- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #73.741
amaan ne var banada geliyo dallamalar
sil gitsin
nşallah yüce rabbim ikiisiylede aynıanda ve eşit sevyede ilgenebilmee gücü verir sana
Aha buldum bi resim koyayim bari
manyak dolu bir sürü anam evli mutlu çocukluyum ben niye oynuyosun internet hayatımlansempatiksalakcinni
canım allah yardımcın olsun biraz yıpranırsın zor iki çocuk ama olsun ikiside büyür gider hem oyun arkadaşı olurlar.yanlız ikiside erkek olursa yandın oyunları bile güleş kavga ve gürültülü oluyo.benim sıpada gecede 3 sefer uyanıyo uykusuz zombi gibi dolanıyorum karnı tok altı kuru niye böyle oldu bilmiyorum şu salon varya adım atcak yer yok pislik götürüyo evi ben pc başındayım canım işmiş yapmak bile istemiyo ama mecburum
iki tane neden ki ebrum???normalde avent in suluğuda 27 lira zaten öyle alsanda olur sen bilirsin.geçen bende avent e bakarkan nette bişey okudum avent bpa lı ürünlerini türkiye de geri çekmemiş tüketiyormuş.üstelik kk da bir topicte yazıyordu.kıllandım.Philips - Çocuk besleme - Anne ve çocuk bakımı - Bebek besleme
kızlar ben avent biberonlarıma böyle uç ve kulp alıp suluk yapsam diyorum...evde 6 tane avent biberon var kullanmıyoruz...2 uç alsam ve 2 kulp 32 tl ye mal oluyor.2 adet suluk elde etmiş oluyorum pahalıyamı geliyor acaba ya...
bugün pek bi sessizik..
herkes yuyo heral..
dewamsızlık llstesindekillere ceza:
MERAL..:mymeka:
YAZGI..:mymeka:
HASRET..:mymeka:
PANCUBEN..:mymeka:
BOSNA..:mymeka:
hadi koy bari. senin face'de adın ne ve bende ekli misin??
kaydirigubbakcemile3 Allah mutluluğunuzu daim etsin anacım. ben de evli mutsuz ve çocukluboshayallersmile
öyle çok var akıl fıkkarası onlar.sil bide engelleyedebiliyorsun öyle yap gitsin.manyak dolu bir sürü anam evli mutlu çocukluyum ben niye oynuyosun internet hayatımlansempatiksalakcinni
kaydirigubbakcemile3 Allah mutluluğunuzu daim etsin anacım. ben de evli mutsuz ve çocukluboshayallersmile
canım kusurabakma seninde evlilikte sorunların vardı dimi kırmadım umarım
aman yapamadim resim eklmeyi olmuyor nedense:) siz nasil yapiyordunuz
böyle dersen üzülürüm ama:çok üzgünüm:
sende gene mutlu olacaksın meralim geçici bir süreç bu.
Burya eklemeyi denedim ama olmadi,profil yerine ama olmuyor. neyse buraya koyup geri cekiim
niye utandın ki?? çok güzelsin cnm maşallah, walla filmlerden bi kare gibi haaaklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?