- 13 Ağustos 2009
- 1.404
- 5
- 116
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #73.581
silver...
önceden nerdeydi anakucağı? yani artık yere koyuyorum demişsinde koltuktan mı düştü?
çok geçmiş olsun canım neyseki sorunsuz atlatıyoruz walla
ya bende tam aksini düşünüyorum annem we bi kaç kişi daha zayıf olduğunu düşünüyor cereninm we bu beni sinir ediyor.. onun yediğini siz yeseniz ne olursunuz diyorum anlamıyor.. sebzesini meywesini kahwaltısını en besleyici hale getrerek werdiğime inanıyorum.. ama birazcık etlenmiyo kemikleri ağır et yok çocukta sinir oluyorum!!
canım artık eskisi gibi birer ikişer kilo almasını bekleme hem her ay öyle kilo alsa 1 yaşına kadar neolur bir düşünsene.artık en fazla alıcağı 500gr doğan 2 ayda toplamda aldı 500 düşünsene ben takmıyorum hem çok haeketliler artık vücut yakıyo ve yine söylüyorum cerenin kilosu gayet güzel.
Nuby nin bi sürü suluğu war canım ya sizinki hangisi acaba bende ondan alim fiyatıda iiymiş. bnmki içer sanırım biberonu seviyor cunku yogurdu bile bazen bieronlar weriyorum gneiş agız takıp. o zman kaşıkla yeidğiden daha fazla yiyor.
sütün yettikce emzir yetmediğini düşündüğünde yogurt wer o onu tutar o dururkende birikir zaten. benim mesela ikindi zamanı azalır o zaman yogurt weeririm durur öyle. bende öyle çok düzenli başlamadım. şeftali püresi,yogurt ve sütlü yogurt corbası yiyo bigün corba bigün yoort bigün püre. sen emzir bol bol
Hasret muhallebiyi neyle yapıyosun kaşık mamalarıyla mı.
selam kızlar bizim oğlanda oturmayı pek beceremiyor. popo sivri geliyor :
bu arada örümcek aldık bizim şaşkın geri geri gidiyor....
alp te oturamıyor daha aynen öne atıyor kendini.Günaydın kızlarrrrrrrrrrr
temizliğimi yaptım bulaşıkları yıkicam süpürge fln kalkcak ortadan ohh çok rahatım.
Kzıalr artık anakucağı kullanmayın ben kaldıralı çok oldu mama sandalyesinde yiyoruz biz. zaten yediğide 2 güne 1 şeftali püresi fln. bide akşam sofrada benle yogurt çorbası yiyo o kadar.
Biz hala oturamıyoruz yani. pat öne devriliyor kemiksiz gibi. siz ne alemdesini. arkaya sağa sola yastık koysamda öne koyunca bi mantığı kalmıo:)
Meyve filesi bende alcam ama Nuby'ninkini.
Sulukda almam lazım bi bieronla idare ediyoruz damlatmayan suluk istiyorum siz ne kulalnıyorsunuz. Tupperware'in suluğu güzel aslında..
SELAM HEPİNİZE CANLAR.HERKES İYİ DEĞİL Mİ???
OLCAY GEÇMİŞ OLSUN ASAYA MA.
alp te oturamıyor daha aynen öne atıyor kendini.
sulukta avent in baktım ben hoşuma gitti ama biraz pahalı okadar parayı versem mi düşünüyorumboshayallersmile.
Philips Avent Magic Cup Damlatmaz Bardak Kulplu 200 ml - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
SELAM HEPİNİZE CANLAR.HERKES İYİ DEĞİL Mİ???
OLCAY GEÇMİŞ OLSUN ASAYA MA.
alp te oturamıyor daha aynen öne atıyor kendini.
sulukta avent in baktım ben hoşuma gitti ama biraz pahalı okadar parayı versem mi düşünüyorumboshayallersmile.
Philips Avent Magic Cup Damlatmaz Bardak Kulplu 200 ml - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
yazgıcım, o bardagın kulpsuzu dıger ozelıklerı aynı, kıraz bebe de cok daha uygun almak ıstıyorsun dıye soyledım kaydirigubbakcemile5
Kiraz Bebe*>>*Beslenme*>>*Biberon-Bardaklar
canım illa suluk alıcaksan bak buda aynı
8505 Bebedor Damla Aktmaz Altrma Barda 6+ Ay | Bebedor | Civil Bebek ve ocuk Dnyas - Civilim.com
ama işte tutma yerleri yok ben hani kendileri tutuyorlar bir süre sonra kolay olsun diye dedim.gerçi şimdi bakarken nuby nin gördüm tutmalı daha uygun olmadı ona bakayım canım.
haklısın yazgı sonuçta fazla kullanmıycak 30 ytl bencede fazla bir suluğa.
ben biraz temizlik yapem bari görüşürüz kızlar
ben nuby kullanıyorum cok memnunum, demır de cok severek ıcıyor, tavsıye ederm canım
haklısın yazgı sonuçta fazla kullanmıycak 30 ytl bencede fazla bir suluğa.
ben biraz temizlik yapem bari görüşürüz kızlar
benim drda aynıgün yapmıyo ya 1 hafta sonra çağırıyo.. mesela zatürreyi yaptı sadece diğer ikisini 7.ay kontrolünde yapacak aynı gün değil tabi ikisini birden..kaydirigubbakcemile3 aklıma bızım doktor geldı, onumuzdekı ay 3 tane asısı var dmeıstı bende neeeeeeeeeeee 3 tane mı demıstım , o da evet ama ıstersenız yurtıdısndan bır ası var ıkısı bır araqda onu yaparız bıde agızdan rotavırus olur demıstı, yalnız ucretı 70 tl dmıstı bende amnn kalsın deıdm,
ısın ozu paran varsa cocuk az acı cekebılır hasretcımmmm sempatiksalakcinni
hersey para bu ulkede alsanaalsanasmile
sütle yapıyorum bazen normal biberon maması katyorum..Nuby nin bi sürü suluğu war canım ya sizinki hangisi acaba bende ondan alim fiyatıda iiymiş. bnmki içer sanırım biberonu seviyor cunku yogurdu bile bazen bieronlar weriyorum gneiş agız takıp. o zman kaşıkla yeidğiden daha fazla yiyor.
sütün yettikce emzir yetmediğini düşündüğünde yogurt wer o onu tutar o dururkende birikir zaten. benim mesela ikindi zamanı azalır o zaman yogurt weeririm durur öyle. bende öyle çok düzenli başlamadım. şeftali püresi,yogurt ve sütlü yogurt corbası yiyo bigün corba bigün yoort bigün püre. sen emzir bol bol
Hasret muhallebiyi neyle yapıyosun kaşık mamalarıyla mı.
artık düşe kalka büyicekler alışmalıyız:) umarım bi yerlerini yaralamadan düşüp kalkarlar:))))hasretcım bızımnkı dun yıne dustu yanı dustu sayılmaz bu seferde anakucagından yuvarlanarak ınmıs yere, ıcerı bı geldım, yerde yuzustu yatıyor parmak emıyorrr kaydirigubbakcemile3
cok cadaloz oldu bnlar kaydirigubbakcemile3
ne bilim yaa hadi annem abartyo diyorum ama her gelen yorum yapıyo sinir oluyorumalsanaalsanasmileya bende tam aksini düşünüyorum annem we bi kaç kişi daha zayıf olduğunu düşünüyor cereninm we bu beni sinir ediyor.. onun yediğini siz yeseniz ne olursunuz diyorum anlamıyor.. sebzesini meywesini kahwaltısını en besleyici hale getrerek werdiğime inanıyorum.. ama birazcık etlenmiyo kemikleri ağır et yok çocukta sinir oluyorum!!
canım artık eskisi gibi birer ikişer kilo almasını bekleme hem her ay öyle kilo alsa 1 yaşına kadar neolur bir düşünsene.artık en fazla alıcağı 500gr doğan 2 ayda toplamda aldı 500 düşünsene ben takmıyorum hem çok haeketliler artık vücut yakıyo ve yine söylüyorum cerenin kilosu gayet güzel.
İyi ya rahatladım kızlar benimki oturamıyor sanmıştım. benim kırlentler çok kaba cocugu korumuyor kayıyor hemen. daha hiç oturtmadım ben. yawaş yawaş başlasam iyi olacak. bazen elimle deniyorum 3-4 sn sonra pat düşüyor...herkes öleyse önemli diil o zmn:)
cery oturuyor.. 5.ay kontrolünde dr alıştırmalara başlamamızı söledi wücudunu taşısın dedi we dün ki kontrolde desteksiz oturduğunu görünce ooo başarmışız bile şuan 7 aylık bebek sewiyesinde dedi!
yastıklarla destekle alışacak bi süre sonra
selam kızlar bizim oğlanda oturmayı pek beceremiyor. popo sivri geliyor :
bu arada örümcek aldık bizim şaşkın geri geri gidiyor....
kıymet nasıl gidiyo yardımcıyla??
ya bende tam aksini düşünüyorum annem we bi kaç kişi daha zayıf olduğunu düşünüyor cereninm we bu beni sinir ediyor.. onun yediğini siz yeseniz ne olursunuz diyorum anlamıyor.. sebzesini meywesini kahwaltısını en besleyici hale getrerek werdiğime inanıyorum.. ama birazcık etlenmiyo kemikleri ağır et yok çocukta sinir oluyorum!!
seyyalinki bebedordu sanırım sen nubby al onlarda öyle bi risk yok canım bnde kullanıyorum yarım muzu yiyor öyleopuyorumnanaktan
dr un bilgisine göre değil canım.. sistem bu sağlık bakanlığı karstada istanbuldada aynı sistemi uyguluyor doğudaki kadın çocuğunu karda kıyamette zırt pırt doktora götüremeyeceği için bir güne 2,3 aşı koyuyorlar... onlara göre mantıklı tabi.. 6.aydan itibaren olan aşıları aynı günde oluyorlar bu onlar için awantajlı oluyor e tıbbi zararıda yok diyorlara tamam işte birazcıkta acıyıwersin canları önemli değil! görüşündeler!!!!
ilk aşıyı oldu kucağına alıp sarmalıyosun tamam bebeğim geçti bak annen burda seni koruyacak diyosun o güweni alıyor çocuk we sakinleşiyor.. derkennnnn 1 acı daha!!!
hani anne hani beni koruyacaktın!!! oluyor bence... yine sar sarmala yine kandır tamam geçti de... hooop ardından bir acı daha!!!! eee o çocuğun yerine bir de kendimizi koyalım bakalım!!!!!kötükedihüso
kaydirigubbakcemile3 aklıma bızım doktor geldı, onumuzdekı ay 3 tane asısı var dmeıstı bende neeeeeeeeeeee 3 tane mı demıstım , o da evet ama ıstersenız yurtıdısndan bır ası var ıkısı bır araqda onu yaparız bıde agızdan rotavırus olur demıstı, yalnız ucretı 70 tl dmıstı bende amnn kalsın deıdm,
ısın ozu paran varsa cocuk az acı cekebılır hasretcımmmm sempatiksalakcinni
hersey para bu ulkede alsanaalsanasmile
Evet ya Pelin'de bu ay 300gr almış sadece.. O kadar moralim bozuldu ki... Doktora ek gıda olayını sordum.. Malum, bana geçen ay çok karıştırmışın diye kızmıştı, ek gıdayı kes demişti.. Kilo artışı azx olunca sanıyorum ki ek gıdaya yüklen dicek.. Mama ver 1-2 öğün dedi... :uhm: Ek gıda olarak da sadece meyve suyu, püresi, yoğurt, sebze çorbası diye üstüne basa basa söyledi... Muhallebiyi çok seviyo bizimki.. Onu vermicek miyim yani şimdi.. Anlamadım ki...fisfisfis
Bu arada Bebefix internet sitesinden alışveriş yapan var mı? Fiyatları çok uygun. Bi kaç şey alcak oldum ama şikayetvar da bi dolu şikayet yazmışlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?