- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #73.461
hilale nolmuş kaçırdım
KİMSE BENİ DUYMUYOR NİYEKİ:çok üzgünüm::a015:
sağolasın canım.bize yorum yapmak düşmez ama söyliycem söyliycem tutuyorum fıstık gibi kız kala kala o a... kaldı yaaa .bukızın hiçmi akılvereni yok kaç yaşında gülay saf aşıkmı nedir.ben olsam bulurum mahkemeye kadar birini çatır çatır çatlatırım
sağolasın canım.bize yorum yapmak düşmez ama söyliycem söyliycem tutuyorum fıstık gibi kız kala kala o a... kaldı yaaa .bukızın hiçmi akılvereni yok kaç yaşında gülay saf aşıkmı nedir.ben olsam bulurum mahkemeye kadar birini çatır çatır çatlatırım
Ay filmde seyretsem amma abartmışlar derim, adam da amma bereketliymiş yahu ceketini hangisine atsa hamile bırakmış
kızlar bana irmik helvası tarifi verir misiniz???
KİMSE BENİ DUYMUYOR NİYEKİ:çok üzgünüm::a015:
pusetten düşmüş.okomşusunun oğluda ayferin eşine söylemiş düştüğünü eşide ayfere küsmüş niye söylemedin bana düştüğünü diye sonra barışmışlar.
yaz canım bilsem inan yazarım meral biliyodu kopyalamıştım belgelerime ama oda gitti çünkü bugün format attım pcye
öyle yapacağım mecbur hani ben burdan biri söylerse güvenilir bir tarif olacağı için dedim.canm yaz google a biton tarif çıkıo geçen bende netten buldum yaptm. hatırlamıorm şimdi ama oktayusta yemekleri mi ne öle bi siteydi sanırım. sütle fln. ben 1 çay bardaa yaptım büyük bardaklardan yetti bize kalanı yenmio zaten
3 bardak irmik (yani 1 pk)
1 pk margarin ya da 1 bardak sıvı yağ
1 fincan çam fıstığı (fıstıksız da olabilir tabii ki)
4 bardak su
3 bardak şeker
şekerin yarısı 4 bardak suyla kaynamaya bırakılır
yağ kızdırılır fıstıklar konup kavrulur
ateş biraz kısılıp irmik konur sürekli karıştırarak kavurmaya devam edilir
irmikler kendini bırakınca ateş açılır sürekli karıştırılır ve şerbet dökülür ocak tekrar kısılır
şerbeti çekene kdar ateşte tutulur ocaktan indirilir kalan şeker üzerine dökülüp karıştırılır şekerin eriyene kadar kapak kapalı tutulur
tarif ajandamdan yazdım ben hep böyle yaparım
canım 2 bardak irmigi 165 gr margarinle iyice kavuruyorsun, icine birde cam fıstıgı koyuyorsun o da onunla birlikte guzelce kavruluyor,ben kahverengi olana dek kavuruyorum...
daha sonra icine 3,5 su bardagı sutu ve 1 1/2 seker koyuyorum, altı kısık bır sekılde yavas yavas pısıyorum, servis ederken de uzerıne tarcın koyuyorum, cok guzel oluyor, her kandilde yaparımm super oluyor cokacimcoook
MERLİKE benim cadı artık emmiyor. mymun gözünü açtı. artık gece de emmiyor. ben de sağıp veriyorum. zaten bugünlerde azaldı sütüm. 150 cc ancak sağabiliyorum. laç niyetine içiriyorum işte. ne bulursa ağzına götürüyor. memenin ucu değdiği anda kıyamet kopuyor. hala çiroz . mama bile kar etmedi vallahi.
MERLİKE benim cadı artık emmiyor. mymun gözünü açtı. artık gece de emmiyor. ben de sağıp veriyorum. zaten bugünlerde azaldı sütüm. 150 cc ancak sağabiliyorum. laç niyetine içiriyorum işte. ne bulursa ağzına götürüyor. memenin ucu değdiği anda kıyamet kopuyor. hala çiroz . mama bile kar etmedi vallahi.
ya aldatan koca daha mı kıymtli oluyor acaba bizim bi komşuda da şöyle bi durum var adam amerikada gitti kadını aldattı dönüşte kadın adamı boşadı adam boşta kalınca gitti amerikadaki kadınla evlendi sonra adamla ilk eş birbirlerine geri döndüler şimdi 2 çocuk ilk eşten 1 çocuk ikinci eşten var 8 ay öncede ilk eşten tekrar 1 çocuk oldu adam ikinci eşi boşamaya çalışırken oda hamile kaldı :):)):) ortada beş çocuk var birde amerikada başka bi kadından avrmış galiba :):): ) ama ilk kadın kocasını hala çok sevdiğini söylüyor ve her şekilde onu yanında istiyor eve geri gelemsi için grekirse bi çocuk daha yaparım 5 kruş parasınıda istemem diyor .. .adam çocukalrına çok bağlıdır :):):
netten bakayım filizcim neyapayım.
öyle yapacağım mecbur hani ben burdan biri söylerse güvenilir bir tarif olacağı için dedim.
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?