- 13 Ağustos 2009
- 1.404
- 5
- 116
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #73.681
GÜNAYDIN..
turkbayragi
HADİ YAA HANDECİM BUNU HEMEN KULLANIP KAYNVALDİKE GÖSTERMEM GEREK-tatlicadiarzu-eymen bebegımıze masallahhh
darısı bızım basımızaaa zemuszemus
dısın cıktıgını ılk goren bebegı bastan ayaga donatırmıss kım gordu bakımm boshayallersmile
HADİ YAA HANDECİM BUNU HEMEN KULLANIP KAYNVALDİKE GÖSTERMEM GEREK-tatlicadiarzu-
ay cok tatlı serserı dıslere bakkkkkkk
günaydııııııııııııınnnnnnnnnna.s.
30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUNturkbayragiturkbayragi.
kocişimle dün işten gelince barıştık zaten ne hikmetse şu adama öfkem çok çabuk geçiyor.bugünde attiklere gideriz.gece 4 te yattım sabah 8 de kalktım.fenalardayım-tatlicadiarzu-EYMEN kuzum yerim seni maşallah.incilerin parıldıyor
mAŞALLAH YAVRUM SANA..ARKADŞLARINDAHA 1.CİYİ CIKARTAMAZKEN SEEN SOLLADIN HEPSNİ..YİRİNGGG..
eymen bebegımıze masallahhh
darısı bızım basımızaaa zemuszemus
dısın cıktıgını ılk goren bebegı bastan ayaga donatırmıss kım gordu bakımm boshayallersmile
ilk sen gorsen bıle bellı etme, bırak onlar bulmus gıbı olsun, bastan ayaga donatsınlar zemuszemus
günaydın kızlarr canım doymuyoo iştee bebikk ne yapsın ben gece mama veriyorum ve rahatım ben milupa ve hipp denedim sevmedi heroda karar kıldık. severekte giyoruz meyveleri meyve suyu olarak yiyooo.kızlarrrr mama sandelyesi alacak olanlar jokerde fisher ınki indirimde idi son iki gün hatırlatam dedim ben dün aldım bayıldıkk
Sümeyra bu mama sandalyesinin ne özelliği var.Bende chicconon polly sandalyesi var ama birde annemgile mama sandalyesi almam gerekiyor.Kızım gündüzleri orada olacak.Ne alayım karar veremedim.
Benim kız 1 aydır özelliklede son 1 haftadır çok huysuz.Sürekli mızırdayıp duruyor.Oysa doğduğunda ne kadar usluydu.Bunları fabrika ayarlarına döndürme imkanımız yok değil mi:_))
canım senin resimleride görsek hiçte fena olmaz ben çok korkuyorum saç boyatmaya yaa burda bozuyolar saçı zamnda lazım doğan ve şebnemle bayrama attırsammı bende gölge acephe hayırlı olsun gule gule kullansın bıdık ama canım benım oglusu oturdugu zaman ona sırılsıklam oluyor terden.yastık yuzu gecırmeyı dusunuyorum ben.
güle güle kullanın canım bende alıcam ama iyece görmeden olmaz burdan bir bakıcam.günaydın kızlarr canım doymuyoo iştee bebikk ne yapsın ben gece mama veriyorum ve rahatım ben milupa ve hipp denedim sevmedi heroda karar kıldık. severekte giyoruz meyveleri meyve suyu olarak yiyooo.kızlarrrr mama sandelyesi alacak olanlar jokerde fisher ınki indirimde idi son iki gün hatırlatam dedim ben dün aldım bayıldıkk
günaydın teyzoşlar
ben çok huysuzum annemi çok üzüyorum
fırsat bırakmıyorum ki size bakabilsin
ama ne yapayım ben de iki diş çıkardım kolay değil guclubacismile
oy oy maşallah bizde dört gözle bekliyoruz valla
günaydııııııııııııınnnnnnnnnna.s.
30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUNturkbayragiturkbayragi.
kocişimle dün işten gelince barıştık zaten ne hikmetse şu adama öfkem çok çabuk geçiyor.bugünde attiklere gideriz.gece 4 te yattım sabah 8 de kalktım.fenalardayım-tatlicadiarzu-EYMEN kuzum yerim seni maşallah.incilerin parıldıyor
Sümeyra bu mama sandalyesinin ne özelliği var.Bende chicconon polly sandalyesi var ama birde annemgile mama sandalyesi almam gerekiyor.Kızım gündüzleri orada olacak.Ne alayım karar veremedim.
Benim kız 1 aydır özelliklede son 1 haftadır çok huysuz.Sürekli mızırdayıp duruyor.Oysa doğduğunda ne kadar usluydu.Bunları fabrika ayarlarına döndürme imkanımız yok değil mi:_))
canım bende fısherınkını aldım jokerden 199 tl ama ıste sırtı terletıyor bı yastık yuzu gecırmekde fayda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?