- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 39
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #73.441
ohooo arkadaşım Ensar uyurken ben camı hemen kapatıyorum, sıcak mıcak napalım zaten zor uyutuyorum, yoksa patatesciee katili olurum sempatiksalakcinniDün 3 saat yatağında uyuyan sıpa bugün yarım saat yatağında sallamam rağmen uyumadı ayağıma aldım tam daldı dışardan eline mikrofonu kapmış bi seyyar satıcıçocuu indirip dövüp gelecektim hee. neyse şimdi tekrar daldı. nie uyumadıysa yatağında bnmde işler kaldı tabi..S
evet gelsin tabiibir sabah işe gitti ve bir daha hiç dönmedi
44 gün oldu
şimdide böle yazmış faceine.. tamam söyleyeceğim
GÜLAY NE YAPIYOR YAAAA
KOCASIYLA DÜĞÜN FOTOSUNU PAYLAŞTI ŞİMDİ FACE TE... BU KADAR ÜSTÜNE GİDERSE TABİİKİ ADAMINDA DÖTÜ Kalkar
bir sabah işe gitti ve bir daha hiç dönmedi
44 gün oldu
selam...
ben dün daninonu benim yoğurdum diye çıkardığı yoğurdu aldım ve ondan mayaladım. daha iyi tutmuş diğer yaptıklarıma göre.
bir sabah işe gitti ve bir daha hiç dönmedi
44 gün oldu
Evet, ben yerken ona da emdiriyorum biraz. İncire çıldırıyor oğlum. Ellerimi sıkı sıkı tutuyor geri çekmeyim diye :))kızlar bebeinize incir verdiniz mi hiç?
yaaaaaaaa imdattttttttttt biri şu alp i alsın üstümden inmiyor sabahtan beri tepemdenakannehirakannehirakannehir.
yaa bide ne olduysa dünden beri göğüslerim sönük eskisi gibi çağlamıyor sütüm:1no2:
kızlar bebeinize incir verdiniz mi hiç?
gülay yanlış yapıyor.bu şekilde üstüne giderek biryere varamaz adamda adam olsa hani. hayır kendine ediyor böyle başka bişi değil yani.kolay değil evet çok sancılı bir dönem canıda yanıyor ama zorla elde edilen eninde sonunda GENE KAÇAR.O ADAM BU kızı zerre kadar haketmiyor.gülay onu çok ama çok seviyor ama o bunu görmüyor kendi kaybedecek.
pınar eymenin 2. dişi hayırlı olsun
hanife evine hoşgeldin a.s.
handan çok geçmiş olsun
fatma iç çamaşırı al kocana kaydirigubbakcemile3 (al sana orijinal bi fikir :dance:)
yasemin inşallah herşey yoluna girer yaa sinir oluyorum düğün arefesi sorun çıkaranlara yetinmeyi bilmeyen insanlaraklava:
filiz maaşallah doğana arda da baya geliştirdi kendini sürünme konusunda opuyorumnanaktan
bi de belki doktor sen emziriyorsun bebek sağlıklı derken sütün yetiyor manasında söylemiştir, bence hiç dr'u arama.. o eltinin kafası basmamıştır anlayamamıştır ne demek istediğini doktorun.... sana bunları söylemesinden ve hele de isim konusunda konuşmasından belli salak bişey olduğu, hiç dikkate alma canım salla gitsin
hasret ceren'e de maaşallah tocaman bi tız olmuşş bayanssulusmile ohh aşıyı da atlattınız ateş yapmaz inşallah
ayfer bişey olmamış çok şükür ama geçmiş olsun yine de Allah beterinden saklasın
olcay ben yapıyorum pastörizeden tutuyor tabi biraz sulu oluyor o da normal sanırım
hehehe seninki yeni mi söndğü bendeki kaç aydır öyle idi mevlam artırsın inşallah geri gelsin çağlasın aksın sütlerin alpin boğazından aşağııı :):):): )
ya aldatan koca daha mı kıymtli oluyor acaba bizim bi komşuda da şöyle bi durum var adam amerikada gitti kadını aldattı dönüşte kadın adamı boşadı adam boşta kalınca gitti amerikadaki kadınla evlendi sonra adamla ilk eş birbirlerine geri döndüler şimdi 2 çocuk ilk eşten 1 çocuk ikinci eşten var 8 ay öncede ilk eşten tekrar 1 çocuk oldu adam ikinci eşi boşamaya çalışırken oda hamile kaldı :):)):) ortada beş çocuk var birde amerikada başka bi kadından avrmış galiba :):): ) ama ilk kadın kocasını hala çok sevdiğini söylüyor ve her şekilde onu yanında istiyor eve geri gelemsi için grekirse bi çocuk daha yaparım 5 kruş parasınıda istemem diyor .. .adam çocukalrına çok bağlıdır :):):
AMİN CANIM SAĞOL.
yaa büyük konuşmamak lazım ama düşünüyorum ben yapamam.bende herşeyin bir sınırı var.evet seviyor da olabilirim ama aşkımdan ölsem genede minnet etmem edemem.
AYFER GEÇMİŞ OLSUN NEOLDUKİ KAÇIRDIM BEN GENE YAAA
sağolasın canım.bize yorum yapmak düşmez ama söyliycem söyliycem tutuyorum fıstık gibi kız kala kala o a... kaldı yaaa .bukızın hiçmi akılvereni yok kaç yaşında gülay saf aşıkmı nedir.ben olsam bulurum mahkemeye kadar birini çatır çatır çatlatırımpınar eymenin 2. dişi hayırlı olsun
hanife evine hoşgeldin a.s.
handan çok geçmiş olsun
fatma iç çamaşırı al kocana kaydirigubbakcemile3 (al sana orijinal bi fikir :dance:)
yasemin inşallah herşey yoluna girer yaa sinir oluyorum düğün arefesi sorun çıkaranlara yetinmeyi bilmeyen insanlaraklava:
filiz maaşallah doğana arda da baya geliştirdi kendini sürünme konusunda opuyorumnanaktan
bi de belki doktor sen emziriyorsun bebek sağlıklı derken sütün yetiyor manasında söylemiştir, bence hiç dr'u arama.. o eltinin kafası basmamıştır anlayamamıştır ne demek istediğini doktorun.... sana bunları söylemesinden ve hele de isim konusunda konuşmasından belli salak bişey olduğu, hiç dikkate alma canım salla gitsin
hasret ceren'e de maaşallah tocaman bi tız olmuşş bayanssulusmile ohh aşıyı da atlattınız ateş yapmaz inşallah
ayfer bişey olmamış çok şükür ama geçmiş olsun yine de Allah beterinden saklasın
olcay ben yapıyorum pastörizeden tutuyor tabi biraz sulu oluyor o da normal sanırım
hehehe seninki yeni mi söndğü bendeki kaç aydır öyle idi mevlam artırsın inşallah geri gelsin çağlasın aksın sütlerin alpin boğazından aşağııı :):):): )
ya aldatan koca daha mı kıymtli oluyor acaba bizim bi komşuda da şöyle bi durum var adam amerikada gitti kadını aldattı dönüşte kadın adamı boşadı adam boşta kalınca gitti amerikadaki kadınla evlendi sonra adamla ilk eş birbirlerine geri döndüler şimdi 2 çocuk ilk eşten 1 çocuk ikinci eşten var 8 ay öncede ilk eşten tekrar 1 çocuk oldu adam ikinci eşi boşamaya çalışırken oda hamile kaldı :):)):) ortada beş çocuk var birde amerikada başka bi kadından avrmış galiba :):): ) ama ilk kadın kocasını hala çok sevdiğini söylüyor ve her şekilde onu yanında istiyor eve geri gelemsi için grekirse bi çocuk daha yaparım 5 kruş parasınıda istemem diyor .. .adam çocukalrına çok bağlıdır :):):
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?