- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #73.701
kızlar ıkıncı kez hamıle olan mıhrıban dı degıl mı?
Anaa ne guzel oturmuss kizin :))) Benim oglan olsa one dogru secdeye kapanmisti))
Chicconunki de çok terletiyor.
şu fisher mama sandalyesini ben jokerden alalı 1 ay oluyor hemen hemen ..çok güzel sağlam ve kullanışlı ama sırtı terletiyor biraz..ama mama sandalyelerin genelinde bu sorun var...
Evet benim canim, niyeki:))
bizde yeni yeni kafamızı kaldrmaya başldık secdeden..Anaa ne guzel oturmuss kizin :))) Benim oglan olsa one dogru secdeye kapanmisti))
valla inanmıycaksın bendede mavisi var bende oturtuyorum pek bi seviyo
bizimkide secdecilerden))) ebru cok ii akıl etmişsin bitane bende edinmeliyim ama benimki cok huysuz ya o beni oturtur oraya :)))))
bizde yeni yeni kafamızı kaldrmaya başldık secdeden..
ama ALAH hep secdeye egilmek naip etsin onar..:Saruboceq:
:lepi:kaydirigubbakcemile5
filiz sen kocanla akrabamısın..nekadannnbeniosnz
Ya benim kaynanamgilde yurutec almak istiyor,ama doktorlar tavsiye etmedigi icin simdi bende tereddutte kaldim oglan zaten tembel iyice tembellesirse birde......
ebru ne güzel oturmuş kız o öyle..emirhan olsa oyuncakları yakalayacağım diye secdeye inerdi...:)maşallah kuzuya...
ben büyüğünkiniçıkardım emirhana..günde biraz biraz bindiriyorum ..çok hoşuna gidiyor..bence çok uzun saatler tutmazsan bişey olmaz..ayrıca ben büyüğü sürekli tutyordum içinde..9 aylık yürüdü...
ahh nekadar issteerim bize gelseniz..merhaba kızlar
bir türlü anlatamadım..
Geçen akşam rüyamda sizleri gördüm :))
bize gelmiştiniz hepiniz bebelerle :) oturup muhabbet ediyorduk, bir de hnd nickli bir arkadaş vardı, onun bebeği erkekti dimi? Onu okuyordum kucağımda.. Hayır olsun..
Bizimde 3 eylül evlilik yıldönümümüz, bakalım neler olacak..
Bu arada görümcem burada öğretmenlik yapıyordu ya, yaz tatilinde ankara ya gitti, düğünü oldu, şimdi tekrar dönüyor yanımıza, çarşamba burda akannehir
..
YERİM EMIR İ..ODA SECDECİ DEMEKyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?