2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın..
biz bugün dr a 6. ay aşılarını olmaya gidiyoruz...Pelin'e huysuzlanması için bi sebep daha çıktı.. Yaşasın!!! -tatlicadiarzu-

günaydın..
biz bugün dr a 6. ay aşılarını olmaya gidiyoruz...Pelin'e huysuzlanması için bi sebep daha çıktı.. Yaşasın!!! -tatlicadiarzu-

kıymt hepsini beraber mi olacak 3ünü birdennneyvahedigeldismile3 defa acı yaşaması aynı zaman içinde büyük sarsıntılmaz:

ewet adamında kendini haklı gördüğü sebepler war,o da bişeyleri kabullenemiyor neyse kapatmak en iyisi allah haklarında hayırlısını wersin..
günaydıııııın
naber canısı...ben tahmin ettim bişeyler zaten neyse bizi ilgilendirmez ceri hanımın resimlerini gördüm maşallah büyümüş tontiş olmuş bende nezamandır doğan beyin resimlerini koymamışım.

günaydın..
üfff canım geçmiş olsun şimdiden bizimki 2 aşıyı kaldıramadı ateş yaptı 13de aşımız 3 tane çok saçma bir sistem mahvoluyo yavrucaklar hele o ağlamaları yokmu ay içim gıcıklandı.
kıymt hepsini beraber mi olacak 3ünü birdennneyvahedigeldismile3 defa acı yaşaması aynı zaman içinde büyük sarsıntılmaz:
evet canım üçünü birden yapıyolar sağlık ocağında
günaydınnopuyorumnanaktan
kollrı sıvayıp biraz temzlik yapaym
yarına kaynvaldkleri cagrdım iftara..güzel haftasonları ..

ohhh oh kolay gelsin ne yemekler döktürcen bakalım?cokacimcoook

Kızlar meyve filesi bakıyorum.. Seyyal'in kızının ağzında kalan hangi markaydı??
Hepsi mi öyle sizce? Pelin meyve suyu içmiyo, püre de yemiyo.. Sadece meyveleri ağzına tepe tepe yiyo.. Bu filelerden alsam güvenli olur mu??

hepsi ayrı alem bu mart kuzularının...kimi uyumaz kimi çok uyur ,kimi yemez kimi çok yer,biri kabız diğeri ishal ama maşallah geneli hareketli ve yaramaz...uyanık bebek bunlar işimiz zor...Nihan'a da bir haller oldu sabah 5buçuk-6 kalkıyor anamı ağlattı geldik geleli...ve hiç yalnız kalmak istemiyor illa birimiz başında derdi kucak değil sadece biriyle beraber olmak kendi kendine oynamıyor...istediği gibi uzanıp tutmayınca oyuncaklarını sinirleniyor...desteksiz oturmaya başlayınca kendi kendine oynamayı öğrenir inşallah...

günaydınnopuyorumnanaktan
kollrı sıvayıp biraz temzlik yapaym
yarına kaynvaldkleri cagrdım iftara..güzel haftasonları ..
kolay gelsin...halama selamyerimseniben

bilmiyorum ben almadım ama aynı mantık eskiden de varmış yiecekleri temiz beyaz tülbente bağlayıp veririlermiş hatta emzik niyetine....

>Evet gayet saçma ama yapacak bişey yok.. Aşıyı yapan dr un yaşım kadar tecrübesi var..Bi bildiği vardır heralde..bilmiyorumkismile

günaydın..

hadi bakalım hayırlısı inşallah huysuz olmaz pek bu sefer

Şimdi anlaşıldı canım eşim gelsin haber veririm sana

evet hem de çok hareketliler... bizimki bi alem oldu bikaç gündür.. 24 saat kameraya çeksen malzeme var yani.. dün belim, ömzum çok ağrıdığı için yere yattım, babası da bunu dizinde saalamaya çalışıyo.. kafayı kaldırdı bana bi baktı..noldu bu kadına der gibi. yıkıldık gülmekten babasıyla.. biz gülmeye başlayınca sanki anlamış gibi bu da kahkaha krizine girdi!!!!! laelaelaelaelae Kahkaha atıyo, duruyo, bakıyo, bi daha krize giriyo..Hahahaha!!! Benim çocuğum öyle çok gülücük saçan bi bebek olmadığı için şok geçirdik tabi!!! Ama ailece gülmekten yerlerde yuvarlandık.. delikafadulden

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeydelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Süper yaaa:dance:

ben MART BEBEKLERİNE BAYILIYORUM seyretmedende bakmadan da geçemiyorum herbirinizin resimlerine ,videolarına bayılıyorum ..Eşim çektiğim videoları akşamları seyrediyor yaptıklarına bakıyor...Sadece onu 3-4 saat görüyor birde hafta tatilinde resimlerle değilde yaptıkları eşimi mutlu ediyor iş stresinden uzaklaşıyor anlayacağınız...Babasını görünce kızımda başlıyor kahkaha atmaya ...

slm arkidişlerim...
asya da anakucağından aşağı atlayanlar kervanına katıldı.....sabah anakucağıyla beraber yere kapaklandı..kendine bişey olmadı ama çok korktu......insanoğlu işte başımıza gelmeden önlem almıyoruz.şimdi artık yere koyuyorum anakucağını....

seyyalin kızının ağzına soktuğu bunlardandı canım 585 Bebedor Sebze ve Meyve Filesi 6+ Ay | Bebedor | Civil Bebek ve ocuk Dnyas - Civilim.com
sen NUBYY nin var onlardan al uzun sapları var o daha kullanışlıymış selkie onlardan kullanıyo temizlemesi zormuş ama.ama sen yinede eline verdiğinde neolur neolmaz başında dur.

bence alma file bırakta çiğnemeyi öğrensin ben muz verirken emerek alıyor meyve suyunu ,püresine kızım hayır demiyor

oyy Hilal kuzuma...son fotoları da çok şeker bu arada..çok farklı bir havası var...
ben ne zamandır facebooku o anlamda takip edemedim vaktim olmadığından yüklenmeyen bir videon vardı ne oldu halloldu mu???

geçmiş olsun ASYA 'ya artık çok hareketliler durmuyorlar ben hep yere koyarım da bir yere giderken anakucağına koyarım bizde ufak kaza atlattık geçen gün

merhaba canım doğanda 6:30 da ayaktaydı işe yeticekya.doğan artık kendi başına oturabildiği için dmküyorum oyuncakları önüne keyfi yerinde olursa bayağı bi oynuyo aöma bazende sıkılıyo.yaklaşık 10 gündür ishal gibydi şuruba bağlı doktor normal dedi kestik bakalım neolcek
amanın geçmiş olsun canım keşke yerde anakucağında oturtsaydın neyse allah korumuş yine amma zıpır olcek bunlar bilmiyorumkismile

geçmiş olsun...neyseki fıstığa bir şey olmamış...ama o da siz de korkmuşsunuzdur...Allah beterinden saklasın..:Saruboceq:.

Aynen katılıyorum söylediklerine ama desteksiz oturmaya başlayınca kendi kendine oynar diye hayal kurma bence, İklim yaklaşık 1 aydır desteksiz oturuyor ama malesef yanında yine birilerini istiyor İnşallah Nihan öyle yapmaz ve seni üzmez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…