2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

şuraya bak
biz olmasakta misafirlerimiz saolsun boş bırakmıyolar evimizibenneyaptımki
alooooooo misafirlerr..
yada misafir adı altında röntgenclerÇok üzgünüm çoook

annemin okuluna gidip geldik...annem müdür istedği parayı vermeyince istifa dilekcesini yazdı.çılgın bu kadın ya..yardımcıyı da ayarladım kadına gelme annem bakacak nasıl derim..o da kendini ona göre ayarladı..müdür bidaha düşün biz sizinle çalışmak istiyoruz dedi...bakalım düşünecek..işler karıştı..

kociş evi temizliyo ya kıyamam..belden sakatlanınca eve bakamadım bu hafta hiç...napsın o da iş başa düştü:teytey:

olcay gecmiş olsun asya bebemize..

sağol ebruş...

sağol canım..bizim yardımcıya 13 ünde gel dedim...o zamana kadar annem idare edecek..

örümcek te ne?
yürüteç sanırım...bizimki sürüyo balkonda hızlı hızlı...ama fazla bindirmiyorum..

sağol yazgıcım

silver...
önceden nerdeydi anakucağı? yani artık yere koyuyorum demişsinde koltuktan mı düştü?
çok geçmiş olsun canım neyseki sorunsuz atlatıyoruz walla

mutfakta köşemin üstünde duruyodu.ite ite gelmiş uca...

asya suluktan içmeyi beceremedi...damlatmayan tarz.asyada nasıl çekeceğini bilemedi...

bu arada tutmayan yoğurt için süpper bir yöntem keşvettim..dün baktı tutmamış yoğurt.bir tencerede su ısıtıp yoğurt mayaladığım kavanozu ağzı kapalı oturttum içine tekrar sardım..3-4 saat sonra açtımki tutmuşsırnaşık şey

Suluk örnekleri için tşkler kızlar
Şeytan diyor ki Avent'inkini al:)) süpermiş. ama sanırım bende nuby alırım. Örümcek=Yürüteç Örümcekvari gidiyor ya çocuklar yan yan böle:) öncedne ölede denirmiş

ÇOK ACIKIYORUM BEN 3,4 GÜNDÜR YİNE YAAA( BOĞAZIMI TUTMALIYIM.. gözümün önünden burger menüler geçio şuan elma dilim patates bol mayonezli((

bugün patatesi az bi suyla haşladım. kabak yemeği yapmıştım onun içinden bi kaç kabak aldım haşlanan patatesin içine kabağı birazda süt ekledim blendırdan geçirdim. ve benimki bayıldı şapur şupur yedi maşş. e sonra uyicak emdi emdi ilavede werdim 80 cc onuda içti ama emesi war uyicak cunku karnı tok ememio. şişti:)) salladım uyumadı aldım kucaama gezdire gezdire uyuttum yatırdım şimdi yoruldum bende. işlerimi halledip yatıcam
meyve yemio benim ki napcam bilmiom şeftaliyi limon gibi yiyo resmen hele armutu yüzünü görünce benim yediresim gelmio. ben ki meyveyi çok sewerim deli gibi yerim hamileykende ymeiştşim ama nieyse artık. muzu sütümle eziyorum onu yedi bi'. oda sütün hatrına bence.
hazır meyve kavanozlarını denesem bu sefer onlara alışır normal hiç ywmez mi die korkuorm olmazsa bi kere bi denerim elmada ekşi geldi yemedi üff. ,neyse yatim ben yarın gene erkenden mesai:S bugün 7 de kalktı yaa iii gecleer kızlarrrrr

oyyy maşallah ne iştah:):):):)
hemen alışmaz öyle korkma...Nihan hem hazırları hem benim yaptıklarımı yiyor....

geceyi ben kapattım sabahı da GÜNAYDIN la açayım...bu sabah keyfim yerinde:lepi:
sabah tartıya çıktığımda 800 gr vermiş olduğumu gördüm...neredeyse 1 kilo ve 5 günde...ne mi yaptım hiçççç sadece bu aralar iştahsızım ve evde çokkk işim vardelikafadulden

arkadaşlar günaydın oğluma pastörize sütle yoğurt yapmaya çabalıyorum olmuyor tutturamadım internetten bakmadığım denemediğim yöntem kalmadı babymix hazır aldım şimdilik kullanıyorum oğlum 6 aylık daha sonra devam sütleriyle deneyeceğim yoğurt işini. bunun denediğiniz püf noktası var mı

Ya benim oglum daha oturamiyor sizikiler oturmaya basladimiki?? Ben hic ugrasmiyorumda oturmasi icin acaba beli rahatsiz olurmu diyee...

Henüz benimkide oturamiyor, yanına yastikla destek verip oturtmaya çalışıyorum ama pek ise yaramıyor, bu arada emeklemeye başladı benimki sizinkiler ne alemde

ewet ptates püresi bizimde faworimiz süt we tere yağıyla blendırdan geçir:) hawuçta haşlayıp katabilirsin:)

5.aydan sonra artık yawaş yawaş oturma alıştırmalarına başlamak gerekirmiş.. sizde etrafını yastıklarla detekleyerek kısa süreli olarak başlayın canlarım..

gunaydin canim maalesef bende cok denedim ama pastorize sutten olmuyor yogurt.ben kucuk kavanozlarla gunluk mayaliycam eklere basladigimda kolay gelsin sana....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…