- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #73.561
merhaba canım doğanda 6:30 da ayaktaydı işe yeticekya.doğan artık kendi başına oturabildiği için dmküyorum oyuncakları önüne keyfi yerinde olursa bayağı bi oynuyo aöma bazende sıkılıyo.yaklaşık 10 gündür ishal gibydi şuruba bağlı doktor normal dedi kestik bakalım neolcek
amanın geçmiş olsun canım keşke yerde anakucağında oturtsaydın neyse allah korumuş yine amma zıpır olcek bunlar bilmiyorumkismile
Aynen katılıyorum söylediklerine ama desteksiz oturmaya başlayınca kendi kendine oynar diye hayal kurma bence, İklim yaklaşık 1 aydır desteksiz oturuyor ama malesef yanında yine birilerini istiyorİnşallah Nihan öyle yapmaz ve seni üzmez..
geçmiş olsun ASYA 'ya artık çok hareketliler durmuyorlar ben hep yere koyarım da bir yere giderken anakucağına koyarım bizde ufak kaza atlattık geçen gün
merhaba canım doğanda 6:30 da ayaktaydı işe yeticekya.doğan artık kendi başına oturabildiği için dmküyorum oyuncakları önüne keyfi yerinde olursa bayağı bi oynuyo aöma bazende sıkılıyo.yaklaşık 10 gündür ishal gibydi şuruba bağlı doktor normal dedi kestik bakalım neolcek
amanın geçmiş olsun canım keşke yerde anakucağında oturtsaydın neyse allah korumuş yine amma zıpır olcek bunlar bilmiyorumkismile
geçmiş olsun...neyseki fıstığa bir şey olmamış...ama o da siz de korkmuşsunuzdur...Allah beterinden saklasın..:Saruboceq:.
oyy Hilal kuzuma...son fotoları da çok şeker bu arada..çok farklı bir havası var...
ben ne zamandır facebooku o anlamda takip edemedim vaktim olmadığından yüklenmeyen bir videon vardı ne oldu halloldu mu???
Günaydın kızlarrrrrrrrrrr
temizliğimi yaptım bulaşıkları yıkicam süpürge fln kalkcak ortadan ohh çok rahatım.
Kzıalr artık anakucağı kullanmayın ben kaldıralı çok oldu mama sandalyesinde yiyoruz biz. zaten yediğide 2 güne 1 şeftali püresi fln. bide akşam sofrada benle yogurt çorbası yiyo o kadar.
Biz hala oturamıyoruz yani. pat öne devriliyor kemiksiz gibi. siz ne alemdesini. arkaya sağa sola yastık koysamda öne koyunca bi mantığı kalmıo:)
Meyve filesi bende alcam ama Nuby'ninkini.
Sulukda almam lazım bi bieronla idare ediyoruz damlatmayan suluk istiyorum siz ne kulalnıyorsunuz. Tupperware'in suluğu güzel aslında..
ben de always learning in mama seti var..2 tane suluk var içinde onu kullancam ama suluktan içebilirlermi aceba şimdi??
ben bardaktan içiriyorum bi güzelde içiyor bi deneyin isterseniz dişleri çıkmışsa plastik bardakta deneyin benimki başka türlü suyu içmiyor çünkü
sağol teyzesi:) son fotolarımız da defile konusunda:):):):)sağolun kızlar...ayfer size de çok geçmiş olsun canım...
hanife kızının avatarına bayıldım.ısırsınlar o dudakları..çok tatlı maşallah...
canım bizim evde 3 bilgisayar var eşim ağ bağlantısı yapmıştı evde malum bilgisayarcı olunca eşim 2 laptop bir masa üstü pc var masaüstü pc bizim server 'ımız oradan yükleme yapınca yükleme zaman alıyor ve face'de yükleme geç oluyor bende gözüküyor yüklendi diyor ama sizlere bir türlü ulaşamadı o videoyu benim laptop'a kopyalayıp tekrardan yollayacağım ...mama yerken çektiğim videoydu o.
temizliğimi yaptım bulaşıkları yıkicam süpürge fln kalkcak ortadan ohh çok rahatım.
Kzıalr artık anakucağı kullanmayın ben kaldıralı çok oldu mama sandalyesinde yiyoruz biz. zaten yediğide 2 güne 1 şeftali püresi fln. bide akşam sofrada benle yogurt çorbası yiyo o kadar.
Biz hala oturamıyoruz yani. pat öne devriliyor kemiksiz gibi. siz ne alemdesini. arkaya sağa sola yastık koysamda öne koyunca bi mantığı kalmıo:)
Sulukda almam lazım bi bieronla idare ediyoruz damlatmayan suluk istiyorum siz ne kulalnıyorsunuz. Tupperware'in suluğu güzel aslında..
ben de always learning in mama seti var..2 tane suluk var içinde onu kullancam ama suluktan içebilirlermi aceba şimdi??
ben bardaktan içiriyorum bi güzelde içiyor bi deneyin isterseniz dişleri çıkmışsa plastik bardakta deneyin benimki başka türlü suyu içmiyor çünkü
Silvercim, geçmiş olsun, düşen bebekler kervanına katıldı demek Asya da, İklim kaç kere düştü sayamıyorum ben artık, şimdi sürekli oturmak istiyor, sıkılınca pat arkaya atıyor kendini ve küüüt kafa yere çarpıyor, her ne kadar yerde kalın bir halı, üstünde de kalın bir örtü olsa da yine de kafası çarpınca ağlıyor, gerçi çabuk unutuyor ama yinede ben tedirgin oluyorum.
İklim su içmeyi pek sevmiyor ama içireceğim zaman tek tercihi var oda bardak, bildiğiniz su bardağı, bu bir avantaj mı bilemiyorum ama biberon yada suluk, alıştırma bardağı, hiçbirini kabul etmedi küçük hanım :))
ya bende tam aksini düşünüyorum annem we bi kaç kişi daha zayıf olduğunu düşünüyor cereninm we bu beni sinir ediyor.. onun yediğini siz yeseniz ne olursunuz diyorum anlamıyor.. sebzesini meywesini kahwaltısını en besleyici hale getrerek werdiğime inanıyorum.. ama birazcık etlenmiyo kemikleri ağır et yok çocukta sinir oluyorum!!günaydıııııın
naber canısı...ben tahmin ettim bişeyler zaten neyse bizi ilgilendirmez ceri hanımın resimlerini gördüm maşallah büyümüş tontiş olmuş bende nezamandır doğan beyin resimlerini koymamışım.
üfff canım geçmiş olsun şimdiden bizimki 2 aşıyı kaldıramadı ateş yaptı 13de aşımız 3 tane çok saçma bir sistem mahvoluyo yavrucaklar hele o ağlamaları yokmu ay içim gıcıklandı.
evet canım üçünü birden yapıyolar sağlık ocağında
ohhh oh kolay gelsin ne yemekler döktürcen bakalım?cokacimcoook
seyyalinki bebedordu sanırım sen nubby al onlarda öyle bi risk yok canım bnde kullanıyorum yarım muzu yiyor öyleopuyorumnanaktanKızlar meyve filesi bakıyorum.. Seyyal'in kızının ağzında kalan hangi markaydı??
Hepsi mi öyle sizce? Pelin meyve suyu içmiyo, püre de yemiyo.. Sadece meyveleri ağzına tepe tepe yiyo.. Bu filelerden alsam güvenli olur mu??
>Evet gayet saçma ama yapacak bişey yok.. Aşıyı yapan dr un yaşım kadar tecrübesi var..Bi bildiği vardır heralde..bilmiyorumkismile
merhaba mart anneleri arada internette sizleri takip ediyorum katı gıdalara geçtiniz mi ben yoğurt vermeye çalışıyorum beğenmiyor zar zor veriyorum birde bebelca ve aptamilin kaşık mamalarından vermeye çalışıyorum genelde emmek istiyor ama süt de yetmiyor sanırımsiz neler yapıyorsunuz
merhaba mart anneleri arada internette sizleri takip ediyorum katı gıdalara geçtiniz mi ben yoğurt vermeye çalışıyorum beğenmiyor zar zor veriyorum birde bebelca ve aptamilin kaşık mamalarından vermeye çalışıyorum genelde emmek istiyor ama süt de yetmiyor sanırımsiz neler yapıyorsunuz
ya bende tam aksini düşünüyorum annem we bi kaç kişi daha zayıf olduğunu düşünüyor cereninm we bu beni sinir ediyor.. onun yediğini siz yeseniz ne olursunuz diyorum anlamıyor.. sebzesini meywesini kahwaltısını en besleyici hale getrerek werdiğime inanıyorum.. ama birazcık etlenmiyo kemikleri ağır et yok çocukta sinir oluyorum!!
seyyalinki bebedordu sanırım sen nubby al onlarda öyle bi risk yok canım bnde kullanıyorum yarım muzu yiyor öyleopuyorumnanaktan
dr un bilgisine göre değil canım.. sistem bu sağlık bakanlığı karstada istanbuldada aynı sistemi uyguluyor doğudaki kadın çocuğunu karda kıyamette zırt pırt doktora götüremeyeceği için bir güne 2,3 aşı koyuyorlar... onlara göre mantıklı tabi.. 6.aydan itibaren olan aşıları aynı günde oluyorlar bu onlar için awantajlı oluyor e tıbbi zararıda yok diyorlara tamam işte birazcıkta acıyıwersin canları önemli değil! görüşündeler!!!!
ilk aşıyı oldu kucağına alıp sarmalıyosun tamam bebeğim geçti bak annen burda seni koruyacak diyosun o güweni alıyor çocuk we sakinleşiyor.. derkennnnn 1 acı daha!!!
hani anne hani beni koruyacaktın!!! oluyor bence... yine sar sarmala yine kandır tamam geçti de... hooop ardından bir acı daha!!!! eee o çocuğun yerine bir de kendimizi koyalım bakalım!!!!!kötükedihüso
canım bızde oturaamıyourz ancak arkasına sagına soluna mınder koyarsam kaydirigubbakcemile3
meyve fılesı ben nubby nın kını bulamadım, bebedor aldım, sulugumuzda nuby nın kı cok guzel gereksız pahalı da dııl. 9 tl ye aldım
ve cok sevıyor bızım kı onda cok guzel su ıcıyor... kaydirigubbakcemile5
yoğurdu içine meywe katarak dene sewecektir:)))
meywe püreleride werebilirsin bunlardan sonra sebze çorbasına we muhallebiye geçmen gerekiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?