor, ben çıkıyorum, desteklerinizden dolayı teşekkür ederim, gelişmeleri yazarım daha sonra, hoşçakalın.
mERAL geçmiş olsun canım ama o ilacı kullanman doğrumu bilmiyorum ..XANAX 'ı ablam 3 yılda bir sinir krizi geçiyordu ve xanax verip saatlerce uyurdu ....Geçen sene hastaneye yatırdık bipolar bozukluk olduğundan dolayı başka ilaçlar verdiler ömrü boyunca kullanacak dediler ...Xanax bile fayda etmiyor mu düşünün bağışıklık sistemi artık ona şeker veriliyor gibi geliyordu..Şimdiki ilaçlar onu yeniden dünyaya getirmiş gibi gösterdi ....Önemli olan senin ilaca bağlı kalmaman hep baş ağrısı çekiyordu ablam birde konuşarak halletmen en iyisi tabii ki
evet canım eşime düşüyo fedakaarlık..yazık adamcağızda hayatında ilk kez bu kadar geç işbaşı yapan yere girdi yine erken kalkacak...
canım sen naptın gittinmi seansa?
ya bende sizinle bişey paylaşıcam biraz uzun olucak ama yinede yazıcam.
bizim çocuk doktorumuz doğum doktorumun eşi kendisini 5 seneden beri tanırız doğum doktorumuda 7 senedir neyse görümcem ve eltisi benim sayemde o doktora gittiler çocuklarınıda eşine götürdüler.görümcem aralıkta ben martta eltisi nisanda doğum yaptı.görümcem hiç sütü olmadığı için mamayla büyüttü bebeğini eltisi sadece emziriyor ben anne sütü artı mama veriyodum neyse geçen eltisinin kontrolü varmış bebeği 6 kiloymuş doktora demişki neden doğana mama verdinizde bana vermiyosunuz doktorda demişki sen emziriyosun bebek sağlıklı bizimkiler sağlıksızmış mama veriyomuşuz şişiriyomuşuz bebekleri.akşam görümcem aradı anlattı bana nasıl sinir olsum anlatamam sanki ben doğana şişirsin diye mama verdim sütüm yetmiyo diye verdim artı doyumluk az verdim sütüm artsın diye 50 şişe vitamalt alıp 71 kiloya çıktım kadının söylediğine bak.fesat yaa görümcem neyapsın sütü yoksa açmı kalsın çocuk kadın 8 sene bebek sahibi olamadı o istemezmiydi emzirmek.doğan geçen ay 300 gr buay 200 gr aldı ben hiç kafama takmadım eltisi ben babamın adını koydumya oda babasının adını koymuş oğluna ay doktoru arayım yağıp essemmi
kızlar pastörize süte yoğurt mayalıyanınız varmı??tutuyomu?ay deli olucam dünden beri 3.denemem yine tutmamış...
yazıklar olsun o gülayın eşine, şerefsizin flamalı olup bayrak taşıyanındanmışklava: bizim de bir arkadaş sürekli karısını aldatıyordu tabi bir tek karısı bilmiyordu, benden 1 ay falan önce bir çocukları oldu şimdi duydum ki boşanıyorlarmış,çünkü çocuğun sevgilisi karısına beraber çektirdikleri fotoğrafları yollamışşşkötükedihüso karısının halini düşünemiyorum bile :2:
GÜLAY NE YAPIYOR YAAAA
iran usulü taşlamak lazım böle şıllıkları!!!!
]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?