2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

iyi yolculuklar canım güle güle gidip dönün inşallah sizde kendinize iyi bakın opuyorumnanaktan

şimdiden sıhhatler olsun inşallah istediğin gibi olur canım
bende salı iftara ailemi davet ettim yarından başlıycam hazırlıklara serhanla anca yaparım zaten
iyi gecelerboshayallersmile

hayırlı yolculuklar canım dikkat edin kendinize...Demir'i öp bizim için bol bol fotograf çekinin...Sağol sizinde ilk bayramızı mübarek olsun şimdiden ..Ailenede sevgiler....

kizlar uzun zamandir doguhanin yanlarini opmeye calisip ham diye sesler cikariyorum isiriyormus gibi yapiyorum kahkahalar atiyor ama daha farkli seyler denemem gerek.siz bebisleri nasil gulduruyorsunuz ?

walla benim kız heryerinde öpünce gülüyor ...Güldürürkende acayip seslerde çıkartıyorum...Sırtından baldırlarından,koltuk altlarından ,gıdısından ..Ayak topuklarınından eşim hele onu çok yapar öperken ses çıkartır ham hamm hamm diye:))) bide
B]
[/B]

ne güzel hayırlısı olsun şimdiden eviniz zor olucak şimdi taşınma derdi filan BEKNUR'a da gidik gelirsin bol bol ohhh ne ala ...Sizlerden biri de bana yakın olsaydı yaa...:umursamaz::umursamaz:

Kızlarrr
sahur sahur pc ye geldim benim cadı geceleri çok sık kalkmaya başladı yaa. doymuyomuki desem gece yatmadan ilave anne sütü wersemde kalkıyor wermesemde kalktığı gibi bide bırakmıyor memeyi uyuyo kafası düşüo sonra vantuz gibi geri yapışıo doysa bırakır dioym ama bilmiorm kafam karıştı:S ztn yattıktan sonra yrm saat sonra kalkıo dönerken uyanıo emio geri uyuyo 11 gibi bide 2 bucukta kalkıo ben 3 te zor bıraktırıorm bide şimdi emzircem işte. sizinkiler nasıl. 3-4 gündür 2 bucukta kalkmayı ögrendi. acaba azemheval'in yazısındaki gibi bizi görmek için fln mı uyanıo.

bide size o kadar kızdım yok işte biton meyvenin içinde gidip hazır alıosunuz kendiniz yapın fln die. insan kınadığını işlemeden ölmezmiş ama bu kadarda çbk beklemiodum:) bnm sıpacık şeftali pürsi armut elma fln yemio yani yiyoda suratı limon yeidiomuş gibi oluo bir dilim anca yiyodu.
dün markette hipp in şeftali püresini aldım nerdeyse yarıya kadar yedi. pes dedim yani. bende öle alcam snaırım. ama nie bnm yaptığımı yemioki acaba pirinç nişastası warımş ya o mu lezzet katıoki. zaten o bitirmese ben yicektim lezzetliydi.:)
bide herobaby le hipp in arasında baya fiyat farkı war heronun iki tanesi 1 bucuk hipp in bitanesi 2.15 lira nieki. hipp daha mı iyi acaba. bilemedim. neyse görüşürüz kızlarr ben şunu emzirip yatim ztn 40 dk emer en az:S

bugün ilk günaydın benden olsun GÜNAYDIIIIIIIN.
MERLİKE hipp daha iyi organik benim doktorda onu öneriyo ama ben hiç almadım.
Hande iyi tatiller canım.
Hasret nice mutlu yıllara evliliğiniz uzun mutluluğunuz dAİM olsun.Erkekler böyle canım özel günleri yapılması mecburi şeyler sanıyolar eh işte bi yemeğe çıkarız tamam.Oysaki içten gelim sarılsalar içten taaa kalpten bikaç sevgi sözcüğü söyleseler bize özel olduğumuzu hissettirseler bizim yeter ama anlamıyolar işte.Hem siz daha evleneli bir yıl olmuş dAHa yenisiniz hala taze olmalı herşey hadi bize bakma 8.seneye giricez 11 ekimde
seyhan taşınıyomuş kolay gelsin yeni ev şimdiden hayırlı olsun
BUARADA KAHVALTILARA TEREYAĞI NİYE KOYMUYOSUNUZ BİR TATLI KAŞIĞI TEREYAĞIDA KOYUN

Son düzenleme:

günaydın kızlarr canım doymuyoo iştee bebikk ne yapsın ben gece mama veriyorum ve rahatım ben milupa ve hipp denedim sevmedi heroda karar kıldık. severekte giyoruz meyveleri meyve suyu olarak yiyooo.kızlarrrr mama sandelyesi alacak olanlar jokerde fisher ınki indirimde idi son iki gün hatırlatam dedim ben dün aldım bayıldıkk

ooooo supermıs yaw bende gelım du :))))
inşallah guzel bı tatıl yaparsınız.kendınıze dıkkat edın.

hehehe bende cumartesı gunu sacımı boyattım araya karameller attırdım cok pek guzel oldu be yaw.yaptır ama resım ısterızzz

he hayırlı olsun gule gule kullansın bıdık ama canım benım oglusu oturdugu zaman ona sırılsıklam oluyor terden.yastık yuzu gecırmeyı dusunuyorum ben.

günaydın teyzoşlar
ben çok huysuzum annemi çok üzüyorum
fırsat bırakmıyorum ki size bakabilsin
ama ne yapayım ben de iki diş çıkardım kolay değil
guclubacismile

günaydııııııııııııınnnnnnnnnna.s.

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUNturkbayragiturkbayragi.

kocişimle dün işten gelince barıştık zaten ne hikmetse şu adama öfkem çok çabuk geçiyor.bugünde attiklere gideriz.gece 4 te yattım sabah 8 de kalktım.fenalardayım-tatlicadiarzu-EYMEN kuzum yerim seni maşallah.incilerin parıldıyor

günaydın teyzoşlar
ben çok huysuzum annemi çok üzüyorum
fırsat bırakmıyorum ki size bakabilsin
ama ne yapayım ben de iki diş çıkardım kolay değil
guclubacismile

eymen bebegımıze masallahhh
darısı bızım basımızaaa zemuszemus
dısın cıktıgını ılk goren bebegı bastan ayaga donatırmıss kım gordu bakımm boshayallersmile

sagol canım benımm zemuszemus
sızde byrun gelın beklerımmm opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…