- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #73.661
kızlar merhabaaaa delikafadulden
biz yarın 4 te bodruma gidiyoruz oglum annem ben...
yaklasık 1 ay kadar kalacagız orada...
bizi merak etmeyin, bebişlerinize ve kendinize cok cok iyi bakın...
sizleri ozleyecegim...
gelecek bayramınız sımdıden mubarek olsun...
gelince bizim evde toplanalım ayarlıcam ben bısıler...
opuyorumm hepınızı kocamnn opuyorumnanaktan
slm kızlar...3 gündür iftara davetli olarak gidiyoruz.valla çok iyi oluyo. 3 gündür yemek derdi yok...yarın da eltimlerdeyizdelikafadulden
ve ani bir kararla yarın saçımı açık karamele boyatıyorum.umarım istediğim gibi olur....
iyi geceler bacılarrrrrrr
sizleri ozleyecegim...
kizlar uzun zamandir doguhanin yanlarini opmeye calisip ham diye sesler cikariyorum isiriyormus gibi yapiyorum kahkahalar atiyor ama daha farkli seyler denemem gerek.siz bebisleri nasil gulduruyorsunuz ?
ne güzel hayırlısı olsun şimdiden eviniz zor olucak şimdi taşınma derdi filan BEKNUR'a da gidik gelirsin bol bol ohhh ne ala ...Sizlerden biri de bana yakın olsaydı yaa...:umursamaz::umursamaz:slm kızlar iki gündür giremedim girsemde slm verip çıktım
taşınıyorum kızlar son dk golü oldu resmen şurda seneye temmuz gidicem bir yılımız kalmıştı oturduğumuz lojmanları yıkıyorlarmış kasım 15'e kadar çıkın emri gelmiş bizde hiç beklemeden bayramdan önce çıkalım diyoruz eşimin bi arkadaşının evi var eşim gidip baktı beğenmiş yarın bide ben görücem olur dersen tutarız dedi büyük ihtimal ewt diycem annemlere çok yakın 10dk yürüme mesafesinde bi dünya iş çıktı başıma anlıycanız sadece şuna seviniyorum desem gülmeyin ama bu evi çok detaylı temizlemem gerekiyodu temizlik işinden yırttımaklinialirimsmile eşyasız evi temizlemek daha kolay ev yeni boyanmış zaten
beknur arkadaşımıza komşu oluyorum onun evine tarif ettiğine göre 2dk öyle işte
bu arada sizler iyisinizdir inşallah geçmişe bakamadım da..
Kızlarrr
sahur sahur pc ye geldim benim cadı geceleri çok sık kalkmaya başladı yaa. doymuyomuki desem gece yatmadan ilave anne sütü wersemde kalkıyor wermesemde kalktığı gibi bide bırakmıyor memeyi uyuyo kafası düşüo sonra vantuz gibi geri yapışıo doysa bırakır dioym ama bilmiorm kafam karıştı:S ztn yattıktan sonra yrm saat sonra kalkıo dönerken uyanıo emio geri uyuyo 11 gibi bide 2 bucukta kalkıo ben 3 te zor bıraktırıorm bide şimdi emzircem işte. sizinkiler nasıl. 3-4 gündür 2 bucukta kalkmayı ögrendi. acaba azemheval'in yazısındaki gibi bizi görmek için fln mı uyanıo.
bide size o kadar kızdım yok işte biton meyvenin içinde gidip hazır alıosunuz kendiniz yapın fln die. insan kınadığını işlemeden ölmezmiş ama bu kadarda çbk beklemiodum:) bnm sıpacık şeftali pürsi armut elma fln yemio yani yiyoda suratı limon yeidiomuş gibi oluo bir dilim anca yiyodu.
dün markette hipp in şeftali püresini aldım nerdeyse yarıya kadar yedi. pes dedim yani. bende öle alcam snaırım. ama nie bnm yaptığımı yemioki acaba pirinç nişastası warımş ya o mu lezzet katıoki. zaten o bitirmese ben yicektim lezzetliydi.:)
bide herobaby le hipp in arasında baya fiyat farkı war heronun iki tanesi 1 bucuk hipp in bitanesi 2.15 lira nieki. hipp daha mı iyi acaba. bilemedim. neyse görüşürüz kızlarr ben şunu emzirip yatim ztn 40 dk emer en az:S
sizleri ozleyecegim...
slm kızlar...3 gündür iftara davetli olarak gidiyoruz.valla çok iyi oluyo. 3 gündür yemek derdi yok...yarın da eltimlerdeyizdelikafadulden
ve ani bir kararla yarın saçımı açık karamele boyatıyorum.umarım istediğim gibi olur....
iyi geceler bacılarrrrrrr
günaydın bacılarrrr
zafer bayramımız kutlu mutlu olsun.Allah devletimize milletimize zeval vermesin.Ulu önderimiz nur içinde yatsın.
günaydın kızlarr canım doymuyoo iştee bebikk ne yapsın ben gece mama veriyorum ve rahatım ben milupa ve hipp denedim sevmedi heroda karar kıldık. severekte giyoruz meyveleri meyve suyu olarak yiyooo.kızlarrrr mama sandelyesi alacak olanlar jokerde fisher ınki indirimde idi son iki gün hatırlatam dedim ben dün aldım bayıldıkk
günaydın teyzoşlar
ben çok huysuzum annemi çok üzüyorum
fırsat bırakmıyorum ki size bakabilsin
ama ne yapayım ben de iki diş çıkardım kolay değil guclubacismile
günaydın teyzoşlar
ben çok huysuzum annemi çok üzüyorum
fırsat bırakmıyorum ki size bakabilsin
ama ne yapayım ben de iki diş çıkardım kolay değil guclubacismile
ooooo supermıs yaw bende gelım du :))))
inşallah guzel bı tatıl yaparsınız.kendınıze dıkkat edın.
hehehe bende cumartesı gunu sacımı boyattım araya karameller attırdım cok pek guzel oldu be yaw.yaptır ama resım ısterızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?