2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ilahi ebruuuuuuu güldürdün beni valla arda da kucağımda kafasını çevirmiş yüzüme bakıyo yine neye gülüyosa diyodur kaydirigubbakcemile3

kızlar tlf dan baglandım hepınızı cok ozledım ama hala cozemedıler uyuz olutorum vodafon merkezde tanıdıgı olan varmı artık sıkıldım ne ıptal edıyorlar nede acıyorlar buarada ata hala oksuruyo alerjıymıs bırde gecen hafta koltutan dustu cok yaramaz oldu

eger bunlarıda begenmezse terlik eşliğinde dayakkaydirigubbakcemile3

çılgın Ebuşşkaydirigubbakcemile3

biz de seni özledik cnm. ya nasıl iptal etmiyolar anlamıyorum. Ataya da geçmiş olsun cnm. düşen bebekler çok topiğimizde, Allahım hepsini korusun

Canım karşı komşuma gitmiştim orada pusetten düştü ama çok yüksekten değil yeni kaldırıyordum o an ellerinin üzerine düştü komşumun oğluda sağolsun eşim işten gelir gelmez ben daha demeden HİLAL DÜŞTÜ HASAN ABİ diye dışarda bağırarak söyledi eşimde beni dinlemeden sağolsun bir sinirle eve geçiyoruz dedi ...Sonra o sustu ben sustum düne kadar ....Olayı anlatınca bişey demedi tabiii.
Eşim fena anlatamam çok titriyor üstüne....Bakımı,ilgilenmesine bişey demez asla ağladığında huysuzsa canı sıkılır ilk diş çıkardığında çok huysuzdu o dönemlerde çok ilgilendi.HANDE,YAZGI CANIM MERAK ETTİĞİNİZ İÇİN YAZDIM TEKRARDAN

olayı anlatsana canım eşimin arkadası vodafone'da çalışıyor ilgilensin söyleyeyimde

hoşgeldin canım bol bol denize götür klacid diye bir şurup var tadı kötü ama süper bişey

Kızlar geçmiş olsun ikinize de.. Çok hereketlendiler di mi.. Hiç yerlerinde durmuyolar...

yaa canım bende onu almayı düşündüm.ama biraz tehlikeli geldi.ya onu iterse ve adım atmazsa yüzünün üstüne düşmez mi?

çok geçmiş olsun canım.ALLAHTAN mühim bişey değilmiş.

handeee
demir demi düştüü kurban olurum yavrumm gecmişler ola nazarlardan zak ola..bizde aynen düşmenin şokunuyeni atlatıyoruz..
hilal ide senden duyuyorum kaçrmıışm yavrularımızı ALLAH korusun azadan beladan
anam yagmur iyice alıştıd üşmeye ana kuagından kendini yere atıp duruyo bagımlılık yatı
neyseki altdai yumuşak halı yoksa bu zamana kac kere kırmştı totoyu

:Saruboceq:ayfercim
çok geçmiş olsun açılışı ben yaptım bütün bebişlerimz düşüyor ama nayse ki onlar birer kanatsız melek rabbim koruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…