2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bak sen Doğan Beye o da erkenci desene...bu arada maşallah kendi oturuyormuş...bizim kız da oturuyor ama devriliyor tek bırakamıyorum...ishali de düzelir inşallah kısa zamanda biz hiç görmedik öyle bir şey malum Nihan hep kabızdı ama son 2 haftadır hemen hemen hergün yapmaya başladı çok şükür

off desene bu modeller değişmiyo kesin Nihan da değişmez...ya ben evdeyken sorun değil o kadar ama bakıcıya bırakmam gerekirse zor olacak gerçi işi ne başında dursun ama çok zorluyor insanı mız mız sürekli...

geçmiş olsun ASYA 'ya artık çok hareketliler durmuyorlar ben hep yere koyarım da bir yere giderken anakucağına koyarım bizde ufak kaza atlattık geçen gün

geçmiş olsun...neyseki fıstığa bir şey olmamış...ama o da siz de korkmuşsunuzdur...Allah beterinden saklasın..:Saruboceq:.

sağolun kızlar...ayfer size de çok geçmiş olsun canım...

hanife kızının avatarına bayıldım.ısırsınlar o dudakları..çok tatlı maşallah...

oyy Hilal kuzuma...son fotoları da çok şeker bu arada..çok farklı bir havası var...
ben ne zamandır facebooku o anlamda takip edemedim vaktim olmadığından yüklenmeyen bir videon vardı ne oldu halloldu mu???

canım bizim evde 3 bilgisayar var eşim ağ bağlantısı yapmıştı evde malum bilgisayarcı olunca eşim 2 laptop bir masa üstü pc var masaüstü pc bizim server 'ımız oradan yükleme yapınca yükleme zaman alıyor ve face'de yükleme geç oluyor bende gözüküyor yüklendi diyor ama sizlere bir türlü ulaşamadı o videoyu benim laptop'a kopyalayıp tekrardan yollayacağım ...mama yerken çektiğim videoydu o.

Günaydın kızlarrrrrrrrrrr
temizliğimi yaptım bulaşıkları yıkicam süpürge fln kalkcak ortadan ohh çok rahatım.
Kzıalr artık anakucağı kullanmayın ben kaldıralı çok oldu mama sandalyesinde yiyoruz biz. zaten yediğide 2 güne 1 şeftali püresi fln. bide akşam sofrada benle yogurt çorbası yiyo o kadar.
Biz hala oturamıyoruz yani. pat öne devriliyor kemiksiz gibi. siz ne alemdesini. arkaya sağa sola yastık koysamda öne koyunca bi mantığı kalmıo:)
Meyve filesi bende alcam ama Nuby'ninkini.
Sulukda almam lazım bi bieronla idare ediyoruz damlatmayan suluk istiyorum siz ne kulalnıyorsunuz. Tupperware'in suluğu güzel aslında..

ben de always learning in mama seti var..2 tane suluk var içinde onu kullancam ama suluktan içebilirlermi aceba şimdi??

ben bardaktan içiriyorum bi güzelde içiyor bi deneyin isterseniz dişleri çıkmışsa plastik bardakta deneyin benimki başka türlü suyu içmiyor çünkü

Silvercim, geçmiş olsun, düşen bebekler kervanına katıldı demek Asya da, İklim kaç kere düştü sayamıyorum ben artık, şimdi sürekli oturmak istiyor, sıkılınca pat arkaya atıyor kendini ve küüüt kafa yere çarpıyor, her ne kadar yerde kalın bir halı, üstünde de kalın bir örtü olsa da yine de kafası çarpınca ağlıyor, gerçi çabuk unutuyor ama yinede ben tedirgin oluyorum.

İklim su içmeyi pek sevmiyor ama içireceğim zaman tek tercihi var oda bardak, bildiğiniz su bardağı, bu bir avantaj mı bilemiyorum ama biberon yada suluk, alıştırma bardağı, hiçbirini kabul etmedi küçük hanım :))

sağolun kızlar...ayfer size de çok geçmiş olsun canım...

hanife kızının avatarına bayıldım.ısırsınlar o dudakları..çok tatlı maşallah...
sağol teyzesi:) son fotolarımız da defile konusunda:):):):)

anladım canım:):):)

eline sağlık...benim kız da öyle uzun zamandır destekle oturuyor ama desteksiz illa öne arkaya sağa sola yatıyor dediğin gibi zaten erken daha....

ben de always learning in mama seti var..2 tane suluk var içinde onu kullancam ama suluktan içebilirlermi aceba şimdi??

dene bir istersen belli olmuyor nasıl içecekleri...

ben bardaktan içiriyorum bi güzelde içiyor bi deneyin isterseniz dişleri çıkmışsa plastik bardakta deneyin benimki başka türlü suyu içmiyor çünkü

aynen Nihan da bardakla içiyor....başka türlü içmedi...küçük ince belli çaybardağıyla içiyor aynı zamanda diş etlerini de kaşımış oluyor hoşuna gidiyor:):):):):)

canım bızde oturaamıyourz ancak arkasına sagına soluna mınder koyarsam kaydirigubbakcemile3
meyve fılesı ben nubby nın kını bulamadım, bebedor aldım, sulugumuzda nuby nın kı cok guzel gereksız pahalı da dııl. 9 tl ye aldım
ve cok sevıyor bızım kı onda cok guzel su ıcıyor... kaydirigubbakcemile5

merhaba mart anneleri arada internette sizleri takip ediyorum katı gıdalara geçtiniz mi ben yoğurt vermeye çalışıyorum beğenmiyor zar zor veriyorum birde bebelca ve aptamilin kaşık mamalarından vermeye çalışıyorum genelde emmek istiyor ama süt de yetmiyor sanırımsiz neler yapıyorsunuz

ya bende tam aksini düşünüyorum annem we bi kaç kişi daha zayıf olduğunu düşünüyor cereninm we bu beni sinir ediyor.. onun yediğini siz yeseniz ne olursunuz diyorum anlamıyor.. sebzesini meywesini kahwaltısını en besleyici hale getrerek werdiğime inanıyorum.. ama birazcık etlenmiyo kemikleri ağır et yok çocukta sinir oluyorum!!
seyyalinki bebedordu sanırım sen nubby al onlarda öyle bi risk yok canım bnde kullanıyorum yarım muzu yiyor öyleopuyorumnanaktan
>Evet gayet saçma ama yapacak bişey yok.. Aşıyı yapan dr un yaşım kadar tecrübesi var..Bi bildiği vardır heralde..bilmiyorumkismile

dr un bilgisine göre değil canım.. sistem bu sağlık bakanlığı karstada istanbuldada aynı sistemi uyguluyor doğudaki kadın çocuğunu karda kıyamette zırt pırt doktora götüremeyeceği için bir güne 2,3 aşı koyuyorlar... onlara göre mantıklı tabi.. 6.aydan itibaren olan aşıları aynı günde oluyorlar bu onlar için awantajlı oluyor e tıbbi zararıda yok diyorlara tamam işte birazcıkta acıyıwersin canları önemli değil! görüşündeler!!!!
ilk aşıyı oldu kucağına alıp sarmalıyosun tamam bebeğim geçti bak annen burda seni koruyacak diyosun o güweni alıyor çocuk we sakinleşiyor.. derkennnnn 1 acı daha!!!
hani anne hani beni koruyacaktın!!! oluyor bence... yine sar sarmala yine kandır tamam geçti de... hooop ardından bir acı daha!!!! eee o çocuğun yerine bir de kendimizi koyalım bakalım!!!!!kötükedihüso

yoğurdu içine meywe katarak dene sewecektir:)))
meywe püreleride werebilirsin bunlardan sonra sebze çorbasına we muhallebiye geçmen gerekiyor..

silver...
önceden nerdeydi anakucağı? yani artık yere koyuyorum demişsinde koltuktan mı düştü?
çok geçmiş olsun canım neyseki sorunsuz atlatıyoruz walla

canım yoğurdun içine meyve püresi koy veya pekmez.ayrıca ilk başta herşeyi yadırgıycak yavaş yavaş ilk başta 3-4 kaşık yese yeter daha sonra alışır.ek gıda topiği açtı hasret arkadaşımız ona bak orda güzel tarifler var

kaydirigubbakcemile3 aklıma bızım doktor geldı, onumuzdekı ay 3 tane asısı var dmeıstı bende neeeeeeeeeeee 3 tane mı demıstım , o da evet ama ıstersenız yurtıdısndan bır ası var ıkısı bır araqda onu yaparız bıde agızdan rotavırus olur demıstı, yalnız ucretı 70 tl dmıstı bende amnn kalsın deıdm,
ısın ozu paran varsa cocuk az acı cekebılır hasretcımmmm sempatiksalakcinni
hersey para bu ulkede alsanaalsanasmile

Nuby nin bi sürü suluğu war canım ya sizinki hangisi acaba bende ondan alim fiyatıda iiymiş. bnmki içer sanırım biberonu seviyor cunku yogurdu bile bazen bieronlar weriyorum gneiş agız takıp. o zman kaşıkla yeidğiden daha fazla yiyor.

sütün yettikce emzir yetmediğini düşündüğünde yogurt wer o onu tutar o dururkende birikir zaten. benim mesela ikindi zamanı azalır o zaman yogurt weeririm durur öyle. bende öyle çok düzenli başlamadım. şeftali püresi,yogurt ve sütlü yogurt corbası yiyo bigün corba bigün yoort bigün püre. sen emzir bol bol

yoğurdu içine meywe katarak dene sewecektir:)))
meywe püreleride werebilirsin bunlardan sonra sebze çorbasına we muhallebiye geçmen gerekiyor..

Hasret muhallebiyi neyle yapıyosun kaşık mamalarıyla mı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…