- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #73.761
opuyorumnanaktanHepinize kocaman öpücükleropuyorumnanaktan
off offffff ya dün akşam aldım laptopu götürdüm internet cafeye ama bakacak olan adam yoktu tıpış tıpış geri getirdim. bakalım bugün gidebilirsem gidicem tekrardan
Maşallah sana yaaa, çok yakışmış incilerin senin. hadi bakalım darısı tüm bekleyenlere hayırlısıyla
heheh aşkından olmasın??
:1shok: kız biraz ağır gelmiyo mu?
puhahah bizim de favori şarkılarımız bunlar. henüz çocuk şarkıları takılan başkaları da varmış barim
Ya şu kızı bi ara ısırmam lazım çok cnm çekiyooo
:kedi::kedi::kedi:
korkma cnm, aksine daha kolay doğum olur inşallah. arası fazla açılınca ilk doğum gibi olur derler ama yakınsa birbirine sanırım henüz tam kapanmamış olduğundan açılma daha hızlı ilerler ve doğum daha kolay olur inşallah. öyle düşün sen
hahahaytt:)yerim senin internet hayatınımanyak dolu bir sürü anam evli mutlu çocukluyum ben niye oynuyosun internet hayatımlansempatiksalakcinni
oh ne iyi zin haftaiçii bideem?iki tane neden ki ebrum???normalde avent in suluğuda 27 lira zaten öyle alsanda olur sen bilirsin.geçen bende avent e bakarkan nette bişey okudum avent bpa lı ürünlerini türkiye de geri çekmemiş tüketiyormuş.üstelik kk da bir topicte yazıyordu.kıllandım.
o kızçene söle onu yer bitiririm anlayamaz ne olduğunu.
yavruma kocişko evde yaa bugün aklinialirimsmile
Burya eklemeyi denedim ama olmadi,profil yerine ama olmuyor. neyse buraya koyup geri cekiim
abbbbaooowwww:1shok:
Kızlar slm... Herkes iyi inşallah..
Doktorumuz bize mamaya başlayın dedi... Mama dediği devam sütüyle aynı mı?? Siz hangi mamayı kullanıyosunuz?
Milupa' nın Aptamil, Conformil ve Miumil die çeşitleri vAR.. Bunların arasındaki fark ne ki? Kafam karıştı nolur biri beni aydınlatsın.. bilmiyorumkismile
Ayy oglumdan ses geliyorrr.. sipa cok az uyumaya baslaid ya bi bucuk saat ancxak uyuyorrrr :bbo:
aşkın conformil gaz yapmayan mama diğeri normal.milumil işthsız bebekl.özl
mrl ... hehe, az degilmiki ne biliyim bana az gibi geliyor tam dinlenemiyom guya bi guzel bayoya giriyim demistim guyaa :)
Saol Ebrucum.. Senden başka cvp veren olmadı... akannehir
Sen ne marka veriyosun Yağmur'a?
Ben şimdi biberon maması mı vericem yoksa kaşık maması mı? Biberon mamasını kaşıkla mı vercem yoksa???!!??? kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
mihriban oğlun sana benziyor valla pekte hoşbir bayanız ben kaçar evi toplar
Saol Ebrucum.. Senden başka cvp veren olmadı... akannehir
Ben şimdi biberon maması mı vericem yoksa kaşık maması mı? Biberon mamasını kaşıkla mı vercem yoksa???!!??? kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
kıymaatlım tatlımopuyorumnanaktanSaol Ebrucum.. Senden başka cvp veren olmadı... akannehir
:)))
Kıymet'cim benim mamalarla ilgili hiç bilgim olmadığından cvp vermedim cnm. biz hiç mama kullanmadık. ama doktorun sana artık kaşık mamasına geçmeni söylemiştir benc
Saolun kızlar.. Heralde kaşık maması demek istedi..canım gündüz kaşık maması gece devam maması ikisini birden karıştırım öğünlerde hazırlaya bilirsin.formülmamayısebze çorbalarındada kullanıyolar.formül mama devam sütü olanlar aptamil veya milupa 2 alabilirsin ama daha önce mama kullanmadıysan ilk birle başla.kaşık mamalarındada ayına göre çeşit çok
kıymaatlım tatlımopuyorumnanaktan
ben gaz sorrunu yaşadığım için şından beri confrmil veioum
ama şu son 1aydır ewde 3 kutu aptamil 1 vardı..mavi kutu olan..
bi deneyeyim dedim gaz fln yapmadı..
biberonla aptamil 1 verebilirsin
emziirmiomusun neden mama?bilmiyorumkismile
bu kızla başım dertte yattığı yerden kalkıp oturmayıda öğredi kaç gündür.. uyanıyo we yatakta oturur hale gelio sanırım park yatağın ara katını çıkarıcamuff ya bu defada çok alçak olacak uyurken mama weriorum falan zor olacak ama napiim eğer indirmezsem bizimki oturur waziyete gelip elleryle tutnarak kendini atabilir kiiiiii dün bebek arabasında kafası aşağıda aykları hawada yakaladımeyvahedigeldismile yanlardan tutunp nkendini sarkıtmış lmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?