- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #73.481
pc gene acık kalmış..
buzdolabımı temzledim..
yemek yaptm..
cok yoruldum yorgunum..
pazar gecesi kaynvaldemi cagıraym diorum iftara..
bu akşamki menüm karışık sebzeli pirinçli türlü..
acılı domates sosu eşliğinde sucuklu makarna..
sarmısaklı yoğurt eşliğinde patlıcan közleme..sempatiksalakcinni
sade dondurma eşliğinde ceviz diyarı tatlı..)sempatiksalakcinni
içecek olarak sürahi eşliğinde suuuuuu
eger bunlarıda begenmezse terlik eşliğinde dayakkaydirigubbakcemile3ilahi ebruuuuuuu güldürdün beni valla arda da kucağımda kafasını çevirmiş yüzüme bakıyo yine neye gülüyosa diyodur kaydirigubbakcemile3
eger bunlarıda begenmezse terlik eşliğinde dayakkaydirigubbakcemile3
kızlar tlf dan baglandım hepınızı cok ozledım ama hala cozemedıler uyuz olutorum vodafon merkezde tanıdıgı olan varmı artık sıkıldım ne ıptal edıyorlar nede acıyorlar buarada ata hala oksuruyo alerjıymıs bırde gecen hafta koltutan dustu cok yaramaz oldu
pusetten düşmüş.okomşusunun oğluda ayferin eşine söylemiş düştüğünü eşide ayfere küsmüş niye söylemedin bana düştüğünü diye sonra barışmışlar.
yaz canım bilsem inan yazarım meral biliyodu kopyalamıştım belgelerime ama oda gitti çünkü bugün format attım pcye
kızlar tlf dan baglandım hepınızı cok ozledım ama hala cozemedıler uyuz olutorum vodafon merkezde tanıdıgı olan varmı artık sıkıldım ne ıptal edıyorlar nede acıyorlar buarada ata hala oksuruyo alerjıymıs bırde gecen hafta koltutan dustu cok yaramaz oldu
Kızlar geçmiş olsun ikinize de.. Çok hereketlendiler di mi.. Hiç yerlerinde durmuyolar...Canım karşı komşuma gitmiştim orada pusetten düştü ama çok yüksekten değil yeni kaldırıyordum o an ellerinin üzerine düştü komşumun oğluda sağolsun eşim işten gelir gelmez ben daha demeden HİLAL DÜŞTÜ HASAN ABİ diye dışarda bağırarak söyledi eşimde beni dinlemeden sağolsun bir sinirle eve geçiyoruz dedi ...Sonra o sustu ben sustum düne kadar ....Olayı anlatınca bişey demedi tabiii.
Eşim fena anlatamam çok titriyor üstüne....Bakımı,ilgilenmesine bişey demez asla ağladığında huysuzsa canı sıkılır ilk diş çıkardığında çok huysuzdu o dönemlerde çok ilgilendi.HANDE,YAZGI CANIM MERAK ETTİĞİNİZ İÇİN YAZDIM TEKRARDAN
Kızlarrr
şey dicem ya hani playskoolun ilk arabam warya yürüteç yerine kullanılıyor. doktorlar yürüteci pek tavsiye etmiyorlar ben benim bızdık kızıma onun tahtadan olanını buldum play skoolun ki 150 civarı fln ben onu ta hatırlamıorm ama 25 e mi ne aldım
süper bişe
renk renk boyalı fln kızım ayaa dikilemesede ona tutunuo ittirio böle yerden. tahtadan tekerleri war. isterseniz resmini koyuyum buraya beğeneniz olursa kargolarım size havale yaparsınız sizde olur mu? çok tatlı bişe tam bebeikleirmize göre sağlıklıda hem. eskiden beri warmış te annemin flnda warmış
Canım karşı komşuma gitmiştim orada pusetten düştü ama çok yüksekten değil yeni kaldırıyordum o an ellerinin üzerine düştü komşumun oğluda sağolsun eşim işten gelir gelmez ben daha demeden HİLAL DÜŞTÜ HASAN ABİ diye dışarda bağırarak söyledi eşimde beni dinlemeden sağolsun bir sinirle eve geçiyoruz dedi ...Sonra o sustu ben sustum düne kadar ....Olayı anlatınca bişey demedi tabiii.
Eşim fena anlatamam çok titriyor üstüne....Bakımı,ilgilenmesine bişey demez asla ağladığında huysuzsa canı sıkılır ilk diş çıkardığında çok huysuzdu o dönemlerde çok ilgilendi.HANDE,YAZGI CANIM MERAK ETTİĞİNİZ İÇİN YAZDIM TEKRARDAN
çok geçmiş olsun canım.ALLAHTAN mühim bişey değilmiş.
handeeeyAAA inanmıyorum bu erkekler , kusura bakmayın ama , ne kadar öküz oluyorlar yaaaaa bilmiyorumkismile
yazık kıza yemin ederim. ama bebegine daha da cok yazık :2:
gülay ın yerinde olsam, asla bir daha öyle bir kocayı evin kapsından içeri sokmazdım...
hilal cime cok cookk gecmıs olsun , kıyamam yaaa , demirin ardından o da dusmus demek mafoldumben
kızlar okuyup ufleyın bebisleri nazar degiyor valla
handeee
demir demi düştüü kurban olurum yavrumm gecmişler ola nazarlardan zak ola..bizde aynen düşmenin şokunuyeni atlatıyoruz..
hilal ide senden duyuyorum kaçrmıışm yavrularımızı ALLAH korusun azadan beladan
anam yagmur iyice alıştıd üşmeye ana kuagından kendini yere atıp duruyo bagımlılık yatı
neyseki altdai yumuşak halı yoksa bu zamana kac kere kırmştı totoyu
ayferrr
gecmişler olsun canım..
ALLAH koruyo yavrularmızı..neyseki önemli bişi yok
:Saruboceq:ayfercim
çok geçmiş olsun açılışı ben yaptım bütün bebişlerimz düşüyor ama nayse ki onlar birer kanatsız melek rabbim koruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?