2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hilale nolmuş kaçırdım

pusetten düşmüş.okomşusunun oğluda ayferin eşine söylemiş düştüğünü eşide ayfere küsmüş niye söylemedin bana düştüğünü diye sonra barışmışlar.
yaz canım bilsem inan yazarım meral biliyodu kopyalamıştım belgelerime ama oda gitti çünkü bugün format attım pcye

KİMSE BENİ DUYMUYOR NİYEKİ:çok üzgünüm::a015:

canm yaz google a biton tarif çıkıo geçen bende netten buldum yaptm. hatırlamıorm şimdi ama oktayusta yemekleri mi ne öle bi siteydi sanırım. sütle fln. ben 1 çay bardaa yaptım büyük bardaklardan yetti bize kalanı yenmio zaten

Güzellik fayda etseydi Hülya Avşar gibi kadınlar aldatılmazdı, erkek milleti şerefsiz işte naparsın,tek eşlilik doğalarında yok.
Her aldatan erkek eninde sonunda eski karısına dönüyor

bence de.süpper olur.......

Ay filmde seyretsem amma abartmışlar derim, adam da amma bereketliymiş yahu ceketini hangisine atsa hamile bırakmış

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol:

yAAA inanmıyorum bu erkekler , kusura bakmayın ama , ne kadar öküz oluyorlar yaaaaa bilmiyorumkismile
yazık kıza yemin ederim. ama bebegine daha da cok yazık :2:
gülay ın yerinde olsam, asla bir daha öyle bir kocayı evin kapsından içeri sokmazdım...
hilal cime cok cookk gecmıs olsun , kıyamam yaaa , demirin ardından o da dusmus demek mafoldumben
kızlar okuyup ufleyın bebisleri nazar degiyor valla

kızlar bana irmik helvası tarifi verir misiniz???

3 bardak irmik (yani 1 pk)
1 pk margarin ya da 1 bardak sıvı yağ
1 fincan çam fıstığı (fıstıksız da olabilir tabii ki)
4 bardak su
3 bardak şeker

şekerin yarısı 4 bardak suyla kaynamaya bırakılır
yağ kızdırılır fıstıklar konup kavrulur
ateş biraz kısılıp irmik konur sürekli karıştırarak kavurmaya devam edilir
irmikler kendini bırakınca ateş açılır sürekli karıştırılır ve şerbet dökülür ocak tekrar kısılır
şerbeti çekene kdar ateşte tutulur ocaktan indirilir kalan şeker üzerine dökülüp karıştırılır şekerin eriyene kadar kapak kapalı tutulur

tarif ajandamdan yazdım ben hep böyle yaparım

KİMSE BENİ DUYMUYOR NİYEKİ:çok üzgünüm::a015:

canım 2 bardak irmigi 165 gr margarinle iyice kavuruyorsun, icine birde cam fıstıgı koyuyorsun o da onunla birlikte guzelce kavruluyor,ben kahverengi olana dek kavuruyorum...
daha sonra icine 3,5 su bardagı sutu ve 1 1/2 seker koyuyorum, altı kısık bır sekılde yavas yavas pısıyorum, servis ederken de uzerıne tarcın koyuyorum, cok guzel oluyor, her kandilde yaparımm super oluyor cokacimcoook

aaa üzüldüm AYFER HİLAL KIZIMIZA geçmiş olsun.kız babaları hassas oluyor demekki erkeklerde bir çocuk türü yaaaa.

netten bakayım filizcim neyapayım.

öyle yapacağım mecbur hani ben burdan biri söylerse güvenilir bir tarif olacağı için dedim.

bu arada merve biz seni ve kızını nezaman göreceğiz???facebook un falan var mı???meraklı bir topiciz bizaklinialirimsmile.

kızlar ben kaçıyorum, bizimkini 3. yöntemin sonunda zar zor uyuttum
işlerime bakayım, birazdan eşim de gelir
öptüm hepinizi a.s.

sağolun kızlar demekki bununda çeşitleri oluyor canım çok istedi hep sütte yapar yapayım birazdanopuyorumnanaktan.

MERLİKE benim cadı artık emmiyor. mymun gözünü açtı. artık gece de emmiyor. ben de sağıp veriyorum. zaten bugünlerde azaldı sütüm. 150 cc ancak sağabiliyorum. laç niyetine içiriyorum işte. ne bulursa ağzına götürüyor. memenin ucu değdiği anda kıyamet kopuyor. hala çiroz . mama bile kar etmedi vallahi.

Kızlarrr
şey dicem ya hani playskoolun ilk arabam warya yürüteç yerine kullanılıyor. doktorlar yürüteci pek tavsiye etmiyorlar ben benim bızdık kızıma onun tahtadan olanını buldum play skoolun ki 150 civarı fln ben onu ta hatırlamıorm ama 25 e mi ne aldım
süper bişe
renk renk boyalı fln kızım ayaa dikilemesede ona tutunuo ittirio böle yerden. tahtadan tekerleri war. isterseniz resmini koyuyum buraya beğeneniz olursa kargolarım size havale yaparsınız sizde olur mu? çok tatlı bişe tam bebeikleirmize göre sağlıklıda hem. eskiden beri warmış te annemin flnda warmış

Tahıllı mamalara başlarsan bence kilo alımı da başlar

Anladım canım. Epeydir görnmedinde ben meme savaşı nasıl bitti onu merak ettim. üzülme sağlıklıysa yeter benimkide çiro 6.4 kilo millet 70 günlük sıpası o kadar nerdeyse ama gelişimi iyi meeklemeye çalışıo. ek gıdaları pek sewmio şeftaliyi limon gibi yiyo. düzelierler inşş

-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

netten bakayım filizcim neyapayım.

öyle yapacağım mecbur hani ben burdan biri söylerse güvenilir bir tarif olacağı için dedim.
.

canım tam tarif verecektim iki tane gelmiş zaten. şimdiden afiyet olsun

Bizim komşunun kızıda zayıfmış bnmki gibi tahıllı pirinçli mamalara başladım birden toplandı ama dio şimdi 3 e gidio. yemesin die gözüne bakıorm dio. kız nası şişman yawrum arkadaşlarıyla oynamya çekiniomuş. aman boşwer kof et yapacağına saglıklı zayıf olsunlar. burdan kimin doktoruydu şişmanlat şişmanlat die geliyorsunuz bi süre sonrada zayıflat die geliorsunbu demiş öle hakkaten takme sen

pc gene acık kalmış..
buzdolabımı temzledim..
yemek yaptm..
cok yoruldum yorgunum..
pazar gecesi kaynvaldemi cagıraym diorum iftara..
bu akşamki menüm karışık sebzeli pirinçli türlü..
acılı domates sosu eşliğinde sucuklu makarna..
sarmısaklı yoğurt eşliğinde patlıcan közleme..sempatiksalakcinni
sade dondurma eşliğinde ceviz diyarı tatlı..)sempatiksalakcinni
içecek olarak sürahi eşliğinde suuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…