2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

opuyorumnanaktan
manyak dolu bir sürü anam evli mutlu çocukluyum ben niye oynuyosun internet hayatımlansempatiksalakcinni
hahahaytt:)yerim senin internet hayatını
oh ne iyi zin haftaiçii bideem?
Burya eklemeyi denedim ama olmadi,profil yerine ama olmuyor. neyse buraya koyup geri cekiim

abbbbaooowwww:1shok:
kıs bu ne güzellikhintli gelin
hintli güzllere benzion
kaşlara bah sen hele:lepi:

aşkın conformil gaz yapmayan mama diğeri normal.milumil işthsız bebekl.özl

aşkın conformil gaz yapmayan mama diğeri normal.milumil işthsız bebekl.özl

Saol Ebrucum.. Senden başka cvp veren olmadı... akannehir
Sen ne marka veriyosun Yağmur'a?
Ben şimdi biberon maması mı vericem yoksa kaşık maması mı? Biberon mamasını kaşıkla mı vercem yoksa???!!??? kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

mrl ... hehe, az degilmiki ne biliyim bana az gibi geliyor tam dinlenemiyom guya bi guzel bayoya giriyim demistim guyaa :)

:))) banyo sefası artık diğer uyku saatine. ben sildim cnm bu arada

Kıymet'cim benim mamalarla ilgili hiç bilgim olmadığından cvp vermedim cnm. biz hiç mama kullanmadık. ama doktorun sana artık kaşık mamasına geçmeni söylemiştir bence

mihriban oğlun sana benziyor valla pekte hoşbir bayanız ben kaçar evi toplar

mihribanın oğlunun resmi nerde ki?? hadi kolay gelsin cnm

canım gündüz kaşık maması gece devam maması ikisini birden karıştırım öğünlerde hazırlaya bilirsin.formülmamayısebze çorbalarındada kullanıyolar.formül mama devam sütü olanlar aptamil veya milupa 2 alabilirsin ama daha önce mama kullanmadıysan ilk birle başla.kaşık mamalarındada ayına göre çeşit çok

Yo yaaa, soivasliyim kizlar oyle hint mint deglim anam :) orda yanmistim antalyada yoksa beyazim normaldee

oglumun resmi,defile bolumunde vardiii ama ekleyeli 1 hafta oldu geri sayfalardadir mrl..

bu kızla başım dertte yattığı yerden kalkıp oturmayıda öğredi kaç gündür.. uyanıyo we yatakta oturur hale gelio sanırım park yatağın ara katını çıkarıcam uff ya bu defada çok alçak olacak uyurken mama weriorum falan zor olacak ama napiim eğer indirmezsem bizimki oturur waziyete gelip elleryle tutnarak kendini atabilir kiiiiii dün bebek arabasında kafası aşağıda aykları hawada yakaladımeyvahedigeldismile yanlardan tutunp nkendini sarkıtmışlmaz:

kıymaatlım tatlımopuyorumnanaktan
ben gaz sorrunu yaşadığım için şından beri confrmil veioum
ama şu son 1aydır ewde 3 kutu aptamil 1 vardı..mavi kutu olan..
bi deneyeyim dedim gaz fln yapmadı..
biberonla aptamil 1 verebilirsin
emziirmiomusun neden mama?bilmiyorumkismile

:)))
Kıymet'cim benim mamalarla ilgili hiç bilgim olmadığından cvp vermedim cnm. biz hiç mama kullanmadık. ama doktorun sana artık kaşık mamasına geçmeni söylemiştir benc

Saolun kızlar.. Heralde kaşık maması demek istedi..

Emziriyorum da sütüm azalmış.. Pelin'in kilo alışı yavaşladı 2 aydır. Ek gıda haricinde ek mama kullan günde bir öğün dedi.. Ek mama hangi mamaysa onu çözmeye çalışıyorum...

ahhaahayyytt...çılgınlıkta yaramazlıkta sınır yok..afferim cero ya.
yakında kalkar seni otutturr o beşige anasıııı:1shok
:

yok kiz ne cizmesi kaldirmasi,saclarim siyah kaslarimda siyah,kaslarim yukardan benim yani gozle kas arasi mesafe var baya goruldugu uzere. Saclarimi mavi siyah boyattigim icin kaslarimida boyattim extra siyah olsun diye ondan oyle siyah duruyor hic sevmemistim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…