- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #73.521
cengiz tanısa ne olacakki onumu sokacak araya.yaaa ne demeli hasret bilmiyorum ki.yani demekki zaten tek taraflıymış bazı şeyler.daha çok genç yolun başında ayrıca eline yüzüne bakılır güzel bir kız.bu adamadan artık hayır gelmez anlamalı bunu yaa.
işte buydu ebuşummjalee gecende bi yere üye oldum dedin lnk verdin hatta
deneme eşantiyon hediye gönndermşkler
bidah verrmiin cano üye olacamda:jeyyar:
bnde konuştum ama anlamıyor..sen kocanı nasıl sewiyorsan bende öyle sewiyorum diyor.. Içim gidiyor şun diyo..
Ama tabi ben bu kadarına da göz yumup sineye çekermyim tartışılır:umursamaz: Sewgi de bir yere kadar yani.. Herkesin bazı sınırları wardır bu kadarı bu kadarı beni aşar!!!!
yaa canım bende onu almayı düşündüm.ama biraz tehlikeli geldi.ya onu iterse ve adım atmazsa yüzünün üstüne düşmez mi?
Yok düşmez yani ben etrafımdaki çocuklarda gördüm hiç düşen yok fıldır fıldır sürüolar bebişler sağlamcı cunku. ayrıca öle sendelerken fln koymicaz tam sağlam bastıklarına inandığımız zaman yoksa düşer tabi.
:umursamaz:yerimsenibenyerimseniben..o ses ondan cıkamazzzz onun ses tonu daha güzellennnnnnnnnnnn ebruuu o ses beren saat in dellendirme benialsanaalsanasmile.daha öncede duydum diyorum:dilcikar:
işte buydu ebuşumm
herobaby
kırk yılın başı msn ni açmışın onuda tam selam atıyoken kapattın..:1ninca:vereliniortakEBRU BALIMa.s.eyvahedigeldismile
doğan uyudu tam ben yatcem o kalkar.
kızlar bence artık gülay hakkında yorum yapmayalım nedesek boş özeli sonuçta bize laf düşmez o kendibildiğine gidiyo nedesek boş.enazından eşinin olup olabilcek hayattaki tek çocuğu ege olucak bu bi gerçek.ama bence bu ilişkide bilmdiğiz başka şeyler var bir adam çocuk sahibi olmayı çok istiyor yıllarca bunun için uğraşıyor ama baba olduktan birkaçgün sonra evi terkediyor yerine oturmayan taşlar var buda onları ilgilendirir.
neoldu OCD ?
ayfercım soyadım özçit olarak gecıyo ınternette kullandıgım hattım elımde yolladıgım kargo kagıdı var zaten evraklar ulasmıs keylflerını beklıyorum acsınlar hattı dıye
doğan uyudu tam ben yatcem o kalkar.
kızlar bence artık gülay hakkında yorum yapmayalım nedesek boş özeli sonuçta bize laf düşmez o kendibildiğine gidiyo nedesek boş.enazından eşinin olup olabilcek hayattaki tek çocuğu ege olucak bu bi gerçek.ama bence bu ilişkide bilmdiğiz başka şeyler var bir adam çocuk sahibi olmayı çok istiyor yıllarca bunun için uğraşıyor ama baba olduktan birkaçgün sonra evi terkediyor yerine oturmayan taşlar var buda onları ilgilendirir.
neoldu OCD ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?