- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #73.501
başka ne ettim kızbilmiyorumkismile
ohh bee doydum iftarımı yaptım geldim cokacimcoook
bi de kahve yapayım kendimekoca şahsı mesaide
kızlar baby einstein serisini indiriyorum 9. videodayım şuan
isteyen indirdiğim siteden indirsin isteyene ben yollayabilirim
3 yaş altı zeka geliştirici videolar
Allah kabul etsin cnm. site görüntülenemiyo, ilk kez duydum bu videoları doğrusu, ne var ki içinde?
Allah kabul etsin cnm. site görüntülenemiyo, ilk kez duydum bu videoları doğrusu, ne var ki içinde?
mesela indirdiğim ilk video baby galileo gezegenleri yıldızları falan öğretiyo kuklalarla neşeli müziklerle 2. baby beethoven; beethoven'in senfonileriyle yapılmış, 3. baby bach; bach'ın müzikleri 4. baby van gogh renkleri öğreten video
valla ardanın çok ilgisini çekti anlamıyo belki ama mesela renk videosunda bu sarı bu mavi diyerek anlatıyorum
çok uzun izletmiyorum tabii ki, videolar yarım saatlik falan en fazla 5-6 dk izlettim
tekrar bi bak istersen o linke ben tıkladığımda açıldı
daha zamanın varken doğuracam diyen sen ,ara öğünlere başlayan sen,kebab yediren sen ,ilk düşüren sen:)))
ayfercım kısaca anlatayım hattımı evrak eksık dıye ıptal etmısler 2 hafta once kargoyla yolladım hala acmadılar ustelık evrakları kaybedenlerde onlar ama sıkıldım artık boyle gıderse mahkemeye verıcem cok ılgısızler[/QUOT
nerden nereye yolladın? telefonunumu iptal ettiler?evrak ulaştığına dair kağıt varsa sende sorun olmaz eşim gelsin ŞEBNEM HAYRİYE YILMAZ diye Mİ KAYIT OLDUN? Arkadaşını arar oda merkezi arar öğrenir ...
Gülay Ozata
Su duruma nasil geldik bilmiyorum cunku birandami degisir insan evladi ya hic degerim yokmu bunca senenin emegin hatrina cengize sordunmu taniyomu
Facebook Mobil ile gönderildi
ohh bee doydum iftarımı yaptım geldim cokacimcoook
bi de kahve yapayım kendimekoca şahsı mesaide
kızlar baby einstein serisini indiriyorum 9. videodayım şuan
isteyen indirdiğim siteden indirsin isteyene ben yollayabilirim
3 yaş altı zeka geliştirici videolar
düzeltme: windows live dosya gönderme sınırı 50 mb'mış baktım da malesef gönderemeyeceğim sanırım yine de araştırayım bakalım rapid'den indirmek çok zaman alıyo benneyaptımki
dosyaların çoğu 90 mb civarı hele bikaç tanesi 190 mb üzgünümm :gitme:
yooooooh nerde facedemi?oğlumun videosunu gördünüz mü bacılarolumunekankayizsmile
yooooooh nerde facedemi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?