2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bu aralar benim oglumda surekli gece uyaniyor, acaba disindenmi rahatsizlaniyor deyip her defasinda yanina gidiyordum acaba gitmesemmi nee,belkide beni gormek icin yanindas durmami istedigi icin yapiyordur vaaay cingoz vaay..

Dopgru olabilir aslinda,cunki yanina varinca susuyor gulmeye basliyor hemen. Eger rahatsizligi olsa onuda yapmaz.

Ama benim oglum kolay kolay pes etmiyor aglatiyorum ama, banamisin demiyor yawww..

Chicconunki de çok terletiyor.

şu fisher mama sandalyesini ben jokerden alalı 1 ay oluyor hemen hemen ..çok güzel sağlam ve kullanışlı ama sırtı terletiyor biraz..ama mama sandalyelerin genelinde bu sorun var...

dımekkı fıx problem bu

..YENİ DÜDÜÜÜÜÜTÜMÜZ..BUNU ANA KUCAGINDAN DAHA CK SEVİYO..ASLINDA BENM COCUGUM ELİNDEKİLERE MUTLU OLMAYI BİLİYOsempatiksalakcinni

yeyım o kocamn goslerı ben

Evet benim canim, niyeki:))

yahu sorma bu aralar o kadar enteresan ruyalar goruyorumkı.bu hafta ıcınde gordugum ruyalar soyle.agacdan elma toplamak , camı duvarlarınnı tavanlarını yıkamak dun hamılelıkle ılgılı bısıler gordum.Allah hayır etsın.anlayamıyorum bı turlu.bırde benım ruyalar cıkar genelde yorumlayamıyorum

Ya benim kaynanamgilde yurutec almak istiyor,ama doktorlar tavsiye etmedigi icin simdi bende tereddutte kaldim oglan zaten tembel iyice tembellesirse birde......

Anaa ne guzel oturmuss kizin :))) Benim oglan olsa one dogru secdeye kapanmisti ))

bizde yeni yeni kafamızı kaldrmaya başldık secdeden..
ama ALAH hep secdeye egilmek naip etsin onar..:Saruboceq:

valla inanmıycaksın bendede mavisi var bende oturtuyorum pek bi seviyo

:lepi:kaydirigubbakcemile5
filiz sen kocanla akrabamısın..nekadannnbeniosnz

bizimkide secdecilerden ))) ebru cok ii akıl etmişsin bitane bende edinmeliyim ama benimki cok huysuz ya o beni oturtur oraya :)))))

bizde yeni yeni kafamızı kaldrmaya başldık secdeden..
ama ALAH hep secdeye egilmek naip etsin onar..:Saruboceq:

:lepi:kaydirigubbakcemile5
filiz sen kocanla akrabamısın..nekadannnbeniosnz

Amiiiiiiiiiiiiinnn insallah,ne guzel olurr ... Babasi kiliyor namaz ama ben kilmiyorum,aslinda ornek olmak lazim ama nerrrdeee...

Ya benim kaynanamgilde yurutec almak istiyor,ama doktorlar tavsiye etmedigi icin simdi bende tereddutte kaldim oglan zaten tembel iyice tembellesirse birde......

ben büyüğünkiniçıkardım emirhana..günde biraz biraz bindiriyorum ..çok hoşuna gidiyor..bence çok uzun saatler tutmazsan bişey olmaz..ayrıca ben büyüğü sürekli tutyordum içinde..9 aylık yürüdü...

bugün pek bi sessizik..
herkes yuyo heral..
dewamsızlık llstesindekillere ceza:
MERAL..:mymeka:
YAZGI..:mymeka:
HASRET..:mymeka:
PANCUBEN..:mymeka:
BOSNA..:mymeka:

Hmmm ok.... Zaten alacaklar bindirmesem olmaz,ama aslinda bende istiyordyum cunki bazen oyalayamiyorum bana sart boyle seyler ikincide gelecek ya,. Ama doktorlsarin oyle dedigini duyunca tereddut ettim ne biliyimm iste ....

Senin oglan cabuk yurumus masallah,ben pek sanmiyorum benimki cok tembel yaa yuzustu yatmayi filans evmiyor. daha iki haftadir sirtustunden yuzustu donmeye basladi .

ahh nekadar issteerim bize gelseniz..
Hem bebkler bebekli otamlara bayılırarmış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…