2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

silver...
önceden nerdeydi anakucağı? yani artık yere koyuyorum demişsinde koltuktan mı düştü?
çok geçmiş olsun canım neyseki sorunsuz atlatıyoruz walla

hasretcım bızımnkı dun yıne dustu yanı dustu sayılmaz bu seferde anakucagından yuvarlanarak ınmıs yere, ıcerı bı geldım, yerde yuzustu yatıyor parmak emıyorrr kaydirigubbakcemile3
cok cadaloz oldu bnlar kaydirigubbakcemile3

İyi ya rahatladım kızlar benimki oturamıyor sanmıştım. benim kırlentler çok kaba cocugu korumuyor kayıyor hemen. daha hiç oturtmadım ben. yawaş yawaş başlasam iyi olacak. bazen elimle deniyorum 3-4 sn sonra pat düşüyor...herkes öleyse önemli diil o zmn:)

canım su lınkte var hatta kıraz bebe de daha da ucuz,
Kiraz Bebe >> Beslenme >> Biberon-Bardaklar

bızımkı bıberon kullanmadıgı halde ıcıyor, su cok guzel gelıyor, emmedıgı surece su hıcbır sekılde akıtmıyor.

SELAM HEPİNİZE CANLAR.HERKES İYİ DEĞİL Mİ???

OLCAY GEÇMİŞ OLSUN ASAYA MA.

alp te oturamıyor daha aynen öne atıyor kendini.
sulukta avent in baktım ben hoşuma gitti ama biraz pahalı okadar parayı versem mi düşünüyorumboshayallersmile.
Philips Avent Magic Cup Damlatmaz Bardak Kulplu 200 ml - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!

yazgıcım, o bardagın kulpsuzu dıger ozelıklerı aynı, kıraz bebe de cok daha uygun almak ıstıyorsun dıye soyledım kaydirigubbakcemile5
Kiraz Bebe >> Beslenme >> Biberon-Bardaklar

canım illa suluk alıcaksan bak buda aynı
8505 Bebedor Damla Aktmaz Altrma Barda 6+ Ay | Bebedor | Civil Bebek ve ocuk Dnyas - Civilim.com

yazgıcım, o bardagın kulpsuzu dıger ozelıklerı aynı, kıraz bebe de cok daha uygun almak ıstıyorsun dıye soyledım kaydirigubbakcemile5
Kiraz Bebe*>>*Beslenme*>>*Biberon-Bardaklar

ama işte tutma yerleri yok ben hani kendileri tutuyorlar bir süre sonra kolay olsun diye dedim.gerçi şimdi bakarken nuby nin gördüm tutmalı daha uygun olmadı ona bakayım canım.

ama işte tutma yerleri yok ben hani kendileri tutuyorlar bir süre sonra kolay olsun diye dedim.gerçi şimdi bakarken nuby nin gördüm tutmalı daha uygun olmadı ona bakayım canım.

ben nuby kullanıyorum cok memnunum, demır de cok severek ıcıyor, tavsıye ederm canım

benim drda aynıgün yapmıyo ya 1 hafta sonra çağırıyo.. mesela zatürreyi yaptı sadece diğer ikisini 7.ay kontrolünde yapacak aynı gün değil tabi ikisini birden..
sütle yapıyorum bazen normal biberon maması katyorum..
artık düşe kalka büyicekler alışmalıyız:) umarım bi yerlerini yaralamadan düşüp kalkarlar:))))

Doğru diyosun zaten ağlamaktan sesi kesildi doktorda.. Doktoru da tanıyo.. Adamı görürgörmez ağlamaya başlıyo.. mafoldumben Allah'tan 2 aşı birleşmiş de 1tane olmuş. Toplamda 2 aşıyla yırttık bu sayede.. Ama yavrum o kadar iç çekti ki.. Eve gelince memede bayıldı kaldı..ki hiç yaptığı şey diildi..

Heralde bizim dr un yaptığı aşı bu bahsettiğindi...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…