- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #73.601
Evet ya Pelin'de bu ay 300gr almış sadece.. O kadar moralim bozuldu ki... Doktora ek gıda olayını sordum.. Malum, bana geçen ay çok karıştırmışın diye kızmıştı, ek gıdayı kes demişti.. Kilo artışı azx olunca sanıyorum ki ek gıdaya yüklen dicek.. Mama ver 1-2 öğün dedi... :uhm: Ek gıda olarak da sadece meyve suyu, püresi, yoğurt, sebze çorbası diye üstüne basa basa söyledi... Muhallebiyi çok seviyo bizimki.. Onu vermicek miyim yani şimdi.. Anlamadım ki...fisfisfis
Bu arada Bebefix internet sitesinden alışveriş yapan var mı? Fiyatları çok uygun. Bi kaç şey alcak oldum ama şikayetvar da bi dolu şikayet yazmışlar...
ben yaptım canım 3 iş günü içinde gelio...
yaw senin dr da ama antika heee
mamayı kser doktorlar ek gıdaya geçince bu tam tersi mama wer diyo allah allah:umursamaz:
olcay gecmiş olsun asya bebemize..
Canım geçmiş olsun Asya'ya...
Bakıcı bize uyum sağladı sayılır... Bebeği bırakıp gitmek kolay diil ama 1 eylül'de başlıyoruz bakalım... Allah'tan yarım gün... Senin bakıcı ne zaman başlıyo??
yürüteç sanırım...bizimki sürüyo balkonda hızlı hızlı...ama fazla bindirmiyorum..örümcek te ne?
sağol yazgıcımSELAM HEPİNİZE CANLAR.HERKES İYİ DEĞİL Mİ???
OLCAY GEÇMİŞ OLSUN ASAYA MA.
alp te oturamıyor daha aynen öne atıyor kendini.
sulukta avent in baktım ben hoşuma gitti ama biraz pahalı okadar parayı versem mi düşünüyorumboshayallersmile.
Philips Avent Magic Cup Damlatmaz Bardak Kulplu 200 ml - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
silver...
önceden nerdeydi anakucağı? yani artık yere koyuyorum demişsinde koltuktan mı düştü?
çok geçmiş olsun canım neyseki sorunsuz atlatıyoruz walla
kızlar yagmur a sebze corbsı yediremiorum sewmiyoyemiyo
hazır sebz pürelerii iyo ama
bu nası işbilmiyorumkismile
http://www.kadinlarkulubu.com/mart-anneleri/314568-2010-mart-annelerinin-gobusleri.html
bazı göbüşler gitmiş nedennnn(((((((((((
bugün patatesi az bi suyla haşladım. kabak yemeği yapmıştım onun içinden bi kaç kabak aldım haşlanan patatesin içine kabağı birazda süt ekledim blendırdan geçirdim. ve benimki bayıldı şapur şupur yedi maşş. e sonra uyicak emdi emdi ilavede werdim 80 cc onuda içti ama emesi war uyicak cunku karnı tok ememio. şişti:)) salladım uyumadı aldım kucaama gezdire gezdire uyuttum yatırdım şimdi yoruldum bende. işlerimi halledip yatıcam
meyve yemio benim ki napcam bilmiom şeftaliyi limon gibi yiyo resmen hele armutu yüzünü görünce benim yediresim gelmio. ben ki meyveyi çok sewerim deli gibi yerim hamileykende ymeiştşim ama nieyse artık. muzu sütümle eziyorum onu yedi bi'. oda sütün hatrına bence.
hazır meyve kavanozlarını denesem bu sefer onlara alışır normal hiç ywmez mi die korkuorm olmazsa bi kere bi denerim elmada ekşi geldi yemedi üff. ,neyse yatim ben yarın gene erkenden mesai:S bugün 7 de kalktı yaa iii gecleer kızlarrrrr
Ya benim oglum daha oturamiyor sizikiler oturmaya basladimiki?? Ben hic ugrasmiyorumda oturmasi icin acaba beli rahatsiz olurmu diyee...
bugün patatesi az bi suyla haşladım. kabak yemeği yapmıştım onun içinden bi kaç kabak aldım haşlanan patatesin içine kabağı birazda süt ekledim blendırdan geçirdim. ve benimki bayıldı şapur şupur yedi maşş. e sonra uyicak emdi emdi ilavede werdim 80 cc onuda içti ama emesi war uyicak cunku karnı tok ememio. şişti:)) salladım uyumadı aldım kucaama gezdire gezdire uyuttum yatırdım şimdi yoruldum bende. işlerimi halledip yatıcam
meyve yemio benim ki napcam bilmiom şeftaliyi limon gibi yiyo resmen hele armutu yüzünü görünce benim yediresim gelmio. ben ki meyveyi çok sewerim deli gibi yerim hamileykende ymeiştşim ama nieyse artık. muzu sütümle eziyorum onu yedi bi'. oda sütün hatrına bence.
hazır meyve kavanozlarını denesem bu sefer onlara alışır normal hiç ywmez mi die korkuorm olmazsa bi kere bi denerim elmada ekşi geldi yemedi üff. ,neyse yatim ben yarın gene erkenden mesai:S bugün 7 de kalktı yaa iii gecleer kızlarrrrr
arkadaşlar günaydın oğluma pastörize sütle yoğurt yapmaya çabalıyorum olmuyor tutturamadım internetten bakmadığım denemediğim yöntem kalmadı babymix hazır aldım şimdilik kullanıyorum oğlum 6 aylık daha sonra devam sütleriyle deneyeceğim yoğurt işini. bunun denediğiniz püf noktası var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?