2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bnde konuştum ama anlamıyor..sen kocanı nasıl sewiyorsan bende öyle sewiyorum diyor.. içim gidiyor şun diyo..
ama tabi ben bu kadarına da göz yumup sineye çekermyim tartışılır:umursamaz: sewgi de bir yere kadar yani.. herkesin bazı sınırları wardır bu kadarı bu kadarı beni aşar!!!!

kesinlikle öyle sevgide bir yere kadar.biryerden sonra kendine saygından bırakman üstelememen gerekir.ben yapamam ve böyle durumlarda kendime asla acımam acımıda çekerim ama kimseye ezdirmem kendimi gerekirse çeker giderim.
DAHA FAZLA BİŞEY SÖYLENMEZ GÜLAY ADA.YANİ BEN KARIŞMAM ARTIK HAKLARINDA HAYIRLISI.

yaa canım bende onu almayı düşündüm.ama biraz tehlikeli geldi.ya onu iterse ve adım atmazsa yüzünün üstüne düşmez mi?

Yok düşmez yani ben etrafımdaki çocuklarda gördüm hiç düşen yok fıldır fıldır sürüolar bebişler sağlamcı cunku. ayrıca öle sendelerken fln koymicaz tam sağlam bastıklarına inandığımız zaman yoksa düşer tabi.

offffff patlayacam sıkıntıdan elım ayagım tutmuyor resmen sınırlerım o kadar gerıldıkı durup duruken bısey yok yanı ortada
anlamadım yanı hayır olsun

ben iki kızımada kullandım memnunum ama şimdilik erken bir iki ay daha geçsin.

doğan uyudu tam ben yatcem o kalkar.
kızlar bence artık gülay hakkında yorum yapmayalım nedesek boş özeli sonuçta bize laf düşmez o kendibildiğine gidiyo nedesek boş.enazından eşinin olup olabilcek hayattaki tek çocuğu ege olucak bu bi gerçek.ama bence bu ilişkide bilmdiğiz başka şeyler var bir adam çocuk sahibi olmayı çok istiyor yıllarca bunun için uğraşıyor ama baba olduktan birkaçgün sonra evi terkediyor yerine oturmayan taşlar var buda onları ilgilendirir.
neoldu OCD ?

ayfercım soyadım özçit olarak gecıyo ınternette kullandıgım hattım elımde yolladıgım kargo kagıdı var zaten evraklar ulasmıs keylflerını beklıyorum acsınlar hattı dıye

yok bısey olmadı fılızcıgım sadece gergınım neden bende anlamadım

ben geldim herkesler gitmiş artıkın serhana yetişemez oldum eski uslu oğluşumu istiyom diycem komik olacak kaşla göz arasında öyle şeyler yapıyoki ağzım açık kalıyo
valla bi kamyon dayak yemiş gibiyim ne evle ne kendimle nede kocişle ilgilenebiliyorum koca gün toplasan2 saat uyku uyumuyor yemek bile yapamaz hale geldim uslu uslu derken sonradan kudurdu benimkide neyse Rabbim acılarını göstermesin sağlıklı sıhhatli olsunlarda elbet büyüdüklerinde bazı şeyler bizimde yardımımızla düzene girecek
neyse güzel anneler ve ballı bebiişler herkesi çok öpüyorum sisi seviyoyummm iyi geceleropuyorumnanaktan

ayfercım soyadım özçit olarak gecıyo ınternette kullandıgım hattım elımde yolladıgım kargo kagıdı var zaten evraklar ulasmıs keylflerını beklıyorum acsınlar hattı dıye

Bir hattan başka hattamı geçince problem oldu? diye soruyor eşim...Normalde evrakları teslim ettikten 1 hafta sonra açılır bende de öyleydi..Eğer ki 1 haftayı geçmişse diğer eski operatörünü arayıp evraklarımı ilettim ama siziptal etmemişsiniz diyebilirsin canım.Yada detaylı yazarsan bana arkadaşı sistemden bakıcak canım

ayfercım bu benım ınternet hattımdı evraklarıda tamdı 7 aydır kullanıyordum sonradan evrak eksık dıye hattı ıptal ettıler bende onlara ya hattı acın yada sozlesmemı yollayın dedım onlarda tekrar evrak yollayın acalım dedıler bende 2 hafta once yolladım ama hala acmadılar arıyorum en kısa zamanda acıcaz dıyorlar oyalıyorlar

ewet adamında kendini haklı gördüğü sebepler war,o da bişeyleri kabullenemiyor neyse kapatmak en iyisi allah haklarında hayırlısını wersin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…