2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

OCD.... hayirdir insallah yoksa varmi birseyler???? Ben zaten yanima arkadas ariyorum haa ))

yok kıs ben spıral taktırdım bılem zemuszemus eger bı maraza cıkarmazsa hamıle degılım

canım yurutec asıl yurume ıcın gereken kalca kaslarını kullanmayı engellıyormus ondan drlar kullanmayın dıyor

OCD .... sen dusunuyormusun ikinciyi??? hani hemen??

dusunuyorum ama 4 5 sene sonra.40 ıma merdıven dayayayım once kaydirigubbakcemile3

Yok kiz okadarda bekleme bence, arka arkaya doguracan ondan sonra hayat sana kalacak ,ozaman surekli bebe buyutmekle gececek zaman dusunsene ..

Ama bakmayin valla,benim 4 sene olmadi hic korunmadik 4 yil boyunca,Rabbinm simdi naisp etmis hemde tedavisiz cok sukur diyorum,hem ne kadar zor olursa olsun. Ikisi bir aradan cikacak allah izin verirse 5 sene sonra biri 5 bucuk digeride 4 bucuk yasinda olacak.Yani ragatlamaya baslicam/..

EVET, oyleymis.. Ama normal dogumdada vucudun tekrar toparlanmasi 2 sene suruyormus.. Ama dedigim gibi benim hic aklima gelmezdiki olacagi korunmadim nasil olsa bi 3-4 sende bu surer zaten dedik 2 bucuik aylikken daha oglum. hamile oldugumu ogrendim

gerçekten hiç benzemeyiz belki resimlerde öyle çıkmıştır facete kendi resimlerimi kaldırdım zaten mahsustan eşimin resmini ekledim.biliyosun benim face kardeşim açtı ben pek anlamam fotoğrafları herkes görebilir yapmış ben bunu sonradan farkettim.adamın biri slm demiş bugünde arkadaşlık teklif etmiş valla eşim bi görse adamıda oyar pcyide parçalar başıma bela olmasa bari face şimdi gizlilik koydum.
needemek yai şimdi körrmüyüm beeeeeen:mymeka:
benzionuz işte:dilcikar:

nşallah yüce rabbim ikiisiylede aynıanda ve eşit sevyede ilgenebilmee gücü verir sana

Hepinize kocaman öpücükleropuyorumnanaktan

merallll kız su lap topu yaptır bı bacım yaw

off offffff ya dün akşam aldım laptopu götürdüm internet cafeye ama bakacak olan adam yoktu tıpış tıpış geri getirdim. bakalım bugün gidebilirsem gidicem tekrardan

günaydın teyzoşlar
ben çok huysuzum annemi çok üzüyorum
fırsat bırakmıyorum ki size bakabilsin
ama ne yapayım ben de iki diş çıkardım kolay değil
guclubacismile

Maşallah sana yaaa, çok yakışmış incilerin senin. hadi bakalım darısı tüm bekleyenlere hayırlısıyla

heheh aşkından olmasın??

bırde tuncel kurtız ın sesını sevıyor.sımdı onun seslendırdıgı mevlana etme yı dınletıyorum nasıl dıkkat kesılmıs durumda.

:1shok: kız biraz ağır gelmiyo mu?

BEN bızımkıne hep, alı babanın bır cıftlıgı var ı ve bır aslan mıyav dedıyı sooluyorum bayılıoyrrr :ecrin_bebek:
hatta yemek yemedıgınde onları soyleyerek yedırıyorumm guclubacismile

puhahah bizim de favori şarkılarımız bunlar. henüz çocuk şarkıları takılan başkaları da varmış barim

..YENİ DÜDÜÜÜÜÜTÜMÜZ..BUNU ANA KUCAGINDAN DAHA CK SEVİYO..ASLINDA BENM COCUGUM ELİNDEKİLERE MUTLU OLMAYI BİLİYOsempatiksalakcinni

Ya şu kızı bi ara ısırmam lazım çok cnm çekiyooo

bugün pek bi sessizik..
herkes yuyo heral..
dewamsızlık llstesindekillere ceza:
MERAL..:mymeka:
YAZGI..:mymeka:
HASRET..:mymeka:
PANCUBEN..:mymeka:
BOSNA..:mymeka:

:kedi::kedi::kedi:

He , normal yaptim. Simdi ona tirsiyorum oste, daha orasi toparlanmadan yine mahvolacak yaa.. ( Bi suru dikis atilmisti zaten

korkma cnm, aksine daha kolay doğum olur inşallah. arası fazla açılınca ilk doğum gibi olur derler ama yakınsa birbirine sanırım henüz tam kapanmamış olduğundan açılma daha hızlı ilerler ve doğum daha kolay olur inşallah. öyle düşün sen

amaan ne var banada geliyo dallamalar
sil gitsin

EVET, oyleymis.. Ama normal dogumdada vucudun tekrar toparlanmasi 2 sene suruyormus.. Ama dedigim gibi benim hic aklima gelmezdiki olacagi korunmadim nasil olsa bi 3-4 sende bu surer zaten dedik 2 bucuik aylikken daha oglum. hamile oldugumu ogrendim
canım allah yardımcın olsun biraz yıpranırsın zor iki çocuk ama olsun ikiside büyür gider hem oyun arkadaşı olurlar.yanlız ikiside erkek olursa yandın oyunları bile güleş kavga ve gürültülü oluyo.benim sıpada gecede 3 sefer uyanıyo uykusuz zombi gibi dolanıyorum karnı tok altı kuru niye böyle oldu bilmiyorum şu salon varya adım atcak yer yok pislik götürüyo evi ben pc başındayım canım işmiş yapmak bile istemiyo ama mecburum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…