2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Güzel bilgiler için teşekkürler arkadaşım

rica ederim tatlım ben çok yararlandım dedim belki sizde bişeyler bulurusunuz
zeyno artık gece 20 defaya yakın mızıldanıyor yanlış yapıyomuşum onu kucaklamakla bakalım

ebru kız duy sesimi yagmurun elinde bir oyuncak var nerden aldınız ?bana önerebileceginiz oyuncaklar neler

Ya evet benimde o kısmı dikkatimi çekti.. Ağlayınca nasıl almayayım, nasıl emzirmeyeyim, susmaz kii :)

Hımm bu arada kayınvaldem yürüteç almıştı, biliyorum uzmanlar pek önermiyor ama 1 haftadır ara ara koyuyorum başında durarak, pek sevdi, biraz biraz ilerliyor, düz zeminde daha seri ilerliyor.

Hımm bu arada kayınvaldem yürüteç almıştı, biliyorum uzmanlar pek önermiyor ama 1 haftadır ara ara koyuyorum başında durarak, pek sevdi, biraz biraz ilerliyor, düz zeminde daha seri ilerliyor.

maşşalah kuzuma :))
bend ekoyuyorum yürütece ama ayaklarına bastırmıyorum ayak kısmında gergin duruan bir kumaş var ona basıyor şimdilik hem salıncak hem yürüteç olarak kullanıyoruz bakalım ben daha çok onu oyalıyacak meşgul edip mator becerilerini geliştirecek şeyler bakıyorum

canım yaa kıyamam.benim kocamda da o potansiyel var ama benim korkumdan yapamıyor.sizin ilk yıldönümünüz mü?
sağol gülüm güzel bilgiler için...

slm kızlar iki gündür giremedim girsemde slm verip çıktım

taşınıyorum kızlar son dk golü oldu resmen şurda seneye temmuz gidicem bir yılımız kalmıştı oturduğumuz lojmanları yıkıyorlarmış kasım 15'e kadar çıkın emri gelmiş bizde hiç beklemeden bayramdan önce çıkalım diyoruz eşimin bi arkadaşının evi var eşim gidip baktı beğenmiş yarın bide ben görücem olur dersen tutarız dedi büyük ihtimal ewt diycem annemlere çok yakın 10dk yürüme mesafesinde bi dünya iş çıktı başıma anlıycanız sadece şuna seviniyorum desem gülmeyin ama bu evi çok detaylı temizlemem gerekiyodu temizlik işinden yırttımaklinialirimsmile eşyasız evi temizlemek daha kolay ev yeni boyanmış zaten
beknur arkadaşımıza komşu oluyorum onun evine tarif ettiğine göre 2dk öyle işte

bu arada sizler iyisinizdir inşallah geçmişe bakamadım da..

kızlar 15 dk ıcerısınde markete gıdecegım.doguhana meyve sebze puresı alacagım bırer kavanoz.annem ben ısdeyken dırekt katı meyve sıkacagından gecırıp verıyor.soyledım anneme ozellıkle pure olarak verıyorumkı cıgne yutma yetısı gelısmeye baslasın dıye annemım cevabı soyleydı ""torunum daha rahat yıyor boyle" :))) aglasammı gulsemmı dıyorum ve sabret az kaldı oznur dıyorum kendı kendıme.
velhasıl kelam ben yokken annem bu kavanoz purelerınden versın dıye 3 gun ıdareten alacagım sımdı.hangı markayı tavsıye edersınız ? acıl cevap verırsenız cok yardımcı olursunuz kızlar.sımdıden tesekkur ederım.

canımcım ben milüpa hipp arada bebelac da alıyorum hepsi birbirine benziyor zaten hep aynı şeyleri vermiyim diye değişik olarak bu üçünden kullanıyorum hepsinide severek yiyor serhan bi problem de olmadı şimdiye kadar şimdiden afiyet olsun tosuncuğa

cok tesekkur ederım canım hemen cıkıp alayım mılupa :)

gittim aldim geldim.milupa ve hipp aldim.milupanin seftali elma hipp in armut aldim.umarim oglusum afiyetle yer.
Allah tum bebeklerimizin anne ve babalarina bol para versin tum bebeklerimiz de insallah bu firsatlardan yararlansin.

kizlar uzun zamandir doguhanin yanlarini opmeye calisip ham diye sesler cikariyorum isiriyormus gibi yapiyorum kahkahalar atiyor ama daha farkli seyler denemem gerek.siz bebisleri nasil gulduruyorsunuz ?

Hakkınızda hayırlısı olsun Seyhan'cım. laf aramızda taşınacak olsam ben de herhalde dip bucak her yer tertemiz olacak diye sevinirim en çok inşallah evi beğenirsin ve içine sinerek huzurla oturursun cnm

gittim aldim geldim.milupa ve hipp aldim.milupanin seftali elma hipp in armut aldim.umarim oglusum afiyetle yer.
Allah tum bebeklerimizin anne ve babalarina bol para versin tum bebeklerimiz de insallah bu firsatlardan yararlansin.

hehheh geç kaldım. ben de aynı markaları söylicektim zaten. ama sanırsam hipp gluten içeriyomuş. milupa ve herobaby'de yok

anam nerde bu millet biz evde pinekleyek millet geze nne ala memellekt

ben de evdeyim anacım ama haftasonu millet gezmelerde walla burda in cin top oynuyoboshayallersmile

milletin kocasi evde canim benim ondandir kimsecikler yok :))))

şakkıdı

kizlar uzun zamandir doguhanin yanlarini opmeye calisip ham diye sesler cikariyorum isiriyormus gibi yapiyorum kahkahalar atiyor ama daha farkli seyler denemem gerek.siz bebisleri nasil gulduruyorsunuz ?

gıdıklayarak, bir sesi arka arkaya farklı tonlamalarda çıkararak, öööö ce oyunu oynayarak, herhangi bi nesneyi ona uzatıp tam o alacakken geri çekerek.....

Hakkınızda hayırlısı olsun Seyhan'cım. laf aramızda taşınacak olsam ben de herhalde dip bucak her yer tertemiz olacak diye sevinirim en çok inşallah evi beğenirsin ve içine sinerek huzurla oturursun cnm

.

sağol canımcım amin inşallah bakalım yarın görücem hayırlısı opuyorumnanaktan

kızlar merhabaaaa delikafadulden
biz yarın 4 te bodruma gidiyoruz oglum annem ben...
yaklasık 1 ay kadar kalacagız orada...
bizi merak etmeyin, bebişlerinize ve kendinize cok cok iyi bakın...
sizleri ozleyecegim...
gelecek bayramınız sımdıden mubarek olsun...
gelince bizim evde toplanalım ayarlıcam ben bısıler...
opuyorumm hepınızı kocamnn opuyorumnanaktan

slm kızlar...3 gündür iftara davetli olarak gidiyoruz.valla çok iyi oluyo. 3 gündür yemek derdi yok...yarın da eltimlerdeyizdelikafadulden

ve ani bir kararla yarın saçımı açık karamele boyatıyorum.umarım istediğim gibi olur....

iyi geceler bacılarrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…