2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ay cok tatlı serserı dıslere bakkkkkkk

mAŞALLAH YAVRUM SANA..ARKADŞLARINDAHA 1.CİYİ CIKARTAMAZKEN SEEN SOLLADIN HEPSNİ..YİRİNGGG..

eymen bebegımıze masallahhh
darısı bızım basımızaaa zemuszemus
dısın cıktıgını ılk goren bebegı bastan ayaga donatırmıss kım gordu bakımm boshayallersmile

ilk sen gorsen bıle bellı etme, bırak onlar bulmus gıbı olsun, bastan ayaga donatsınlar zemuszemus

teşekkürler canlar
bildiğiniz gibi değil ama çok huysuz oldu
dün babası isyan etti bağırıyor çağırıyor adamı tanıyamadım vallah:2:

birde emerken ısırıyor bazen felaket canım yanıyor koparacak bu gidişle... :1shok:

Handecim ilk ben gördüm ve söyledim aman boşver zaten öyle bir kayınvalide görümce yok bizde hediye alacak anam desen her sefer alıyor
yerimseniben

BEN bızımkıne hep, alı babanın bır cıftlıgı var ı ve bır aslan mıyav dedıyı sooluyorum bayılıoyrrr :ecrin_bebek:
hatta yemek yemedıgınde onları soyleyerek yedırıyorumm guclubacismile

Sümeyra bu mama sandalyesinin ne özelliği var.Bende chicconon polly sandalyesi var ama birde annemgile mama sandalyesi almam gerekiyor.Kızım gündüzleri orada olacak.Ne alayım karar veremedim.

Benim kız 1 aydır özelliklede son 1 haftadır çok huysuz.Sürekli mızırdayıp duruyor.Oysa doğduğunda ne kadar usluydu.Bunları fabrika ayarlarına döndürme imkanımız yok değil mi:_))

bende chıcco polly kullanıorum cok memnunumm zemuszemus

he hayırlı olsun gule gule kullansın bıdık ama canım benım oglusu oturdugu zaman ona sırılsıklam oluyor terden.yastık yuzu gecırmeyı dusunuyorum ben.
canım senin resimleride görsek hiçte fena olmaz ben çok korkuyorum saç boyatmaya yaa burda bozuyolar saçı zamnda lazım doğan ve şebnemle bayrama attırsammı bende gölge acep
güle güle kullanın canım bende alıcam ama iyece görmeden olmaz burdan bir bakıcam.

günaydıııın canım benim içinde gez ben tıkıldım kjaldım eve yaw

canım bende fısherınkını aldım jokerden 199 tl ama ıste sırtı terletıyor bı yastık yuzu gecırmekde fayda var

günaydın kızlar?nsılsınız..geçmişin tamamına bakamadım sadece göz gezdirdim biraz..meyve filelerinden bahsedilmiş..bende nuby nin var ben pek beğenmedim ya ....bir tek içine ezileb,len meyveler falan koyunca ancak yiyebiliyorlar.onlarda fileden zor temizleniyor sonra..muzu bir türlü fileden arıtamıyorum mesela... elma falan sert kalıyor ...ancak elma koyduğumuzda diş kaşımak için kullanıyoruz biz...

frambuaz canım pelin hanıma neyveleri cici bebe falan ile karıştırıp vermeyi dene istersen belki öyle daha çok sevebilir...

suluk kullanmauya başlamışsınız kızlar bebişlere ..ben daha emirhana almadım bile ya...

şu fisher mama sandalyesini ben jokerden alalı 1 ay oluyor hemen hemen ..çok güzel sağlam ve kullanışlı ama sırtı terletiyor biraz..ama mama sandalyelerin genelinde bu sorun var...

ana kucağı mama sandalyesi bebek arabası bunların hepsinin kumaşları terletiyor
ben eymenin baş kısmına en azından pamuklu bir örtü kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…