2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ohh bee doydum iftarımı yaptım geldim cokacimcoook
bi de kahve yapayım kendime koca şahsı mesaide
kızlar baby einstein serisini indiriyorum 9. videodayım şuan
isteyen indirdiğim siteden indirsin isteyene ben yollayabilirim
3 yaş altı zeka geliştirici videolar

düzeltme: windows live dosya gönderme sınırı 50 mb'mış baktım da malesef gönderemeyeceğim sanırım yine de araştırayım bakalım rapid'den indirmek çok zaman alıyo benneyaptımki
dosyaların çoğu 90 mb civarı hele bikaç tanesi 190 mb üzgünümm :gitme:

Son düzenleme:

Allah kabul etsin cnm. site görüntülenemiyo, ilk kez duydum bu videoları doğrusu, ne var ki içinde?

Allah kabul etsin cnm. site görüntülenemiyo, ilk kez duydum bu videoları doğrusu, ne var ki içinde?

mesela indirdiğim ilk video baby galileo gezegenleri yıldızları falan öğretiyo kuklalarla neşeli müziklerle 2. baby beethoven; beethoven'in senfonileriyle yapılmış, 3. baby bach; bach'ın müzikleri 4. baby van gogh renkleri öğreten video
valla ardanın çok ilgisini çekti anlamıyo belki ama mesela renk videosunda bu sarı bu mavi diyerek anlatıyorum
çok uzun izletmiyorum tabii ki, videolar yarım saatlik falan en fazla 5-6 dk izlettim

tekrar bi bak istersen o linke ben tıkladığımda açıldı

allah kabul etsin canım ama sitede sorun var açılmıyor eşime söylerim indirir o istediğiniz bişey varsa yollarım sizlere

ayfercım kısaca anlatayım hattımı evrak eksık dıye ıptal etmısler 2 hafta once kargoyla yolladım hala acmadılar ustelık evrakları kaybedenlerde onlar ama sıkıldım artık boyle gıderse mahkemeye verıcem cok ılgısızler

Gülay Ozata
Su duruma nasil geldik bilmiyorum cunku birandami degisir insan evladi ya hic degerim yokmu bunca senenin emegin hatrina cengize sordunmu taniyomu
Facebook Mobil ile gönderildi

Gülay Ozata
Su duruma nasil geldik bilmiyorum cunku birandami degisir insan evladi ya hic degerim yokmu bunca senenin emegin hatrina cengize sordunmu taniyomu
Facebook Mobil ile gönderildi

cengiz tanısa ne olacakki onumu sokacak araya.yaaa ne demeli hasret bilmiyorum ki.yani demekki zaten tek taraflıymış bazı şeyler.daha çok genç yolun başında ayrıca eline yüzüne bakılır güzel bir kız.bu adamadan artık hayır gelmez anlamalı bunu yaa.

jalee gecende bi yere üye oldum dedin lnk verdin hatta
deneme eşantiyon hediye gönndermşkler
bidah verrmiin cano üye olacamda:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…