2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Evet oyle,sagol canim Rabbim buyuktur, mutlaka bi taraftanda sbarini verir..

Benim evimde hayatim boyunca boyle pasakli olmamisti,bulasklari zarzor kaldiriyorum birde hamileik cikti iste halsizlik filan canim istemiyor inankii..
Oglan desen gece gunduz zor uykuya geciyor .. Alistim galiba artik bu duruma :) Hele utuler var bisuru esimin gomlekleri filan kim yapoacaksa..

iki tane neden ki ebrum???normalde avent in suluğuda 27 lira zaten öyle alsanda olur sen bilirsin.geçen bende avent e bakarkan nette bişey okudum avent bpa lı ürünlerini türkiye de geri çekmemiş tüketiyormuş.üstelik kk da bir topicte yazıyordu.kıllandım.
bugün pek bi sessizik..
herkes yuyo heral..
dewamsızlık llstesindekillere ceza:
MERAL..:mymeka:
YAZGI..:mymeka:
HASRET..:mymeka:
PANCUBEN..:mymeka:
BOSNA..:mymeka:

o kızçene söle onu yer bitiririm anlayamaz ne olduğunu.
yavruma kocişko evde yaa bugün aklinialirimsmile

manyak dolu bir sürü anam evli mutlu çocukluyum ben niye oynuyosun internet hayatımlansempatiksalakcinni
öyle çok var akıl fıkkarası onlar.sil bide engelleyedebiliyorsun öyle yap gitsin.
kaydirigubbakcemile3 Allah mutluluğunuzu daim etsin anacım. ben de evli mutsuz ve çocukluboshayallersmile

böyle dersen üzülürüm ama:çok üzgünüm:
sende gene mutlu olacaksın meralim geçici bir süreç bu.

böyle dersen üzülürüm ama:çok üzgünüm:
sende gene mutlu olacaksın meralim geçici bir süreç bu.

sağol canım benim, yaa öylesine takıldım ben de. Allah'ın izniyle geçecek elbette, Allah'ım evlat acısıyla sınamasın kaldıramayacağımız dert vermesin inşallah:1hug:

Kızlar slm... Herkes iyi inşallah..
Doktorumuz bize mamaya başlayın dedi... Mama dediği devam sütüyle aynı mı?? Siz hangi mamayı kullanıyosunuz?
Milupa' nın Aptamil, Conformil ve Miumil die çeşitleri vAR.. Bunların arasındaki fark ne ki? Kafam karıştı nolur biri beni aydınlatsın.. bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…