- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #73.621
arkadaşlar günaydın oğluma pastörize sütle yoğurt yapmaya çabalıyorum olmuyor tutturamadım internetten bakmadığım denemediğim yöntem kalmadı babymix hazır aldım şimdilik kullanıyorum oğlum 6 aylık daha sonra devam sütleriyle deneyeceğim yoğurt işini. bunun denediğiniz püf noktası var mı
Ya benim oglum daha oturamiyor sizikiler oturmaya basladimiki?? Ben hic ugrasmiyorumda oturmasi icin acaba beli rahatsiz olurmu diyee...
geceyi ben kapattım sabahı da GÜNAYDIN la açayım...bu sabah keyfim yerinde:lepi:
sabah tartıya çıktığımda 800 gr vermiş olduğumu gördüm...neredeyse 1 kilo ve 5 günde...ne mi yaptım hiçççç sadece bu aralar iştahsızım ve evde çokkk işim vardelikafadulden
Henüz benimkide oturamiyor, yanına yastikla destek verip oturtmaya çalışıyorum ama pek ise yaramıyor, bu arada emeklemeye başladı benimki sizinkiler ne alemde
bende oturtuyorum alışsın dediler bişey olmaz inşş. gerçektende fark edio oturtunca dik durması gerektiğini farkedio
Evet bende az once gene denedim,ama ya one dogru yada yanlara dogru dusuyor yaaa... Hic dik durmuyor ! Ozelliklede one dogru itiyor kendini..
Masallah kiz, seninki kac aylikki emeklemeye basladi,benimki biraz zor emeklicek yuzustu yatmayi hiiiic sevmiyor en fazla 10 dk yatiyor. Hic hareket yok yani. Zaten daha iki haftadir yeni yuzustu donmeye basladi.
Benim oglum cokmu tembel ne... :uhm:
Benimkide sırtüstü asla durmuo sürekli yüzüstü emekleme pozisyonuna gelio bi elini atamıo daha kol kasları hazır deüil sanırım bayrama diorm ben ama geçedebiliriz. zaten istediği yere dirsekleriyle kendini asıla asıla gidio geçen oturma odasından te mutfağa geldi yanıma:)
Ay bende yapiyim bari, beli agrir diye hic oturmuyordum birde one dogru dusuyor belini fila incitir diye korkuyordum...
Bende korkuyorum ama alıştırma yapmak gerekmiş dün baya oturttum bacak arama koydum onunede kırlent epey durduk sende yap ara ara
Kizlar 2 hafta sonra oglum 6 aylik oluyor, dun oglumun mamasi bitti, bende almisken 1 degilde 2 numaraya geciyim dedim. Dogrumu yaptim bilmiyorum,gerci iki haftasi kaldi zaten kati gidalarada gectik,artik meyve sebze purelerini gunluk veriyorum.
Ayrica nestlenin 6 aylik gunluk yemek programini uygulamaya calisacam.. Hosuma gitti.
Kahvalti : 200 ml anne sutu/ mama + pirin unu
Ara ogun olarak : meyve puresi,cay yada meyve suyu
Ogle yemegi : 200 ml Anne sutu/ Mama
Ara ogun : 200 ml Anne sutu / Mama
Aksam yemegi :50-100 gr. Sebze puresi + 50-100gr patates puresi/makarna/pirinc pilavi pure halinde + 10-25 gr. kaynamis et yada balik puresi.
Tatli olarak yogurt,kwark .
Uyumadan once : 200 ml Anne sutu/ Mama + 2-3 kasik pirinc unu .
Sizce nasil bu yemek programi?????????
selam canlar.
kocama küsüm:umursamaz:Allah tan işten çağırdılar gitti.yoksa devam ederdik didişmeye.bende hırsımı evden çıkartıyorum temizliyorum onukötükedihüsosempatiksalakcinni
Merhaba güzel anneler ve yavruları... Uzuuun zaman oldu buraya uğramayalı, pek zamanım olmuyor artık. Biz çok şükür iyiyiz. Geçmişe bakayım dedim ama çok uzun bakamadım vallahi, her şey yolundadır umarım.
Oturma konusunda, bizim doktor destekli 6. aydan sonra desteksiz 9 ayı bulur dedi. Yürüteci sormadım am Yiğit iki gündür bacaklarıını hiç kırmadan basmaya başladı ama parmak uçlarına... Yürütece de koyarsak öyle alışır diye korkuyorum açıkçası. Yavaş yavaş önümüze vs. oturtuyoruz biz de, eskiden öne düşüyordu, artık geriye atıyor kendini. Yüüstü de kesinlikle durmuyor, kucağımda bile, kafayı yana atıyor hemen...Bizden böyle... Öpüyoruz hepinizi....
Kizlar 2 hafta sonra oglum 6 aylik oluyor, dun oglumun mamasi bitti, bende almisken 1 degilde 2 numaraya geciyim dedim. Dogrumu yaptim bilmiyorum,gerci iki haftasi kaldi zaten kati gidalarada gectik,artik meyve sebze purelerini gunluk veriyorum.
Ayrica nestlenin 6 aylik gunluk yemek programini uygulamaya calisacam.. Hosuma gitti.
Aksam yemegi :50-100 gr. Sebze puresi + 50-100gr patates puresi/makarna/pirinc pilavi pure halinde + 10-25 gr. kaynamis et yada balik puresi.
sabah anne sütü veya devam sütü saat 10 gibi meyve püresi 12-13 gibi sebze püresi arada yine anne sütü öğleden sonra yoğurt sonraki öğün anne sütü saat 20:00 gibi milupanın gece pirinçli sütlü muhallebi gibi veriyorum emerek de gece uykuya dalıyoruz muhallebiyi su pirinç unu ve devm sütü ilave ederek de yapabilirsiniz
doyurucu we besleyici bi menü değil bnce 6ay üstü için..
yoğurt nerde kahwaltıdada pirinçunu yazıo akşamda..
sabah anne sütü veya devam sütü saat 10 gibi meyve püresi 12-13 gibi sebze püresi arada yine anne sütü öğleden sonra yoğurt sonraki öğün anne sütü saat 20:00 gibi milupanın gece pirinçli sütlü muhallebi gibi veriyorum emerek de gece uykuya dalıyoruz muhallebiyi su pirinç unu ve devm sütü ilave ederek de yapabilirsiniz
Senin menu benim simdiki menunun aynisi....
Ama masallah sen anne sutu veriyormussun,ben mama kullaniyorum sutum btiigi icin ama,gerisi ayni..
Ama 6 aydan sonra,et turlerini patates,pirinc makarna gibi seylerde verilmesi gerekiyormus. Ben besleyici olsun,ama asiri kalori almasin istiyorum.
Onun icin bu menu hosuam gitti./
evet canım yumuşamıştım hatta çok özlemiştim ama biraz önce telefondaki ses tonu hepsini yok ettiheryeri silince öfkende silinmiş olur canım akşama bişey kalmaz...
ben içimden geleni söyleyemedim de.çünkü ben konuşuyorum adam karşımda tepki vermiyor susuyor bilerek yapıyor daha çok kızacağımı biliyor.bnde kocama küsüm geldi sarıldı bugün ewlilk yıldönümümz seni sewiyorum, şimdi karabüke maça gidiym yarın yemeğe çıkarız birlkte dedi surat yaptım laf saydım.. gönül koymda gidip geliym dedi defol dedim bana ne soruyosunki git bekleme dedim.. gittii.. peşinden telefon açtım ağzıma geleni saydım.. 2 dakka sonra aradı geliyorum tamam gitmiyorum dedi!! geldi we şimdide burnıumdan getiriyor haywan haywan tawırlar! tek eleman war birde kendi serwis yapıyolarkeşke gitseydi dedirtti yani en azından kapatır dükkanı erkenden çıkardım bi yerlere kızımla rahat rahat!!!!
konuşmuyorum onunla bundan sonra asla özel günleri umursamicam görecek gününü!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?